Ben de hiç hoşlanmıyorum telefon ve bilgisayar başında olmaktan . Bir de branş matematik . Ben kaptırıp anlatıyorum , dönüt almak için sorular soruyorum bazı sınıflardan tık yok .yüzlerini de göremiyorum ses de vermiyorlar kendimi deli gibi hissediyorumBenim de 18 saat. Yoruyor mu yoruyor. Bir gün de okula gitme günü. Bu haftaya kadar her ders için okula gidiyorduk da şükür müdür insaf etti bir gün gidiyoruz. Bir de program facia. Bir gün 7 saat dersim var. Geri kalan 11 saat 4 güne yayılmış. 7 saat olan gün çok fenaydı. Telefona bile bakamadım dersler bitince. baktıkça midem bulandı.
Ay hergün okul muBenim de 18 saat. Yoruyor mu yoruyor. Bir gün de okula gitme günü. Bu haftaya kadar her ders için okula gidiyorduk da şükür müdür insaf etti bir gün gidiyoruz. Bir de program facia. Bir gün 7 saat dersim var. Geri kalan 11 saat 4 güne yayılmış. 7 saat olan gün çok fenaydı. Telefona bile bakamadım dersler bitince. baktıkça midem bulandı.
Toz tarhana evet. Tarhanababa bu arada sitenin adı. Bebek tarhanası sipariş ettim bakalım tuzsuzTarhana çeşitleri oluyor ya sizin de kırmızı toz tarhana mı söylediğiniz
Ben buradan memleketten tuzsuz tarhana alıyorum alıyorum komşumuzun köyünden her sene bu sene de aldım kırmızı toz şeklinde ama çeşit çeşit ya acaba verilir mi merak ettim sizinkilerle aynı mı diyeAy hergün okul mubizim müdür haftada 1 çağıracaktı ilk hafta idarenin hepsi korona olunca çağırmadı çok gerekli olmadıkça gelmeyin dedi. İyi ki bakıcı ayarlamışsın yoksa mümkün değil olmazdı.
Toz tarhana evet. Tarhanababa bu arada sitenin adı. Bebek tarhanası sipariş ettim bakalım tuzsuz
Verilit tsbi mis gibi olur hem de. Az sz tattıratak deneyebilirsinBen buradan memleketten tuzsuz tarhana alıyorum alıyorum komşumuzun köyünden her sene bu sene de aldım kırmızı toz şeklinde ama çeşit çeşit ya acaba verilir mi merak ettim sizinkilerle aynı mı diye
Baharcım sen çok güzel bir annesin. Ben de öyle. Çocuk geç geldi, ben onunla yeniden doğdum hamdolsun. 20 yaşında olsam Ata ya gösterdiğim performansın bir tık üstüne çıkamazdım. Mutlu bir bebek oğlum. Oyunlarla, şarkılarla, sevgiyle büyüyor. 20 yaşında olsam birkaç çocuk daha yapardım onun eksikliği var . Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin de okuyup meslek sahibi olduklarını evlendiklerini çoluğa çocuğa kariştıklarını görelim. Sen de gayet güzel bakıp büyütüyorsun. Umut’ un gibi umut dolu Duru’ n gibi dupduru yarınlarınız olsun inşallah.Geç gelen çocukta daha bir farklı oluyor degilmi. Bazen olgunluğun vermiş olduğu artılar var. Bazende geç kalınmışlık hissi yetememek, 20li yaşlarında ben nasıl olurum diye, düsünmuyor değilim. En azından benim için böyle. Bazen karamsarım, bazen çok umutlu. Duygu durum bozukluğum var galiba.
