2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah yardım güç kuvvet versin sana. İşti bebekti, şimdi birde teyzeyle ilgileniyorsun.
Bu yoğun tempoda kendinede vakit ayırmayı unutma. Eminim hepsine yetisiyorsun dur, ama ben biraz olsun dinlenmeni istiyorum

Canım teyzene geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur inşallah iyileşir de size de yük olmak istemiyor hem senin aklın kalmaz hem onun içi rahat eder.

Oh cok şükür düzelme olduguna sevindim biz de düne göre daha iyiyiz istah olarak ama mızmızlık hala aynı.
Ayy az önce çok korktum..emeklemeye yeni basladı oda oda gezmeye de dün aksam başladı ama ne bileyim ben kosa kosa gitmis ütünün kablosuna yapışmış.supurge yapiyordum.bi sessizlik var bu hic normal degil dedim.bi gittim oglum utuyu bırkaliyor kablosunu da asagi sarkıtmış onu da Elif cekeliyor kafasina düşebilirdi.utuyu hic oyle birakmam ama sicakken almayim dedim.1 saat once utu yapmistim.hata ben de oda kapısını açık unutmuşum sogumuş almayi unutmuşum aslinda Ali hic ütüye dokunmazdı..kızdim oglum naptın dedim.o da anne bebi utuye gelince düşmesin diye tuttum dedi ama nasil tutmaksa kablosunu asagi sarkitmis
Ayy Allahim.korusun yavrularımızı..bi de evi guvenli hale getirmem lazim.her yerde minik oyuncaklar var oglumun kagitlari minik minik parcalama sevdasi var

Artık daha dikkatli olmaliyim.yuuuh bana yuhh..

Tesekkur ederim yesim teyzesi..güzel uykular hepimize olsun

Allah yardım güç kuvvet versin sana. İşti bebekti, şimdi birde teyzeyle ilgileniyorsun.
Bu yoğun tempoda kendinede vakit ayırmayı unutma. Eminim hepsine yetisiyorsun dur, ama ben biraz olsun dinlenmeni istiyorum
Saol Baharcım. Rabbim yardım ediyor. Kendimi bildim bileli teyzemle, gençken bile, biz ilgilenirdik. Ne diyim. Aile apt. İdi. Evlerimiz ayrıydı ama herşeyini annem yapar, nereye gitsek götürür, hastalandığında da bakardık.şimdi annemin evi yok. Olsa orda oturur ona daha rahat bakabilirdim. Hayırlısı olsun. Çok saol canım. Kendime Zaman ayırmak lüks şu sıralar. Sizlerle iletişim şu an yapabildiğim tek şey kendi adıma. Bu arada Duru genç kız olduğunda da yemek istemez kilo almayım diyeyazmışsın. Gözümde Duru ile Umut’un Gençlik halleri canlandı. Hep birlikte görelim inşallah.
S Susam_tanesi saol canım benim. Hayatı boyunca tek yaşamayı tercih etti. Başkasının evinde bu ben bile olsam rahat edemiyor işte. Bu arada bakıcı işinize çok sevindim. Umarım İpek çok sever, bakıcınız da merhametli vicdanlı bir insandır inşallah

Ahh kuzumm... kuzenleri yemese diyecegim ama bunun okulu var çevresi var..Umut alışmak zorunda böyle yasanaya..
Sen güçlü ol Umut da güçlü olsun

Oyy çok tehlikeli olmuş gerçekten. Biz bir aydır o durumdayız o yüzden ben nerde isem kızı da orda tutarım bir gözüm hep onda. Ona rağmen bazen ayakta iken dengeyi kaybedip dolay kapaklarına çarptığı oldu. E bişey yaparken yetişemiyorsun. Siz 2 çocukluların hali daha zor çünkü evde biri varken kendinle aynı yerde tutmak da zor sürekli sese yönelip çıkmak istiyor. Biz evde baba varken öyleydik. Eşim odada tutamaz benim mutfaktan sesime gelir ben mutfakta tutamam bababa çıkmak ister. Zor yani akılları erene kadar böyle geçecek günler sanırım.
İnşallah canımcım en büyük arzum

Teyzen senden biraz büyüktü diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bu kadar herşeyini yapmanız biraz onun da kendi işini görmesini engellemiş midir acaba? Yaşlı değil sanki

aman aman diyeyim Umudum, senin bir şey diyemeyeceğin biriyse, hele cocuk bakımından bihaberse hic girişme. hem sen üzülürsün hem Senacik. okulda cocuk baktirmis memnun ogretmen arkadaşlarına sor. açıklama yapmana gerek yok ki. siz ayarladık deyince onlar da biz bakacaktik demezler herhalde.

kizlar yogurt seven kuzular icin cilbir tavsiye etmeye geldim. gecen hafta doktora gidince yumurta beyazını sordum. sari da sıkıntı yoksa başlayın dedi. ertesi gün cilbir yaptim. bir sevdi bir sevdi. , şimdiye kadar sarisini bile tam bitiremiyorum çoğunlukla, kucuk bir parca hariç cogunu yedi.

bu arada hemoglobin 10 idare eder ama feritin 2 cikti. düşük diye demire başlattı doktor. yeşil mercimek et biraz dadandik, insallah toparlar.

BKGK cım kilo almayacak diye endişe etme onun kilosu çok iyi alamasa bile tolere eder hem hareketlenmesi açısından da iyi olur belki
Kiloya takilmiyorum aslinda baska sorun olmasindan korktum. Insallah saglik diliyorum sadece. Insallah hersey guzel olacak
Canim b12 kac cikti ?

Evet maalesef bir şey diyemem . Ben bakardım niye verdin başkasına der kesin buna eminim. Çocuğu çok seviyor ancak bakımından bir haber . Sırf bu sebeple ev değiştirmeyi bile düşünüyorum . Bu yıl zor ama gelecek yıla inşallah .

Ya yumurta beyazı ben de vermeyi düşünğyorum artık bu zamana kadar alerji yaşamadı hiç

Kiloya takilmiyorum aslinda baska sorun olmasindan korktum. Insallah saglik diliyorum sadece. Insallah hersey guzel olacak

Canim b12 kac cikti ?
bahar ona da hic dikkat etmedim, bakınca sana söyleyeyim. ferritin isareyliydi o dikkatimi çekti.

umudum, inşallah gönlüne göre olur. bakıcı çok önemli, merhametli sevgi dolu, isten anlayan biri nasip olsun. cok kere kötü olacagina bir kere ol bosver. çocuk alışınca da daha zor bırakıliyor bu sefer.

Ya yumurta beyazı ben de vermeyi düşünğyorum artık bu zamana kadar alerji yaşamadı hiç
ben de hiç vermemiştim. dokuz ay 10 günlük verdim doktor tavsiyesiyle. şükür bir alerjik durum olmadi. eskiden 1 yas derlerdi, şimdi değişmiş. bu arada yeşil mercimeği özellikle önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…