2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba Kızlar nasılsınız eskisi gibi giremiyorum malesef uykusuzluğa bağlı vertigo oldum . Annemlerde kalıyorum genelde sürekli bir baş dönmesi yemeğimi bile yapamaz oldum. Doğumdan beri kesintisiz 4 saat uyuyamadım bile vücut tepti şimdide Hala uyku düzeni bozuk almilanın para biriktirip eğitim mi versem diyorum sürekli meme ağzında uyuyor

Çok geçmiş olsun kuzum ya

hadi bakalim cnm insallah cikarsiniz ayri eve, esinde koca adam olmus cocuk degil ya annesine babasina guvenmesin artik.
Ebrucum ya cok gecmis olsun allah yardmcin olsun insallh duzelir bnim kizda gunduz hic uyumaz oldu yarim saat uyuyup uyanip kalkiyor hmn allahtan gece 3 4 saat araliksz uyudugu oluyorda oyke dinlenebiliyorum yinede cok zorlanıyorum ablm bndeydi baya iyi geldi ama bugün evine biraktk kaldkmi bir basimiza

Aynen benimde canm ona sıkılıyor iste kocaman oldun bi evladn var daha da gecindir yani bi zahmet. Kavga ederken hep laf agzima geliyor once sen kendine bak bi evini bile gecindiremiyosn demek istiyorm byle laf agzima kdar gelio snra susuyorm iste.

Bi gelisme dha duydm yemi. Ablasinin kocasina dems yapamiyorm burda hemen cikacagm bu işten yaniniza geliyim istanbula orda iş bakalm diye dems işte. Gorumcemi ne kdar da sevmemis olsam en azindan kv kb dan uzak olmus olacagm kapım ayri olacak surekli de gitmem oyle arada giderm onun da cocuk olacak ki hele gelemex o zatn byle olmaktan sa oyle kafam daha rahat olr sanki

eşinin ailesinden kimseyi mi sevmiyorsun? yanlış anlama beni ama eşini bugüne getiren yani sevdiğin adamın bugünkü karakterde olması birazda buyudugu ortam ve insanlarla olur. kv kötü niyetli o belli ama hiç mi iyi kimse yok ya da sana özel mi kötü davranıyorlar. kendimi yerine koyuyorum zor geliyor âilen nihayetinde. ben eşim ailesiyle görüşmezse korkarım hem ondan hem de yarın da evlâdımdan. o da bize uzak kalır. düşünsene pamuğun seninle görüşmek istemeyecek ileride

Canları sağolsun da kuzum elbet öyle böyle büyüyecekler üzme kendini hiç

İyi olmuş ohh mishoşgeldin tekrar kuzucuk ya hangimiz bir katya değiliz ki

Heh annemin bi lafı daha hemserim

Analık fenalık diyordu sabah da☺

Hahahha kv hep der
Kızanlının karının isi zor der bir de ekler ahhh ahh analık fenalık

Aferin Umut beye ogrenmeye baslamış sanırim sesten rahatsız oluyor.bugun hanım rahat uyusun diye oglanla balkona çıktık oh isler dursun çünkü uyuyamayinca iyice sinirli oluyor bebek hanım

Hosgeldin canim

Ben trakyaliyim canim.ama bir donem Malatya da bulundum..Malatya cennet gibidir..çok guzeldir..ben cok severim..hele Darendesi miss miss kanyonu tohması ördekleri

Ekran alıntısı yaptım..arada okuyup kendime geleyim

Gecmis olsun Ebrucum..Allah tez zamanda şifa versin.annene gitmekle iyi yapmissin canim.orada daha hızlı toparlarsin ❤

Meme reddi bizde de devam ediyor canım ama ben 2 saate bir gündüz uyur uyumaz yanına uzanıp derin uykuya geçmeden emziriyorum. Yine de biberonu görünce delleniyor. Sen biberonu kestin mi? Biberon kaynaklı mı reddiniz sizin? Ben sabah emzirip kahvaltı yaptırıyorum sonra uyutup emziriyorum. Uyanırken yakalarsam bir daha emziriyorum ayıkmadan. Öğleden sonra bir biberon ağlaması yapıyor yavaştan vazgeçirmek istiyorum da okul başlarsa nasıl yaparız onu bilemiyorum hiç

misskokulumm kozlar da mi dış sancısı çekiyormuş ya.
3 u nasil da denk gelmis ya. Gecmis olsun.
QUOTE="misskokulumm, post: 65380844, member: 65224"]
6.ay aşıları en rahat geçen aşımız oldu çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Banyo yasağı da yok. Maşşallah kuzuna seninki de büyümüş biz 7 aya doğru yol alıyoruz bakalım☺

Annene sevgilerimi yolluyorum canım ben geöen yıl bir deneyim dedim ekşittim tüm malzeme çöp oldu. Bizim burda toz tarhana bilinmez hiç. Yoğurtlu yarmalı kuru maraş tarhanası yapılır. Bir daha da cesaret edemedim. Bir de onunla şuan uğraşacak hiç vaktim yok. Turşu yaptık annemle Göktuğ hiç durmadı sağolsun annem yaptı yemeğimi yapsam benden iyisi yok
[/QUOTE]

Tarhana eksitilerek yapılmıyor mu.
Karistiriyosun mayalaniyo kuruyo.
Yoğurt domates biber soğan baharat diye biliyorum ben de çok cesidi var tabiki.
Zor iş ya bence de. Ben de alırım bir yerden.

