2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rahat insanlara baka baka sanırım.
Düşündükçe, taktikca olan sana oluyor.
Herkes hayatını yasiyor.
En olmayacak şeyler gelip seni buluyor.
Bakınız.ben.
Heer şey tam olsun dedikce daha cok eksiliyorum.

Hem uyutuyor hem yediriyor anneme bile bırakamıyordum , mamasını içiremiyordu . Eşime bırakınca sanki çocuğum yok gibi rahat geziyorum gözüm arkada kalmıyor
Ohh ne guzel hem sena esinde duruyor
Hem de eşin ilgileniyor al durmuyor demeden.
Masallah nazar değmesin

Hem uyutuyor hem yediriyor anneme bile bırakamıyordum , mamasını içiremiyordu . Eşime bırakınca sanki çocuğum yok gibi rahat geziyorum gözüm arkada kalmıyor
Maşallah sena kuzuma benimki memeci memeyi görmesin nefesi kesiliyor emeceği yoksa uyuyacaksa bile memede durmak istiyor bazen o yüzden mecbur az daha sabırlı olcam

En favori hocasındır valla dersi erken hoca
3 tane cocuk ev işi.tabi şaşar.canim saatler cok normal.
Sağlık olsun.
Rabbim kolaylığını versin insallah.
Ben de 2 cocuk 1 yıldır neredeyse bir yere çıkmadım, gitmedim.
Sonsuz şükürler olsun annem var burda ama yine de kucakci sürekli ağlayan kudurduk bir bebe bile yetiyor insana.
Oğlum zaten Allaha emanet şu sıralar elimden geldiğince ilgileniyorum..

Dis bizde de sknti hala ne zamana kurtulacaklar ki. hep bir yenisi çıkacak.
Parmakla kaşıyınca rahatliyorlar cidden.

Ya benim kız sofrada durmuyor ekmek çekiyor onu emiyor bir şey olur mu takılır mi bogaizna ne bileyim durduramıyoruz resme her şeye karışıyor.
Ekmek veriyor musun sen mesela çorbasına.
Tuz koyuyor musun salca

Maşallah sena kuzuma benimki memeci memeyi görmesin nefesi kesiliyor emeceği yoksa uyuyacaksa bile memede durmak istiyor bazen o yüzden mecbur az daha sabırlı olcam

Uyurken çekebiliyor musin jade memeyi.
Çektim uyandi yine sırıtıyor bir de uyu dedikce.
Acaba ek gıdaya geç kaldık açlar diye mi emiyorlar diyorum uykuda bile sonra da hayır zaten ne ej gıda yiyecek diyorum.
Benimki de benden başkasında durmuyor.
Annem 5 dak geçince al şu kızı ben işlerimi yaparım yavaş yavaş diyor

Erken olsaydı da geç olsaydı daha mi iyi olurdu diye düşünürdün bence. Genc olunca sabir daha az oluyor mesela

Annelik sonu gelmeyen pişmanlık, sonu gelmeyen vicdan muhasebesi.
Napalim oldugu kadar.
Hem sen 2 küçük bebeyle hem de canavar bebeyle pro annesin bi kere

Su hastalıkta kendimi nasıl rahtlatiyorum diye sorarsan, birtek ben coranayı düşünmüyorum. Düm dünya ile ortak derdimiz. Bir benim veya bizim başımıza gelse, belki daha kötü olurduk. En azından derdimiz ortak.böyle rahatlat kendini. İnşallah geçecek bu günler.

Kızlar bişey sorucam..

Hıım şey biz gündüz uykusunu kaybettik te..

Buralarda gören oldu mu?

Tarif et derseniz..

Annenin eli ayagi..anneye de bebeye de tenefüs nefes..herbisey..böyle tatli tatlıcık bişeydi..

Gören olursa bana yollasın..şekerpare teyzen seni özlemiş desin..Elif kızın gözlerine biraz düş desin...

Vallahi bende senin gibi çokta çözemedim. Pirinc patates ikiside nişaşta, cok tok tutmazmı. Ben versem ikisini bir kıza, diğer öğünde kesin yemez. Ben cok tok tutmayan sebzeler veriyorum. Tek tek kullaniyorum pirinç patatesi sebzeye. Ama daha sık yiyecek teklif ediyorum. Midesi genişlesin diye.ama sen kabak katıyorum demissin, onu simdi farkettim. Olabilir ozaman. Ben mercimekte vardi o yuzden agar olabilir gibi dusundum.Bebekler büyüdükçe memeye daha düşkün oluyorlar, Sanırım eylenceleri.

misskokulumm D dilzar
Canlarim sizin cocuklar biraz daha büyük..çocuklar ne zaman üstünü örtmeyi tam öğreniyor?
Ya ben oglanı uyku tulumuyla buyuttum..akılsız başın cezasını çekiyorum her gece.ben ortuyorum o aciyor..uyuya kalirsam kendime kiziyorum..ay simdi ustunu acarsa diye uyuyamiyorum derin derin.bu sene dedim artik ogrensin üstünü örtmeyi.koca cocuk oldu.gece cisi gelse tulum cok zor.ama cocuk ortunmeyi bilmiyor.ben ortuyorum.o aciyor.havalar iyice serinledi burda.usuyecek diye cok korkuyorum.ne yapsam da aliskanlik kazansa..kafam durdu ya..oglum gece battaniyeni ustune ort diyorum cocuk oylee bos bakiyor bana.anlamiyor bile..alismamis ki..ama kizi alistirmayacagim..yani insAllah..

