2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm bu ağza götürme olmasa ben daha neler yaptırıcam amaaa yok anacım ne zaman bitecek bu oral dönem elinden peçete almaktan bir hal oldum
Göktuğ da maşallah oturmuş buralar heep benim der gibi
Sözde oglum da bitti ama bu akşam havlu kagit rulosunu yaliyordu ben şok yapmaz aslinda normalde.acaba demir mi eksik nedir?canım cocuk dedigin akli erene kadar ne bulsa agza atabiliyor.ama bebeklik kadar degil tabi.

Ben şikâyetçi olmadım ama doktorun odasinda yaramazlık yapınca ilaç verdi. Umut un yapabildikleri her kelimeyi duzgun olmasada söylüyor,ve biliyor. Hayvanları tanıyor seslerini çıkarıyor. Meyveleri taniyor, 1 den 10 na kadar sayabiliyor. 2 tane cocuk şarkısını söylüyor. Kelimeler düzgün değil ama Sübhaneke yi okuyor. Hala dayı dahi olsa verileni, ben almadigim sürece alıp yemiyor veya oynamıyor izin bekliyor. Birinin evine gittiğimiz zaman, yanimda oturur ayağa dahi kalkmaz cekinir. Cikolata dahi verseler almaz anneme ver der. Kendi evimizde durumlar daha farklı özgür. Bir sey anlatirken yüzüne bakarak dinlemezsen, eliyle tutar kafanı cevirir tekrar anlatır. Konsantre olmasında sıkıntı yok, 1 oyuncakla 2 saat oynaya biliyor. Masal anlatildiginda sonuna kadar dinliyor, tekrar anlatmani istiyor. Yada kendi aynısı ni uydur uydur anlatiyor. Tv izlemiyor açıyorum ama goz ucuyla bakıyor ilgilenmiyor. Daha cok oyuncak sokme, kapi kolu sokme, bisiklete binme. Ev toplama, gardolap dağıtma, mutfak dolaplarını bosaltma, böyle şeyler yapıyor gun icinde.

Şey aklıma geldi sen böyle yazınca görümcem dedikodum geldi
Onun oğlan 3 yaşında şimdi tek çocuk. İşte bizimkiler kadarken bir video atmıştı eşime evin salonu olduğu gibi yatak yorgan yastık serili dedim bu ne hal düşünce acımasın diye heryeri yorganla kaplamışlardı ne gülmüştüm ama bebe gidemiyor emekleyemiyor bile yorganlara yastıklara gömülüyordu. Aman Allahım didim bu ney ya

Şimdi canımcım alışır böyle kendini korumaya yavaş bırakır kendini zamanla. Bence serme birşey. Bebekler için zemin kaplama gibi bişey çıkmış bir de oyun matı gibi düşün katlanıp kaldırılabiliyor kalın, yumuşak mat. Şimdi tüm instagram annelerinde o matlardan var. Rengarenk bir de. Pahalı geldi bana tabi

Vooovv iyiymis yaa sevindim bu duruma cancagzim tesekkur ederim
Peki yazın nasil oluyor yine hamam mı bir soru daha
Ama şunu soyliyim sana, görümce sesi için, baş ağrıtıyor o çalışırken girmiyorum oraya diyor. Bana kalırsa hersey gibi onuda abartıyor, menopoza giriyor belki ondandır. Onuda ağar yaşıyor.

40 dk da bitiyor zaten 40 dk oraya uğramazsin. Yada 5 dakika girip cikilsa ne olcakkki. Uğramıyorum çalışırken oraya. Banyoda cam varsa açarsın bitene kadar. Ama ben kurutma yokkende yaniyordum yazın. Her türlü yandım. Yazın hamamı 3 le çarp o sıcaklıkta, yağ yakar öyle diyim.

