gecen corba gibi yaptım. güzelce hasladim, sonra şehriye koydum.
Teşekkür ederim dilzarcım inşallahS Susam_tanesi cok sevindim bakıcı isine. kuzularimiza sevgi dolu bakicilar nasip olsun inşallah
Ya ben de başlayayım o zamanben de hiç vermemiştim. dokuz ay 10 günlük verdim doktor tavsiyesiyle. şükür bir alerjik durum olmadi. eskiden 1 yas derlerdi, şimdi değişmiş. bu arada yeşil mercimeği özellikle önerdi
Başlayacam ben de yanzh99 kolaylıklar diliyorum canım evde iş yükün de artmış. Allah kuvvet versin inşallah.
O ogretmen61 ben de 2 haftadır veriyorum artık beyazını ayırmıyorum. Çoğu doktor alerji yoksa 9 aydan sonra verilebilir diyor beyazı için. Hem çok faydalı. Sürekli değişiyor doktorların fikirleri bu ek gıda konusunda. Kızlarımda 1 yaştan önce başlamamıştım gerek yokmuş.
D dilzar aşınız için geçmiş olsun paşayadamlanızı kullanın çabucak toparlar inşallah. Yeşil mercimeği mart annelerinde de çok okudum ben doktorları özellikle öneriyor. Ben haftada 2 veriyorum Göktuğ a 6.aydan beri. Bir de kuzu ciğeri demiş bazıların doktoru kan için. Onu verebilir miyim bilmiyorum ben hiç sevmem sakatat hergün bir minik köfte kadar da olsa et veriyorum muhakkak.
Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
Ben de vermedim onları canım ama yanakları kızarıyordu ağız kenarları falan ondan çekindim biraz. Kızarıklıklar da azaldı gibi son zamanlarda. Bizim yemeklerden veriyorum ben tuzsuz ama salçalı olarak artık. Ona özel yapınca katmıyorum halen. Akşam bulgur pilavı ve bir tavuk but yediBaşlayacam ben de yasalça da katıyorum artık yemeklerine bi domates kullanmadım kivi portakal falan da vermedim
Teşekkürler canımmisskokulumm mutlu yılların olsun inşallah biz de ne evlilik yıl dönümü ne doğum günü hiç bir kutlama kalmadı ne güzel hala kutlayabilmesi. Yokluğun iyi gelmiş
iyi ki doğmuşsun speedy gonzalesBugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
Nice senelerin olsunBugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
Bende ayaktaydım o saatte 4 te atıldı benimki 6.15 gibi uyudu ben 7 de anca uyudumherkes uyudu ben ayakta. hayır emzirdikten sonra uykum kaçmasa ne iyi olurdu gün icin de biliyorum ki çok kötü olacam migren tutmasa bari
Kuzum teyzem artık bayağı yaşlı grubunda 70 yaşında.yinede evinde idare ediyordu . Ben bu yaz Samsun’da 1,5 ay kaldım. Alışverişini yine sanaldan yapıyordum ama kendisini idare etti. Umarıım toparlar tez zamanda.Oyy çok tehlikeli olmuş gerçekten. Biz bir aydır o durumdayız o yüzden ben nerde isem kızı da orda tutarım bir gözüm hep onda. Ona rağmen bazen ayakta iken dengeyi kaybedip dolay kapaklarına çarptığı oldu. E bişey yaparken yetişemiyorsun. Siz 2 çocukluların hali daha zor çünkü evde biri varken kendinle aynı yerde tutmak da zor sürekli sese yönelip çıkmak istiyor. Biz evde baba varken öyleydik. Eşim odada tutamaz benim mutfaktan sesime gelir ben mutfakta tutamam bababa çıkmak ister. Zor yani akılları erene kadar böyle geçecek günler sanırım.
İnşallah canımcım en büyük arzum
Teyzen senden biraz büyüktü diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bu kadar herşeyini yapmanız biraz onun da kendi işini görmesini engellemiş midir acaba? Yaşlı değil sanki
Saol dilzarım amin inşsllah. Zor ama ne yapalım Bırakam tek Rabbim hep yardım ediyor hamdolsunnzh99 canim cok geçmiş olsun teyzeciğine. sana da güç kuvvet versin canim. zordur hasta bakmak, hem fiziksel, hem psikolojik olarak. Rabbim mükafatını versin inşallah iki dünyada
Kuzum benim de bitişikteki komşum bakmak istiyor hatta şimdi bile işe gittiğinde eşinin dersi varken bizde kalsın diyor ama çocuğa verebileceği birşey yok. Oyun istiyorlar hareketliler. Enerjileri çok. Bu sene okul açılmaz gibi görünüyor. Esnek çalışma da devam eder. Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum Ata yı. Yarım gün babası bakar yarım gün kreşte eğitim alır diye düşünüyorum. Bebeklerimiz nasıl huzurlu mutlu olacaksa öyle olsun.Evet maalesef bir şey diyemem . Ben bakardım niye verdin başkasına der kesin buna eminim. Çocuğu çok seviyor ancak bakımından bir haber . Sırf bu sebeple ev değiştirmeyi bile düşünüyorum . Bu yıl zor ama gelecek yıla inşallah .