Baharcım ben ek gıda işini çok sevdim. Püreler çorbalar yapmak paşama nasıl bir keyif nasıl bir mutluluk. Sevmedi ısrar etmeyip “b planına” geçip yeni birşey deniyorum. Ağzı yüzü püre, yoğurt bulaşığı iken nasıl da sevimli oluyor. Hızla büyüyorlar allahım esirgesin . Kendi yiyecekleri gün de yakındır.Canim benim ek gıdaya geçmeyi dört gözle bekliyordun. Ne oldu ilk sevmedigi şeyle karşılaşınca, bi bocaladın sen. İste aramıza hoş geldin. Ek gıda düşünüldüğü kadar zevkli birşey değil. Zaman zaman sinirlerin bile bozulacak, ama sen ne yapacaksın. Acaba bunu yermi diye arayışta gezeceksin. Tekrar tekrar denemeler. Ve en son artık büyüsün rahat rahat yemek yesin diye gözünün icine bakıcaksın.Cocugunun karnını doyurduğunda, ah bugün en güzel gün diyeceksin.
Aminn insallah. Ne güzel maşallah size.Bundan bir ay öncesinde olsa yapardı bu dediklerini .şu an güzel vakit geçirmek olarak baktığı için hoşuna da gidiyor . Ama bugun itiraf etti , yazık iki gündür nerdeyse hep o baktığı için çok yorucu oluyor diyoryorulmasam iyi hoş ama gerçekten yoruyor diyor . Paslaşarak bakıyoruz işte. Sağlıkları yerinde olsun da .
Sizinki de emerek uyuyor öylemi bizde öyleyiz ya. Geve gözünü açmıyor yeterki yanımda olsun kımıldadıkça meme gelsin sabaha kadar uyuyorYa jade bu anlattıkların var ya aynı biz
Şuan nerdeyim biliyor musun.evet muhtemelen aynı yerdeyiz.
Yatakta ama memede 1 adet bebe. Uyuşun diye uğraşıyorum. Memeyi çeksem uyanacak.
Uyanınca da kucakta, rahat durmayacak. Uyumadi ki 1 saat anca.
Benim eşim de hemen al durmuyor, ağlıyor diyor.
Bunaldim iyice ama napalim gülüşü yeter, sağlık olsun da. Yuzumuze bakmadigi gunler de gelecek oyun oynatmaktan.
Emzik versek hangisine hemen alışır acaba.
Gece uyuyor mu asya.
Biz 12 1 oturuyoruz cogu zaman.
Vallahi hemen hemen herşeyi veriyorum. Ağır gelmeyeceğini düşündüğüm şeyleri. Çok takılmıyorum, senin dediğin gibi oğluma ne kadar çok dikkat ederdim. Şimdi yeni şeyler keşfetti o asileşti. Kayınvalidemler başardı yani. Abur cubur için ölüyor. Ama benim de inadım inat, sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeğini, adam gibi yemediği sürece ödüllendir miyorum. Çok kızıyorlar bana ama, maalesef ve tatlım ben duymuyorum. Evet ek gıdaya geçeli duru memeyi arttırdı. İlk başlarda azaltır gibi oldu, suya düşkünlüğü oldu. Sonra tekrar arttırdı artık zevkine emiyor. Ek gıdan iyi gidiyor aslında. Senin tek problemin uyku gibi görünüyor. İnşallah onunsa bir yolunu bulursun en kısa zamanda. Ama o kanguruya hala devam edersen, orada uyutmaya. Öyle de gider gibi duruyor. Uyanırsa uyansın tekrar kanguruya alma. O zaman ne yapıyor. Beşiğine ya da başka bir şeye alıştırma şansın yok mu
Hele bi kek kurabiye zamanları gelsin o zaman senden degisik tarifleri bekliyorumdort gozleBaharcım ben ek gıda işini çok sevdim. Püreler çorbalar yapmak paşama nasıl bir keyif nasıl bir mutluluk. Sevmedi ısrar etmeyip “b planına” geçip yeni birşey deniyorum. Ağzı yüzü püre, yoğurt bulaşığı iken nasıl da sevimli oluyor. Hızla büyüyorlar allahım esirgesin . Kendi yiyecekleri gün de yakındır.
