2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım yüksek olma sebebi ablasının oyun parkı bu normal bı süngeri vardı o altta üstte de visko var ama çok ince değil visco da yüksekliği normal yani ondan yüksek duruyo
Eveeet 5508. Sayfa Asli ve sekerpareye rezervedir hahahahaha
Ben de yoksam tam yokum varsam dibine kadar

avakado ver canim zeytinyağlı labneli cevizli bir şekilde iyi gelir belki ama bence diş ya ondan düzeni bozuldu karya huzursuz değilse stres yapma
Benim uykum açıldı uyuyamadım ki ama bu gece uyuduk şükür 6 kere falan kalktı ama olsun
ya biz bu gece çok iyiydik masallah. 9da uyutayim dddim cok isirdi canik cok acıdı küstüm uyutmadim verdim babaya gittim cay koydum kendime sakinlesince tekrar aldik 10 da uyudu. 3 te ve 5 te kalkti sonra sabah 9 da kalkti. ama 6 gibi buyuk oglan geldi beni yatagina davet etti reddedemedim.9bucuga kadar uyumusuz birlikte
cocuk konusunda coo ilgili babalar eminim ki vardir ama genelinde is annede biter. herseyi biz bilmek durumundayiz. bazen birsey oldugunda esime derim sen dur hele tamam diyecen mecbur sorma sorarsan pişman olursun aman ya böyle daha iyi inan. düşün ona güvenip birseyi yapmayacan sonra esin unutacak genelde öyle oluyor eee noldu hem çocuk mahrum.kaldi hem de esle kavga sebebi. bosver kuzum biz hallederiz
bizn minder attik canim ya ince geldi banada. ay odası ayrılsada normal yatağa geçse. çamaşır makinesi odada civan uyuyor camasir birikiyor.
Kuaförde bakıma girdim şu an yoksa kocamla ölümüne kanka olcaz
biz kanka olduk sanirim işin tuhaf yanı alıştım diğer türlü üşeniyorum

Oğlanı yine düşürdüm ben ne salağım kızlar ya altını değiştireyim dedim ben aptal yatağa bıraktım çocuğu banyo odanın içinde 2 adım ıslak mendli yıkayım döneyim dedim pat yerde yüz üstü Alllahtan halının üstüne düşmüşönüne oyuncak da bıraktım ama 2 sn ya yatağın ortasından nasıl hemen düştün acaba. Hiç bırakmıyordum aslında nasıl boşluğuma geldi çok üzüldüm. Baya ağladı zaten mızmızdı uyku saati gelmişti bu da üstüne geldi zor sustu. Eşim de bu durumlarda sağolsun daha da bir olayı gazlar. Bir yandan bebeği susturayım derken bir yandan adamla uğraştım. Almış kucağına daha bağırıyor bir çocuğa bakamadın diye diye onu kovdum odadan. sustu üstünü başını değştirdim uykusu çok vardı emerken uyudu yavrum. Daha pijamalarımı çıkaramadım sabah beri yüzümü yıkadım mı onu bile hatırlamıyorum. Kalkayım N Nehir8077 gibi kendime bir çeki düzen verip akşam yemeğini yapıyım oğlan uyanana kadar

Kızlar bizim kız iyice yaramazlığı ele aldı. bizde 30 santimlik bir puf var onun üstüne çıkıyor sonra da kenara kadar gelip ayaklarını aşağıya sarkıtmaya çalışıyor inmek için
Güneşle ipek kanka olsun
Duz duvara tırmanma yarisi yapsınlar ne dersin

Helinnnnn
Aynen helinim dogru diyorsun.
Beklenti yoksa sorun da olmuyor zaten
Erkek dogasini kabul edicem.yapacak pek bir sey yok ite kaka oldugu kadar iste
Ona ara dedim.oglanin doktorunu bakalim.

Biz hallederiz biz anneyiz cok guzel dedinn.

Ben istiyorum ki sorumluluk.alsin, paylassin cocuklar sadece bemim.degil ki.

Bazen yapar da iste ben soyleyince puf

BKGK yapar bugun baharim uzulme.
Dis gercekten bozuyor dengeyi annem de hep der.

Kalppare ali neden iştahsız acana canim.
Keyfi nasil.

Bubpark yatagin icine ne alicam ben de biomiorum ne ssericem oraya yatirmak.istiyorum kizi artik

Geçmiş olsun kuzum. Üzülme Allah’tan halının üstüne düşmüş bir şey olmaz eşine de bakma sen onlar bütün gün baksın da göreyim o çocuk sağ çıkabiliyor mu ellerinden

uff cok sinirlendim kizlar. güzelce çocuğu uyuttum, küçüğün derslerinde, en azindan ilk iki dersinde yanında olacağım sözde. cocuklar zile bastı ve uyandi. uyanması bir sey değil uyumak istiyor, huysuzluk yapıyor. güzelce uyusun diye 5 saat dersten sonra harala gurele dışarı çıkardım bir de. boşa gitti emeklerim de. kac kere kizlara söylettim zile basmayın diye, sonra ben söyledim. hatta bir gün diafondan söyledim diye kızımla çekişmeler annen bize bebek uyandı diye kızdı demişler.

