Kuzum nasıl verdin kabağı. Ben tadımlarda az suda haşladım, blendardan geçirdim tadı güzeldi, Ata sevdi . Sonra patates ve havuç tadımlarından sonra üçünü karıştırıp çorba yapmıştım. Ben yoğurdu tek veriyorum. Herşeyi tek verip damak tadı gelişsin sonrasında da ayrı ayrı yiyebilsin diye . Kabağı pirinçle de pişirdim çorba gibi tadı güzeldi Belki Ayşe cik de öyle sever.Bizde ek gıda serüvenine başladık 3 gün yoğurt verdim severek yedi bugün kabak verdim ama yüzünü buruşturdu midesi bulandı yutamadı 5.5 aylık biraz daha mı beklesem ki yoksa yoğurdu sevdi ona mı karıştırsam
Okulla sıkıntımız yok ama ödev yapmayı hiç sevmedi onunla başımız dertte okumayı sökmüştü zaten ona çok hevesli her gördüğünü okumak istiyor ama yazmaktan yada çizgi çalışmalarından hiç hoşlanmıyor resmen Babasıyla savaşıyorlar artıken son ayşeyi baba alıyor biz birlikte zorla da olsa yapıyoruz. Büyük kızım tam bir meme bağımlısıydı habire emmek isterdi ve aşk yaşardı resmen emerken iyi kide onda o tadı almışım bu cadı çok zorluyor beni. 26 ay emdi büyük kızım bıraktırmakta çok zorlanırım diyordum bigün çok ağır bir enfeksiyon geçirdim ateş falan mahvetti beni yüksek dozda antibiyotik kullanmam gerekti o halde de emziremezsin dedi doktorum o bahanesi oldu çok hastalanıp yataktan kalkamayınca güzelce anlattım kızıma hasta olduğumu artık sürümün acı olacağını ve ona zararı olacağını çok olgundu kızım herşey konuşarak çok rahat hallederdik (taki kardeşi olana dek) ilk gece o ağladı memem memem diye ben ağladım ogünden sonrada hiç emmedi ama hep dokundu sevdi öptü kokladı hala daha çok özledim öpebilir iyim koklayabilirmiyim derZeyay1420 nasilsiniz.
Kızın okula alışabildi mi
Ailecek okullusunuz desene, ayşe bile derslere katılmaya başlamış şimdiden.
Öğrenciler dinleyememistir ki dersi bebisi sevmektenn☺
Ilk kızın memede uyuyordu sanırım, yanlış mi anladım. Nasıl vazgeçirebildiniz hatırlıyor musun. Yani normalde değil de uyku için, uyku boyunca yani meme istiyor. Normalde iki cekip birakiyor kafssini bastiriyorum bazen. Anlsysmiorum uyurken iste
Cnm kabak için çok erken değil mi??Bizde ek gıda serüvenine başladık 3 gün yoğurt verdim severek yedi bugün kabak verdim ama yüzünü buruşturdu midesi bulandı yutamadı 5.5 aylık biraz daha mı beklesem ki yoksa yoğurdu sevdi ona mı karıştırsam
Buharda pişirdim canım yutmayı bilemedi ağzında evirdi çevirdi çıkarttı çorba olsa içer sanırım bu pütürlü diye acaba acele mi ettim ki dedim büyük kızım da ek gıda çok keyifliydi ne versem yerdi blw usulü beslendi mama sandalyesini tepsisine koyardım o eliyle parçalar yerdi omletler krepler sebzeler ne rahattı Ayşecik her anlamda zorluyor beniKuzum nasıl verdin kabağı. Ben tadımlarda az suda haşladım, blendardan geçirdim tadı güzeldi, Ata sevdi . Sonra patates ve havuç tadımlarından sonra üçünü karıştırıp çorba yapmıştım. Ben yoğurdu tek veriyorum. Herşeyi tek verip damak tadı gelişsin sonrasında da ayrı ayrı yiyebilsin diye . Kabağı pirinçle de pişirdim çorba gibi tadı güzeldi Belki Ayşe cik de öyle sever.
Canım ek gıda öyle karmaşık bir durum ki doktorlar bile tek bir doğruda birleşemiyor kimi meyve kimi sebze kimi yoğurt diyor en belirleyici bebeklerimiz oluyor onlara göre hareket etmek deneme yanılmalarla doğruyu bulmak gerekecek galiba bende büyük kızıma meyveleri çok rahat yedirmiştim irmikle ruşeymle yulafla yoğurtla çok güzel şeyler yapardım bakalım şimdi ne olucakCnm kabak için çok erken değil mi??