Saol misssim . Amin inşallah. Yeni yaşın hayırlı uğurlu gelsin. Çocuklarınla eşinle tüm sevdiklerinle musmutlu nice yılların olsun inşallahnzh99 kolaylıklar diliyorum canım evde iş yükün de artmış. Allah kuvvet versin inşallah.
O ogretmen61 ben de 2 haftadır veriyorum artık beyazını ayırmıyorum. Çoğu doktor alerji yoksa 9 aydan sonra verilebilir diyor beyazı için. Hem çok faydalı. Sürekli değişiyor doktorların fikirleri bu ek gıda konusunda. Kızlarımda 1 yaştan önce başlamamıştım gerek yokmuş.
D dilzar aşınız için geçmiş olsun paşayadamlanızı kullanın çabucak toparlar inşallah. Yeşil mercimeği mart annelerinde de çok okudum ben doktorları özellikle öneriyor. Ben haftada 2 veriyorum Göktuğ a 6.aydan beri. Bir de kuzu ciğeri demiş bazıların doktoru kan için. Onu verebilir miyim bilmiyorum ben hiç sevmem sakatat hergün bir minik köfte kadar da olsa et veriyorum muhakkak.
Kuzum ben de 10 gündür akını da veriyorum yumurtanın. Portakal mandalina yiyor kiviyi sevmedi. Çorbasına domates konservesinden 1 tatlı kaşığı koymaya başladım. 2 gün sonra 9 aylık olacak hamdolsunBaşlayacam ben de yasalça da katıyorum artık yemeklerine bi domates kullanmadım kivi portakal falan da vermedim
Ooo cok romantik ❤ nice guzel seneleriniz olsun mutlu sağlıklı huzurlu..Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
MaşallahBen de vermedim onları canım ama yanakları kızarıyordu ağız kenarları falan ondan çekindim biraz. Kızarıklıklar da azaldı gibi son zamanlarda. Bizim yemeklerden veriyorum ben tuzsuz ama salçalı olarak artık. Ona özel yapınca katmıyorum halen. Akşam bulgur pilavı ve bir tavuk but yedi
Canım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimkiKuzum teyzem artık bayağı yaşlı grubunda 70 yaşında.yinede evinde idare ediyordu . Ben bu yaz Samsun’da 1,5 ay kaldım. Alışverişini yine sanaldan yapıyordum ama kendisini idare etti. Umarıım toparlar tez zamanda.
Saol dilzarım amin inşsllah. Zor ama ne yapalım Bırakam tek Rabbim hep yardım ediyor hamdolsun
Kuzum benim de bitişikteki komşum bakmak istiyor hatta şimdi bile işe gittiğinde eşinin dersi varken bizde kalsın diyor ama çocuğa verebileceği birşey yok. Oyun istiyorlar hareketliler. Enerjileri çok. Bu sene okul açılmaz gibi görünüyor. Esnek çalışma da devam eder. Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum Ata yı. Yarım gün babası bakar yarım gün kreşte eğitim alır diye düşünüyorum. Bebeklerimiz nasıl huzurlu mutlu olacaksa öyle olsun.
Saol misssim . Amin inşallah. Yeni yaşın hayırlı uğurlu gelsin. Çocuklarınla eşinle tüm sevdiklerinle musmutlu nice yılların olsun inşallah
Kuzum ben de 10 gündür akını da veriyorum yumurtanın. Portakal mandalina yiyor kiviyi sevmedi. Çorbasına domates konservesinden 1 tatlı kaşığı koymaya başladım. 2 gün sonra 9 aylık olacak hamdolsun
Alerji yapmadı şükür. Ben mandalina portakal çok tüketirim yerken ona zarını soyup veriyorum. Bazen 2 dilim mandalina yarım dilim portakal. Akşamları cennet meyvesi veriyorum genelde. Mesela bugün buzluktan 2 erik indirdim çeyrek muz çeyrek cennet meyvesi karıştırdım yedi bayağı. Alışsın değişik tadlara seçmesin diye veriyorumCanım herhangi bi alerji yapmadı dimi meyveler? Ben de çekindim hep vermeye ama böyle de kış meyvesi yiyemiyolar nerdeyse.. ben de ufak ufak denesemmi ya 17sinde 10 aylık olcak benimki
Yarın başlıyorım o zaman hadi bakalımAlerji yapmadı şükür. Ben mandalina portakal çok tüketirim yerken ona zarını soyup veriyorum. Bazen 2 dilim mandalina yarım dilim portakal. Akşamları cennet meyvesi veriyorum genelde. Mesela bugün buzluktan 2 erik indirdim çeyrek muz çeyrek cennet meyvesi karıştırdım yedi bayağı. Alışsın değişik tadlara seçmesin diye veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?