Umudum gercekten cok guzel bir noktaya parmak bastınEkmek verince eline bari öyle kandırayım diye , bildiğin hamur yoğurmuş gibi oluyorbugun bir de kuşağını kaşıdı o eliyle , saçına da sürterek devam etti . Sanırım etrafın batması filan da geriyor aynı zamanda beni . Tek yese de batsa diyorum ama bakalım .
D dilzar var say ki akıl vermiş ol canım , tecrübeli annelerin aklına çok ihtiyacımız var zaten . Dediğin gibi çorba yiyor bazen . Bu sefer de korkum acaba katı besinleri mi yemiyor ki oluyor . Çorba mı vereyim bu dönemde bilemedim ki .
@Jadesi çok güzel anlatmışsın denerim mutlaka
Aynen dediğin gibi çıkmıyor da lekeler. Kurutma makinesi nasıl rahaatlıkmış kızkardeşimde kullandım ben de annem emir buyurdu bundan sen de al diye baktık fiyatlarınaUmudum gercekten cok guzel bir noktaya parmak bastın
Üstü başı batıyor diye geriliyorum.ya batmasi mesele değil de yikiyorum kurumuyoreşimin kıyafetlerine sıra gelmiyor.iki camasirlik var yine de yetmiyor burasının nemli olmasının da etkisi var.esimin de kurutma makinasına akli gitmeye basladi ama iyisi 8000 civarı
Benim ki de korkuyor temizlik yapmak zulüm o yüzden. Saç kurutma makinasında da korkuyormisskokulumm Benim elektrik süpürgesi Sena yı nasıl tavlar Çok korkuyor süpürgeden . Bir türlü alıştıramadım. Örümceğe de aynısını yapmıştı ama kademeli yaklaşarak atlattık şükür şimdi odalar arası bırak yürümeyi koşa koşa geliyor yürüteçle arkama . Ama süpürgeyi nerde görse benim köpekten korkmam gibi dönüp dönüp bir de arkasına bakıyor geliyor mu diye zaar Bu arada senada hala var ağız çevresi hafif pütürlü . Bende mi denesem D vitaminini diyeceğim ama Sena nın bıngıldak hala bebeklikteki gibi demişti ebe . Doktor da takipte olmalı dedi . Hiç de aksatmadım D vitaminini . Marka değiştireyim bari ben de ocean kullanıyordum .
En iyisini almana gerek yokki. Ben suan Arçelik inkini kullanıyorum. Kiyamet kopsa 2500 liradir. 2 bin 3 bin arası bir cok modeli var. Ama benim hayatımı kurtarıyor. Yoksa eşi birak kimseye çamaşır yetistiremem. Dijital degilde manuel alabilirsin. Ömrü daha uzun oluyor zaten.Umudum gercekten cok guzel bir noktaya parmak bastın
Üstü başı batıyor diye geriliyorum.ya batmasi mesele değil de yikiyorum kurumuyoreşimin kıyafetlerine sıra gelmiyor.iki camasirlik var yine de yetmiyor burasının nemli olmasının da etkisi var.esimin de kurutma makinasına akli gitmeye basladi ama iyisi 8000 civarı
Evet bir de saç kurutma makinası varBenim ki de korkuyor temizlik yapmak zulüm o yüzden. Saç kurutma makinasında da korkuyor
Benim çamaşır makinam da sıkıntılı . Horon tepiyor iki gündür . İyi de yıkamıyor zatenEn iyisini almana gerek yokki. Ben suan Arçelik inkini kullanıyorum. Kiyamet kopsa 2500 liradir. 2 bin 3 bin arası bir cok modeli var. Ama benim hayatımı kurtarıyor. Yoksa eşi birak kimseye çamaşır yetistiremem. Dijital degilde manuel alabilirsin. Ömrü daha uzun oluyor zaten.
Ben şimdiye kadar çok istikrarlı gittim tv konusunda devamı da öyle gider inşallahEvin isi de bitmiyor ki geldigimden beri oturmadim. Daha supurup silicem halilarim geldi de :)
Ya onu sormadim adam hic takilmadi ona 2 gun isd yapar canim brnce. dis doneminde de oluyormus dedim distende olur ama buyuk ihtimal ek gidadandir dedi. 4.gun yapmaya basladi benimki 5 gun normal diye biliyorum ama doktor azalt sut ürünlerini duzelmezse sonra bakariz konusuruz dedi. E bendr bu kiza yumurta yogurt vermeyeceksem ne vericem onu bilmiyorum sabah yumurta peynir verdim mecbur napim bilmiyorum.
Evet canim rahatladım. Saglikla buyusunlerde bizde rahat edelim biraz :)
Kuzum guldurdun beni :) valla en iyisini yapiyorsun yap yap 2 gun sonra yine ayni..
