Yok inan izlemiyor bakmiyor, ne istersen tersi olur misali. Spora gidiyor kas için tüketiyor. Yumurtanin sarısı nı yemiyorlar. Yok ben az yemiyorum, sadece yediklerim çok kilo yapan şeyler değil. Yoksa çok sık yemek yer bayağı da yerimNasil izlemez ya tablet masallah umuta.
Açaba daha kucuk diye mi
Kacinilmaz son saniyordum ben onu.
Nazar degmesin ya.
10 yumurta mi vaaov
Kas mi calisiyor eşin
Ama yine de bana çok geldi bobrek karaciger icin umuta da 2 yumurta.
Uzulme bahar ya gore gore yer o da zamanla istahli abisinden. Emsin geçici dönemdir
Gun icinde 1 2 cay bardagi diyorlar.
Hic düşünme süt varken emsin.
Cocukkar farkli cidden iştahları
sen az yiyorum diyorsun ya belki snaa benzemistir duru da
Ohh deyme keyfime diyorsun. Sevindim canım güzel geçtiğine. bebeği birinin devralması paha biçilemez.Öyle oluyor canım ya yeğenimin biri de öyle abisiyle evleneceğini düşünüyor ikna edemedik kendi haline bıraktık5 yaşında şuan halen öyle umut ediyor
Güzel geçti canım enişte de yoktu kızkıza yedik içtik dedikodu yaptık kardeşim Göktuğ la oynadı bol bol. O da teyzesine yılıştı hep. Hele sabah erkenden birinin Göktuğ u alıp gitmesi ve benim yarım saat daha uyumam paha biçilemezdi
Bende bi gideyim bakalım ne diyecek bizimkilerGuncel anne de yaptirin asiyi demis
Kan da vermek lazim napacaz bilmiorum
Aynen bari saglikocaginda olsaydi kan isi de bizimki olmuyor
Ayni saatlerde uyanip en az 1 saat kıvranıyoruz canım anlamadim ben deKalppare elifin çok gazı var diyordun ya 3 gecedir Ayşe saat 4_5 gibi ağlayarak uyanıyor ama nasıl ağlama sakinleşmiyor karnına ayaklarını çekiyor belli ki gaz rahatsız ediyor bir iki bacak hareketinden sonra çıkarıyor gazı niye böyle oldu ki anlamadım ama sanki ilk 3 ayda ki gibi gaz sancısı çekiyor
Özene özene uğraş sonra bir lokma yemesin, çok sinir bozucu. İnsanın herşeyden hevesi kaçıyor. Mamasını iciyorsa vitaminsiz kalmaz. Mamanın içinde bir çok vitamin var. Oglumdayken doktorun bir sözü vardı, hep o geliyor aklıma. Birazda ondan stres oldum. İlk 6 ay memeden yeterli besini, demiri çinkoyu alır. Ama artık memedekiler bebegine yetmez. Mama kullanıyor olsaydın mamadan aliyor derdim bir çok vitamin var icinde, o yuzden bi serum takalım demisti ve takmıştı. Oglumda hatta 4 cesit mama denemiştim hiç birini icirememistim. Eger icseydi ek gıdayı yemediginde mama verecektim. Bak simdi hatırladım oglum kolay demiştim. Demek unutulyirmus, dusununce hatırladım oda üzmüş.Alan değişikliği yapmayı istiyorum . Pdr için biraz edebiyat filan mı baksam diyorum . Gerçi matematikle de gidilebilir artık herhalde puanlar baya düşük . Bakalım hayırlısı . Çok yoruluyorum ve kendimi geliştiremiyorum bölümümde . Oturup bir kaynak tarayamıyorum. Öğrenciler eskisi gibi soru soramıyorlar o kadar . Sorsalar onlar sayesinde taramış oluyordum . Tabi okul da önemli . İmamhatipte çalışıyorum iyice köreldim
Ah bahar aynısını bende yaşıyorum . Yemeyen çocuk ne zor oluyor . Sabahtan kalkıyorum hevesle kahvaltı hazırlıyorum bir lokma koyamadım ağzına . Bugun hiç bir şey yemedi . Ful mama içti . Vitaminsiz kalacak korkum . Kaç gündür böyleyiz. Sinir basıyor iyice . Ne iyi yapmışsın bugun toparlamak için oh sefan olsun . Ben hiç bir şey yapamadım . Uyku da uyumuyor . Üstüne bir de derse gir çık . Ev aldı başını gidiyor . Bu da geriyor iyice . İnşallah bir an önce düzelir iştahları .
