Gece öyle uyutmuyorum canım ben her tarafın tutulur sen uyuyamazsın gündüz var o huyu benimkininSizinki de emerek uyuyor öylemi bizde öyleyiz ya. Geve gözünü açmıyor yeterki yanımda olsun kımıldadıkça meme gelsin sabaha kadar uyuyor
Çok geçmiş olsun kuzum yaMerhaba Kızlar nasılsınızeskisi gibi giremiyorum malesef uykusuzluğa bağlı vertigo oldum . Annemlerde kalıyorum genelde sürekli bir baş dönmesi yemeğimi bile yapamaz oldum. Doğumdan beri kesintisiz 4 saat uyuyamadım bile vücut tepti şimdide Hala uyku düzeni bozuk almilanın para biriktirip eğitim mi versem diyorum sürekli meme ağzında uyuyor
hadi bakalim cnm insallah cikarsiniz ayri eve, esinde koca adam olmus cocuk degil ya annesine babasina guvenmesin artik.Ben yokken veriyorlar ki uzaklasmiyorm arkalarnda geziyorm icerden bsey almaya gitsem yda baska odaya anında veriyorlar diyorm hastahaneye gotrdugmde o zmn derse dktor kurtulun yedi diye sevinin o zamanda diyorm hep.
Eşm gidince yerine gore degisio ya 1 gunlk de yol oluyo bazn 4 5 gunlk de olabiliyor. Ha bir de gelisme var gbi de belirsz bir gelisme diyelim ona. Kb 2 gün once esimle konuştu hep berabr iste artk evini ankarayai istanbla mi goturursn bilemem iyi bi iş bul evini de götür burda is imkani yok oralar buyuk sehir soncta yine destekcin olurz vs dediler bakalm vs dedi aklimda bseyler var dedi ama ne dusunuyo bilmiyorm artk. Küsüz zatn de konusmuyorz hic de sormadım o yzden. Tır da maaş yine iyi ama yapamiyor malesef yollari karistiriyo fzla gidiyo ki bu da sorun olusturuyo karistirdi hep yapamiyo iste yolu bulamiyo vs babasi olmasa hele hic yapamaz. Bakalm cikacak burdan da iste. Bende kb kv dedm destek cikmayn ki sorumlulk alsn artk diye. Ha kb da tutmus kış sizde kalirz yaz donerz dio bende oyle yaparsanz hep dayanak ister olmaz dedim sırf istemedigim icin dedim bnu da. Ayri eve de ciksam kurtulamicam resmen yakv konuştum kafasina yatti bakalm kb ile cok konusamadm ama onunla da konusurm bakalm bign denk gelirse laf.
Ebrucum ya cok gecmis olsun allah yardmcin olsun insallh duzelir bnim kizda gunduz hic uyumaz oldu yarim saat uyuyup uyanip kalkiyor hmn allahtan gece 3 4 saat araliksz uyudugu oluyorda oyke dinlenebiliyorum yinede cok zorlanıyorum ablm bndeydi baya iyi geldi ama bugün evine biraktk kaldkmi bir basimizaMerhaba Kızlar nasılsınızeskisi gibi giremiyorum malesef uykusuzluğa bağlı vertigo oldum . Annemlerde kalıyorum genelde sürekli bir baş dönmesi yemeğimi bile yapamaz oldum. Doğumdan beri kesintisiz 4 saat uyuyamadım bile vücut tepti şimdide Hala uyku düzeni bozuk almilanın para biriktirip eğitim mi versem diyorum sürekli meme ağzında uyuyor
Aynen benimde canm ona sıkılıyor iste kocaman oldun bi evladn var daha da gecindir yani bi zahmet. Kavga ederken hep laf agzima geliyor once sen kendine bak bi evini bile gecindiremiyosn demek istiyorm byle laf agzima kdar gelio snra susuyorm iste.hadi bakalim cnm insallah cikarsiniz ayri eve, esinde koca adam olmus cocuk degil ya annesine babasina guvenmesin artik.
