- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Rahat insanlara baka baka sanırım.cok haklisin iste su hastalik flan kafami iyice oynatti su sira normal oldugumu dusunmuyorum zaten. Ama bitirdim ya bir yuk kalkti sanki. Canim benim sen kotu anne kotu anne diyorsun deme artik su lafi herkes biliyor senin nasil bir anne oldugunu. Keske bende biraz rahat olabilsem bu konuda belki tecrubesizlk belki takintilik belki hastalik benimki iste hersey temiz olacak cocuk aman aglamasin aman birsey olmasin kimseye guvenememe vs vs. Nasil asicam bilmiyorum. Allah sagliklarini versinde hep dua ediyirum.Opuyorum seni kocaman.
Ayy evvet ya insallah bir problem olmaz haftaya notere gidip ihtar cekicem simdi isten cikarma yasaklari var ya 2 ay surecek cikaramiyorlar benm ihtar cekmem lazim. Bakalim sonrasida Allah buyuk kizi 2 bucuk 3 yasina kadar birakmayi düşünmüyorum.
Bu arada yiğenim bizde canli ders ne zor ya kiz surekli kalkip kalip yanimiza flan geliyor kucuk birde oyun oynuyor cok zor ya internet ayri sikinti ogretmenin sesi gitti bir ara okul olsada gitselerdi keske sizinde isiniz zor Allah kolaylik versin.
Bu arada cok guzel kizlarin biri 12 digeri 8 yasinda sana destek oluyorlardirmasallah ya
Yok yok olmam inşallah iyi kötü burdayımHadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki
Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari
Ohh ne guzel hem sena esinde duruyorHem uyutuyor hem yediriyoranneme bile bırakamıyordum , mamasını içiremiyordu . Eşime bırakınca sanki çocuğum yok gibi rahat geziyorum gözüm arkada kalmıyor
Maşallah sena kuzumaHem uyutuyor hem yediriyoranneme bile bırakamıyordum , mamasını içiremiyordu . Eşime bırakınca sanki çocuğum yok gibi rahat geziyorum gözüm arkada kalmıyor
En favori hocasındır valla dersi erken hocaİyiyim canım napalım ev, temizlik, kızların ödevleri, yemek göktuğ derken bir bakıyorum akşam olmuş. Az önce dersim vardı 2 gündür kaç kere baktım saatine 11:30 diye. Sabah da 11:50 diye düşündüm niyeyse. Zümrem mesaj attı öğrenciler ona ulaşmış ders başlamadı diye bir de bilmiş bilmiş 50 geçe ders zaten aceleleri neymiş diyorum baktım 10 dk sonra ders bitti 20 dk geç başlamışım aklım nerdeyse manyak ben şimdilik az dersim bakalım 6 saat var. Çok sıkıntı olmuyor çoğalırsa çok zor evden çalışmak Allah sağlık versin.
Göktuğ da sabah 6 da dikildi ayağa sıpacık kakası rahatsız etmiş sanırım yaptı da uyudu şimdi. Dişler de geliyor 2 gündür çok neşesiz gülmesi bile azcık. Parmağımı ağzına veriyorum nasıl ısırıyor hırslı hırslı inşallah kolay çıkarır ya
Maşallah sena kuzumabenimki memeci memeyi görmesin nefesi kesiliyor emeceği yoksa uyuyacaksa bile memede durmak istiyor bazen o yüzden mecbur az daha sabırlı olcam
Erken olsaydı da geç olsaydı daha mi iyi olurdu diye düşünürdün bence. Genc olunca sabir daha az oluyor meselaGeç gelen çocukta daha bir farklı oluyor degilmi. Bazen olgunluğun vermiş olduğu artılar var. Bazende geç kalınmışlık hissi yetememek, 20li yaşlarında ben nasıl olurum diye, düsünmuyor değilim. En azından benim için böyle. Bazen karamsarım, bazen çok umutlu. Duygu durum bozukluğum var galiba.
Su hastalıkta kendimi nasıl rahtlatiyorum diye sorarsan, birtek ben coranayı düşünmüyorum. Düm dünya ile ortak derdimiz. Bir benim veya bizim başımıza gelse, belki daha kötü olurduk. En azından derdimiz ortak.böyle rahatlat kendini. İnşallah geçecek bu günler.cok haklisin iste su hastalik flan kafami iyice oynatti su sira normal oldugumu dusunmuyorum zaten. Ama bitirdim ya bir yuk kalkti sanki. Canim benim sen kotu anne kotu anne diyorsun deme artik su lafi herkes biliyor senin nasil bir anne oldugunu. Keske bende biraz rahat olabilsem bu konuda belki tecrubesizlk belki takintilik belki hastalik benimki iste hersey temiz olacak cocuk aman aglamasin aman birsey olmasin kimseye guvenememe vs vs. Nasil asicam bilmiyorum. Allah sagliklarini versinde hep dua ediyirum.Opuyorum seni kocaman.