Bizim doktorumuz
Elma
Şeftali
Yoğurt
Armut
Muz
Avokado bu meyveleri üçer gün dene sonra yumurta sarısı ardından patates havuç çorbasına geçersin dedi
Bana da mantıklı geldi ilk tatlılarla başlandigi için oğlumun çok hoşuna gitti
biz şimdi yarın avokadoyu tatmaya başlayacağız 3 gün sonra da çorbalara geçeceğim kabak çorbası sonraaaa
Ayrıca bu yazdığım mmeyveleri cam rendede rendeledim posalı bir şekilde verdim
Geçmiş olsun canım, Allah kötüsünden sakınsın. Oyun olduğunda eşlerde çocuklar ama, başlarına birşey geldiğinde, anne dışında kimsede durmuyorlar. Benim eşimde bozuluyor, Artık ezberledim. çok mutlu oluyorsun değilmi beni istemediklerinde der. Çocuklar sakinlesincede oynamaz 1 saat çocuk gibi küser. El kadar bebekler koca adamı çökertiyorlar.Az önce ben kanepede oturuyorum oğluşla eşim yerde oturuyorlar eşim bi yandan kızlara oyun oynatıyor tam onlara döndü oğlan devrildi alnı suluğu vardı ona değdi ama nasıl ağlıyor gözyaşları sel oldu akıyor aldım yüzünü yıkadım falan dikkatini dağıtmaya çalışıyorum eşim geldi gel oğlum noldu falan diye almaya çalıştı gitmiyor koluma yapışıyor eşimi gördükçe ağlıyordedim sen git bir unutsun. Eşim bozuldu gitti. Şakaktaki damara denk gelmiş damar hafif kabarmış morarmış öyle böyle susturduk eşimle de barıştırdık ikisini şükür. İlk morarmalı vukuatımız da gerçekleşmiş oldu
Ben yulaf nedir bilmedim pek bu yaşıma kadarAynisinin sehriyelisini ben yaptim bugün. En son da bir dis sarımsak tuz niyetine.
Yulaf çektirdin bak canımı şöyle sütle.pisircen az şeker en son tarçın
Cok sagol. Bilmiyorm ki smdi uyandi bsey yok gbi bakalmmisskokulumm miss gecmis olsun canim..
minikbebegim9640 gecmis olsun canım...acaba birsey mi dokundu?
Dişi de ağrıyor olabilir. Diş döneminde saat başı kalkıp ağlardı benim kızlar hele o köpek dişleri çıkana kadar ne çektik.Saat 5 ve hâlâ da huzursuz sekilde uyuyor noldu byle anladim sürekli agliyor uykusunda smdi de karni doydu ama kucagmdan inmek istemiyor burakmaya kalkinca direk bagirarak ağlıyor ama hemen de susuyor pışpışlaynca. Sabah nasıl olacak bakalm gece perişanlk ve zorlu geciyor bize
Günaydın canım senin oğlan çok içli annesi çok dikkat etmen lazım sürekli. Kızın ne yerse o da yiycek belli ki. İnşallah alerjisi yavaştan geçer de diyeeti açarsın ikisi de güzelce yer.Günaydın güzel anneler
Biz uyku gerilemesi mi yasiyoruz gene ya.. uykuya gecis cok problemli..uykuda ağlıyor..hemen uyaniyor..gece yok gündüz yok bu araacaba dönme antremanı kollarına kas ağrısı mı yapıyor?
Eşim ıspanak almış.çok körpeydi ve bize fazlaydı.yıkadım ayıkladim vs.ki bunu yapmak coooook zor oldu..işkence gibicocuk hiç duurmadı. Yarısını buźluğa attım.eşim ısrar edince kıza tadım yaptırdik.çok sevdi yalandi durdu.eşim de ertesi akşam nasıl sorun oldu mu alerji var mi dedi ben de yok dedim.olmadı o körpeler hazır yıkanmış ben ona arada ona kadar yaparım.onun olsun o ıspanaklar dedim.her zaman denk gelmez dedim.ay bizim oglan sofrada aniden gürül gürül bir aglamaya başladı oğlum ne oldu dememle olayi anladım.hemen lafı çevirdim.ıspanakları hep oğluma pişiricem vs vs dedim.ben seni kast ettim bebek daha yemiyor ki vs dedim.ama bebek de yesin büyüsün diyor ama bir yandan yaşlar sicim gibi.ıspanagı da sevmez ha.dun bebek yiyor diye yedi oğlum yoğurdu bıraktı yemiyor.zaten sut urunlerinden bi onu yerdi onu da yemiyor.anne bana da alerji yapar de mi diyor oglum sen ye sana dokunmaz diyorum ama... kısacası ek gıdaya ikisine de baslayacagim tekrar..