Ebrucum ya cok gecmis olsun allah yardmcin olsun insallh duzelir bnim kizda gunduz hic uyumaz oldu yarim saat uyuyup uyanip kalkiyor hmn allahtan gece 3 4 saat araliksz uyudugu oluyorda oyke dinlenebiliyorum yinede cok zorlanıyorum ablm bndeydi baya iyi geldi ama bugün evine biraktk kaldkmi bir basimiza
eşinin ailesinden kimseyi mi sevmiyorsun? yanlış anlama beni ama eşini bugüne getiren yani sevdiğin adamın bugünkü karakterde olması birazda buyudugu ortam ve insanlarla olur. kv kötü niyetli o belli ama hiç mi iyi kimse yok ya da sana özel mi kötü davranıyorlar. kendimi yerine koyuyorum zor geliyor âilen nihayetinde. ben eşim ailesiyle görüşmezse korkarım hem ondan hem de yarın da evlâdımdan. o da bize uzak kalır. düşünsene pamuğun seninle görüşmek istemeyecek ilerideAynen benimde canm ona sıkılıyor iste kocaman oldun bi evladn var daha da gecindir yani bi zahmet. Kavga ederken hep laf agzima geliyor once sen kendine bak bi evini bile gecindiremiyosn demek istiyorm byle laf agzima kdar gelio snra susuyorm iste.
Bi gelisme dha duydm yemi. Ablasinin kocasina dems yapamiyorm burda hemen cikacagm bu işten yaniniza geliyim istanbula orda iş bakalm diye dems işte. Gorumcemi ne kdar da sevmemis olsam en azindan kv kb dan uzak olmus olacagm kapım ayri olacak surekli de gitmem oyle arada giderm onun da cocuk olacak ki hele gelemex o zatn byle olmaktan sa oyle kafam daha rahat olr sanki
Canları sağolsun da kuzum elbet öyle böyle büyüyeceklerKesinlikle bende her zaman söylüyorum zevkle okuyorum diye
Benimde ders programı değişti 16 saat var pazartesi 6 saat bakalım nasıl geçicek geçen derste uyandı babasıda büyük kızı okula götürmüştü mecbur aldım kucağımda ayşecik le anlattımcanları saolsun da Bi şekilde halledicez.. Bu arada herşeyin yoluna girmesine çok sevindim maşallah ağzınızın tadı bozulmasın sena kuşla mutlu mesut sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun
Ayy maşallah ya benim büyük kız öyleydi ayşecik te hala meme reddi yaşıyoruz gece emiyor sadece bide sabah kalkınca gün içerisinde bir öğün mama bir öğün süt sağıp veriyorum
İyi olmuş ohh misGunaydiiiiiiinnnnnn cağnım nisan anneleriii benim boya badana işlerim bitti özledim buraları nasilsinizzzben bildiğiniz gibi çaki kızım haftada iki gün kreşe gidiyo haydo ek gıda tadimlarina başladı ben de bunca iş güç arasında katya'dan hallice
Heh annemin bi lafı daha hemserim
Analık fenalık diyordu sabah da☺
Acaba aklı oyunda, etrafta mi kalıyor da uyanıyor diye düşündüm ben de.
Gündüz çünkü 3 uyku bike olabilirmiş kısa kısa 6 aylık olucaz haydi 1 uyku olsun şöyle 2 saatlik...
Bak ben de üst ortmekten geliyorum. Açıyor sürekli ikisi de.
En son oglum battaniyeyi çekti üstüne simdi anne üşüdüm diyor.
Is başa düşünce örterler tatlım, insallah hastalanmasınlar da dediğin gibi.
Gunaydiiiiiiinnnnnn cağnım nisan anneleriii benim boya badana işlerim bitti özledim buraları nasilsinizzzben bildiğiniz gibi çaki kızım haftada iki gün kreşe gidiyo haydo ek gıda tadimlarina başladı ben de bunca iş güç arasında katya'dan hallice
çok güzel soyluyorsun inan şiir gibi terapi gibi. çok deniyorum poliana oluyorum belki çoğu zaman gurur yapma huzur bul diyorum kendime ama biriktirdigimi görüyorum patlama yaşayınca sonra mi sil baştan tekrar poncik bakmaya çalışıyorum
şekerpare nereliydin sen? eşim malatyalı o anlatır bu hikayeyi
Helinnnnn pollyanna olma icine atma Hepimiz insanız. Hayatta herşey var, seninde hoşuna gitmeyen, kafana yatmayan, hatta sinirlerini bozan sorunlar olacak. sadece bunları daha yumuşak göğüsle. Seni kızdıran veya üzen şeyler birikmeden. seni yaralamadan,Sorun en ufakken çözmeye çalış, Tatlı dil her kapıyı açar.
