Ben ise gönderdim masumumEy gidi kizlar eyyy
Hepinizin kociskoolarii geldii
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Ooo sen o zaman cilveseliii cok olmuştur tum gun evdeymissBen ise gönderdim masumum
Aaaa kızlar bizi uslu sanmanız beni üzerHaklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.
Benim beşik park yatak ama yatak odam soğuk gündüz salonda yerde yatırıyorum bende sıcak oluyor diyeJade besikte kalkip tutunduğu için biz artik beşikte yatamiyoruz.
Yerde yatinca da dediğin gibi koltuk var.
Neree yatacak bu kizlar.
Battaniye var diyodun hizli dusmuyo dimi.
Biz de cok dusuyorux
Oyun mu yapiyor acaba sen görmeden sen kizarsin diye.
Benim koz ben görmeden beni gozleyip yapiyor yapacaklarini öyle mi acaba asya da.
O da sen gidince anliyor hemrn uyaniyor dimiii
Napicaz bakalim böyle
sağlıklı olsunlar da dediğin gibi baharım ah kıyamam ne kötü olmuşsundur. İşte doğru dua etmek lazım ya içifarklı olabiliyorBurç tan değildir bence benimki balık.
Evet söylediğin gibi bebeler var, daha once gördüm ama, O rahatlığın bana faydası yoktu, Bakan ben değildim. Bizlerin ne uykular duzenli, ne iştahımiz iyi. Ben hamile iken tamda tarif ettigin gibi bir cocuk vardı. Keske benimde boyle olsa demistim. Annesi mevlutte cocugu yatağın üstüne koydu, bitene kadar oyle durdu cok hosuma gitmisti. Ben ise umutun pesine koşuyordum. Allah tan sağlıklı olsun diye iste. Bakamicaksan 2. Cinin zorlugundan korkuyisan yapma dedi. Şaşırdım keske benim oglumda kirsaydi dokseydide bende kossaydim dedi. Üzüldüm cocuk otizm miş. Sağlıklı olsunlar ne yapalım ateş etsinler ne diyim. Gerçi benim evin ortasına bomba attılar da hadi neyse
Ah bu ne bu ne maşallah yaBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Sağol kuzum sende güle güle giy inşallahAynen bende esmerim tüylerim ince ve kahve siyah olmadigi icin makine gormuyor diyordu kadin
Canim yarin saat daha ayakta tutup simdi uyuttum. 6 ya kadar uyursa 10 da uyuturum bakalim artik pes etmek yok
Gule gule giyinin :) bende gecenlerde zayiflarim diye boyle parlak tayt esofman flan aldim.
Canim yeni ogrendikleri seyleri uykuda bile yapiyorlarmis. Uyurken ayaga kalkma gibi.. bizim kiz gel gel yapiyordu uykusunda birde alkis
Valla canim insallah bugun guzel gider sabah erken kalkmamiza degerde duzene girer insallah cok yoruldum cunku gece 12 yi gecirmek istemiyorum hatta 10 bucuk 11 de yatakta olmasi lazim
Acaba burçtan dolayi mi ya ? Benim ablamin kizlari oyleydi cok sakinlerdi ne gaz sancisi ne huzursuzluk hic görmedim duymadimda bir dis cikarirken zorlanmis biraz. Bende kiz çocukları rahat olur saniyordum ama oyle degilmis.
Masallah kiz sen organik guzelsinbenim instada burnum yapili degil fotolarda suan burnumda estetik var dudaklarimada istiyorum ama esim söyleniyor
Imkanim olsa goguslerimi flanda yaptiririm, cok meraklayım boyle seylere korona olmayaydi iyiydi
Maşallah Ata kocaman olmus ya nasıl da yakışıklı ooh götür vitaminleriiiiiBurda da hava çok güzel. Bizde de D vitamini zamanı.
Kız delikanlı olmuş bu maşallahBurda da hava çok güzel. Bizde de D vitamini zamanı.
EnteresanBenim kız koltuktan tutup kalkmayo biliyordu arada yapıtor şimdi neyi öğrendi uyuyor diyelim odadan çıktım mesela uyanınca direk tutup kalkıyor düşüyor tuvalete gidiyorum tutup kalkıp düşüyor kaç oldu düştüğü resmen pusuya yatıp gitmemi bekliyor düşmek için
Lazere gittim kizz evde bile değildim bak ha masumum işte has masumOoo sen o zaman cilveseliii cok olmuştur tum gun evdeymiss
Ya vallahi gitgide canim sıkıldı.belki.kadını da riske ettim girmemeliydim diye.herkes sasırdi zaten kv kp kardesim esim..cunku ben girmezdim..nasil oldu anlamadimKorkma canim
Allahin izniyle bir sey olmaz.