Neden olmasın sıcak sıcak, cayda varsa hayir demem.Benim kiz da hamurcuElif&Duru somun ekmek fırını acarız gerci bunlar her somunu bir kere ısırıp bırakacakları için muşteri de gelmez otururz biz yeriz artık hahahahaj esin 10 yumurta mi yiyor amanin size yumurya dayanmaz gunluk en az 14 yumurta iki gunde koli bitiyor desene
Olsun imkan varsa iki küçük bebekle olman suan hem onlar icin hem senin için daha iyidir.döndük canim çocuklara da bana da çok iyi geliyor. kalabalık yoruyor ama en azından monotonluktan çıkıyoruz farklı yorgunluklar. ama çocuklar çok cok mutlu oluyor. bu hafta dururuz da sonra yine gideriz. şükür bu şansımız var zeyay
değerleri en son iyiydi. bağışıklığı düşüktür hemen hasta olur. çok düşer. morluklar oluverir hemen. sekerparenin oğlu gibi az ama daha o denli konuşamadığı için kısmen öpücükler göz kırpmalar cilveler narin geliyor bana. dayak yer ama kendi vuramaz kiyamaz. ay bi de ben onu o kadar bekledim ki. 2.ye hamile olduğumda sever miyim diye çok düşündüm. arele olan sevgim tutkum çok ayrı. 10 aydır da çocuk beni görünce daha bi bağlandık. arel 2 aylıktı ise başladığımda. kıyamam ne uğraştım hastanede sürekli süt sag öğle arası bile gel 2 fırt emzir geri dön ayyy ne tempoydu. bi de çocuğa bakan sabit değil. bi kv bi abimin eşi bk diğer abimin eşi iyle ortaya karışık büyüdü kıyamıyorum. civana hamile oldugumu öğrendiğimde çok ağladım arelin hakkına girerim diye. hamileyken bile emzirmeye devam ettim gücüm yetene kadar civan doğdu 6 ay daha sağdım sağdım arele de içirdim. ama gel gör ki civan sayesinde öyle böyle de olsa annesi arelin yanında 10 aydır işe gitmiyor bakalım ne zamana kadar. hem çok güzel hem de işi özlüyor yine de insan.
Zor karmaşık oluyor dimi bebekle küçük çocuk ayni ortamda.@SON
4 yaşını bitirdiler onlar canım şükür. Kızkardeşimle aramızda 1,5 yaş var. Kar yok ya hiç şükürüm bu yıl yollar kupkuru tarlalar ot hep. Ankara da günlük güneşlikti burası da öyle. Allah sonumuzu hayır etsin bu yaz nasıl olacak
Bütün çizgi filmleri seviyormu, beğenmediği keyif almadıkları varsa onlardan açsan sıkılsa. Hoşuna gitmeye gitmeye bırakır belki. Ama daha Arel küçük bırakması daha kolay olur. Sen yavaş yavaş başla. Büyüdükçe daha cok zorlanırsınız. Suan arel'i kandırmak daha kolay. Sadece yemek yedirirken mi açıyorsun.ya nasil sevindim anlatamam inşallah devamı da cok guzel olur 2. bebeye bile o bakariş hayatini cok özlüyorum. sosyallesmeye cok ihtiyacimiz var. daha ne kadar dayaniriz ki böyle bilmiyorum ama sabretmeye çalışıyorum.
amin inşallah. sizin nasıl şimdi yolunda mı herşey? yeniden cesaret toplamalıyım. evimize geldik. yarina denerim yine.
