2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

D dilzar @Umudum- a katılıyorum. Akıl vermek bile olsa verin bize. biz acemi annelerin her türlü tavsiyeye ihtiyacı var. Ben sizlerden çok şey öğreniyorum.
sagolasiniz arkadaşlarım böyle hissetmenize sevindim. yazi dili konusma dili gibi olmadigi icin, yanlış anlaşılmayayim dedim.

hele ki benim de muzdarip olduğum konularda tutamıyorum kendimi. destan gibi yazıyorum.

bebeklerimiz hep iyi olsun insallah. iştahlı iştahlı yesinler, güzel güzel uyusunlar

Spontane gelişti ben onları baksın diye koymuştum başka gün bi baktım çıkarmaya başladı sonra ben de oraya başka şeyler yapıştırdım bultakların parçaları, renkli pipetler baya seviyor
Ne güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallah

Olsun bak her güne bir şeyin var ben kırk yılda bir anca

Ne güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallah
Gerçekten maşallah diyeyim bu aralar kendi kendine vakit geçiriyor ama illa yanında biri olacak. Oyuncakları atıp yuvarlayıp seyrediyor kendi kendine deneyler yapıyor çıkardığı sesleri dinliyor inceliyor

nzh99 insallah teyzesi. Ata kuzusu nasil ?

Yeşimcim napıyorsun nasılsın? Atamız nasıl?

Camim.yesimim ince dusuncelerin icin tesekkur ederim..guzel kalplim

Kızlar bu arada çok kötü bişey oldu
Karşımıza helvacı açılıyor sabah tabela astılar hak mı bu reva mı nolacak şimdi
bu arada kızlar bizim tospik de nihayet az totomu kaldırayım dedi de biraz biraz emeklemeye başladı. yorulup yatıyor sonra devamkee

Saolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hex

Olsun bak her güne bir şeyin var ben kırk yılda bir anca
Ben de her güne yapamıyorum be cancagzim..iki cocukla cok zor... biraz buyuuunce farklı olur belki. Bi de cocuklari cok etkinliğe bogmanin da geregi yok.evde dogal bir sekilde kesfetmeye de ihtiyaclari var

Ata da hakli annesi yazdan kalma günlerde hepimiz öyle hissediyoruz çıkarsin bahcenin keyfini paşa bizim yerimize de..burada hava cok soğuk...

Ben de bu etkinliği yaptıram dedim Kalppare ponponları çıkarmıyor tembel çırpıcıyı yere vurup düşenleri ağzına sokuyor hızlı hızlı ben almadan hayır diyorum bana bağırıyor bir de zibidi
Not: örtüdeki yeşil leke az önce meyve püresi yedirirken ağzını oraya silmesiyle oldu

Eklentiler

• IMG_20210110_204011.webp
    25 KB · Görüntüleme: 61
Ohhh ne güzel ben de onun yerinde olsam girmek istemem canım. Kolaylıklar diliyorum

Oyy Goktuğ paşa ne Yağız delikanlı olmuşsun sen öyleee
Bende büyük boy ponpon yoktu canım.yapamadım.ben kurdela sardım.onları çekeledi çıkaramayınca salladı ama eģlendi.artık oyundan anlıyorlar sıpalar ama gözümü üstünden alamadım tabi aninda cirpicinin sopası agza gidiyor yoksa

Yok canım estağfurullah. Ben gece dahi çalıştırıyordum. Diğer evde ust kat ve yan daire ses gelmediğini söylüyordu. Bana gelen seste vuuu diye bir ses, saç kurutma sesinden daha azdı. Ama baş ağrıtan bir ses değil. Artısı banyo hamam oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum. Akşamları çocukları o çalışırken yıkıyorum üşümesinler diye.

Kızlar size bir soruyla geldim.
Ben salona cift kat battaniye seriyordum halinin üstüne.ben oyle sokaga da cırpamam.bana ayip geliyor sokaktan gecenin kafasına çırpmak.e haliyle evde ne kadar cırpsan toz kalıyor dahası o toz eve ucuyor.neyse ben de kaldırdım.ama benim kızin düşmelerini yavaşlatiyormus meger o battaniyeler.bugun serdim bariz fark var.hali da kalin bir hali ama yine de battaniyeli hali baska.asiri aglamiyor dusunce.ama sorun su ki hapsırmasi artıyor.sanirim alerji yapiyor.iki ucu degnek.. alerji yapmasi mi kafasini durmadan carpmasi mi hangisi daha kötü
Hali ortum de var.ama inanin hic alisamadim.sureklu haliyi kiviriyor veya toplaniyor vs vs.

Vooovv iyiymis yaa sevindim bu duruma cancagzim tesekkur ederim
Peki yazın nasil oluyor yine hamam mı bir soru daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…