2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de hiç hoşlanmıyorum telefon ve bilgisayar başında olmaktan . Bir de branş matematik . Ben kaptırıp anlatıyorum , dönüt almak için sorular soruyorum bazı sınıflardan tık yok .yüzlerini de göremiyorum ses de vermiyorlar kendimi deli gibi hissediyorum açılsa inşallah sağlıkla okullar

Ay hergün okul mu bizim müdür haftada 1 çağıracaktı ilk hafta idarenin hepsi korona olunca çağırmadı çok gerekli olmadıkça gelmeyin dedi. İyi ki bakıcı ayarlamışsın yoksa mümkün değil olmazdı.
Tarhana çeşitleri oluyor ya sizin de kırmızı toz tarhana mı söylediğiniz
Toz tarhana evet. Tarhanababa bu arada sitenin adı. Bebek tarhanası sipariş ettim bakalım tuzsuz

Ben buradan memleketten tuzsuz tarhana alıyorum alıyorum komşumuzun köyünden her sene bu sene de aldım kırmızı toz şeklinde ama çeşit çeşit ya acaba verilir mi merak ettim sizinkilerle aynı mı diye

Ben buradan memleketten tuzsuz tarhana alıyorum alıyorum komşumuzun köyünden her sene bu sene de aldım kırmızı toz şeklinde ama çeşit çeşit ya acaba verilir mi merak ettim sizinkilerle aynı mı diye
Verilit tsbi mis gibi olur hem de. Az sz tattıratak deneyebilirsin

Baharcım sen çok güzel bir annesin. Ben de öyle. Çocuk geç geldi, ben onunla yeniden doğdum hamdolsun. 20 yaşında olsam Ata ya gösterdiğim performansın bir tık üstüne çıkamazdım. Mutlu bir bebek oğlum. Oyunlarla, şarkılarla, sevgiyle büyüyor. 20 yaşında olsam birkaç çocuk daha yapardım onun eksikliği var . Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin de okuyup meslek sahibi olduklarını evlendiklerini çoluğa çocuğa kariştıklarını görelim. Sen de gayet güzel bakıp büyütüyorsun. Umut’ un gibi umut dolu Duru’ n gibi dupduru yarınlarınız olsun inşallah.

Baharcım ben ek gıda işini çok sevdim. Püreler çorbalar yapmak paşama nasıl bir keyif nasıl bir mutluluk. Sevmedi ısrar etmeyip “b planına” geçip yeni birşey deniyorum. Ağzı yüzü püre, yoğurt bulaşığı iken nasıl da sevimli oluyor. Hızla büyüyorlar allahım esirgesin . Kendi yiyecekleri gün de yakındır.

Aminn insallah. Ne güzel maşallah size.

Su cümleyi insallah esimden duyarım ben de.
Ben de 1 yada 2 gün uygulamalı bi ders vericem ona 2 çocuğu bırakıp kacicam, düşünüyorum bakalım.
Agzinizin tadı bozulmasın canım.
Kotu günler gelmiş geçmiş olsun insallah.

Sizinki de emerek uyuyor öylemi bizde öyleyiz ya. Geve gözünü açmıyor yeterki yanımda olsun kımıldadıkça meme gelsin sabaha kadar uyuyor

Evet o abur cubur meselesi bizde de dışarıdan öğrenildi ne yazik ki..
Hem de teyzesi yani. Çocuklara alıyor jelibon, bonibon, salam, kola sonra cocuk bana sen kötü annesin bir şeye izin vermiyorsun diyor.ya ben cok sınırıyım zaten şuan da neyse..

Ek gida aslında iki defa yedi o dediklerimi bir de yoğurt yiyor iste ama daha 5 buçuk alırız fena değil bence de.

Uyku memede uyuyor baharcim ya.
Önüne takıyorum en son iş yapabil.ek için bakıyorum bazen uyuyakaliyor dalsın diye bekliyorum çıkarıp koyunca yine uyanıyor. Gülüyor oyun yapiyor. O zaman uyutamayinc alıyorum yine. Inşallah bir düzen kurarız. Eve çıkıcam zaten yoksa burda katıl olcam yakındır.

Abur çuburu cok da güzel yapıyorsun.
ödül sistemini.
Ben de öyle yaparım
O sayede kardesimin çocuklarına maydaozlu sarımsaklı yahni yemeğini yedirtittim dibine kadar.
Ama kardesimin umru olmadığı için neye yarar.
He bir de erken anne oĺamadim diyorsun ya.
Kardeşim oldu da ne oldu hem de üç cocuk. Şimdi boşanıyor. aklı kalmış gezmekte, eğlenmekte çocukları zerre umrunda değil.
Hiç düşünme.oyle cidden nasip böyleymiş. Hayırlı iyi anne olmayı nasip etsin rabbim
Ben de 2. 'yi istemezdim kazaydı, koyacaktım ona da rabbim.merhamet verdi. En azından yaşama sevinci oluyor evlatlar insana. Yasam yasa yasa bitmiyor ki. ınsanoğlu da durduran bilmeyince yaşamanın sonu gelmiyor. Ama benzerlik, evlat, huzurlu bir yuva paha biçilemez.
Ne oldu şimdi bana anlamdım. Çok gerildim burdaki hiyarin tekine..
neyse

Hele bi kek kurabiye zamanları gelsin o zaman senden degisik tarifleri bekliyorumdort gozle ben unuttum cok şeyler yapardım
Çok başka oluyor insan heves edince.