Rabbim korusun inşallah.
Bir an bos bulunup girmişsin sanirim.
Kimler nerelere giriyor da bir sey olmuyor.
Çok az durmuşsun zaten tatlimn
Kıyamadım..cok aglamısti.kendi başina yasını tutyordu..düşününce o kadar aci ki..acısıni kimseyle bölüşemiyorBirsey olmaz canım ya. Artık kimde var kimde yok bilmiyoruz bile. Garantimiz yok kasma o kadar kendini. Manavi kuruyemişciyi biliyormuyuz. Biraz içini ferah tut, sen olması gerekeni yapmışsın. Allah rahmet eylesin.
Şu şekil cilveleşiyoruz çabuk çocuğu tut yemeği fırına vermem lazımEy gidi kizlar eyyy
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Ay benim.icim fesat o zaman aslicimmmLazere gittim kizz evde bile değildim bak ha masumum işte has masum
Aksama da mercimegi verirsiniz firina siz susamcim o zaman bu mesajdan alt metni boyle okuyorummŞu şekil cilveleşiyoruz çabuk çocuğu tut yemeği fırına vermem lazım
Yok yok buralardayız unutmadık canım,Ey gidi kizlar eyyy
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Balığı kaçıncı ay vermeye başladınız. Ben ilk çocuğumdan 10 aylıkken başlanır diye biliyordum o yüzden henüz hiç denemedim ama şimdi herşey değişmiş. Eskiden kıymayı da 8 aydan önce vermezlerdi, şimdi 6. aydan sonra başlayabilirsiniz diyor doktorlar. Benim eski baya bir eski tabi 11 yaşında kızımKızlar balık konusu konuşulmuş galiba bu konuyla ilgili bizim doktorumuz şöyle dedi küçük balıkları hamsi istavrit gibi yedirin büyük balıkları ve dip balıklarını yedirmeyin onlarda ağır metal kalıntısı olabiliyor bize o kadar etkilemesede küçük bünyeleri çok etki eder dedi. pişirmeyi de fırında ve buğulama önerdi hiç yemezse kızartabilirsiniz dedi kızartma hakkını bir tek balıkta kullanıyoruz dedi çünkü balık çok faydalı mutlaka yesin diye her türlü yolu deneriz dedi
Kıyma balık yumurta bu üçlü en sevdiğimiz şey mutlaka yedirin dedi
Balığı 7,5 8 gibi demişti doktor ben daha yeni verebiliyorum.Balığı kaçıncı ay vermeye başladınız. Ben ilk çocuğumdan 10 aylıkken başlanır diye biliyordum o yüzden henüz hiç denemedim ama şimdi herşey değişmiş. Eskiden kıymayı da 8 aydan önce vermezlerdi, şimdi 6. aydan sonra başlayabilirsiniz diyor doktorlar. Benim eski baya bir eski tabi 11 yaşında kızım
Lazer yaparlarken nasıl oluyor canım? Estetik merkezleri hep açık mı?Lazere gittim kizz evde bile değildim bak ha masumum işte has masum
Benimki tüm gece evde yine de bebek uyutmak zor oluuo bana hayalcim, ya bebe onda durmuyor ya da eşim alsana kiz seni istiyor emesi gelmis diyorYok yok buralardayız unutmadık canım,
Yapılacak işler olunca bakamıyorum.
İyi ki yalnız değilmişimAslihaydo sen de işe gönderdim demişsin ben de işe gönderdim eşim gece çalışıyor
Allah eşi gece çalışanlara kolaylık göstersin evde tüm gece bebe uyutmak zor oluyor
@bharkk oo maşallah Şirin kız Kayra.
Biraz soğuk kış günlerinin keyfine varsın yerim onun ayağındaki pandufları
Ben de ilk çocukta kuralina göreydimBalığı kaçıncı ay vermeye başladınız. Ben ilk çocuğumdan 10 aylıkken başlanır diye biliyordum o yüzden henüz hiç denemedim ama şimdi herşey değişmiş. Eskiden kıymayı da 8 aydan önce vermezlerdi, şimdi 6. aydan sonra başlayabilirsiniz diyor doktorlar. Benim eski baya bir eski tabi 11 yaşında kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?