2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sağol canim Allah senin de yardımcın olsun zor günler geçer elbet sabır ve enerji diliyorum
yok canim telefonu görünce ister. tv den çok telefonla eşleşmiş kafasında cebimi arar yoksa poliiiiiii die ağlar. kullanmayi öğrenmiş tuz kilidi açıksa youtube bulur acar kendine sabit birşey yok zaten daha çok dokunup değiştirmeyi sevmekle başlamıştı sırf ondan uzaklassin diye netflixten çizgi-film acarım değiştirmesin izl3sin diye yine ağlar. bi program yükledim belli süre sonra dinozor yatağa girip uyuyor en azından bide değil. resim felan yapıyor müzik aletleri sesler dans figürleri felan ona da bakıyor ama cani isterse. biz geçen hafta yemekte iptal ettik yemiyor mu tamam tv de cizgifilm actik gidebilirsin dedij ama babamlarda iş öyle olmadi zor ya umudum yok 4 duvar arasında bu tempoda nasil olacak ki. oyun yeri felan olsa 2-3 saatlik enerjisini atardı da kısmet iste

Zaten tontis oldugu icin normaldir.
Zayiflayan bile olurmus hareketlendikce.
Biz aylardir ayniyiz evdeki tartiya göree.
Asiya karar veremedim gidice Galina o zmaan tartilirnet
Bizimde 7 ocak asi koymuslar. Mecbur gidicez. O arada doktorada goturecem sigortam hala devam ediyor ocak sonu bitis gozukuyir o yuzden kullanayim diyorum.
Mezura ile baktim boy ve kafa capi 1 cm artmis gibi durmadi sagolsun bakarken. Neyse goturucem zaten bu hafta. Sagliklari yerinde olsunda zayif olsunlar.

Çok şükür yolunda canım ya odasını da ayırdım geçen

Yok canım boşuna kendini hirpaliyorsun. Mantıklı düşünürsen hak verirsin. Bizim vucumuzdaki besinler hem bizlere hem bebeklere, ek gıda hiç almadan nasıl yetsin. Hem birde bazilarimizin kanlari demirleri düşüyor. Hatta mesela saglik ocağında 6 ay aşısı olurken de hemsire, demir ilacını bebeğe mutlaka ver. Mama icinde yeterli demir ve vitaminler var. Ama meme emen cocuklar takviye almazsa demir eksikliği olur demisti. Demekki bu mamaların besleyici özelliği ve vitaminleri çok. Tabi hepimizin istahlari duzelse, ek gıdalarını guzel guzel yeseler, fazla mamaya fazla memeye gerek kalmasa en en güzeli.

Anladım canım evet çocukların enerjilerini atacak yerleri yok. Zamanla düzelir cihan büyüsün biraz, iyice yürümeye başlasın, ikisi oyun kurar gerek bile kalmaz. İkisi vakit geçirmeyi ogrenir zamanla, sana biraz daha sabretmek düşüyor. Cok değil aslında yaza başlarlar oynama.

Anladım canım evham yapma karya' mizin maşallahı var. Sekerpare ile yazilarinizi okudum. Aklınıza en ufak seyde kotu birsey getirmeyin. Huzursuz olursunuz. Sekerpare mesleği gereği çok gördüğü için, bizlerden daha dikkatli bakıyor. Bazen çok bilmek insanı mutsuz eder. Allah bebeklerimizi korusun, bizleri onlarla sınamasın inşallah. Hepsi Allah'a emanet.

Uzamış tırda buyumuşturde. Birde hep aynı yerde tartilmadiginda bile farklılık gösteriyor.

Çok şükür yolunda canım ya odasını da ayırdım geçen
çok sevindim darısı bizlere olsun
ay o günleri nasıl bekliyorum bi bilsen. inşallah canim insallah

Alıntıyı yapmışım uyumuşum kuzum ya
Bobreklerde kalıci hasar mi var canim? Geçecektir insAllah eger kalıcı degilse.ama kalıci bir sıkıntıysa da Umut a böyle yasamayi bobreklerini korumayı mecbur ogreteceksin canım..zor biliyorum..tamam ayni sey degil ama ogluma hayir bunu yiyemeyiz alerjimiz var dedigimde ağlıyordu ama artik anlıyor yavas yavaş.Umut da anlıyor zaten.cok güzel yemegini yiyor demistin bir defa yemek ayirt etmez demistinm.sen simdi ve her zaman güçlü olmalısın canımcım bak neler atlatmışsınız insAllah bunlar da geçer

Haklisin canim..Allahin izniyle hepsi saglikla buyusunler insallah. Guzel ömürleri olsun.

