Gecmis olsun simdi nasil Goktug canim benimOğlanı yine düşürdüm ben ne salağım kızlar yaaltını değiştireyim dedim ben aptal yatağa bıraktım çocuğu banyo odanın içinde 2 adım ıslak mendli yıkayım döneyim dedim pat yerde yüz üstü Alllahtan halının üstüne düşmüş önüne oyuncak da bıraktım ama 2 sn ya yatağın ortasından nasıl hemen düştün acaba. Hiç bırakmıyordum aslında nasıl boşluğuma geldi çok üzüldüm. Baya ağladı zaten mızmızdı uyku saati gelmişti bu da üstüne geldi zor sustu. Eşim de bu durumlarda sağolsun daha da bir olayı gazlar. Bir yandan bebeği susturayım derken bir yandan adamla uğraştım. Almış kucağına daha bağırıyor bir çocuğa bakamadın diye diye onu kovdum odadan. sustu üstünü başını değştirdim uykusu çok vardı emerken uyudu yavrum. Daha pijamalarımı çıkaramadım sabah beri yüzümü yıkadım mı onu bile hatırlamıyorum. Kalkayım N Nehir8077 gibi kendime bir çeki düzen verip akşam yemeğini yapıyım oğlan uyanana kadar
Canim disten olabilecegini dusunmeye basladim cunku farkli hic birsey vermedim gercekten. Duzelir insallahOy canim ya hassas dönem bir de kıyamam bı duzelseydi inşallah
Çok geçmiş olsun canım. şu dönemlerde düşmeler çok fazla oluyor. Allah kötüsünden korusun. Suçlama kendini Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır. Bizim de Duru dün akşam, Bir saatin içinde 5 kere düştü. Aynı biz de eşimle tartıştık. Kız artık yürüteç kullanamıyor. Dün akşam koyma yürütece yere eğiliyor bir şey almaya kalkıyor düşüyor diyorum. Bir değil tam 5 kere koydu, 5'inci düşüşünde yerde oyuncağa boynu geldi, boynu hafif yırtıldı alnı morardı. Tam 15 dakika susmadan ağladı en son düştüğünde. Ben de sinirlendim illa atmam mı lazım diye, tabii öyle söylenirken sinirle aldım yürüteci kapının önüne koydum. Biraz söylendim 1 saat sonra camdan Baktim almışlar. Atmasam kızın bir yeri kırılana kadar gene de bindirecek galiba.Oğlanı yine düşürdüm ben ne salağım kızlar yaaltını değiştireyim dedim ben aptal yatağa bıraktım çocuğu banyo odanın içinde 2 adım ıslak mendli yıkayım döneyim dedim pat yerde yüz üstü Alllahtan halının üstüne düşmüş önüne oyuncak da bıraktım ama 2 sn ya yatağın ortasından nasıl hemen düştün acaba. Hiç bırakmıyordum aslında nasıl boşluğuma geldi çok üzüldüm. Baya ağladı zaten mızmızdı uyku saati gelmişti bu da üstüne geldi zor sustu. Eşim de bu durumlarda sağolsun daha da bir olayı gazlar. Bir yandan bebeği susturayım derken bir yandan adamla uğraştım. Almış kucağına daha bağırıyor bir çocuğa bakamadın diye diye onu kovdum odadan. sustu üstünü başını değştirdim uykusu çok vardı emerken uyudu yavrum. Daha pijamalarımı çıkaramadım sabah beri yüzümü yıkadım mı onu bile hatırlamıyorum. Kalkayım N Nehir8077 gibi kendime bir çeki düzen verip akşam yemeğini yapıyım oğlan uyanana kadar
Öğrendikleri yeni hareketleri hep denerler uykuda bile. O yüzden çok normal. Boşver bırak sen kalksın kalksın otursun o bile hareket. Hareketlendikçe kabızlığı da düzelir inşallah. Belki de canı acıdıkça tutmayı öğrenmiştir. Bir süre anestol sür oraya özellikle kaka yapması gereken zamanlardan önceBenim kizoda yere koyayim yuvarlansin bagirsaklari calissin diyorum hanimefendi sırtüstündeyken kaldiriyor kendini oturuyor ne sevdi oturmayi gece uyurken bile bunu yapiyor