çok zayıf bi görsen. besin almıyor bence. işte keyfine göre. net diyemem ki arel yer. bugun yer yarin yemez. sabit seyler iste saydiklarim.
yq ben bu çocuğu yerim. o naif kalbinden öperim. kıyamam ya nasıl tatlı bu çocuk böyle ne yaptın şekerparem sırrı nedir ?
ah o ekran. ya sadece tv olsa bari. telefon olmasa. yemek yerken yemeğine odaklansa sadece. az yesin ama bilsin ne yiyor.
Mamada bir sürü vitamin var zaten canim.Bir yemeyen bebek daha
Hahahah alemmiş senin kayınpederÖzene özene uğraş sonra bir lokma yemesin, çok sinir bozucu. İnsanın herşeyden hevesi kaçıyor. Mamasını iciyorsa vitaminsiz kalmaz. Mamanın içinde bir çok vitamin var. Oglumdayken doktorun bir sözü vardı, hep o geliyor aklıma. Birazda ondan stres oldum. İlk 6 ay memeden yeterli besini, demiri çinkoyu alır. Ama artık memedekiler bebegine yetmez. Mama kullanıyor olsaydın mamadan aliyor derdim bir çok vitamin var icinde, o yuzden bi serum takalım demisti ve takmıştı. Oglumda hatta 4 cesit mama denemiştim hiç birini icirememistim. Eger icseydi ek gıdayı yemediginde mama verecektim. Bak simdi hatırladım oglum kolay demiştim. Demek unutulyirmus, dusununce hatırladım oda üzmüş.
Neden olmasın sıcak sıcak, cayda varsa hayir demem.
Kayınpeder arada şakasını yapıyor. Sürekli yumurta taşırmış eve. defolup gittide rahatladım, oh nefes aldım.
adım yumurtacı ya çıktı, dikkat et Hep aynı yumurtaciyi kullanma, kafayı yedin sanırlar derdi.
Ben de etkilenenlerdenim.Kalppare
Bana gec olacak gibi geliyor ama insallah şaşırtır beni :) sağlıkları yerinde olsunda tek dilegim bu inan. Ben cok cabuk etkileniyorum sende biraz benim gibisin mesela hasta cocuklari sma lilari flan instadan görüyorum ya korkuyorum hemen. Sen gecenlerde dedin ya konuşmuyor otizm belirtileri vs ben bir donem cok taktim kafama ama simdi karya hanim susmuyor ve Masallah cok akilli her dedigimi anliyor. Mesela buzdolabina magnet leri indirim buradan gorup onlari yapistirip takiyoruz ve bunu kendisi yapiyor alkisliyor yapistirdiginda. Halkalari ben takiyorum o tek tek cikartiyor vs..
Bugunlerimize cok sukur insallah hersey daha guzel olsun. Allah hastalarada sifa versin.
Zaten tontis oldugu icin normaldir.Canim cok sevindim @Zeyay1420 in dedigi gibi cocuklar hisli olurlar. Insallah daha iyi olur ❤
Ya aslinda karya nin kilosu fazla zaten ama tartiya gore hic almamis olmasi imkansiz bence 200 gr da az degilmi 1 ay olacak neredeyse tartida hatali ama bu kadar yanlis sonuc verdigini gormedim gramlarda hata yapiyor. Bana kalsada sağlıklı olsun zayif olsun ama hic almamissada korkarim yani birden normal miymis.
Bak Osman gonulal i izleyeyim musait olunca bilmiyordum.
Garnitürede yumurtamı oda iyiymiş. Eşimden dolayı sevmediğim yiyecekler, ilk sırada köfte, 2. Yumurta gelir. ikisinden de tiksindim. 10 yumurta kofte etten aldığı protein yetmezmiş gibi. Birde protegin tozu iciyor. Abuk subuk bisiler içiyor zararlı değil diyor ama ben pek inanmıyorum.Hahahah alemmiş senin kayınpederproteinci bi esin var demek..benim.kardesim de cok yumurtacidır... bir keresinde kavanoz garniture yumurta kırmıştı
Garnitürede yumurtamı oda iyiymiş. Eşimden dolayı sevmediğim yiyecekler, ilk sırada köfte, 2. Yumurta gelir. ikisinden de tiksindim. 10 yumurta kofte etten aldığı protein yetmezmiş gibi. Birde protegin tozu iciyor. Abuk subuk bisiler içiyor zararlı değil diyor ama ben pek inanmıyorum.