Bebekle dediğin gibi iki kap yemek yapmak cok zor zaten. Hiç uyumadi bugün kucak harici.
Tam yatırdım ev kalabalıklaştı uyandi

Büyümüş gerçekten 6 aylık olucaz neredeyse.
Vay be.
Seninkiler gibi bi tarçınlı havuçlu kek cirpiverr dedigim Günler de hemen gelecek bu gidisle

Zeyay1420 nasilsiniz.
Kızın okula alışabildi mi
Ailecek okullusunuz desene, ayşe bile derslere katılmaya başlamış şimdiden.
Öğrenciler dinleyememistir ki dersi bebisi sevmektenn

Ilk kızın memede uyuyordu sanırım, yanlış mi anladım. Nasıl vazgeçirebildiniz hatırlıyor musun. Yani normalde değil de uyku için, uyku boyunca yani meme istiyor. Normalde iki cekip birakiyor kafssini bastiriyorum bazen. Anlsysmiorum uyurken iste

Nasıl bırakacaklar ki.
Inan wc bile gitmek sknti.
Emmzik de geç kaldık galiba.
Yorulmak acaba zihinleri mi yorulması lazim.
Degisik şeyleri görüp, algılamaları gibisinden.
Ofiste ne yaptiryosun asyaya ya, fotokopiler hep onda dimi nasil uyuyor eve gelinceee

Oy kuzum benim Allah yardım etsin bizim rutin filan kalmadı ama gündüz uykusu da çok önemli

Hoşgeldin canım Maşşallah sana çoluk çocuk badana işine girmişsin ellerine sağlık. Bu lojman olayını hep kıskanmışımdır ablamın eşi de asker onlar da lojmanda ne zaman arasam bir etkinlikteler, kahvaltı, doğumgünleri, 5 çayları hiç bitmezdi ki ablam da doğum yaptı 1 ay olmadı daha artık çıkamaz öyle
3 saat ara çok uzun canım 2 saat yada en fazla 2 saat 15 dk kalıyor benim oğlan. Desteksiz uyumaya alışmadığı sürece aralarda uyanıp nasıl uyuttuysan öyle tekrar uyutman gerekiyor ne yazıkki. Emerek uyuttuysan yarım saat sonra uyandıysa tekrar emzirmen lazım gibi. Kendi uyursa aradaki uyanmalar biter uzun uykuları başlar ancak.

ebru_can_ebru geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce düzene girer uykusu bebişin gündüz uykusu neyse de gece uykusu çok çok önemli. Uyku eğitimi için en ideal aylar 5-6.aylarmış bu dönemi kaçırma istersen bir dene bakalım belli olmaz bakmışsın çözülüvermiş

Semizotu yemeği yaptım bugün oğlana bulgurlu 2 yemek kaşığı kadar yedi.hiç ezmeden direk verdim yuttu. Daha istiyormuş nasıl ağlıyor vermedim tabi. Akşam biz yemek yerken pidenin kenarını kemirdi azcık da balık verdim ağzına yuttu bakalım öyle bodoslama gidiyoruz

Az önce ben kanepede oturuyorum oğluşla eşim yerde oturuyorlar eşim bi yandan kızlara oyun oynatıyor tam onlara döndü oğlan devrildi alnı suluğu vardı ona değdi ama nasıl ağlıyor gözyaşları sel oldu akıyor aldım yüzünü yıkadım falan dikkatini dağıtmaya çalışıyorum eşim geldi gel oğlum noldu falan diye almaya çalıştı gitmiyor koluma yapışıyor eşimi gördükçe ağlıyor dedim sen git bir unutsun. Eşim bozuldu gitti. Şakaktaki damara denk gelmiş damar hafif kabarmış morarmış öyle böyle susturduk eşimle de barıştırdık ikisini şükür. İlk morarmalı vukuatımız da gerçekleşmiş oldu

Bak kb yine iyiydi ama oglum dogduktan snra o da ayni olmaya başladı. Herseyi yaparim ver bana deyip resmen benim cocugumh benden uzaklastirmak bile istediler o yzden hatta gece dha kucukken uyurken bilr odama girip yanlarinda yatirdilar uyuyodu halbuki rahatsz ettiler uyandirdilar zorla bagira bağıra severek. Bugn de hatta tutmuş 4 5 yasina gelsn vermicem sizr dio bnde iyle olmaz diyorm anneyle babayla büyür çocuklar diyorm sen görürsün elinizden nasi alicam diyo bna. Ama eşim inanki bunlara cekmemis hic halasina amcasina çekmiş ve iyiki de çekmiş diyorm. Sadece onlara mahkum oldugu icin herseye evet demek zorunda kaliyo umursamamazlik da var az e rahat da geldi baba evi herseyi onlar üstlendi alisvers vs flan hep. Bak kaynimı da severm de cok bilmişlk yapiyo bu üşümüş acikms karni agrio herseyi verme cabasi var yedirelm bisey olmaz ya nolacak dio o durum sinirimi bozuyo. Ama en beteri kv ve gorumcem

Oyyy kiyamam yaa minik paşaya. Düşe kalka buyuyecekler iste ama erken olmus bu da dha onunde cok zaman vardi aslinda. Olsn canı icinde olsun da Allahn izni ile bisycik olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…