Ne diyim
Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki

Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari

Mercimek alerjen ve gaz yapan bir tahıl.koca insanları bile rahatsız edebiliyor..henuz erken galiba canım.

Yeğenlerimin cas cas bağıran, ayarsız sesine kızarken kızımın daha şimdiden fena yaygaracı olmasi kac puan.
Bagris vagris ciglik aglama hic susmuyor bu bebe
Etme bulma dünyası demek ki mana bulmasaydım iyiydi
Oğluma hamileydim 7 8 aylık felam.bir gün esimle geziyoruz, bir anne çocuk gördük. Çocuk kendini yerlere atıyordu, 1 lira atılıp binilen arabalar için. 2. Ye 3.ye binmek için. Ozaman dedim esime bu ne böyle, halbuki konuşsa, çocuga işkence ediyor, anne bağardıkça çocuk daha kötü oluyor diye. Bir nevi kınadım. Gel zaman git zaman, simdi o günleri yaşıyorum. Oğlum istediğini elde etmek için, yere atmak ne demek yeri öpüyor resmen. Ben bir iki konusuyorum, baktım olmuyor izliyorum. Bu seferde etrafımda beni ayıplayan insanlar oluyor. Hatta birgun kadının teki aa çok ayıp bu neden böyle dedi. Sakın kınama ben kınadığımı yasıyorum, senin yerinde olsam koşarak uzaklasırım dedim gülerek. Tahminimce öyle bir bakışı vardiki, ana oğul kesin deli demistir.

Haftasonu geldi Ama hiç sevinemiyorum bile. Ev aldı gidiyor durdurup temizlemem gerek. Tüm Gece oğlan memede yatıyoruz. Sabah kalkıyorum tutulmuş her yanım. Ben gelene kadar emmiyor biberonu yemiyor hiç bişey. Kıyamıyorum da emsin bari diyorum Biberona alışmıştı bi ara o zamanda zor aldı ama uykuda falan içiriyordu annem şimdi oda yok. Püre falanda yemiyor bu oğlan. Süt oda taze olacak direk memeden. Ağzının tadını biliyor

Bizimki de kayıp kesin haberleşip kayboldular.
Maksat nisan anneleri delirsin, biz de bakip bakip gülelim bence.
Zira benim kız koyunca beş dakikaya uyanıyor bir de yüzüme siritiyor1

Bak simdi, 10 dakikadir kanguruda ben de kislik domates dogruyorum.
o da e e yapiyor belli uyuyacak.
Geldik yattik hop uyandi bir de sırıtıyor. heh bi de kaka yapacak galiba, tam olduk.
Domatesler ekşimesen biterse iş inşallah

Ne güzel olur şöyle 2 saat uyusalar dimi.
abisi uyuyor mu peki gündüz.

Hiç bir zaman desem
Oğlum da örtmez 5 yaş bitti. Bakalım bu kiş nasil olacak.
Kalın giydiyordum bende açacağını bildiğim için.
Erkek çocuk sıcağı sevmez dedikleri doğru ya da bilemedim ki.
Inşallah alışır soğudu şimdiden dediğin gibi bu taraflar canim haklisin

+9999999999
Nasi yapicaz

Gündüz çokmu kucağında tutuyorsun, bence biraz yorulsun, Enerjisini bitir. Ben uyanikken oyun oynuyorum sürekli hatta ben ondan çok yoruluyorum. Ama öyle uyuyor perti çıkıyor.

Aynen doğru diyorsun.
Aynısını yeni evliyken biz de yaptık eşimle.idoda bi cocuk vardı okula gidip gelirken hep aynı vapurdaydık. 1 buçuk saat hic durmazdı. Annesi de garip yetişemezdi.
Çok gülüyorduk ona.
Oğlum onun kadar büyümeden idoya binmiştik de koca feribotta sürekli tur artırmıştı bana peşinde varana kadar.
Tehlikeli işler baharcim,aynen uzaklaşmak lazim. Dil bu kemiği yok es kaza kınarız, ayiplariz neme lazim.

Gündüz çokmu kucağında tutuyorsun, bence biraz yorulsun, Enerjisini bitir. Ben uyanikken oyun oynuyorum sürekli hatta ben ondan çok yoruluyorum. Ama öyle uyuyor perti çıkıyor.

Ne oynuyorsunuz.
Benim kızım da kucakta hep.
Ama yatakta da oynuyor aslında dönüyor, emeklemeye calsiiyor, bastiriyoruz falan.
Başka neler yaptıralım ki yorulsunlar.
Annem diyor bebek dediğin uyur bu nasil bebek gece 1 de falan uyuypr herkes uyuyunca

Valla bi yorgan yada baddaniye ser, at bebegide yere. Benimki emeklediği için yormak kolay oluyor. Emeklemeden öncede sürekli emekketmeye çalışıyordum. Ben oğlumuda dahil ediyorum. Top oynuyoruz yakalamaca oynuyoruz. Oyuncak doldurup boşaltıyoruz. İleri geri gidip duruyoruz. Uzun süreler oturta bilirsin. Dikkatini çeken şeylerle karsisinda oynarsan.yuz ustu koy emeklemesine yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…