Ayy evvet ya insallah bir problem olmaz haftaya notere gidip ihtar cekicem simdi isten cikarma yasaklari var ya 2 ay surecek cikaramiyorlar benm ihtar cekmem lazim. Bakalim sonrasida Allah buyuk kizi 2 bucuk 3 yasina kadar birakmayi düşünmüyorum.
Bu arada yiğenim bizde canli ders ne zor ya kiz surekli kalkip kalip yanimiza flan geliyor kucuk birde oyun oynuyor cok zor ya internet ayri sikinti ogretmenin sesi gitti bir ara okul olsada gitselerdi keske sizinde isiniz zor Allah kolaylik versin.
Bu arada cok guzel kizlarin biri 12 digeri 8 yasinda sana destek oluyorlardirmasallah ya
Vallahi bende senin gibi çokta çözemedim. Pirinc patates ikiside nişaşta, cok tok tutmazmı. Ben versem ikisini bir kıza, diğer öğünde kesin yemez. Ben cok tok tutmayan sebzeler veriyorum. Tek tek kullaniyorum pirinç patatesi sebzeye. Ama daha sık yiyecek teklif ediyorum. Midesi genişlesin diye.ama sen kabak katıyorum demissin, onu simdi farkettim. Olabilir ozaman. Ben mercimekte vardi o yuzden agar olabilir gibi dusundum.Bebekler büyüdükçe memeye daha düşkün oluyorlar, Sanırım eylenceleri.Bizim doktor 1ay patates havuç kabak pirinçten püre gibi çorba vercen dedi.
1 ay aynı şey olur mu dedim böyle dedi.
Hicbir şey anlamıyorum şu ek gıdadan resmen beynim yandı herkes başka diyor herkes de hakli.
Baharcim kızım kaç dakkadir emiyor. Çeksem uyanıyor. Yataktayım.
Açlıktan mi emiyor, uyumak için mi ,keyif için mi.
Zaten uyumuyor gündüz hep kucak.
Dün çamaşır sepete koydum çocuklar rahat vermedi.
Napıcaz bilmiyorum.
Baharcım 5 dk tuvalete bile gidemiyorum diyorsun. Niye yahu ağlasın ağlmaktan ne olacak. Bu kadar panik olma, Allah ağlatmasın ama yalandan ağlmalar var sırada. Esine ağlatma diyorsun kendin stres oluyorsun, böyle herşey tabiki gözüne batar. Sana kötü anne tavsiyesi, herseyi takma kafana, evin temizliginide herşey gelip geçici. Bırak eviniz dağınık kalsın, huzurunuz yerinde olsun. Zamanla hersey yerine oturur, ama senin huzursuzluguna çare bulunmaz. Önce kendini mutlu et, mutlu kadının evi çiçek bahçesi gibidir zaten. Ev isine bu kadar hırpalama kendini, anın tadını çıkar. Ömür istemesekte gelip geçiyor. Ama güzel geçsin
Hadi ya mercimek bisy yapmaz diye dusundm hani ki zaten de içmedi 2 kaşk ucuyla yedi onu bile. Yapsam nasil bi corba icer peki
Ahahhaha o zamn iyiymis smdiki halin. Yime iße başlaynca aynı olma bari
Oğluma hamileydim 7 8 aylık felam.bir gün esimle geziyoruz, bir anne çocuk gördük. Çocuk kendini yerlere atıyordu, 1 lira atılıp binilen arabalar için. 2. Ye 3.ye binmek için. Ozaman dedim esime bu ne böyle, halbuki konuşsa, çocuga işkence ediyor, anne bağardıkça çocuk daha kötü oluyor diye. Bir nevi kınadım. Gel zaman git zaman, simdi o günleri yaşıyorum. Oğlum istediğini elde etmek için, yere atmak ne demek yeri öpüyor resmen. Ben bir iki konusuyorum, baktım olmuyor izliyorum. Bu seferde etrafımda beni ayıplayan insanlar oluyor. Hatta birgun kadının teki aa çok ayıp bu neden böyle dedi. Sakın kınama ben kınadığımı yasıyorum, senin yerinde olsam koşarak uzaklasırım dedim gülerek. Tahminimce öyle bir bakışı vardiki, ana oğul kesin deli demistir.Yeğenlerimin cas cas bağıran, ayarsız sesine kızarken kızımın daha şimdiden fena yaygaracı olmasi kac puan.
Bagris vagris ciglik aglama hic susmuyor bu bebe
Etme bulma dünyası demek ki mana bulmasaydım iyiydi
Bizimki de kayıp kesin haberleşip kayboldular.Kızlar bişey sorucam..
Hıım şey biz gündüz uykusunu kaybettik te..
Buralarda gören oldu mu?
Tarif et derseniz..
Annenin eli ayagi..anneye de bebeye de tenefüs nefes..herbisey..böyle tatli tatlıcık bişeydi..
Gören olursa bana yollasın..şekerpare teyzen seni özlemiş desin..Elif kızın gözlerine biraz düş desin...
