2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok inan izlemiyor bakmiyor, ne istersen tersi olur misali. Spora gidiyor kas için tüketiyor. Yumurtanin sarısı nı yemiyorlar. Yok ben az yemiyorum, sadece yediklerim çok kilo yapan şeyler değil. Yoksa çok sık yemek yer bayağı da yerim

Ohh deyme keyfime diyorsun. Sevindim canım güzel geçtiğine. bebeği birinin devralması paha biçilemez.

Ayni saatlerde uyanip en az 1 saat kıvranıyoruz canım anlamadim ben de

Özene özene uğraş sonra bir lokma yemesin, çok sinir bozucu. İnsanın herşeyden hevesi kaçıyor. Mamasını iciyorsa vitaminsiz kalmaz. Mamanın içinde bir çok vitamin var. Oglumdayken doktorun bir sözü vardı, hep o geliyor aklıma. Birazda ondan stres oldum. İlk 6 ay memeden yeterli besini, demiri çinkoyu alır. Ama artık memedekiler bebegine yetmez. Mama kullanıyor olsaydın mamadan aliyor derdim bir çok vitamin var icinde, o yuzden bi serum takalım demisti ve takmıştı. Oglumda hatta 4 cesit mama denemiştim hiç birini icirememistim. Eger icseydi ek gıdayı yemediginde mama verecektim. Bak simdi hatırladım oglum kolay demiştim. Demek unutulyirmus, dusununce hatırladım oda üzmüş.
Neden olmasın sıcak sıcak, cayda varsa hayir demem.
Kayınpeder arada şakasını yapıyor. Sürekli yumurta taşırmış eve. defolup gittide rahatladım, oh nefes aldım.
adım yumurtacı ya çıktı, dikkat et Hep aynı yumurtaciyi kullanma, kafayı yedin sanırlar derdi.

Olsun imkan varsa iki küçük bebekle olman suan hem onlar icin hem senin için daha iyidir.

Isi ben de kaçış olarak görüyordum umut beni cok zorladi cok hic narin degildi huyu anca isterse isine gelirse.
Hele o kafa atmalari sinirlenince gozum mor gezdim kac zaman millete de anlatamazsin esin yaptı saniyor.
Diordum ise gitsem kurtulsam ama yine de benden iyiisi bakamazdi ona. Hasta ya zaten yavrum.
Simdi oyun cagi beni sallamamaya basladi tabi pek hukmum de yok cocuklar benden pek korkmaz.

Yani kendini heder etme.rabbim koruyor onlari sen elinden geleni yaptin, yapiyorsun da eminim.

Bağışıklık güçlenir inşallah takviye yaparsiniz belki. Morluklar da hareketli cocuk mudur. Umutun morsuz yeri yok.
Gunes bile kac tane yapti morluk.
Zamanla karsilik vermeyi de ogrenir cocukkara gorursun bak. bi iki seneye abi olmanin da etkisiyle iyice kendine guveni gelir.
Hircin olmasin tabi ama kendini de ezdirmesin oluyordu oyle oyun alanlarinda sinir oluordum o çocuklara ben ua umutum da sessiz kalirdi küçükken.

Seninki de zorlu surec cidden bak kendini surekli sorgulama isin icinxen cikamazsin.
Ben de oyle dusundum cok hala da dusunuorum. Bir cocuk.illa eksik kaliyor ama olsun annelerinin guzel guler yuzu bile yetiyor aslinda cocuklara.

Sen eminim ikisine de gayet yetiyorsun.
Bazen büyükle daha çok opup kokuluorum ben anlıyor kucugi daha anlamaz diye.
Inam 5 yas var ama ben de vicdan muhadebesi yapiprim hep.
Normal yani kendini uzme.
Yemesi de gayey iyi geldi bana. Degerleri iyo diyorsun.
Benm oglan valla bak cop adam ama kaslidir mesela persentilden baksana arele degerleri ordada iyiyse hic dusunme.
Yani kilo saglik degil ki az yemek daha iyo saglikcisin biliorsun zaten.
Keske ben de az yesem dilegimi ekliyor ve iyi geceler diliorum sana helincim

Zor karmaşık oluyor dimi bebekle küçük çocuk ayni ortamda.
yas farkınız bizim 3.
Evet buralarda hep gunesli cidden.
Yagar insallah.
Dagin en tepesine ciktik gecen hafta orda bile cok azdi kar biraz oynayabildi umut.
Kayak mevsimi acilamadi uludagda resmen

Bütün çizgi filmleri seviyormu, beğenmediği keyif almadıkları varsa onlardan açsan sıkılsa. Hoşuna gitmeye gitmeye bırakır belki. Ama daha Arel küçük bırakması daha kolay olur. Sen yavaş yavaş başla. Büyüdükçe daha cok zorlanırsınız. Suan arel'i kandırmak daha kolay. Sadece yemek yedirirken mi açıyorsun.

Bir yemeyen bebek daha
Mamada bir sürü vitamin var zaten canim.
Kalmaz vitaminsiz öyle düşünme.
Zamanla yiyecekler inşallah.
Bazi bebek böyle.
Benimki de yemiyor pek.
Büyüsünler yicekler bence insallah.

Ben sorayim sana hocam.
Türevimi integralimi alsan karekokumle carpsan acaba eski gunlerime donebilir, cok bilinmezli denklemlerimi çözüp x i y yi z yi rahat birakabilir miyim

Hahahah alemmiş senin kayınpeder proteinci bi esin var demek..benim.kardesim de cok yumurtacidır... bir keresinde kavanoz garniture yumurta kırmıştı

Ben de etkilenenlerdenim.
Of çok kötü bir özellik aslinda.
O günündeki iyiligin, güzelliğin şükrünü bilemiyorsun kendini hirpaliyorsin..
Rabbim korusin baharim rabbom tum.hastalarasiifa versin..
Olacaksa oluyor iste hastalik..
Insllah basta umutum tum cocukkara tum hastalara rabbim sifa versin...

