- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
ya gerci haklisin ama benm en zorlandigim nokta yemek adı bulmak yapmasını aramam zor olmaz da adını koymasi baya zor geliyo bana nedenseBebek menülerini yazarım ama günlük menu yazmayi tercih etmem canım.herkesin evinde baska birsey pişer.cani çeken olur.o anda alamayan olur.ama sana bir uygulama önerebilirimnefis yemek tarifleri uygulamasıni indir.muhtesem bir uygulama. günlük menu de veriliyor hem.basit yemekler de var.alengirli yemekler de var. Ben o uygulama ile ne çok ceşit ogrendim yeni evliyken.hem fikir oluyordu
Afiyet olsun kuzularaoh Allah razı olsun annenden..yerin olacak ekeceksin..agac gibisi yok
Yok hepsi öyle değil canım bizimkiler böyle@şekerpare Dediğin gibi o kadar yoktur kilosu
Bizim komşu geçen gün A101 den almış geliyordu kilosunu da 17.5 'tan almışmisskokulumm canım...
Benim adam da pek hesabını bilmez gider alır alır gelir o kaça bu kaça derim bilmem ki der..
Adamların Hepsi mi böyle acaba????
YaaaBugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Zamanla alışırsın canım ben hafta başında kafamda planlıyorum. Pazara eşimi yollarken ona göre bir liste yapıyorum. Mesela ıspanak alınacak, pide mi börek mi yemeği mi yapılacak kafamda tasarlayıp ona göre sipariş ediyorum. Karnabahar bir hafta kıymalı yemeğini bir hafta soslu fırında yaparım gibi. Bir de çocuklar hepimiz evde olduğundan öğle yemeği de düşünüyorum benya gerci haklisin ama benm en zorlandigim nokta yemek adı bulmak yapmasını aramam zor olmaz da adını koymasi baya zor geliyo bana nedenseBebişlere menü yaz o zaman yeni denemelerden byle degisik seylerden
Benimkini yıkadım uyuttum ben de yatacam şimdi gözlerim kapanıyor yorgunluktanAllahim cok uykum var..ve bu kız bugun hic uyumadi dun gece de mizmizdi
Yaa benim annem de öyle diyor her beceriksize bir becerikli nasip etmiş allah diyor....Yok hepsi öyle değil canım bizimkiler böyleAllah da onlara böyle hesabı kitabı bilen hanımlar nasip etmiş işte dengelesin diye
ha her gune bir menu hazirladn onu mu yapiyosn hergn yaniZamanla alışırsın canım ben hafta başında kafamda planlıyorum. Pazara eşimi yollarken ona göre bir liste yapıyorum. Mesela ıspanak alınacak, pide mi börek mi yemeği mi yapılacak kafamda tasarlayıp ona göre sipariş ediyorum. Karnabahar bir hafta kıymalı yemeğini bir hafta soslu fırında yaparım gibi. Bir de çocuklar hepimiz evde olduğundan öğle yemeği de düşünüyorum benkahvaltıdan kalktıktan sonra yemek yapmaya başlıyorum tekrar. yarın balık düşünüyorum mesela.
