Peki ilk 3 ay kilo almışmıydınız ?Canım ben kızıma 52 ile hmile kaldım 75 el Doğuma girdim sen düşün
Tamam bişe demedim ozamanCanım ben kızıma 52 ile hmile kaldım 75 el Doğuma girdim sen düşün
Ben de bi oyuncağına ses kayıt cihazı yerleştrmeyi düşünyrum ilk olarak. Benm kızım da öyle bütün enerjisini bana saklamş şekilde buluyrum. Çok yoruluyrum hiç otrmak istemiyo hiçT Tbfth benim arkadaşım da bakıcısından aynı şeyler için şüphelendi ki ama onun şansı kendi evinde baktırıyor olmasıydı . Hemen evde saatin içine kamera yerleştirdiler . Haklı da çıktı .kadın çocuğu sürekli uyutmaya çalışıyormuş , üstelik yarım gün bakıyor . Çocuk uyuyunca da uzanıp sabah programlarının başına geçiyormuş . Arkadaş tabi işten geliyor çocuk uyku uyumuyor , bütün enerjisini anneye şaklamış . Çok yoruluyordu . Bir kere de çocuğa yemek yedirirken yemeyince ‘yeter be senle mi uğraşacağım ‘ demiş . Hemen değiştirdi tabi bakıcıyı . Valla kamera olayı doğru mudur bilemedim ama siz de mutlaka düşünün bunu . En azından gönül rahatlığıyla bırakın .
Bilmem ki bu dada şimdiden 2 kılo aldım aşırı yiyemesem de herşeyi canım istiyorMaşallah size diyorum.acaba Kiz bebek taşıyanlar gerçekten az kg mu alıyorlar.benim etrafımda da kız bebegi olanlar hamilelikte az kg aldilar
Onu hatırlamıyorum ama hamileliğimin 7 inci ayına girdiğim zamanlar 58 tim.nolduysa 7 inçi Aydan sonra oldu birden şiştim kilo aldım bende anlamadım nasıl oldu da 75 e çıktım hayret ettim.doğumdan 1 hafta sonra 60 kiloya indim şaka gibi.demekki ödem bebeğin suyu kilosu şusu busu derken fırlıyo kiloPeki ilk 3 ay kilo almışmıydınız ?
bende iki oglumda aferdersiniz deli dana gibi yiyordum. Herşeyi canım istiyordu.hatta seçtiğim yemedigim yemekleri bile yedim o derece.ama şimdi bu çok farklı hiçbişey istemiyor canım. İstese bile bişeyler 2dk sonra geri gidiyor isteğim.cok değişik oldum bunda anlam veremediğim şekilde.Bilmem ki bu dada şimdiden 2 kılo aldım aşırı yiyemesem de herşeyi canım istiyor
Bende kullanayım bari değilse susuzluk kabızlık bunlar tehlikeli şeylerBende prilam kullanıyorum. Hamileler için üretilmiş bir ilaç. Hiç çekme kullan dedi dr
Bol bol dua et canım benim. Ruhu şad olsun. Elimizden malesef ki başka bşy gelmiyo. Tekrar başın sağolsun
Bencede ödem olmuştur son aylarda sonrada birden 15 kilo gitmiş zaten.Onu hatırlamıyorum ama hamileliğimin 7 inci ayına girdiğim zamanlar 58 tim.nolduysa 7 inçi Aydan sonra oldu birden şiştim kilo aldım bende anlamadım nasıl oldu da 75 e çıktım hayret ettim.doğumdan 1 hafta sonra 60 kiloya indim şaka gibi.demekki ödem bebeğin suyu kilosu şusu busu derken fırlıyo kilo
tesekkur ederim. Allah razi olsun..Başınız sağ olsun. Çok duygulandım bugün bunları okuyunca. Mekanı cennet olsun vefat eden tüm buyuklerin
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. İnşallap orada huzurludur. Mekanı cennet olsun. Her şeye rağmen yaşıyoruz hayat çok garip
Bence kişiye göre değişir canım,benim sadece 7-8 kilo alarak Doğuma giren arkadaşlarım var.bünyesel galiba bilmiyorum ama çok takma kafana.yürüyüş yaparsın bi şekilde dengelersin.doğumdan hemen sonra pat diye gidiyo zaten kilo.birde tuz çok ödem yapıyo tuzu azıcık tüket oldu bitti.ha bide içtiğimiz suyun fazlası da vücutta tutuluyor oda ödem yapıyorBencede ödem olmuştur son aylarda sonrada birden 15 kilo gitmiş zaten.
