- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Benimki diyorum işte gicik babasi gibi gicikBizde öyleyiz ben ne taraftaysam oraya geliyor
Allah saglık huzur versin kuzularaOlsun ben önden kutlayımİyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın elif nasıl iştahı düzeldi mi Asya hanım kıpırdak bi oraya tırmanıyor bi buraya bende peşinde sürekli
Arada koyuyorum örümceğe açıyorum reklam o hipnoxla bi 10 dk dinleniyorum falan
Evet meyve cok kurtarıci..oğlum da meyve sever.Ay meyve çok seviyor benimki de koy önüne meyve tabağı yesinarada çok sıkılırsam alıyorum elime bi meyve ara öğün öyle geçiyor kurtarıcı
Gecmis olsun canim.3 gun surer gecer.cocuklar cok cabuk dagilip cok cabuk toparlaniyorlar. Sen de dikkat et kendine canımKızlar bizim Hanım ağa yinr nezle oldu bu sefer babasından bulaştı o kadar maske takTı kucağına bile almadıdoktorla konuştuk aferin verin dedi
Ve iki gündür uyku düzeni o kadar değişti ki 20:00 uyuyor 4 uyanıyor gözlerimden uyku akıyor dün ders çalıştım 3e kadar 4 e uyandı bir daha 6 uyudu 8 de kalktık yine 3 saatlik uykuylauım midem bulanıyor eşimin canlı dersi bitsin uyuyacağım hemen
birde Demir bizde 13 çıktı ben son 1 aydır her sabah pekmez de veriyorumKan damlasını bnde vermeyi hep unutuyorum
Hahahahha yaa haydooNasıl da düzenli bir yatış
KesinRahatsiz etmeyin fena olur yatiisi olabilir mi bu asliii
Yaylı değil canım visco oyun parkı süngeri diye geciyo ondan kullaniyorumAsli neyin uzerinde yatiyor
Yayli yataklar mi ne var yani altinda
Sorma sekerparem 150 defa süpür dur az işim var çünküAllah saglık huzur versin kuzularaelif daha iyi bin şükür ama Ali cok istahsız..hic huyu degildir ağzını kitliyor
Evet meyve cok kurtarıci..oğlum da meyve sever.meyveye alışırsa abur cubur istemez.meyve daha cazip gelir
Gecmis olsun canim.3 gun surer gecer.cocuklar cok cabuk dagilip cok cabuk toparlaniyorlar. Sen de dikkat et kendine canımsen saglam olmalısın ki yavrun saglam olsun
Hahahahha yaa haydooAslan yattıgi yerden belli olur annesi
Sen de mi benim gibi beyaz rengi seviyorsun.2 halim full beyaz.digerleri beyaz üstüne desen.. ya deli durtmuş gibi hepsini beyaz almışımfull beyazları bari kaldirdim valla..sac dusse görünüyor tam cildirmalık
Sorma sekerparem 150 defa süpür dur az işim var çünkü
Keşke alma diyenleri dinleseydik pismanim hahshahhaIlk evlendigimde herkes sen deli misin diyordusasiriyordum Allah Allah ne var miss gibi supur tertemiz diye..cocugum olunca anladım
Son pismanlik fayda etmez Asliiii hahahahahahKeşke alma diyenleri dinleseydik pismanim hahshahha
Oyle düşünme canimDis zamanida bagirsak florasi degisiyormus kabiz yada ishal olabilir diyor acaba disten mi ? Yada ben kati gida verip çocuğun bagirsaklarini bozdum simdide düzelmiyor bir türlü ilk defa bu kada uzun surdu
Biogaia da veriyorumOyle düşünme canim
bagirsak florasi duzelmeyen bisey olsa benim cocuklar bitmisti.
Zamanla duzeliyor.benimkiler kanli kaka yapti ayalrca
Bence probiyotikle destek at.kefir yogurt gibi.
Hem.hala bagirsaklari hassas ama hic acaba bozuk mu demedim.her bunye farkli cunku
Sen de oyle düşünme
Mrb canım bende haziran annesiyim benim oğlumda mutlaka düzenli Bi şekilde her sabah yedi de kakasını yapardı Bi haftadır diş başladı bizde ve aşırı kabız oldu hatta kanla karışık bile yaptı o kadar zorlandı ki biogaiya geri başladım hiç zeytinyağı falanda etki etmiyordu baktım dişin ucu gözüküyor sizinde dişten olabilir kabızlık çok stres yapma inşallah geçicidirBiogaia da veriyorum
Bugun yapar insallah
Aah insallah distendir. Bizimkide cok iyiydi kac aydir hergun yapıyordu. 2 haftadir bozuldu on ust dis patlayacak sanirim boyle damagin alt kismi bembeyaz olmus zaten. Cok tesekkur ederim.Mrb canım bende haziran annesiyim benim oğlumda mutlaka düzenli Bi şekilde her sabah yedi de kakasını yapardı Bi haftadır diş başladı bizde ve aşırı kabız oldu hatta kanla karışık bile yaptı o kadar zorlandı ki biogaiya geri başladım hiç zeytinyağı falanda etki etmiyordu baktım dişin ucu gözüküyor sizinde dişten olabilir kabızlık çok stres yapma inşallah geçicidir
Rica ederim inşallah başka sıkıntıları yoktur diş olsunda çıkar onlar düzene girer inşallahAah insallah distendir. Bizimkide cok iyiydi kac aydir hergun yapıyordu. 2 haftadir bozuldu on ust dis patlayacak sanirim boyle damagin alt kismi bembeyaz olmus zaten. Cok tesekkur ederim.
Ahh insallah ufaciklar dertlerinide anlatamıyorlar ki. Oyle guzel birseymiski baktikca içim gidiyor.. Allah sağlıklarını versin. Her isteyenede nasip etsin.Rica ederim inşallah başka sıkıntıları yoktur diş olsunda çıkar onlar düzene girer inşallah
Ben de mandalina verdim henüz bişey yokdün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de
ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.
bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdisalatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür
Başladım canım henüz bişey yokBakıyorum canım bana çektiyse alerjik olmaz pek gözlemliyorum yedirince vücuduna falan bakıyorum olmazsa devambaşla ya 10 ay oldu 1 yaşa ne kaldı ki ufaktan gözlemle sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?