Evet.Sizinki de emerek uyuyor öylemi bizde öyleyiz ya. Geve gözünü açmıyor yeterki yanımda olsun kımıldadıkça meme gelsin sabaha kadar uyuyor
Amin canım inşallah iste beni zaman zaman düşündüren şey, o günleri görebilcekmiyim. Yoksa arkamadamı bırakacağım korkusu var.yada gücüm enerjim yetecekmi, peslerinde koşmaya. Böyle böyle işte sonrada diyorum, hayırlısı neyse o olsun. Sonuçta benim elimde değil.Baharcım sen çok güzel bir annesin. Ben de öyle. Çocuk geç geldi, ben onunla yeniden doğdum hamdolsun. 20 yaşında olsam Ata ya gösterdiğim performansın bir tık üstüne çıkamazdım. Mutlu bir bebek oğlum. Oyunlarla, şarkılarla, sevgiyle büyüyor. 20 yaşında olsam birkaç çocuk daha yapardım onun eksikliği var . Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin de okuyup meslek sahibi olduklarını evlendiklerini çoluğa çocuğa kariştıklarını görelim. Sen de gayet güzel bakıp büyütüyorsun. Umut’ un gibi umut dolu Duru’ n gibi dupduru yarınlarınız olsun inşallah.
Seve seve şükürüm. Ben zaten mutfağı severdim, şimdi amaç daha kutsal . Pankek yapacağım yakında bebeklere göre. Güzel olursa tarif veririm.Hele bi kek kurabiye zamanları gelsin o zaman senden degisik tarifleri bekliyorumdort gozleben unuttum cok şeyler yapardım
Çok başka oluyor insan heves edince.
Evet doğru diyorsun.S Sonsuzsukurler ben tuz hiç kullanmam canım 1 yaşa kadar dikkat ederim.
Dün ıspanak pişirdim mesela bulgurlu zeytinyağıyla. Piştikten sonra Göktuğ a ayırdım bir küçük kase. Sonra tuzunu attım üzerine de az yağla salça kavurdum ilave ettim. O da biz de mis gibi yedikıspanağı da sevdi baya ezmedim direk verdim yuttu. Bugün de tarhaba çorbası yaptım uşak tarhanası vardı evde. İçine biraz kemik suyu da attım. Ekmek hiç vermemiştim. Kızlara da 1 yaşına kadar vermediydim. Baktım biraz çorba cıvık geldi az ekmek doğradım baya severek yedi..hatta yavaş verirsem ağladı falan deli yanında yoğurt da yedirdim.
Bir de ek gıda konusunda bence tek doğru yok herkesin doğrusu farklı farklı sen ne aklına yatıyorsa onu uygularsın. Doktorlar bile farklı düşünüyor ek gıda konusunda.
minikbebegim9640 ben mercimek vermedim henüz gaz yapar belki diye düşündüm. Pirinçle yoğurt çorbası yapabilirsin sever bebekler.ben yarmayla da yapıyorum güzel yiyor.sebze çorbalara olabilir koyu kıvamlı.
Hmm taamm kullaniyorm tabiki aktif sekilde arada paylasimlarlaa girmeden duramam diyebilirim. Bakarim dedign sayfaya saglİnstagram kullanıyorsan ek gıda anneleri sayfası ve benzer baya bir sayfada tarifler ve resimler var yardımcı olur sana
YaTarhana çeşitleri oluyor ya sizin de kırmızı toz tarhana mı söylediğiniz
A bak sen diyince hatirladim.Seve seve şükürüm. Ben zaten mutfağı severdim, şimdi amaç daha kutsal . Pankek yapacağım yakında bebeklere göre. Güzel olursa tarif veririm.
A bak sen diyince hatirladim.
Çok yapardım ya ben de.
Tavada ekmekler, elmalı pankekler.
Ama oglum mu yiyordu ben mi onu pek animsayamadim bak
Heh annemin bi lafı daha hemserimYut gitsin
size bir hikaye anlatayım
Kv hep anlatirbir kadının 10 evladı varmış.her sabah 10 yumurta haşlarmış.kendine haslamazmıs ama.evlatları üzülür; ana sende ye neden yemiyorsun dermis.kadin da analar taş yir gene doyar.siz doyun yavrularim dermiş hepsi kendi yumurtalarından yarımşar verirmiş.kocası da gülerek analar taş yir yarımşardan beş yir demis
Ben de oyleyim..oglana piser bana da duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?