Geçmiş olsun canım ya havalar serinledi iyiceGünaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
Sağol canim insallah değildir. Umut cok huysuzlandı hastalar diye odalarindaydim. Yerinde bi durmadı, kendini oradan oraya atıp duruyordu. Yapma oğlum dedikçe dahada agrasifleşti. Kızı kucağıma aldım, çıldırdı bıraktım dememe kalmadı kendini attı. Camın kenarındaki mermere ağzını vurdu. Dudagi patladı disi kırıldı.Geçmiş olsun canım ya havalar serinledi iyicekovid falan olmasın da inşallah geçer biran önce. Umut nasıl kırdı dişini gece vakti
Atak haftası olabilir canım bizimki de bi ara cozuttuSaat 5 ve hâlâ da huzursuz sekilde uyuyor noldu byle anladim sürekli agliyor uykusunda smdi de karni doydu ama kucagmdan inmek istemiyor burakmaya kalkinca direk bagirarak ağlıyor ama hemen de susuyor pışpışlaynca. Sabah nasıl olacak bakalm gece perişanlk ve zorlu geciyor bize
Kuzum kıyamam neyse ki süt dişi. Kırılan parça varsa sütün içine koysaydın dişçi yapıştırabiliyor tekrar bazenSağol canim insallah değildir. Umut cok huysuzlandı hastalar diye odalarindaydim. Yerinde bi durmadı, kendini oradan oraya atıp duruyordu. Yapma oğlum dedikçe dahada agrasifleşti. Kızı kucağıma aldım, çıldırdı bıraktım dememe kalmadı kendini attı. Camın kenarındaki mermere ağzını vurdu. Dudagi patladı disi kırıldı.
Ay şekerparem senin bu oğlan beni öldürecek yaGünaydın güzel anneler
Biz uyku gerilemesi mi yasiyoruz gene ya.. uykuya gecis cok problemli..uykuda ağlıyor..hemen uyaniyor..gece yok gündüz yok bu araacaba dönme antremanı kollarına kas ağrısı mı yapıyor?
Eşim ıspanak almış.çok körpeydi ve bize fazlaydı.yıkadım ayıkladim vs.ki bunu yapmak coooook zor oldu..işkence gibicocuk hiç duurmadı. Yarısını buźluğa attım.eşim ısrar edince kıza tadım yaptırdik.çok sevdi yalandi durdu.eşim de ertesi akşam nasıl sorun oldu mu alerji var mi dedi ben de yok dedim.olmadı o körpeler hazır yıkanmış ben ona arada ona kadar yaparım.onun olsun o ıspanaklar dedim.her zaman denk gelmez dedim.ay bizim oglan sofrada aniden gürül gürül bir aglamaya başladı oğlum ne oldu dememle olayi anladım.hemen lafı çevirdim.ıspanakları hep oğluma pişiricem vs vs dedim.ben seni kast ettim bebek daha yemiyor ki vs dedim.ama bebek de yesin büyüsün diyor ama bir yandan yaşlar sicim gibi.ıspanagı da sevmez ha.dun bebek yiyor diye yedi oğlum yoğurdu bıraktı yemiyor.zaten sut urunlerinden bi onu yerdi onu da yemiyor.anne bana da alerji yapar de mi diyor oglum sen ye sana dokunmaz diyorum ama... kısacası ek gıdaya ikisine de baslayacagim tekrar..
Kız nazara mı geldiniz nedir bi oku kendiniziGünaydın bizde çok kötü bir gece geçirdik. Hiç uyumadık, sabaha kadar ikiside ağladı huysuzlaştı. Duru umut ve ben üşüttük galiba, 3 müzde hasta olduk. Kusma ishal ve ateş var esim hariç hepimizde. Dökülüyoruz gecenin bir yarısı umut birde dişini kırdı. Ne olduk böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?