Sizinki de emerek uyuyor öylemi bizde öyleyiz ya. Geve gözünü açmıyor yeterki yanımda olsun kımıldadıkça meme gelsin sabaha kadar uyuyor
Evet.
Gee hareketleniyor.
Pis pis yapıyorum uyumuyor.
Mecbur meme.
Emzik olarak kullaniliyoruz demek ki.
Artık gece beslenmeden de dayanabilirlermiş aslında.
O yüzden gündüz de uyumuyor ki.
Yanına en son peluş ayıyı koyacam zaten hala zayıflayamadım ben sanar da sarılır uyur napayim

Amin canım inşallah iste beni zaman zaman düşündüren şey, o günleri görebilcekmiyim. Yoksa arkamadamı bırakacağım korkusu var.yada gücüm enerjim yetecekmi, peslerinde koşmaya. Böyle böyle işte sonrada diyorum, hayırlısı neyse o olsun. Sonuçta benim elimde değil.

Hele bi kek kurabiye zamanları gelsin o zaman senden degisik tarifleri bekliyorumdort gozle ben unuttum cok şeyler yapardım
Çok başka oluyor insan heves edince.
Seve seve şükürüm. Ben zaten mutfağı severdim, şimdi amaç daha kutsal . Pankek yapacağım yakında bebeklere göre. Güzel olursa tarif veririm.

Evet doğru diyorsun.
doktorlar bile başka başka konusuyor.
Ekmeğe kim hayır der ki.agzinin tadını biliyor desene beyfendi.
Ben de evde öyle yapicam..
Tuzsuz ve en son salça kavurcam, dedigin gibi.
Nasil yuttu ya maşallah ona, blender daha hic kyllanmiyorsun sanirim.
Kemik suyu ben 8 beklerim gibime geliyor.
6 olduk sayılır 10 ekime ne kaldı vay be şaşırdım şuan. 1 hafta
Kalmış.
E aşılar geldi. Ateş halsizlik oldu dimi.
Banyo yasağı da yok dimi.

Tarhana çeşitleri oluyor ya sizin de kırmızı toz tarhana mı söylediğiniz
Ya misskokulumm anneme dedim senden okuyunca.
Netten tarhana alicam diye.
Elinde bi yerinde mi sokulu 1 kg undan kendin yap biz çalışırken bile kendimiz yapardık cok ayip falan bi basladi
Heh dedim yazacam bunu kızlara.
Kulakların çınladıysa şehirlerarası bi cinlamaydi o bilgin olsun

Makarnaburadadan almaigim oğlana ben eskiden bebek tarhNsi
Ama işte domates olmuyor. Tuz olmuyor. Baharat yok çok yavandı diye hatırlıyorum.
Az bir şey ya kendim deneyecek ya d alayim.tarhnacai babadan ya da makarnavitmadan falan bilemedim.

Seve seve şükürüm. Ben zaten mutfağı severdim, şimdi amaç daha kutsal . Pankek yapacağım yakında bebeklere göre. Güzel olursa tarif veririm.
A bak sen diyince hatirladim.
Çok yapardım ya ben de.
Tavada ekmekler, elmalı pankekler.
Ama oglum mu yiyordu ben mi onu pek animsayamadim bak

D dilzar misskokulumm S Sonsuzsukurler kızlar desenize bugun bosuna egzersiz yaptik oglusla oglum ustune battaniyeyi soyle cek diye miss kıyamam kuzularına nasıl da denk gelmis oyle gecmis olsun ❤ dilzar ben de örtemiyorum ki..uyuyakaliyorum insAllah hastalanmaz.. N Nehir8077 bahar yoruyorum ama uykusu kisa sürüyor hemen uyanıp gene oynamak istiyor

A bak sen diyince hatirladim.
Çok yapardım ya ben de.
Tavada ekmekler, elmalı pankekler.
Ama oglum mu yiyordu ben mi onu pek animsayamadim bak

Yut gitsin
size bir hikaye anlatayım
Kv hep anlatir bir kadının 10 evladı varmış.her sabah 10 yumurta haşlarmış.kendine haslamazmıs ama.evlatları üzülür; ana sende ye neden yemiyorsun dermis.kadin da analar taş yir gene doyar.siz doyun yavrularim dermiş hepsi kendi yumurtalarından yarımşar verirmiş.kocası da gülerek analar taş yir yarımşardan beş yir demis
Ben de oyleyim..oglana piser bana da duser

Heh annemin bi lafı daha hemserim

Analık fenalık diyordu sabah da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…