Hiç bir zaman desemmisskokulumm D dilzar
Canlarim sizin cocuklar biraz daha büyük..çocuklar ne zaman üstünü örtmeyi tam öğreniyor?
Ya ben oglanı uyku tulumuyla buyuttum..akılsız başın cezasını çekiyorum her gece.ben ortuyorum o aciyor..uyuya kalirsam kendime kiziyorum..ay simdi ustunu acarsa diye uyuyamiyorum derin derin.bu sene dedim artik ogrensin üstünü örtmeyi.koca cocuk oldu.gece cisi gelse tulum cok zor.ama cocuk ortunmeyi bilmiyor.ben ortuyorum.o aciyor.havalar iyice serinledi burda.usuyecek diye cok korkuyorum.ne yapsam da aliskanlik kazansa..kafam durdu ya..oglum gece battaniyeni ustune ort diyorum cocuk oylee bos bakiyor bana.anlamiyor bile..alismamis ki..ama kizi alistirmayacagim..yani insAllah..
+9999999999Haftasonu geldi Ama hiç sevinemiyorum bile. Ev aldı gidiyor durdurup temizlemem gerek.Tüm Gece oğlan memede yatıyoruz. Sabah kalkıyorum tutulmuş her yanım. Ben gelene kadar emmiyor biberonu yemiyor hiç bişey. Kıyamıyorum da emsin bari diyorum Biberona alışmıştı bi ara o zamanda zor aldı ama uykuda falan içiriyordu annem şimdi oda yok. Püre falanda yemiyor bu oğlan. Süt oda taze olacak direk memeden. Ağzının tadını biliyor
Gündüz çokmu kucağında tutuyorsun, bence biraz yorulsun, Enerjisini bitir. Ben uyanikken oyun oynuyorum sürekli hatta ben ondan çok yoruluyorum. Ama öyle uyuyor perti çıkıyor.Kızlar bişey sorucam..
Hıım şey biz gündüz uykusunu kaybettik te..
Buralarda gören oldu mu?
Tarif et derseniz..
Annenin eli ayagi..anneye de bebeye de tenefüs nefes..herbisey..böyle tatli tatlıcık bişeydi..
Gören olursa bana yollasın..şekerpare teyzen seni özlemiş desin..Elif kızın gözlerine biraz düş desin...
Aynen doğru diyorsun.Oğluma hamileydim 7 8 aylık felam.bir gün esimle geziyoruz, bir anne çocuk gördük. Çocuk kendini yerlere atıyordu, 1 lira atılıp binilen arabalar için. 2. Ye 3.ye binmek için. Ozaman dedim esime bu ne böyle, halbuki konuşsa, çocuga işkence ediyor, anne bağardıkça çocuk daha kötü oluyor diye. Bir nevi kınadım. Gel zaman git zaman, simdi o günleri yaşıyorum. Oğlum istediğini elde etmek için, yere atmak ne demek yeri öpüyor resmen. Ben bir iki konusuyorum, baktım olmuyor izliyorum. Bu seferde etrafımda beni ayıplayan insanlar oluyor. Hatta birgun kadının teki aa çok ayıp bu neden böyle dedi. Sakın kınama ben kınadığımı yasıyorum, senin yerinde olsam koşarak uzaklasırım dedim gülerek. Tahminimce öyle bir bakışı vardiki, ana oğul kesin deli demistir.
Gündüz çokmu kucağında tutuyorsun, bence biraz yorulsun, Enerjisini bitir. Ben uyanikken oyun oynuyorum sürekli hatta ben ondan çok yoruluyorum. Ama öyle uyuyor perti çıkıyor.
Valla bi yorgan yada baddaniye ser, at bebegide yere. Benimki emeklediği için yormak kolay oluyor. Emeklemeden öncede sürekli emekketmeye çalışıyordum. Ben oğlumuda dahil ediyorum. Top oynuyoruz yakalamaca oynuyoruz. Oyuncak doldurup boşaltıyoruz. İleri geri gidip duruyoruz. Uzun süreler oturta bilirsin. Dikkatini çeken şeylerle karsisinda oynarsan.yuz ustu koy emeklemesine yardım et.Aynen doğru diyorsun.
Aynısını yeni evliyken biz de yaptık eşimle.idoda bi cocuk vardı okula gidip gelirken hep aynı vapurdaydık. 1 buçuk saat hic durmazdı. Annesi de garip yetişemezdi.
Çok gülüyorduk ona.
Oğlum onun kadar büyümeden idoya binmiştik de koca feribotta sürekli tur artırmıştı bana peşinde varana kadar.
Tehlikeli işler baharcim,aynen uzaklaşmak lazim. Dil bu kemiği yok es kaza kınarız, ayiplariz neme lazim.
Ne oynuyorsunuz.
Benim kızım da kucakta hep.
Ama yatakta da oynuyor aslında dönüyor, emeklemeye calsiiyor, bastiriyoruz falan.
Başka neler yaptıralım ki yorulsunlar.
Annem diyor bebek dediğin uyur bu nasil bebekgece 1 de falan uyuypr herkes uyuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?