2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
He evet aynen.
Mekik çeker gibi kalkıyor direkt.
Oturmaya çalışıyorlar sanırım.
Bak şuan başparmak emiyor halbuki meme verdim emmedi agladi.
Diş çıksa da rahatlasalar.

Ne güzel alıştırmışsın. Maşallah.
Uyku saati geçince doğru diyorsun daha çok uyumuyorlar
EMzikk keşke alsaydı benimki de verseydim zorla.
Yok hiç öyle düşünme. Her bebek basska.
Karin üstü bırak sen onu kurtulmak için nasıl döner bak görürsün.

Yani hep uymasak da bir rutin yakaladık gibi
Emİk bizimkide çok zor tuttu en son buradan arkadaşların önerisiyle avent ultra emzik verdim öyle tutmuştu

Ağzını açmıyorsa zorlama canım her gün dene ama zorla verme ağzına sakın. Sonra çok zorlanırsın. Önce dudağına dokunduruyorum tadını beğenirse ağzını açıyor benimki yoksa vermiyorum. Çorba türü daha rahat yerler ilk aşamada ilk 2 hafta blender kullandım ben yeni yeni ezip veriyorum yutmayı ancak öğrendi.

Canım keşke biraz uzağa taşınma imkanınız olsa sen rahatlarsın gibi geliyor bana.sen inmesen de oğlun durmuyor inince de iyice sinir oluyorsun. En kısa zamanda bence taşınmalısın.

Tuh daha ilk günden kizi soguttuk desene yemeklerden.
Ben de aklıma getirmistim mis kokulum catalla ezdim yedi dedi diye blenderi es geçiyordum burda yoktu zaten ne cesaretmis bendeki de vay be

Ayy bunlar oturmaya ayaklanmaya baslayinca napacaklar.uykuda kalkacaklar mi
Benimki geçen dönenceye ulaşmak için bir eliyle tutmuş beşiğin parmaklığını kendini yukarı çekiyordu, diğer eliyle de dönencenin düğmesine dokunmaya çalışıyor. Kızımdan biliyorum ayağa kalkmaya başladıklarında bir bakıyorsun kalkmış beşikte balkondan bakar gibi sana bakıyor

Tuh daha ilk günden kizi soguttuk desene yemeklerden.
Ben de aklıma getirmistim mis kokulum catalla ezdim yedi dedi diye blenderi es geçiyordum burda yoktu zaten ne cesaretmis bendeki de vay be
Yok kız yazmıştım hatta blenderdan geçiriyorum sebze çorbası kıvamına getiriyorum diye içinde pütür bıraktım alışsın diye tabi tam süzme yapmadım. Öyle böyle alıştı gibi inşaAllah

Aynı benimkini anlatmışsınız bizim oğlanda hiç bişey yemiyor ne şeftali ne yoğurt. Yarın havuç kabak çorbası yapacağım. Püre hiç yemiyor yine sulu bişeyleri içiyor gibi gibi oda. Umarım yarın içer çorbadan

He evet aynen.
Mekik çeker gibi kalkıyor direkt.
Oturmaya çalışıyorlar sanırım.
Bak şuan başparmak emiyor halbuki meme verdim emmedi agladi.
Diş çıksa da rahatlasalar.
Dişlerin hepsi çıkana kadar rahat yok. Biri bitse diğeri başlayacak sanırım. Alt iki dişi çıktı bir iki haftadır rahattık. Şimdi üstler kaşınmaya başladı. Bugün doktor kontrolü vardı üstler şişmiş geliyor dedi.

Evet çorba daha mantıklı sanırım şu aşamada. Benim ki hiç püre yemiyor sulu şeyleri içiyor bi nebzede olsa