Dördüncü aya giriyorum ben kilo almadım hatta verdim seviniyordum az alıcam herhalde diye ama hiç belli olmuyor demek ki
Ayy inşallah bende arkadaşlarınız gibi olurumBence kişiye göre değişir canım,benim sadece 7-8 kilo alarak Doğuma giren arkadaşlarım var.bünyesel galiba bilmiyorum ama çok takma kafana.yürüyüş yaparsın bi şekilde dengelersin.doğumdan hemen sonra pat diye gidiyo zaten kilo.birde tuz çok ödem yapıyo tuzu azıcık tüket oldu bitti.ha bide içtiğimiz suyun fazlası da vücutta tutuluyor oda ödem yapıyor
Ben de suyu ilk defa duydum ama tuz yapar evet. Ben kızımı 29 temmuzda doğrdm yaz aylarıydı çok fenaydı. İnşallah bu daha iyi olur. Kilo almadım kızımda çok fazla. 9 kilo almıştm. Şimdi de kızıma hamile kaldığım kilodayım. Hala kilo almadım verdm hatta. Ama son aylarda herşey değişiyo asıl o zMn kilo alınıyoAyy inşallah bende arkadaşlarınız gibi olurum
Tuzu çok seviyorum ya
Yaz ayına denk gelmiyor son aylar o konuda şanslıyız çünkü sıcakta daha çok ödem oluyormuş.
Suyu bol tüketmek ödemi engeller diye biliyordum ilk defa duydum
Tekli 84, 2li 151tl.. 3lü de vardı ama fiyatını unuttum.Fiyatı ne kadar
İlişki öncesi ve hemen sonrası idrara çık eğer yapmıyorsan, önlemenin bir yolu bu da.. Bir de ben ilişki sonrası sebamedle yıkıyordum.Bu kez yok dedi vermedi. Demek ki az olması sorun değil. Benim ilişki sonrası yanma oluyor. Acaba sperm ile mi alakalı diye düşünüyorum artık.
İlk zaman alınmazsa son aylardada çok alınmaz sanıyordum of yaaBen de suyu ilk defa duydum ama tuz yapar evet. Ben kızımı 29 temmuzda doğrdm yaz aylarıydı çok fenaydı. İnşallah bu daha iyi olur. Kilo almadım kızımda çok fazla. 9 kilo almıştm. Şimdi de kızıma hamile kaldığım kilodayım. Hala kilo almadım verdm hatta. Ama son aylarda herşey değişiyo asıl o zMn kilo alınıyo
Bana doktorum öyle demişti canım,son aylarda içtiğimiz fazla su vücutta tutuluyormuş,tuz da ödem yapıyormuş.ama ben geçen hamileliğimde tansiyon problemi falan olmasın diye hiç tuz tüketmiyodum.pimpirikliydim biraz.5 sene sonunda gelen nazlı bi bebekti kızımAyy inşallah bende arkadaşlarınız gibi olurum
Tuzu çok seviyorum ya
Yaz ayına denk gelmiyor son aylar o konuda şanslıyız çünkü sıcakta daha çok ödem oluyormuş.
Suyu bol tüketmek ödemi engeller diye biliyordum ilk defa duydum
Kullan tabi çekilir dert değil. Ben çok kötüydüm.Bende kullanayım bari değilse susuzluk kabızlık bunlar tehlikeli şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?