2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaaa kızlar bizi uslu sanmanız beni üzer koç burcu bebeler doğurduk mümkün mü bu sizinki bi tık fazladır çünkü örnek abiler var önlerinde

Benim beşik park yatak ama yatak odam soğuk gündüz salonda yerde yatırıyorum bende sıcak oluyor diye onu da öğrendi burası tehlikeli oldu çünkü yemek yapmaya falan çıkıyorum o uyurken mecbur
Allahtan yumuşak yere düşüyor canım ama orda bile bezen güm diye ses geliyor yani bizimkide azbazlı yıkıyor ortalığı

sağlıklı olsunlar da dediğin gibi baharım ah kıyamam ne kötü olmuşsundur. İşte doğru dua etmek lazım ya içifarklı olabiliyor

Sağol kuzum sende güle güle giy inşallah yok bunu yeni öğrenemedi yeni adet edindi yoksa bizimki oyun havası oynayarak bile uyandı dediğin gibi

Enteresan gitme anam yanımda dur deme şekli bu demek o an sana yetişme heyecanıyla belki birden birakiyosa kendini kuzum

Korkma canim
Allahin izniyle bir sey olmaz.
Rabbim korusun inşallah.
Bir an bos bulunup girmişsin sanirim.
Kimler nerelere giriyor da bir sey olmuyor.
Çok az durmuşsun zaten tatlimn
Ya vallahi gitgide canim sıkıldı.belki.kadını da riske ettim girmemeliydim diye.herkes sasırdi zaten kv kp kardesim esim..cunku ben girmezdim..nasil oldu anlamadim
Birsey olmaz canım ya. Artık kimde var kimde yok bilmiyoruz bile. Garantimiz yok kasma o kadar kendini. Manavi kuruyemişciyi biliyormuyuz. Biraz içini ferah tut, sen olması gerekeni yapmışsın. Allah rahmet eylesin.
Kıyamadım..cok aglamısti.kendi başina yasını tutyordu..düşününce o kadar aci ki..acısıni kimseyle bölüşemiyor

Ey gidi kizlar eyyy
Hepinizin kociskoolarii geldii
Cilvelesiyonuz dimiiii
Buralari unuttunuzzz
Yok yok buralardayız unutmadık canım,
Yapılacak işler olunca bakamıyorum.
İyi ki yalnız değilmişim Aslihaydo sen de işe gönderdim demişsin ben de işe gönderdim eşim gece çalışıyor
Allah eşi gece çalışanlara kolaylık göstersin evde tüm gece bebe uyutmak zor oluyor

@bharkk oo maşallah Şirin kız Kayra.
Biraz soğuk kış günlerinin keyfine varsın yerim onun ayağındaki pandufları

Balığı kaçıncı ay vermeye başladınız. Ben ilk çocuğumdan 10 aylıkken başlanır diye biliyordum o yüzden henüz hiç denemedim ama şimdi herşey değişmiş. Eskiden kıymayı da 8 aydan önce vermezlerdi, şimdi 6. aydan sonra başlayabilirsiniz diyor doktorlar. Benim eski baya bir eski tabi 11 yaşında kızım

Balığı 7,5 8 gibi demişti doktor ben daha yeni verebiliyorum.

Konu gelmişken ben de onu soracaktım bize hep hamsi istavrit gibi küçük balıklar önerdi ama onların da kılçığı fena korkuyorum ya ayıklayamadıysam diye. Başka ne verebiliriz? Ağır metal sıkıntısı olmayan?

Lazere gittim kizz evde bile değildim bak ha masumum işte has masum
Lazer yaparlarken nasıl oluyor canım? Estetik merkezleri hep açık mı?
İşlem korona önlemleri altında yapılıyordur mutlaka ben de araştırmaya başladım.
Sen hangi merkeze gidiyorsun?

Benimki tüm gece evde yine de bebek uyutmak zor oluuo bana hayalcim, ya bebe onda durmuyor ya da eşim alsana kiz seni istiyor emesi gelmis diyor

Zordur tabi gece evde olmamasi eşinin canim yaa. Aminn inşallah.
Evladin yoldasın olsun yanina arkadasin olsun insallah

Ben de ilk çocukta kuralina göreydim
Bunda bodoslama Allah ne versiyse gidiyoruz ama tabi az az süt agirlikli gidiyoruz,yemiyor bazen pek zaten

Balik biz de tatirdik bir kaç defa. Ufak ufak deneyebilirsinn canim dokunmaz insallah size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…