Gerçekten üzücü olmuş

Ben de sunger bakayim en iyisi viskolar ince çünkü
minder attik canim ya ince geldi banada. ay odası ayrılsada normal yatağa geçse. çamaşır makinesi odada civan uyuyor camasir birikiyor.
Evet yaaa..odalarına gecseler diyorum ama bi yandan korkuyorum gece birbirine zarar verirler mi diye ogluma güvenemiyorum
Kızlar bizim kız iyice yaramazlığı ele aldı. bizde 30 santimlik bir puf var onun üstüne çıkıyor sonra da kenara kadar gelip ayaklarını aşağıya sarkıtmaya çalışıyor inmek için
Ooo grubun kıpırdakları belli oluyor 1. Güneş hanım 2. Ipek hanim ☺☺☺ S Sonsuzsukurler haksiz miyim?
Bisey olmaz insAllah canim..artik cok hareketlendiler 1 saniye bosluga gelemiyorlar adamlar heep aynı
Park yataklar var canım.onlara bak istersen.
Kapıya bebek var diye mi yazsan.zil kısmına kızadabilirsin normal.biz de insanız.gecen gun dilenci zile basıyormus.ama alacaklı gibi basip duruyor kargo sandim.kosarak cama gittim.cami actim.kargo mu diye baktım degil cami kapatıyorum bana bağırıyor başını örtmeyi bilmissin ama para vermiyorsun diyor.o sirada Elif düşmüştü ağlıyordu.o hararetle ne diyon sen ya diyebildim cami örttüm aldim kizi cama geldim gitmisti.nasil sinirlendkm.gitmeseydi adam akıllı kızacaktimm.sanki bakmaya zorundayim onu.dalyan gibi kadın.haftada iki gelip bizim sokaktan dünyayı topluyor.bu kadar yiyecegi kim yiyor
Bunlar yüzünden hakiki ihtiyac sahiplerine yardım edilmiyor

çok geçmiş olsun. kızma kendine bi anlık durumlar oluyor. eşin de yürek mi yedi kolaysa kendi yapsın bunca işi. hayır sinir oluyorum kızacaksa da sonra bari ya zaten o an insan kendine yeteri kadar kızıyor sakinlestirecegine yaptığı iş değil
canim tabi ki sorumluluk alsınlar ama bizim kontrolümüzde. sağolsun eşime derim oyun oynar, gezdirir, altını değiştirir, üstünü giydirir, banyo yaptırır, çamaşır asar toplar, bulaşık yıkar kahvaltı hazırlar amaaaaaa ben diyince elinden gelenler bunlar bende diyorum valla napim. çünkü öyle temizliği düzeni istediğim gibi yapamaz uyuturken ağlarsa ben dayanamam tek sıkıntım sigarası. balkona çıkıyor sigara diye yarım saat yok

spiral taktıran var mı aramızda? agrilimi oldu ya da su anda bir sikinti yasjyormusunuz?geçen hafta çalıştığım hastanedeki dr mutlaka gel regl i bekleme hafif bi anestezi altinda 5 dk da hallederiz dedi. valla 3. çocuk ihtimali olmasın diye kankalık modu var ama iste evliligin de dengesi olmalı sanki.

Helinnnnn S Sonsuzsukurler
Valla dismi bilmiyorum ama 2 haftadir mahfoldum en son mama verirken yapmasini bekledim artik cunku sicak dus yaptirdim gun kurusu verdim suyunu icirdim bol bol o sira tam kapi calmaz mi acmiycam halen basiyor Kalppare adamin biri gelmis esimi soruyor yangin tupu icinmis binanin esim yok evde o sizi arar diyorum kiz kucagimda bir yandan telefon nosunu istiyor verdim gitti bende ama ne sinir oldum. Kizda kakasini yapmadi ikinma bile yoktu en son oturdum agladim artik lavobasa elimi yuzunu yikarken sonra baktim yurutecte ıkınıyor aldim hemen actim altini yi e sert yapmis 1 parca kulak cubugu zeytinyagiyla uyardim yapti cok şükür en son sivi geldi ama onu bile ıkına ıkına yapti. Neden boyle oldu gercekten anlamis degilim. Bir an once duzene girsin insallah insanin evladi olunca ne farkli oluyormus. Bende ay basi olucam cok duygusallastim yine ahh kadin olmak herseyiyle zor.

Oy canim ya hassas dönem bir de kıyamam bı duzelseydi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…