Her sorunda çözülecek diye bir şeyde yok, bırak bazen dağınık kalsın. Mükemmellik bekleme. Senin bir gülüşün çok şeyi değiştirir. Stres huzursuzluk, ağlamak mutsuzluk getirir. Ama senin bir gülüşün kaç kişinin hayatını değiştirir. neşe huzur mutluluk getirir. Hastalıkların da ana sebebi stres üzüntü. Sen gül gülerek bak etrafınaki, senin bir gülüşün sağlıklı çocuklar, eş ve dostlara sebep olacak. Bizler huzura sahip olalım sağlıklı olalım. İnsanların beklentisi neki hayatta, geneline baktığında huzur. Herşeyi arkamızda bırakıp gideceğiz çünkü. Bari tadını çıkaralım zamanımızın. Bizlere verilen zaman o kadar kıymetliki telafisi yok. Kendini çok sev, sen çok değerlisin
Gecmis olsun Ebrucum..Allah tez zamanda şifa versin.annene gitmekle iyi yapmissin canim.orada daha hızlı toparlarsin ❤Merhaba Kızlar nasılsınızeskisi gibi giremiyorum malesef uykusuzluğa bağlı vertigo oldum . Annemlerde kalıyorum genelde sürekli bir baş dönmesi yemeğimi bile yapamaz oldum. Doğumdan beri kesintisiz 4 saat uyuyamadım bile vücut tepti şimdide Hala uyku düzeni bozuk almilanın para biriktirip eğitim mi versem diyorum sürekli meme ağzında uyuyor
Meme reddi bizde de devam ediyor canım ama ben 2 saate bir gündüz uyur uyumaz yanına uzanıp derin uykuya geçmeden emziriyorum. Yine de biberonu görünce delleniyor. Sen biberonu kestin mi? Biberon kaynaklı mı reddiniz sizin? Ben sabah emzirip kahvaltı yaptırıyorum sonra uyutup emziriyorum. Uyanırken yakalarsam bir daha emziriyorum ayıkmadan. Öğleden sonra bir biberon ağlaması yapıyor yavaştan vazgeçirmek istiyorum da okul başlarsa nasıl yaparız onu bilemiyorum hiçKesinlikle bende her zaman söylüyorum zevkle okuyorum diye
Benimde ders programı değişti 16 saat var pazartesi 6 saat bakalım nasıl geçicek geçen derste uyandı babasıda büyük kızı okula götürmüştü mecbur aldım kucağımda ayşecik le anlattımcanları saolsun da Bi şekilde halledicez.. Bu arada herşeyin yoluna girmesine çok sevindim maşallah ağzınızın tadı bozulmasın sena kuşla mutlu mesut sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun
Ayy maşallah ya benim büyük kız öyleydi ayşecik te hala meme reddi yaşıyoruz gece emiyor sadece bide sabah kalkınca gün içerisinde bir öğün mama bir öğün süt sağıp veriyorum
Nasıl bırakacaklar ki.Ahh kuzum bazen tutuluyor insan işte öyle emzirmekten bel sırt kalmıyorvalla ben zor zamanlarımda vermediyseö emzik şimdi hiç vermem tutmadı benimki zaten ama gerek yoo bu saatten sonra yorulup uyuyacak lar şimdi yorulmuyor ne kadar haraket ediyor gibi görünse de nerden anladım ofise götürüp 2 saat duruyorum o mesela onu çok yoruyor evdeki 2 saat gibi olmuyor eve gelince direk uyuyor
Oy kuzum benim Allah yardım etsin bizim rutin filan kalmadı ama gündüz uykusu da çok önemlihadi bakalim cnm insallah cikarsiniz ayri eve, esinde koca adam olmus cocuk degil ya annesine babasina guvenmesin artik.
