2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ya gerci haklisin ama benm en zorlandigim nokta yemek adı bulmak yapmasını aramam zor olmaz da adını koymasi baya zor geliyo bana nedenseBebişlere menü yaz o zaman yeni denemelerden byle degisik seylerden

Yok hepsi öyle değil canım bizimkiler böyle Allah da onlara böyle hesabı kitabı bilen hanımlar nasip etmiş işte dengelesin diye

Bugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Yaaa maşşalllah size de denize de havaya da hepiniz çoook güzelsiniz yeşimimAta gün geçtikçe yakışıklı oluyor annesine hayran bakışlara bak hele

ya gerci haklisin ama benm en zorlandigim nokta yemek adı bulmak yapmasını aramam zor olmaz da adını koymasi baya zor geliyo bana nedenseBebişlere menü yaz o zaman yeni denemelerden byle degisik seylerden
Zamanla alışırsın canım ben hafta başında kafamda planlıyorum. Pazara eşimi yollarken ona göre bir liste yapıyorum. Mesela ıspanak alınacak, pide mi börek mi yemeği mi yapılacak kafamda tasarlayıp ona göre sipariş ediyorum. Karnabahar bir hafta kıymalı yemeğini bir hafta soslu fırında yaparım gibi. Bir de çocuklar hepimiz evde olduğundan öğle yemeği de düşünüyorum ben kahvaltıdan kalktıktan sonra yemek yapmaya başlıyorum tekrar. yarın balık düşünüyorum mesela.

Yok hepsi öyle değil canım bizimkiler böyle Allah da onlara böyle hesabı kitabı bilen hanımlar nasip etmiş işte dengelesin diye
Yaa benim annem de öyle diyor her beceriksize bir becerikli nasip etmiş allah diyor....
Eşime bazen soruyorum benim neyimi begeniyorsun diye çekip çevirmeni diyor...
Ben de bazen bazı durumlarda saf salak olmak istiyorum ama olmuyor
Eşim benim ikiz ..
Ikiz erkek kardeşinin eşinin evle alakası yoktur hele hiç yemek yapmaz hepsini eşi yapar bizde de tam tersi....

ha her gune bir menu hazirladn onu mu yapiyosn hergn yani

Ohh yaa nefis vallaa..bizim burda dun kar atti ama bugun yagmadi.oglum da agladı.kar neden gelemedi yoksa basina bir is mi geldi diye agladi..Allahim

Kiyamam ben Ata paşaya.nasil da guzel gulmus..bin kere masAllah prense
Şekerparem oğlunun da ayrı hastasıyım. Allahım esirgesin, öperim kuzuları.

D dilzar gelmiş geçmiş olsun canım. Bizler de hamdolsun iyiyiz. Benim işler yoğun yarın da çağırdılar, cuma zaten gidecektim. Ev de yakın olunca çağırıp duruyorlar. Buna da şükür ama. Bakıcısız, kreşsiz bugüne geldik. Eşim evde Beden Eğitimi yaptırıyor. Ebayla mücadelede. Ama bu salgına rağmen hayatımın en güzel, keyifli yılı. Çekirdek ailem . Hamdolsun. Asım paşayı kızları öperim canım. Sevgilerimle...

BKGK bahaaaarrr ses yokk hic senden iyi misin
Selam tatlisimmm buradayim annem bende ya koşturuyorum telefona bakamıyorum:) mecbur yemek yap cay yap kahve yap. Esimlede didisip duruyoruz sinir ediyor beni aksam geliyor annem bizde diye iyice rahat davranıyor. Cocugu veriyorum öpüyor huzursuz ediyor kizi. 2 3 saat ilgilense duzgunce kiz duracak bana kafayi yedirtecek. Kizda gunduz uyumuyor yarim saat 40 dk uyanip kalkiyor gunde 3 kez sadece bugun 3. Uykusunu 15 dk uyuyp kalkti. Brnde durumlar boyle yani. Bugunumuze cok şükür. Sen nasilsin ? Bebisler napiyorlar
Bugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Ata cik Masallah nasilda Mutlu

Ah sende mi başkasın ne ortak yön ama başak olup temizlik yapamamakta ya Asya dibinden ayrılsa yapacam belki ama bırakmıyor beni korkuyordu elektrik süpürgesinden eşime kitliycem
Temizlik grubu kursak beni net atarsınız bi bok yapmıom diye

Elimden geldiğince yazarım kuzum fikir olur tabi

Maşallah size ne güzel gelmiştir

Merhabalar
Uzun zamandır girmemistim ek gıda sorunumuz vardı geçmiş sayfaları tek tek okudum kilo almamıştı yardımlarınız için çok teşekkür ederim daha iyo olduğunu düşünüyordum ay başında tekrar gideceğiz doktora 3 ana öğün veriyorum iştahsızlık var asla blender yapmadım hep çatalla ezdim gün içinde arada beni emiyor gece yatarken 180 cc mama içiyor ama uykusuzluk bizde de var ac değil ama uyumuyor bence diş kehribar kolye aldim ama eşim huzursuz çıkardık gece yatarken
Iyi geceler inşallah bu gece uyuyabiliriz

Tam bir bordo bereli ahahhah anasının kızı diyorum sürünmeyi seviyor
Sürünme derken???
Anladığım sürünme olmasin da..
Hayatı boyunca kontes gibi olsun herkes peşinde dolansın...
Bahtı açık olsun güzel kızının...
Benim adım Asiye yaa herkes kızım olacağını duyduğunda Asya koysana demişti eşimin dayısının torununun adı da Asya idi ondan koymamıştım yoksa çok güzel bir isim çok beğenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…