2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gerçekten geçen akşam aldım çok değil ha 300 gr fındık 300 gr fıstık bi kaç birsey yanına 88 tl dedi Allah yardımcımız olsun gidişat çok kötü

Afiyet olsun kuzucuklara ...
Bizim cevizler anneanne dededen ...
Agaçlarımız var annem babam topluyor kırıp bize poşet poşet veriyorlar allah razı olsun onlardan

Bebek menülerini yazarım ama günlük menu yazmayi tercih etmem canım.herkesin evinde baska birsey pişer.cani çeken olur.o anda alamayan olur.ama sana bir uygulama önerebilirim nefis yemek tarifleri uygulamasıni indir.muhtesem bir uygulama.günlük menu de veriliyor hem.basit yemekler de var.alengirli yemekler de var. Ben o uygulama ile ne çok ceşit ogrendim yeni evliyken.hem fikir oluyordu
Afiyet olsun kuzucuklara ...
Bizim cevizler anneanne dededen ...
Agaçlarımız var annem babam topluyor kırıp bize poşet poşet veriyorlar allah razı olsun onlardan
Afiyet olsun kuzulara oh Allah razı olsun annenden..yerin olacak ekeceksin..agac gibisi yok

Kalppare sana da sonsuz kalp. . Bacım sizce uygunsa Elif kıza talibiz. Birtanecik gelinciğim olur. Anneciğimin hemşerisi beya. Benim minik kızanım olur.
Bilemedim babasima sormam.lazim hic beklemiyordum elife danışayim..azıcık sıkıstırayim..bak kızım Ata dan iyisini bulamazsin.hem kayinvaliden bir melek derim

Allahim cok uykum var..ve bu kız bugun hic uyumadi dun gece de mizmizdi

Bugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.

Eklentiler

• 776F7CFB-9324-402F-A0A5-B634DAECF8A6.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 50
D dilzar Asım nasıl oldu. Geçti mi kızarıklıklar
sağolasın canimm. hatırladın minnak Asimi.

pazartesiden itibaren solmaya başladı. şimdi yüzünde sadece puturcukler var. kirmiziliklari gitti, pütür pütür duruyor. tabi ben bildiğim için farkediyorum. eşim bile bir şey yok, geçti diyor ama ben anne olarak farkındayım, azcık var. ama şükür ki geçti. 5 10 gün daha değişik bir şey vermeyeceğim.

Atacigim nasıl? senin işlerin, eşinin dersleri? okullara bir hafta ara var şimdi, bir sevindim ki sorma. kendim için değil de çocuklar için. büyüğü takip et, küçüğün ders boyunca başında bekle. Asım ağlasın, ses gitmesin diye uğras. çarşamba günleri görsen tam bir festival yeri eline telefon bilgisayar alan bir köşede derse giriyor. insallah herşey düzelir de gülerek anlatırız bu günleri, ne günlerdi diye.

Bugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
maşallah kuzuma. nasıl da güler anneye. kırmızılar da ne yakışmış

Ohh yaa nefis vallaa..bizim burda dun kar atti ama bugun yagmadi.oglum da agladı.kar neden gelemedi yoksa basina bir is mi geldi diye agladi..Allahim

Kiyamam ben Ata paşaya.nasil da guzel gulmus..bin kere masAllah prense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…