Masallah ya karya hanima.
Beyin jimnastigi yapiormus baksana emeklemekle niye uğraşsın akilli kiz.
Biz hiç oynayamioruz kule falan geç kaldim.
Benimki de anca gizli gizli pecete yesin kablo emsin beni görünce kaçsın of
Umutun oyuncaklardan getireyim ben ona

Zaten tontis oldugu icin normaldir.
Zayiflayan bile olurmus hareketlendikce.
Biz aylardir ayniyiz evdeki tartiya göree.
Asiya karar veremedim gidice Galina o zmaan tartilirnet

Hahahah alemmiş senin kayınpeder proteinci bi esin var demek..benim.kardesim de cok yumurtacidır... bir keresinde kavanoz garniture yumurta kırmıştı
Garnitürede yumurtamı oda iyiymiş. Eşimden dolayı sevmediğim yiyecekler, ilk sırada köfte, 2. Yumurta gelir. ikisinden de tiksindim. 10 yumurta kofte etten aldığı protein yetmezmiş gibi. Birde protegin tozu iciyor. Abuk subuk bisiler içiyor zararlı değil diyor ama ben pek inanmıyorum.

Kanda keratin ure bajtirsin kesin yuksektir dedi doktor kardesim de iciyor toz deyince.
Bence de zararlı yazik bobreklere karacigere.
Azaltmıyor mu.
Umut da 1 tane yiyebilir aslinda.
Sen ondan sevmiom dedin gecen de simdi anladim senii
Sarilari noluor sen mi yiyorsunn
Sarisi yagli diye yemior spor yapanlar

Uyudu mu duru emmeye devammi gece
Disten mi oluyor acaba
Gunes uykudan aglayarak uyanior beni gorunce susuyor yoksam kucagima alana kadar aglior basinda nobetteyim hep saate vaj 2 olmuş yatmak lazim

Canım maşallah karya'ya. 1 yastaki bebek ortalama 8 ila 10 kilo arasindadir. Evet bebegin kilo almadığı hatta zayıfladığı aylarda olur. Henüz bebegin emeklemiyor yürümüyor, hele bir başlasın kiloda verebilir. Bizde gecen ay hiç almamış hatta 400 gr eksik çıktı. Ama boyu uzamış. Yemeside gayet iyi olduğu bir ay. Doktorumuz kilo bizim icin onemli degil. Yiyor sa hareketliyse gelişimi iyi boyu uzuyor kafası buyuyorsa, kilonun onemi yok dedi. Allah'a şükür gelişiminde boyunda algısında bir sıkıntısı yok. Birde bir ay çok alır diger ay hiç almayada bilir demişti.

Yok canım ne kan baktirir nede azaltır. 2017 den beri aynı evdeyiz, yemedigi icmedigi gunu gormedim. Bencede fazla protein zararlı, ama gelde bunu ona anlat.

Sarılar ziyan oluyor atıyorlar sarıları. Yazık günah. Duru uyudu ama kalkıyor surekli emiyor geri uyuyor. Bence disten oluyor ustun yanlarını çıkarıyor. Her diste huy degistiriyor. Gittikçe asabilesiyor hırçın.
Evet yatmak lazım, yarın sen yat ben cocuklara bakarım diyende yok.

¹

Gunezde oyle simdi emiyor.
Koltuktaydi yanimda dustuaz once nasil anlamadim nasil kalkti atti kendini yere.
Yastik koydum.yere ama parkeye dustu cok aglaamdi meme icon agladi.
Ne boktan bir anneyim of.
Allahim korusun yavrularimizi.
Emdi uyuyor.simdi kolumda.
Umut da annemde.
Esim de aptal gelme dedim zaten sinirimi bozuyor.
Bi de kiz dustu iyce gerildim yatip uysak gecer mi

Su asiyi kan vermeyi umutun kontorlunu düşünüyorum bir yandan.

Hircin dimi evet benmki de cok hircin.
Asabi..sinirli
Bagiriyor agliyor.

9.ayyda karakter neyse oyke olurmuş.
Napalim kismetimiz.boyleymis baharcim

Allah Allah zarar verir bence de ya.. bi defa emin degilim ama Ebru Şallı idi galiba sabah 5 yumurta yiyorum diyordu.sporla yakıyormuş sporu sevdigi icin yiyormuş.eger yemezsem zayiflarim diyordu
Bahar umut da mi sariyi yemiyor? Neden sarısi zararlı mı mi?

Allah Allah zarar verir bence de ya.. bi defa emin degilim ama Ebru Şallı idi galiba sabah 5 yumurta yiyorum diyordu.sporla yakıyormuş sporu sevdigi icin yiyormuş.eger yemezsem zayiflarim diyordu
Yakmak degil de ne kadar protein o kadar karacigerin, bobregin yorulmasi calismasi.
Cok su icmek lazim ki birikmesin kanda ure, kreatin.
Off kontrolumu Geciyor yine yukaek cikacak degerleeri.
Keske duzelse bobrekleri
S Sonsuzsukurler sonsuz üzülme..bisey olmamistir gunese. Eşin ile de en kisa zamanda toparlayın inşAllah..
Ayy Allahım karnım acıkti yememeliyim

Insallah canim amin.
Ben de aciktim ama.yiyecek de bir seyim yok şuan.
Sen yesene benim yerime de
Senin kilon iyi noyun uzun bir sey olmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…