@Helinnnnn sagol canim rahatladim zaten oyle rahatsizligi sıkıntısı flan yok cok sukur. Zayif olsun saglikli olsun yeterki..
Birak canim su doktorun dediğini 2 dk da teshis koyuyorlar kafalarina gore. Her cocugun gelisimi farklidir bence Arel de hic bir sıkıntı yok.
Bu arada tv ne kadar acmayalim desemde olmuyor dun hic acmadim bugun yurutecte gelip pacama yapisiyor cok yoruldum mecbur actim bir oyuncak oynuyor vir tv bakiyor
Dogru mu yapiyorum annemde ac izlesin dua etki izliyor baska cocuklar izlemiyor yerlerinde durmuyorlar diyor. Valla napacagimi sasirdim. Su korona yaktin bzii kizimla bir avm gezip o etrafa bakınırken bende kahvemi yudumlayamadim
N Nehir8077 ayy canim vallahi hic takilma umut cok akilli bi cocuk bence. Yaramazlik hareketlilik de olur saglikli demek ki cocuk. Bu doktorlarida anlamiyorum sinir oldum. Her cocuk ayni degilki biri erken konusur biri gec umut ta konusuyor cogu şeyi zaten derdini anlatiyor en azindan. Hic dert etme.
Canım ne güzel fikirGünaydın kızlar
Bugün yasakları delip abimlere sızacaz nasipse çocuklarlaAnkara dönüşü kendimizce karantina uyguladık görüşmedik. Gayri bitti 1 hafta oldu
BKGK benimki 1 haftadır baya atak yaptı emekleme, oturup kalkma, sıralama yapıyor. Hatta sehpa ya bacaklarını dayayıp ellerini bırakıyor çılgın hepsi sıra sıra geldi şükür Karya da bir başlar dizi dizi gelir arkası.
Umudum- senanın sevdiği ne varsa onu ver midesi genişlesin canım. Benim bir arkadaşımın kızı da yemiyordu hiç doktor sevdiği ne yemek var demiş. Erişteyi çok severdi. Hergün ver erişteyi midesi genişlesin demişti. Dediği gibi yedirdi çocuğun iştahı arttı sonrasında. Mantıklı geldi bana da. Sevdiklerinden ver bakalım açılır inşallah iştahı
S Sonsuzsukurlerminikbebegim9640 nerelerdesiniz kuzular ses verin bakem bir
Aynen zor oluyor gerçekten bizde bi haftasonu anca süpürüyoruz o da tüm günümüzü alıyorEvet bir de saç kurutma makinası varnormalde evi eşime çektirirdim bir çok zaman . Ama başında beklerdim iyi yapamıyor diye . Dün başında bekleyemediğimden evi ben çektirdim , eşim çocukla başka odada bekledi . Arada yanıma getirdi alışsın diye ama yok . Çok yoruldum bu yüzden . Bilmem nasıl alışacak. İlla ki alışır da. Ev süpürmek zor oluyor , bir de sürünüyor .
Benimki kurutma makinasını, hamur makinasını falan hep seviyorBenim ki de korkuyor temizlik yapmak zulüm o yüzden. Saç kurutma makinasında da korkuyor
Güzel taktikmiş ama bizde en çok tarhana gidiyorGünaydın kızlar
Bugün yasakları delip abimlere sızacaz nasipse çocuklarlaAnkara dönüşü kendimizce karantina uyguladık görüşmedik. Gayri bitti 1 hafta oldu
BKGK benimki 1 haftadır baya atak yaptı emekleme, oturup kalkma, sıralama yapıyor. Hatta sehpa ya bacaklarını dayayıp ellerini bırakıyor çılgın hepsi sıra sıra geldi şükür Karya da bir başlar dizi dizi gelir arkası.
Umudum- senanın sevdiği ne varsa onu ver midesi genişlesin canım. Benim bir arkadaşımın kızı da yemiyordu hiç doktor sevdiği ne yemek var demiş. Erişteyi çok severdi. Hergün ver erişteyi midesi genişlesin demişti. Dediği gibi yedirdi çocuğun iştahı arttı sonrasında. Mantıklı geldi bana da. Sevdiklerinden ver bakalım açılır inşallah iştahı
S Sonsuzsukurlerminikbebegim9640 nerelerdesiniz kuzular ses verin bakem bir
Bizim burası çok sıkı değil canım ya dün çıktık işte Göktuğ la markete. Herkes dışarda gibiydi ben kızları çıkarmadım baktım millet çoluk çocuk marketteydi. Parkta oturanlar vardı. Çok yakınız zaten abimlerle arabayla 2 dk sürüyor. Ben de dünkü gevşekliği görünce bir cesaret edelim dedim hafta içi de derslerimiz hiç uyuşmuyor. Görüşemiyoruz çocukalr da özlediler birbirlerini görüntülü görüşüyorz ancakCanım ne güzel fikireriste fikri yani
Iyi cesaret valla biz atm ye gidemedik korkudan.atm ye gitmenin de cezasi var mi acaba? Havale işi var da.netten yapınca çok para kesiliyor
D dilzar dilzarım ben de oglum yemeyince hemen yayla yapıyorum.en istahsiz zamanlar böyle geçiyor.hic yemese bir iki kaşık yiyor.ne dogru demissin sanki oglumu tarif etmissin.patates yer ama salatasini yemez.hos eskiden patates salatasini da severdi ama artık yemiyorbu arada uzun yazinca niye akıl vermek gibi oluyor vs demissin..velev ki akıl vermek olsun..ben memnunum.sen oyle yazınca rahatladım mesela.aa benim oglan da bunlari seviyor bi bunlari yiyor dedim mesela.