Canım maşallah karya'ya. 1 yastaki bebek ortalama 8 ila 10 kilo arasindadir. Evet bebegin kilo almadığı hatta zayıfladığı aylarda olur. Henüz bebegin emeklemiyor yürümüyor, hele bir başlasın kiloda verebilir. Bizde gecen ay hiç almamış hatta 400 gr eksik çıktı. Ama boyu uzamış. Yemeside gayet iyi olduğu bir ay. Doktorumuz kilo bizim icin onemli degil. Yiyor sa hareketliyse gelişimi iyi boyu uzuyor kafası buyuyorsa, kilonun onemi yok dedi. Allah'a şükür gelişiminde boyunda algısında bir sıkıntısı yok. Birde bir ay çok alır diger ay hiç almayada bilir demişti.Canim cok sevindim @Zeyay1420 in dedigi gibi cocuklar hisli olurlar. Insallah daha iyi olur ❤
Ya aslinda karya nin kilosu fazla zaten ama tartiya gore hic almamis olmasi imkansiz bence 200 gr da az degilmi 1 ay olacak neredeyse tartida hatali ama bu kadar yanlis sonuc verdigini gormedim gramlarda hata yapiyor. Bana kalsada sağlıklı olsun zayif olsun ama hic almamissada korkarim yani birden normal miymis.
Bak Osman gonulal i izleyeyim musait olunca bilmiyordum.
Yok canım ne kan baktirir nede azaltır. 2017 den beri aynı evdeyiz, yemedigi icmedigi gunu gormedim. Bencede fazla protein zararlı, ama gelde bunu ona anlat.Kanda keratin ure bajtirsin kesin yuksektir dedi doktor kardesim de iciyor toz deyince.
Bence de zararlı yazik bobreklere karacigere.
Azaltmıyor mu.
Umut da 1 tane yiyebilir aslinda.
Sen ondan sevmiom dedin gecen de simdi anladim senii
Sarilari noluor sen mi yiyorsunn
Sarisi yagli diye yemior spor yapanlar
Uyudu mu duru emmeye devammi gece
Disten mi oluyor acaba
Gunes uykudan aglayarak uyanior beni gorunce susuyor yoksam kucagima alana kadar aglior basinda nobetteyim hep saate vaj 2 olmuş yatmak lazim
Yok canım ne kan baktirir nede azaltır. 2017 den beri aynı evdeyiz, yemedigi icmedigi gunu gormedim. Bencede fazla protein zararlı, ama gelde bunu ona anlat.
Sarılar ziyan oluyor atıyorlar sarıları. Yazık günah. Duru uyudu ama kalkıyor surekli emiyor geri uyuyor. Bence disten oluyor ustun yanlarını çıkarıyor. Her diste huy degistiriyor. Gittikçe asabilesiyor hırçın.
Evet yatmak lazım, yarın sen yat ben cocuklara bakarım diyende yok.
Allah Allah zarar verir bence de ya.. bi defa emin degilim ama Ebru Şallı idi galiba sabah 5 yumurta yiyorum diyordu.sporla yakıyormuşGarnitürede yumurtamı oda iyiymiş. Eşimden dolayı sevmediğim yiyecekler, ilk sırada köfte, 2. Yumurta gelir. ikisinden de tiksindim. 10 yumurta kofte etten aldığı protein yetmezmiş gibi. Birde protegin tozu iciyor. Abuk subuk bisiler içiyor zararlı değil diyor ama ben pek inanmıyorum.
Yakmak degil de ne kadar protein o kadar karacigerin, bobregin yorulmasi calismasi.Allah Allah zarar verir bence de ya.. bi defa emin degilim ama Ebru Şallı idi galiba sabah 5 yumurta yiyorum diyordu.sporla yakıyormuşsporu sevdigi icin yiyormuş.eger yemezsem zayiflarim diyordu
S Sonsuzsukurler sonsuz üzülme..bisey olmamistir gunese. Eşin ile de en kisa zamanda toparlayın inşAllah..
Ayy Allahım karnım acıktiyememeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?