Dogru dedim Baharım
Ister istemez degisik bir bakişla bakiyorum bazen. Bu da insana zarar veriyir gercekten.
Duru nasil? Istahi geldi.mi

çok sevindim darısı bizlere olsun

ay o günleri nasıl bekliyorum bi bilsen. inşallah canim insallah
İnan bende dört gözle o günleri bekliyorum. Benim de tek umudum o kaldı. İnşallah anlaşırlar da birbirleri ile vakit geçirirler. Bizde bu günler unuturuz

Dogru dedim Baharım
Ister istemez degisik bir bakişla bakiyorum bazen. Bu da insana zarar veriyir gercekten.
Duru nasil? Istahi geldi.mi
Ben hep derim senin işin çok zor. Bizim farkına bile varmadığımız şeylerde, sen nelerle yorarsın kafanı. sağlıkla güzel güzel büyüsünler inşallah. Duru bugün biraz daha iyi, en azından eline verdiğim böreği kemirdi. Küçük bir parça da salatalık yedi. Buna da şükür. Elif'imiz ne durumda, sizde var mı düzelme

Zeyay1420 Jadesi Helinnnnn saolun kızlar. Evine götürdük. Günlük gidip ihtiyaçlarını görüp geliyorum. Yemek bulaşık vs.Perşembe kontrolü var. Hayırlısı. BKGK Ata da da emekleme yok. Sürünüyor kalkmaya kalkıyor emekleyemiyor. Gerçi ev merdivenli o yüzden çok da yere bırakamıyoruz. Elbet emekleyecek yürüyecek koşacaklar inşallah. N Nehir8077 durumun iştahsızlığı umarım diştedir de tez zamanda eski günlerine döner inşallah. misskokulumm gezip gelmişsiniz ne iyi gelmiştir. Enerji moral depolaması olmuştur. Ben evden de çalışmaya başladım. Bilgisayara DYS yüklendi. Yoğunluğum daha da arttı. S Sonsuzsukurler inşallah eşinle düzeltirsiniz durumları. Kalppare m elifime bol uykular dilerim

Vaar evet canim.
Simdlik 1 2 evre yetmezlik var.
Insallah insallah ilerlemez.
Iyilesmesi imkansiz zaten de insallah ilerlemez.
Dua et gulum.
Cok uzuluorum aslinda. Ama kabullenmek zorundayız.
Ogrenmesi lazim evet.
Simdi uzukuor ben hastayim yiyemiorum diye yemege az tuz koysam anne koyma bana zararli diyor.
Ama iste aburcuburu da istiyor anmemdeyken o yigenlerimden gorup.
Gozume bakiyor az az ye oglum fazlası herkese zararlı diyorum.
Bakalim rabbime emanet.
Hic çalışmıyordu bobrekleri, rabbim yine de yasatti evladimi kurtardı.
Ondan sifa bekliyorum insallah.
Sagol sekerparem insallah guclu olabilirim.

Biz lcw 9-12 ay 2,5 tog kullanıyoruz. Kolları vücudu iyi ama ayakları kısa geliyor. Ev 25 derece oluyor. Ama yerde yattığı için kalın kullanıyoruz.
Ohh çok çok güzel olmuş susamcimm.
Nazar değmesin.
Ilk günden de ısınmış bile ipek çok güzel.

Sana da arkadas olur daha 1 ay var dimi
Aynen ocak sonu başlıyorum iyi oldu yüküm de hafifledi bu arada o da evin düzenini çocuğu vs öğreniyor.
Canım bence istemiyorsan hiç ne diyeceğim diye falan düşünme bu da tanıdıktı der geçersin gerekirse. Çocuğumuzu emanet ediyoruz şaka değil bu iş. Dedikodu da az bişey değil. Ailenizin içine girecek her halinizi bilecek.

Bizde de benzer bir durum oldu bu kadın işyerinden bir abinin eşi ve ben daha hamileyken adam bana dedi benim eşim çocuk bakıyor aklında bulunsun diye. Sonuçta onlarda evine yerine gittikleri insanın tanıdık güvenilir olmasını istiyor. Ben de eğer beğenmezsem olmaz diyemezsem ayıp olursa falan diye düşündüm ama kadın 11 çocuk bakmış önceden ve yeme içme kurallarını vs çok iyi biliyor işte şeker tuz salça bal yok vs. Akıllı tel kullanmıyor zayıf enerjik bebekle oyunlar oynuyor. Beğenmezsem naparım dediğim kadın sanki Allah tarafından gönderildi gibi hissetmeye başladım. Çok şükür inşallah bozulmaz. Ben zaman olarak erken konuştum olmazsa başka yollar deneyecektim.

Bi de daha okullar açılacak gibi değil sende şimdiden bunu düşünüp kendini strese sokma. Zamanı gelince düşünürsün.

nzh99 sağol canım inşallah.

Şuan duru'nun istahsizligi dişten kaynaklı. Şöyle birşeyde var zaten çok ta iştahlı bir bebek değildi. Ben genede iyi diyordum, simdiki haline göre. Oluyor bazı çocuklara ne yaparsan yap, belirli bir yaşa gelene kadar iştahsız olabiliyorlar. Oysaki dişten öncede ne pişirsem dilinin ucuyla iki lokma yerdi. Suan 11. Aya girdi bu iştahsizliga kilosu bana göre çok cok iyi, 8.bucuk kilo. Allah sağlık versin ne diyim, genç kız oluncada kilo almamak için yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…