Ah kuzum. Rabbine Hamdusenalar olsun. Rabbim her ayrıntıyı o kadar güzel yaratmış. Ne çok özlemini çektim. Rabbim “ol” dedi. Ne zor bir hamilelik geçirdim. Hergün elim yüreğimde. Yavrum da tutundu bırakmadı. Bugün ayakparmaklarını bile ne çok seviyorum dedim. Kafası eğri kaldı biraz. Başka sıkıntı olmasın da . Kask için aradılar. İstanbul a gitmek gerekiyormuş. Çokça. Haftalık bile gelişmeye bakmak için. Kask 23 saat başında kalacakmış. Amerika’dan geliyormuş dolarla. SGK ödemiyormuş. Hastalık var görüşmeye bile gitmek zor. İnternetten bir sürü yastık aldık ama inatla sağa yatıyor,geceden beri yastıklara bariyer dikiyoruz. Sağa çevirmesini engellemek için. Burnu tabi klimadan yine zorlanıyor. Buhar Makinesi çalıştırıyoruz ama tuz lambası hiçbirinin faydası yok. Samsun da daha iyiydi tabi. Kuru hava. Saol ilgine canım. Senin bebelere de sağlıklar dilerim

O nasıl oluyor yani doğrulmak.
Yatırınca kızım kafayı kaldırıyor.
Onu mu diyorsunuz.
Çok tatlılar dimi ya.
Keşke büyüyünce de böyle tatli olsalar
aynen aynen :)
Hanimlar sonbahar geldi ya malum.
Banyo sıklığı nasıl oldu bebeklerim.
ben annemde 2 gunde 1 yapmaya basladim tek basima cok zorlanıyordum cunku birde file flanda yok. Simdid eve gidince fileye sığar mı bilmiyorum. Ama esim yardim eder en azindan. Havalarda soguyor dediğin gibi 2 gunde 1 yapalmaya devam ederm heralde annemlerdeyim ablamlar sali ve persembe yikama gunah diyorlar ama bilemedim.
hepsi ayni seyleri yapiyor demek iyi bari :)
ayy sende benim gibisin ya bende cok takintiliyim ablamin kizi geliyor ayakkabini kapinin disinda cikart diyorum cikartiyor bu seferde dışarıya basiyor kizim iceriye bas orasi pis diyorum ama cocuk iste. Ablamda bahçenin merdivenine oturmus sonra eve gelip oturuyor e merdivene bir suru kargocu sucu vs geliyor hep mikrp ama cok dikkat etmiyorlar iste. Mesela parayu tutuyorlar ya ben cok tiksiniyorum gecen markete gittik canta cuzdan almadim zaten buzdolabi posetine koydum parayi ellemeden vermeye calistim napiyorsun sen diyor daha birsürü sey iste anlatsam bitmez
Yani hep uymasak da bir rutin yakaladık gibi
Emİk bizimkide çok zor tuttu en son buradan arkadaşların önerisiyle avent ultra emzik verdim öyle tutmuştu
canim bende suan philips avent veriyorum ama ilk chicco vermistim daha iyi tutmustu hatta bence aventten daha iyi sanki damaga tam oturuyor.
Ben hep catalla ezdim son iki gun sulandirdim yoksa lop lop yutuyor sonra oldugu gibi kakayla cikiyor havuclar flan
ay cok fenalar ya her seyide tutmak istiyorlar o ellero parmaklari yerim ya ben
yaa doktor nasilda anlıyor sen farkettin mi peki ben anlamıyorum hic elliyorum normal geliyor
Ata cim insallah burnu hemen acilir insallah kafasida duzelir
Bu arada ben klima acik olunca daha bir fena oluyordum burnumu yaptirdim halen klimali ortamda durmam fena olurum
Klimada acmazsan sicak diyorsun vantilator mu denesen direk cocuga vurmayacak sekilde yada sogutucular var gerci simdi kis geliyor insallah bir an once gecer gider rahat eder bebisin

Ne kadat oldu ek gıdaya başlayalı ki yeni değil mi sen daha iyi bilirsin ama ağzına tepme bence yemekten soğumasın aç kalmıyor neticede sabırlı olmak lazım giderek artır o an yemiyorsa bırak sonra devam et ben öyle yapıyorum yarısını öğle uykusundan sonra verdim yarısını akşam yemeğinde patates sevmedi demiştim ya hiç zorlamadım mesela azcık verdim yemedi gittim şeftali rendeledim onu verdim hemen

Ben de su ekliyorum başta blender dan geçirecek kadar eklemiştim onu da yemeyince baya ekledim bunu da yemedi
Yaa ben biraz zorladım sanırım. Ağzını güldürerek açtırıp hop kaşığı soktum biraz yedi biraz dışarı çıktı. Hiç gönüllü değil yaa napcam çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…