Şekerparem oğlunun da ayrı hastasıyım. Allahım esirgesin, öperim kuzuları.Ohh yaa nefis vallaa..bizim burda dun kar attiama bugun yagmadi.oglum da agladı.kar neden gelemedi yoksa basina bir is mi geldi diye agladi..Allahim
Kiyamam ben Ata paşaya.nasil da guzel gulmus..bin kere masAllah prense
Saol canım benim. Güzel bakışların. Ya o Ata nın gülüşüne eriyorum. Verene bin şükürYaaamaşşalllah size de denize de havaya da hepiniz çoook güzelsiniz yeşimim Ata gün geçtikçe yakışıklı oluyor annesine hayran bakışlara bak hele
Selam tatlisimmm buradayim annem bende ya koşturuyorum telefona bakamıyorum:) mecbur yemek yap cay yap kahve yap. Esimlede didisip duruyoruz sinir ediyor beni aksam geliyor annem bizde diye iyice rahat davranıyor. Cocugu veriyorum öpüyor huzursuz ediyor kizi. 2 3 saat ilgilense duzgunce kiz duracak bana kafayi yedirtecek. Kizda gunduz uyumuyor yarim saat 40 dk uyanip kalkiyor gunde 3 kez sadece bugun 3. Uykusunu 15 dk uyuyp kalkti. Brnde durumlar boyle yani. Bugunumuze cok şükür. Sen nasilsin ? Bebisler napiyorlar
Ata cik Masallah nasilda MutluBugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Ah sende mi başkasın ne ortak yön ama başak olup temizlik yapamamaktaHahahhahakayseri burasi adam unutma de isin esprisi insAllah cok guzel cikarlar da verilen paraya deger canim.minnoslar da afiyetle yerler inşAllah Ankara da bulunan kuzenimden dert yandim birkac sefer ben.korona cok orada ve kuzenim hamile.ondan aklinda kalmistir belki
Yaa ben bu nazlı pasayi yerimminik savasçı o annesi basarır inşAllah.benim ki de ayni modda.anca yuvarlaniyor bunlar hayal ettim de halinin iki ucuna koysak yuvarlana yuvarlana toslarlar bunlar
17.5 da iyiymis fiyat olarak canim.biz bir defa da sok marketten almistik.iyiydi.bu sene komşudan aldik.bakalim.insAllah iyi çıkarlar.22.5 tan aldık.
Biz bence disarda burcumuzu gizleyelim bebeler buyuyene kadarbasak olduğumuzu duyan şaşırmasin ya temizlik cok guzel de
Keyfi yapacaksin.temizlik bitince de bi kek bi kahve cakacaksin miss gibi..ama oyle mi oluyor..oglum tamam az bekle sen.
Kizim tamam aglama geldim.
Hay Allah su bardagi suraya koysam dur su kaseyi burdan cikarirsam hih oldu..bulasik makinasi mi diziyoruz tetris mi oynuyoruz
Ben diyorum ki biz de temizlik gruplari gibi birbirimize yaptigimiz temizligi mi yazalim napalim
Ama zorunlu olmasin. Mesela gecen gunmisskokulumm miss pencere onlerini silmekten bahsetti diye gidip pencere önlerini sildim.aklimdan ckkip duruyordu. Sagol miss
Sağol kuzumkızlar deprem olmuş yine. çok geçmiş olsun. Allahım korusun sizleri
Elimden geldiğince yazarım kuzum fikir olur tabi@sekerpare5939
Jadesi
misskokulumm
asysss
@asli emre
@Sonsuz umut
nzh99
BKGK
@Susam_tanesi
minikbebegim9640
Kizlar benim şyle bir fikrim var bilmem sizlwrde kabul eder misinz. Hergun menülerimizi de yazsak hep etiketlerle tabi yksa görmeye biliyoruz hani hem herkes bi fikir edinir ne pişirsem diye belki dusuncelerimiz de ortadan kalkar bi fikir olur diye düşündüm. Eksik etiket yaptiysam kusura bakmayin artik
Tam bir bordo bereliSeninkinin maşallahı var o nasıl sürünmek öyle maşallah...
Sağol kuzum evde arkamda yılan var givi geziyorum mutfağa gidiyorum sürüne sürüne geliyorAhahha değil mi ya Maşallah çok komiktiJadesi
Maşallah size ne güzel gelmiştirBugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Yine oğlun ve yine duygu taşmasıOhh yaa nefis vallaa..bizim burda dun kar attiama bugun yagmadi.oglum da agladı.kar neden gelemedi yoksa basina bir is mi geldi diye agladi..Allahim
Kiyamam ben Ata paşaya.nasil da guzel gulmus..bin kere masAllah prense
Sürünme derken???Tam bir bordo bereliahahhah anasının kızı diyorum sürünmeyi seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?