Sen anestol mu kullanmistin cnmÖğrendikleri yeni hareketleri hep denerler uykuda bile. O yüzden çok normal. Boşver bırak sen kalksın kalksın otursun o bile hareket. Hareketlendikçe kabızlığı da düzelir inşallah. Belki de canı acıdıkça tutmayı öğrenmiştir. Bir süre anestol sür oraya özellikle kaka yapması gereken zamanlardan önce
Helincim daha ne istiyorsun yahu, birak yarım satte nefes alsın. Maşallah elinden de bayağı da bir şey geliyormuş.çok geçmiş olsun. kızma kendine bi anlık durumlar oluyor. eşin de yürek mi yedi kolaysa kendi yapsın bunca işi. hayır sinir oluyorum kızacaksa da sonra bari ya zaten o an insan kendine yeteri kadar kızıyor sakinlestirecegine yaptığı iş değil
canim tabi ki sorumluluk alsınlar ama bizim kontrolümüzde. sağolsun eşime derim oyun oynar, gezdirir, altını değiştirir, üstünü giydirir, banyo yaptırır, çamaşır asar toplar, bulaşık yıkar kahvaltı hazırlar amaaaaaa ben diyinceelinden gelenler bunlar bende diyorum valla napim. çünkü öyle temizliği düzeni istediğim gibi yapamaz uyuturken ağlarsa ben dayanamam tek sıkıntım sigarası. balkona çıkıyor sigara diye yarım saat yok
kapiya gelmiyorlar ki aşağıdan basıyorlar, megafonla konuşmak için. çalması saniyelik belki uyandırmayacak da konuşma sesleri, etraftaki cocuk sesleri son ses eve doluyor. söküp atacağım o olacak en son.Ben de sunger bakayim en iyisiviskolar ince çünkü
Evet yaaa..odalarına gecseler diyorum ama bi yandan korkuyorum gece birbirine zarar verirler mi diyeogluma güvenemiyorum
Ooo grubun kıpırdakları belli oluyor 1. Güneş hanım 2. Ipek hanim ☺☺☺ S Sonsuzsukurler haksiz miyim?
Bisey olmaz insAllah canim..artik cok hareketlendiler 1 saniye bosluga gelemiyorlaradamlar heep aynı
Park yataklar var canım.onlara bak istersen.
Kapıya bebek var diye mi yazsan.zil kısmınakızadabilirsin normal.biz de insanız.gecen gun dilenci zile basıyormus.ama alacaklı gibi basip duruyor kargo sandim.kosarak cama gittim.cami actim.kargo mu diye baktım degil cami kapatıyorum bana bağırıyor başını örtmeyi bilmissin ama para vermiyorsun diyor.o sirada Elif düşmüştü ağlıyordu.o hararetle ne diyon sen ya diyebildim cami örttüm aldim kizi cama geldim gitmisti.nasil sinirlendkm.gitmeseydi adam akıllı kızacaktimm.sanki bakmaya zorundayim onu.dalyan gibi kadın.haftada iki gelip bizim sokaktan dünyayı topluyor.bu kadar yiyecegi kim yiyor
Bunlar yüzünden hakiki ihtiyac sahiplerine yardım edilmiyor
sagolasin canim. gelip bir sinirle yazmışım.Gerçekten üzücü olmuş
Evet çatlak olduğunda anestol ile bepantol onarıcı merhemi karıştırıp bermiştik. Eğer yaparken ağlıyorsa sen de sür çatlak olmuş demektir. Belki de o yüzden tutuyordur kendiniSen anestol mu kullanmistin cnm
ben de var desem. takarken anestezi mi veriyorlarmış, yaa bana vermediler. ilk gün ağrım da oldu, ara ara ağrım da oldu ama, gecti sonra.spiral taktıran var mı aramızda? agrilimi oldu ya da su anda bir sikinti yasjyormusunuz?geçen hafta çalıştığım hastanedeki dr mutlaka gel regl i bekleme hafif bi anestezi altinda 5 dk da hallederiz dedi. valla 3. çocuk ihtimali olmasın diye kankalık modu var ama iste evliligin de dengesi olmalı sanki.
Gündüz 1 saat uyku az gerçekten. Bu dönemde gündür 3 saat gece de 10 saat uyuması gerek. Bizimkinin gündüz uykuları düzeldi ama gece çok sık kalkıyorsagolasin canim. gelip bir sinirle yazmışım.uyandı ama idare ettik. bugun toplamda 1 saat uyudu iste. benimkiler uykuyu sevmeyen cinsler.
Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegimEvet çatlak olduğunda anestol ile bepantol onarıcı merhemi karıştırıp bermiştik. Eğer yaparken ağlıyorsa sen de sür çatlak olmuş demektir. Belki de o yüzden tutuyordur kendini
normalde en az 2 saat uyuyordu ama işte ikinci uykusu hiç oldu yavrumun, uyanınca da asla uyumaz tekrar.Gündüz 1 saat uyku az gerçekten. Bu dönemde gündür 3 saat gece de 10 saat uyuması gerek. Bizimkinin gündüz uykuları düzeldi ama gece çok sık kalkıyor
Aa şaşırdım baharim ya.Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegim
Bu arada 9. Ay asisi icin aradim yarindi bizim hemsire bende sizi arayacaktim gelmeyin asi 1 bucuk aydir gelmiyor. Yasinda yapariz bir problem olmaz dedi. S Sonsuzsukurler sen soruyordun canim en son
Bahar başta kakasi sert oluyor diyorsun ya.Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegim
Bu arada 9. Ay asisi icin aradim yarindi bizim hemsire bende sizi arayacaktim gelmeyin asi 1 bucuk aydir gelmiyor. Yasinda yapariz bir problem olmaz dedi. S Sonsuzsukurler sen soruyordun canim en son
Aynen aynenHelincim daha ne istiyorsun yahu, birak yarım satte nefes alsın. Maşallah elinden de bayağı da bir şey geliyormuş.
Kaşığı yerinden kaldırmayan kocalar var, benim eşim senin saydıklarını üçte birini yapıyor. Zaman zaman çok mu eziyet ediyorum yoksa diye düşünüyorum.
Yurutecten eğiliyor dimi bir sey almak icin.Çok geçmiş olsun canım. şu dönemlerde düşmeler çok fazla oluyor. Allah kötüsünden korusun. Suçlama kendini Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır. Bizim de Duru dün akşam, Bir saatin içinde 5 kere düştü. Aynı biz de eşimle tartıştık. Kız artık yürüteç kullanamıyor. Dün akşam koyma yürütece yere eğiliyor bir şey almaya kalkıyor düşüyor diyorum. Bir değil tam 5 kere koydu, 5'inci düşüşünde yerde oyuncağa boynu geldi, boynu hafif yırtıldı alnı morardı. Tam 15 dakika susmadan ağladı en son düştüğünde. Ben de sinirlendim illa atmam mı lazım diye, tabii öyle söylenirken sinirle aldım yürüteci kapının önüne koydum. Biraz söylendim 1 saat sonra camdan Baktim almışlar. Atmasam kızın bir yeri kırılana kadar gene de bindirecek galiba.
Zaten o eşler çok biliyor ya.Gecmis olsun simdi nasil Goktug canim benim
Ben artik gece bile kucagima alip mama yapmaya goturuyorum gozunu acar acmaz hareketleniyor. Benim esimde bana söylenip duruyor kizi ben kabiz etmişim meyve vermemisim vs vs.. bosver soylensinler kolaysa kendileri baksin biz ise gidelim.
Canim disten olabilecegini dusunmeye basladim cunku farkli hic birsey vermedim gercekten. Duzelir insallah
Oooooo helinçok geçmiş olsun. kızma kendine bi anlık durumlar oluyor. eşin de yürek mi yedi kolaysa kendi yapsın bunca işi. hayır sinir oluyorum kızacaksa da sonra bari ya zaten o an insan kendine yeteri kadar kızıyor sakinlestirecegine yaptığı iş değil
canim tabi ki sorumluluk alsınlar ama bizim kontrolümüzde. sağolsun eşime derim oyun oynar, gezdirir, altını değiştirir, üstünü giydirir, banyo yaptırır, çamaşır asar toplar, bulaşık yıkar kahvaltı hazırlar amaaaaaa ben diyinceelinden gelenler bunlar bende diyorum valla napim. çünkü öyle temizliği düzeni istediğim gibi yapamaz uyuturken ağlarsa ben dayanamam tek sıkıntım sigarası. balkona çıkıyor sigara diye yarım saat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?