2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gecmis olsun simdi nasil Goktug canim benim
Ben artik gece bile kucagima alip mama yapmaya goturuyorum gozunu acar acmaz hareketleniyor. Benim esimde bana söylenip duruyor kizi ben kabiz etmişim meyve vermemisim vs vs.. bosver soylensinler kolaysa kendileri baksin biz ise gidelim.
Oy canim ya hassas dönem bir de kıyamam bı duzelseydi inşallah
Canim disten olabilecegini dusunmeye basladim cunku farkli hic birsey vermedim gercekten. Duzelir insallah

Çok geçmiş olsun canım. şu dönemlerde düşmeler çok fazla oluyor. Allah kötüsünden korusun. Suçlama kendini Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır. Bizim de Duru dün akşam, Bir saatin içinde 5 kere düştü. Aynı biz de eşimle tartıştık. Kız artık yürüteç kullanamıyor. Dün akşam koyma yürütece yere eğiliyor bir şey almaya kalkıyor düşüyor diyorum. Bir değil tam 5 kere koydu, 5'inci düşüşünde yerde oyuncağa boynu geldi, boynu hafif yırtıldı alnı morardı. Tam 15 dakika susmadan ağladı en son düştüğünde. Ben de sinirlendim illa atmam mı lazım diye, tabii öyle söylenirken sinirle aldım yürüteci kapının önüne koydum. Biraz söylendim 1 saat sonra camdan Baktim almışlar. Atmasam kızın bir yeri kırılana kadar gene de bindirecek galiba.

Benim kizoda yere koyayim yuvarlansin bagirsaklari calissin diyorum hanimefendi sırtüstündeyken kaldiriyor kendini oturuyor ne sevdi oturmayi gece uyurken bile bunu yapiyor
Öğrendikleri yeni hareketleri hep denerler uykuda bile. O yüzden çok normal. Boşver bırak sen kalksın kalksın otursun o bile hareket. Hareketlendikçe kabızlığı da düzelir inşallah. Belki de canı acıdıkça tutmayı öğrenmiştir. Bir süre anestol sür oraya özellikle kaka yapması gereken zamanlardan önce

Sen anestol mu kullanmistin cnm

Helincim daha ne istiyorsun yahu, birak yarım satte nefes alsın. Maşallah elinden de bayağı da bir şey geliyormuş.
Kaşığı yerinden kaldırmayan kocalar var, benim eşim senin saydıklarını üçte birini yapıyor. Zaman zaman çok mu eziyet ediyorum yoksa diye düşünüyorum.

kapiya gelmiyorlar ki aşağıdan basıyorlar, megafonla konuşmak için. çalması saniyelik belki uyandırmayacak da konuşma sesleri, etraftaki cocuk sesleri son ses eve doluyor. söküp atacağım o olacak en son.

senin ki daha da sinirlik bir durummus sekerparem, bir de ahlak dersi veriyor kendince.

neyse oyle boyle idare ettik bugun de.

ben de var desem. takarken anestezi mi veriyorlarmış, yaa bana vermediler. ilk gün ağrım da oldu, ara ara ağrım da oldu ama, gecti sonra.

sagolasin canim. gelip bir sinirle yazmışım. uyandı ama idare ettik. bugun toplamda 1 saat uyudu iste. benimkiler uykuyu sevmeyen cinsler.
Gündüz 1 saat uyku az gerçekten. Bu dönemde gündür 3 saat gece de 10 saat uyuması gerek. Bizimkinin gündüz uykuları düzeldi ama gece çok sık kalkıyor

Evet çatlak olduğunda anestol ile bepantol onarıcı merhemi karıştırıp bermiştik. Eğer yaparken ağlıyorsa sen de sür çatlak olmuş demektir. Belki de o yüzden tutuyordur kendini
Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegim

Bu arada 9. Ay asisi icin aradim yarindi bizim hemsire bende sizi arayacaktim gelmeyin asi 1 bucuk aydir gelmiyor. Yasinda yapariz bir problem olmaz dedi. S Sonsuzsukurler sen soruyordun canim en son

Gündüz 1 saat uyku az gerçekten. Bu dönemde gündür 3 saat gece de 10 saat uyuması gerek. Bizimkinin gündüz uykuları düzeldi ama gece çok sık kalkıyor
normalde en az 2 saat uyuyordu ama işte ikinci uykusu hiç oldu yavrumun, uyanınca da asla uyumaz tekrar.

Kizlar bugün umuta bot alalim diye mebur ozdilege girdik.
aslinda girmesem olurdu ama yürek yedim galiba.
Boştu sadece market kismi doluydu.
Cok da stres oldum.
Gunese de maske taktik tuttugu kadar.
Halka gecirme, vingirak vurmalı davul aldik umuta da tombala aldik
Ay eşim bi botu begenemedi secemedi ka csaat ben de kizla ciktim disari.
Annemdeyiz simdi aksam cikariz eve kendimi kesin yikayacam cocuklari bilmiorum bakalim huylandigim.seyler oldu ama insallah unuturum geceye madar

Neden yazdim

Gunes agladi iceri girince, cikinca susuyor iceri yoneliyorum agliyor.

Kabaliktan dolayi oldu sanirim dimi siz de oluyor mu ki hic
Anasi gibi yabani olacak galiba bu kizim.

Ogluma da gecen de bi kadin sen cok tatlısın demis o da kadina
Benim annem var sen sevme beni oyke demis kadına
Cok sicakkanli yavrularim ya analari gibi

Aa şaşırdım baharim ya.
Zaten sadece kizamik aşısı değil burada da üçlü karma aşı yapacaklarmış. 12 aydakinin aynisi.
Tek kizamik yokmuş.
Bak yine kafam karisti.

Bahar başta kakasi sert oluyor diyorsun ya.
Demek ki bekledigi için sertlesiyor.
Sor bakalim ne diyecek doktor yarin gidiyirsun ddgil mi

Aynen aynen
Söyleye söyleye yaptırıyorum
Soylene söylene yarim yamalak yapiyor
Tabi ben o zamana çıldırmış oluyorum coktan

Yurutecten eğiliyor dimi bir sey almak icin.
O zaman biz de düşeriz kesin, dikkat etmeliyim daha çok.

Dun masaya tutunmis kendini yukari kaldiriyordu yurutecten.

Allah kabul etsin baharcim sevaba girmissin esine kizip insalah ihtiyaci olan biri almsitir diyelim iyi dusunelim.iyi olsun

Zaten o eşler çok biliyor ya.
Daha yarim saat bakip ilgilenemezler.
Ben de diyorum al ikisine 24 sat bak sonra söylen.
Boşver canim distendir ama daha sindirim sistemi de gelişmedi ya tam.bekletmese rahatlayacak tutuyor sanirim kakasini karya birkaç gün.

Oooooo helin
Maşallah diyelim nazar değmesin
Dilini isir popunu kasi tahtalara vur
Valla bak nazar değmesin diyim sen anla

Ben soyleniyorum deliriyorum yine yapmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…