Ben de uzun yazıyorum bazen ara sıra sık sıkçenesi düşük bir kişiliğim galiba
Fiyatlar olagan üstü uçtu.gecen gun sutcu sute zam yapti.litresi 5 tl. E haliyle biz de dedik abi napiyorsun? O da daha durun yakinda 10 olaacak dedi.marketlere de zam gelecek dedi inanmadik.ama ertesi gün peynirlere %20zam geldi. Klasik ulker icim.peynir 32.90. Oyle ezine peynir falan degil yani.yumurta desen..neyse onu hic bahsetmeyeyim.çocuklarin yedigi bi peynir bi yumurtaydi.fakire lüks gibi oldu resmen.Aynen dediğin gibi çıkmıyor da lekeler. Kurutma makinesi nasıl rahaatlıkmış kızkardeşimde kullandım ben de annem emir buyurdu bundan sen de al diye baktık fiyatlarınadedim ben as toplaya devam edeyim kardeşim 2 yıl önce siemens i 1700 e almıştık biz dedi şimdiki fiyatın 1/3 ü.
Canim bana tam model atabilir misin? Yani kodları falan oluyor ya hani? Ben düşük modeller paçaları falan kısaltıyor diye duymuştum ondan bekliyorum ki taksitlerimiz bitsin de iyi bişey alalım diyeEn iyisini almana gerek yokki. Ben suan Arçelik inkini kullanıyorum. Kiyamet kopsa 2500 liradir. 2 bin 3 bin arası bir cok modeli var. Ama benim hayatımı kurtarıyor. Yoksa eşi birak kimseye çamaşır yetistiremem. Dijital degilde manuel alabilirsin. Ömrü daha uzun oluyor zaten.
InsAllah sıkıntısız gider gelirsiniz canım.erkek kardeşim bu sene liseye basladi.dun konuştum abla öğretmenlerime aciyorum bebeklerle derse giriyorlar can hıraş ders anlatiyorlar diyor cocuk... o da çok sıkıldığını kimseyi goremedigini arkaaslarini ozledigini söyledi.ders araliksiz 2 ye kadar sürüyormuş.abla 4 e kadar cikmak lazimmiş diyor.ben anca yemek yiyip kendime geliyorum saat 4 e yaklasiyor ne ara cıkayim diyor.çocuklar da haklı ne diyim canim benim.siz de haklısınız..çok yıpranıyorsunuz bu süreçteBizim burası çok sıkı değil canım ya dün çıktık işte Göktuğ la markete. Herkes dışarda gibiydi ben kızları çıkarmadım baktım millet çoluk çocuk marketteydi. Parkta oturanlar vardı. Çok yakınız zaten abimlerle arabayla 2 dk sürüyor. Ben de dünkü gevşekliği görünce bir cesaret edelim dedim hafta içi de derslerimiz hiç uyuşmuyor. Görüşemiyoruz çocukalr da özlediler birbirlerini görüntülü görüşüyorz ancak
Yani bence şuan için erken ya daha çok küçük tabiki doktorlar daha iyi bilir amaTeşekkür ederim canım, şimdiden teşhis koymaları için erken ozaman. Aslında birtane şurup şeklinde, bitkisel bir ilaç verdi. Onu sakin tutar rahat uyur demişti. İlk gün verdim aşırı uyudu, oturduğu yerde dahi uyudu. Günü beslenme den tamamladı. Bende 2. Gün vermedim. Ona rağmen 2. Günde sersem gibiydi. Kestim birdaha da kullanmadım. Okul çağında karar veriliyor madem, şimdiden birşey yapmalarına gerek varmı.
Bi ara benim makina da cok zipliyordu.bi de baktim cok doldurunca zipliyor.1 karis bosluk birakinca ziplamiyor.dene istersen canim.Benim çamaşır makinam da sıkıntılı . Horon tepiyor iki gündür . İyi de yıkamıyor zatenKurutmalı makinalar nasılsa acaba kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?