2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de bi oyuncağına ses kayıt cihazı yerleştrmeyi düşünyrum ilk olarak. Benm kızım da öyle bütün enerjisini bana saklamş şekilde buluyrum. Çok yoruluyrum hiç otrmak istemiyo hiç

Peki ilk 3 ay kilo almışmıydınız ?
Onu hatırlamıyorum ama hamileliğimin 7 inci ayına girdiğim zamanlar 58 tim.nolduysa 7 inçi Aydan sonra oldu birden şiştim kilo aldım bende anlamadım nasıl oldu da 75 e çıktım hayret ettim.doğumdan 1 hafta sonra 60 kiloya indim şaka gibi.demekki ödem bebeğin suyu kilosu şusu busu derken fırlıyo kilo

Bilmem ki bu dada şimdiden 2 kılo aldım aşırı yiyemesem de herşeyi canım istiyor
bende iki oglumda aferdersiniz deli dana gibi yiyordum. Herşeyi canım istiyordu.hatta seçtiğim yemedigim yemekleri bile yedim o derece.ama şimdi bu çok farklı hiçbişey istemiyor canım. İstese bile bişeyler 2dk sonra geri gidiyor isteğim.cok değişik oldum bunda anlam veremediğim şekilde.

Bencede ödem olmuştur son aylarda sonrada birden 15 kilo gitmiş zaten.
Dördüncü aya giriyorum ben kilo almadım hatta verdim seviniyordum az alıcam herhalde diye ama hiç belli olmuyor demek ki

Bencede ödem olmuştur son aylarda sonrada birden 15 kilo gitmiş zaten.
Dördüncü aya giriyorum ben kilo almadım hatta verdim seviniyordum az alıcam herhalde diye ama hiç belli olmuyor demek ki
Bence kişiye göre değişir canım,benim sadece 7-8 kilo alarak Doğuma giren arkadaşlarım var.bünyesel galiba bilmiyorum ama çok takma kafana.yürüyüş yaparsın bi şekilde dengelersin.doğumdan hemen sonra pat diye gidiyo zaten kilo.birde tuz çok ödem yapıyo tuzu azıcık tüket oldu bitti.ha bide içtiğimiz suyun fazlası da vücutta tutuluyor oda ödem yapıyor

Ayy inşallah bende arkadaşlarınız gibi olurum
Tuzu çok seviyorum ya
Yaz ayına denk gelmiyor son aylar o konuda şanslıyız çünkü sıcakta daha çok ödem oluyormuş.
Suyu bol tüketmek ödemi engeller diye biliyordum ilk defa duydum

Ben de suyu ilk defa duydum ama tuz yapar evet. Ben kızımı 29 temmuzda doğrdm yaz aylarıydı çok fenaydı. İnşallah bu daha iyi olur. Kilo almadım kızımda çok fazla. 9 kilo almıştm. Şimdi de kızıma hamile kaldığım kilodayım. Hala kilo almadım verdm hatta. Ama son aylarda herşey değişiyo asıl o zMn kilo alınıyo

Bu kez yok dedi vermedi. Demek ki az olması sorun değil. Benim ilişki sonrası yanma oluyor. Acaba sperm ile mi alakalı diye düşünüyorum artık.
İlişki öncesi ve hemen sonrası idrara çık eğer yapmıyorsan, önlemenin bir yolu bu da.. Bir de ben ilişki sonrası sebamedle yıkıyordum.

İlk zaman alınmazsa son aylardada çok alınmaz sanıyordum of yaa
Son aylarda bebek de hızlı büyüyor gerçi çoğu onun kilosu oluyordur dimi

Bana doktorum öyle demişti canım,son aylarda içtiğimiz fazla su vücutta tutuluyormuş,tuz da ödem yapıyormuş.ama ben geçen hamileliğimde tansiyon problemi falan olmasın diye hiç tuz tüketmiyodum.pimpirikliydim biraz.5 sene sonunda gelen nazlı bi bebekti kızım 0 tuz olmasına rağmen bir sürü ödemim vardı sanırım Sudan dı bilemiyorum

Buranın konusu değil belki ama içimi dökmek istedim.
Kimsem yokmuş demek istemiyorum çünkü çok şükür nankörlük etmiş olurum. Eşim ve ailesi çok destek oluyor taşınırken.
Tabi insan kendi ailesinden birilerini istiyor yanında ailem uzakta oturduğu için gelemiyor bi ablam var yaşadığım yerde 2 çocuğu var büyük kızı okula gidiyor birde küçük 3 yaşında oğlu var. Kendi işi olduğunda enişteme bırakır çocukları işini görür çarşıda vs.
Benim taşınacağımı biliyor hamileyim çok dert ettiğimi biliyor bir kere bile arayıp bişeye ihtiyacın varmı geleyim mi bi işin ucundan tutarım demedi. Sadece çocukla benim sana daha çok zararım olur dedi bi sefer.
Benim amacım gelip yardım etmesi değil hiçbirşey yapmasın ama teklif etsin en azından birşey lazım mı dediğinde evet diyicem diye ödü kopuyor.
Kaç hafta kıpırdamadan yattım bir tas çorbaya muhtaç olduğum günler oldu kapımı çalmadı.
İnsanlar niye böyle bencil, benimde onların zor günlerinde takmayıp kendi işimemi bakmam gerekiyor. Kardeşten ötesi varmı? İnanın üzülmüyorum bile ama sadece sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…