2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet cok korktum ben de..ay yine basladık gozlerim hep yerde birsey var mi diye arayacak ama bu sefer daha zor abisinin lazimliga ozel bir ilgisi var.en ufak boslukta orda bitiyor Allah eksikliklerini göstermesin sagolsunlar bizimle olsunlar..bu telaslar hep onlar iyi olsun diye
Ben de yapayim çılbır yaa iyi fikir
Yükselir deger cok düşük degil..telaslanma.
Ben de tavukla pişirdim bir kere..muhtesem oldu oglum o gun bugündür yeşil mercimegi seviyor bin şükür
Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugün eşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırımaç kalınca hakkın ödenmez yazmış
Benim de 3 gun sonra dogum günüm.esim siparis vermis.ama bugun geldi ben disardan pasta yemiyorum diye guzel cikolatalar almis bana gözlerim kalp kalp kalp oldu cok sevindim nedense gecen sene zorlamayla almişti diye bu sene hic söylememiştim.
Iyi ki dogdun tatlışım..ne zaman gercek dogum günü peki?
Allah ömrünü güzel etsin evlatlarınla eşinle saglikli sihhatli guzel gecsin hayatin

Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugün eşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırımaç kalınca hakkın ödenmez yazmış
Doğum günün kutlu olsun miss güzel çekirdek ailenle Sonsuz saadet dilerim sağlıkla size grubumuzun bim aktüel köşesi
Yanlız 4 günlük ayrılık yaradı demen koptum eyy açlık nelere kadirsin

Canım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimki
Benim vermediğim portakal ve kivi kaldı sanırım portakalı veririm bu hafta kivi de ne zaman alırsak artık

Ooo eşler coşmuş sende iyiki doğdun şekerparem iyiki tanıdık seni de

nzh99 teyzene üzüldüm canım Allahim hayırlı kapılar acsin inşallah sağlıkla imtihan çok zor.. İnşallah iyi olur

Üç gün sonra kutlicam bekle sekerparem

Canım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimki
Minik minik başla canım ben de portakal alerji yaptı sanmıştım aklında olsun asitli olduğu için biraz ağız çevresini kizartmisti sonradan anladım alerji değilmiş ağzının kenarları asitten hafif kızarıp geçmisti hemen yıkayınca

Toparlar toparlar insallah corbalarini et suyuyla yap.. Cilbir deneyeyim ben de iyi fikir bak. Bu arada kan tahlilini asida aile hekimliği mi yaptı yoksa.ayri doktora mi gittiniz canım ya haftaya da bizim asi var burdakiler tahlil falan istemezse ben diyeyim kan değerlerine bakın diye

Mutlu yıllar misss yavruların eşin ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıkla huzurla nice güzel yaş almalara

Portakalı aşırı seviyor benim kız
Ben karpuz gibi dilimleyip suyunu emdirdim bir kere aman Allahım çığlık kıyamet.cildirdi..o zaman disimiz yoktu ama gene de koparacak diye aklım çıktı.şimdii zarini soyup minik veriyorum.tamam bitti deyince cok ağlıyor

Aa tamam aklımda sağol canım bugün mandalina vercem bakalım

biz doktora gittik canim orada yaptırdık. saglik ocagina gitmedik. aşı da 8. ayda istege bağlı diye aramislardi. sonra da ben aradım bitti dediler, yaptıramadık. zaten kimseyi görmüyor diye üstüne de düşmedik.

Aa evet yaşlıymış gerçekten Allah sağlık dirayet versin. Bir ara teyzem var benden biraz büyük onun da karşısına hayırlı biri çıksa keşke diye bir muhabbet olmuştu ondan dediydim. o sen değildin o zaman.

Bende ayaktaydım o saatte 4 te atıldı benimki 6.15 gibi uyudu ben 7 de anca uyudum
dün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de

ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.

bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdi salatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…