Ebrucum ya cok gecmis olsun allah yardmcin olsun insallh duzelir bnim kizda gunduz hic uyumaz oldu yarim saat uyuyup uyanip kalkiyor hmn allahtan gece 3 4 saat araliksz uyudugu oluyorda oyke dinlenebiliyorum yinede cok zorlanıyorum ablm bndeydi baya iyi geldi ama bugün evine biraktk kaldkmi bir basimiza
Hoşgeldin canım Maşşallah sana çoluk çocuk badana işine girmişsin ellerine sağlık. Bu lojman olayını hep kıskanmışımdırGunaydiiiiiiinnnnnn cağnım nisan anneleriii benim boya badana işlerim bitti özledim buraları nasilsinizzzben bildiğiniz gibi çaki kızım haftada iki gün kreşe gidiyo haydo ek gıda tadimlarina başladı ben de bunca iş güç arasında katya'dan hallice
3 saat ara çok uzun canım 2 saat yada en fazla 2 saat 15 dk kalıyor benim oğlan. Desteksiz uyumaya alışmadığı sürece aralarda uyanıp nasıl uyuttuysan öyle tekrar uyutman gerekiyor ne yazıkki. Emerek uyuttuysan yarım saat sonra uyandıysa tekrar emzirmen lazım gibi. Kendi uyursa aradaki uyanmalar biter uzun uykuları başlar ancak.Kızlar gün içinde yormaktan bahsedilmişti bizim kızım uyku aralarını 3 saate çıkardım sürekli oyun halinde bi de hoppalada epey yoruluyor sonra kucakta biraz sakinleyip uyuyor ama yarım saate kollarıyla kucak arayarak uyanıyor. Önceden gidince hemen gözlerni açardı şimdi daha uyumak istiyor gibi mızmız oluyor ama yine de kendi kendine uyumuyor ve uzun uyumuyor illa gidip emzireceğim veya kucağıma alacağım bırakması da çok zor kollarıyla beni arıyor veya ağzını açarak meme arıyor. Yani yormak da işe yaramıyor uzun uyuması için uyumayınca uyumuyor.
Bak kb yine iyiydi ama oglum dogduktan snra o da ayni olmaya başladı. Herseyi yaparim ver bana deyip resmen benim cocugumh benden uzaklastirmak bile istediler o yzden hatta gece dha kucukken uyurken bilr odama girip yanlarinda yatirdilar uyuyodu halbuki rahatsz ettiler uyandirdilar zorla bagira bağıra severek. Bugn de hatta tutmuş 4 5 yasina gelsn vermicem sizr dio bnde iyle olmaz diyorm anneyle babayla büyür çocuklar diyorm sen görürsün elinizden nasi alicam diyo bna. Ama eşim inanki bunlara cekmemis hic halasina amcasina çekmiş ve iyiki de çekmiş diyorm. Sadece onlara mahkum oldugu icin herseye evet demek zorunda kaliyo umursamamazlik da var az e rahat da geldi baba evi herseyi onlar üstlendi alisvers vs flan hep. Bak kaynimı da severm de cok bilmişlk yapiyo bu üşümüş acikms karni agrio herseyi verme cabasi var yedirelm bisey olmaz ya nolacak dio o durum sinirimi bozuyo. Ama en beteri kv ve gorumcemeşinin ailesinden kimseyi mi sevmiyorsun? yanlış anlama beni ama eşini bugüne getiren yani sevdiğin adamın bugünkü karakterde olması birazda buyudugu ortam ve insanlarla olur. kv kötü niyetli o belli ama hiç mi iyi kimse yok ya da sana özel mi kötü davranıyorlar. kendimi yerine koyuyorum zor geliyor âilen nihayetinde. ben eşim ailesiyle görüşmezse korkarım hem ondan hem de yarın da evlâdımdan. o da bize uzak kalır. düşünsene pamuğun seninle görüşmek istemeyecek ileride
Oyyy kiyamam yaa minik paşaya. Düşe kalka buyuyecekler iste ama erken olmus bu da dha onunde cok zaman vardi aslinda. Olsn canı icinde olsun da Allahn izni ile bisycik olmaz insallahAz önce ben kanepede oturuyorum oğluşla eşim yerde oturuyorlar eşim bi yandan kızlara oyun oynatıyor tam onlara döndü oğlan devrildi alnı suluğu vardı ona değdi ama nasıl ağlıyor gözyaşları sel oldu akıyor aldım yüzünü yıkadım falan dikkatini dağıtmaya çalışıyorum eşim geldi gel oğlum noldu falan diye almaya çalıştı gitmiyor koluma yapışıyor eşimi gördükçe ağlıyordedim sen git bir unutsun. Eşim bozuldu gitti. Şakaktaki damara denk gelmiş damar hafif kabarmış morarmış öyle böyle susturduk eşimle de barıştırdık ikisini şükür. İlk morarmalı vukuatımız da gerçekleşmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?