Şekerparem ben de bir İskoç battaniye üzerine de İpek gibi olan battaniye seriyorum halının üzerine misskokulumm un görümcesi misali çocuğum anca sürünüyor emekleyemiyor. Ama diğer türlü de kafasını çok vuruyor kıyamıyorum

Maşallah göktüğa Ahahah bizde acaba ne lekesi o dedik (nerde diye 2 dk baktım sonra buldum)
yaa göktuğ da mı öyle Zara da öyle ben görmeyeyim diye o kadar kızlı ağzına atıyor ki birde arkasını dönüyor bugğn kahvaltıda koca bir parça ekmek atmış ağzına ben yaklaşınca da yüzüstü uzanıp kaçmaya çalışıyorud

Yaa kıyamam Ata 'ma benimki artık öğrendi çok dikkatli düşüyor yada oturuyor düşe kalka büyüyecekler diyorlar ya aynen öyle.artık fazla kafasını vurmuyor şükür.

Maşşallah daha ne olsun baharım..tahtalara vur Umut cok sağlıklı

Bak görmüşsün gördün mü bugün dedim şu mama sandalyesini bulandan Allah razı olsun bir kase püreyi yedirene kadar üstüm başım kendi üstü halı kanepe hep bulaşık oldu mutfapa gitmeye erinirsem olacağı oymuş demek yaaa çok tatlılar benimki de örümcekte sabah ben de kahvaltı hazırlıyorum masaya uzanıyor alttan barfix çekiyor gibi elleri orda asılı kalmış bir eliyle masayı yokluyor eline ne gelirse aşağı indirecek sıpa ben yaklaşınca da kaçıyor

Kızlar İnanın kuzuların hepsini öyle seviyorum ki hepsini bağrıma basıp sevesim geliyor iyi ki hepinizle kesişmiş yollarımız oğlumun arkadaşları diye diye seviyorum. Rabbim acılarını göstermesin. Sağlıkla anneli babalı kardeşleriyle büyüsünler inşallah

Daha ne olsun Baharcım yakışıklı olduğu kadar zeki de Umudumuz Maşşallah hiçbişeyi yok zehir gibi.
Benim yeğenimi yazacaktım sana o gün fırsat olmadı. Çok hareketli bir bebekti koltukların tepesinden hiç inmezdi kaç kere neler döktü kırdı bilinmez. Annesi en son hastaneye götürdü 2 yaşını yeni bitirmişti. Gata o zaman askeri hastaneydi halen. Odaya girince adını söylemiş bakmamış doktora hemen etrafı kolaçan etmiş odada lavabo varmış ordaki bşr oyuncağı alıp üstüne basıp lavaboda suyu açmaya kalkışmış 2 dk içinde. Doktor biraz gözlemlemiş. Hiçbişeyi yok çocuğun hiperaktif de değil zehir gibi zekası var hemen onu alıp üstüne basmayı akıl etti odaklanma sorunu yok bol bol dışarı çıkarın enerjisini atsın demiş o zaman. Şuan 16 yaşında yeğenim fen lisesinde okuyor hiçç tasalanma sen de

bak bizde henüz o yok oturmaya geçemiyor ama çok komik bi görsen
Aa aferin onaa maşallah maşallah

yazın yanacaz sanirim yeşim bu ne sıcaktır doğalgaz bile yanmaz oldu
ya o bağırmalar ne yaaa. bizimki de ehyyyyy diyo biz de tekrar ediyiruz o daha bi yukseliyo resmen kabadayi ama disardi pambik
misskokulumm bu ağza götürme olmasa ben daha neler yaptırıcam amaaa yok anacım ne zaman bitecek bu oral dönem elinden peçete almaktan bir hal oldum
Göktuğ da maşallah oturmuş buralar heep benim der gibi
susam benim ki de iki gün önce bir hırsla peçete yırttı anlatamam hıh dedim at sinirini de rahatla yavrum bana.sariyor yoksa
bence sermemelisin. düşmeyi öğrenmek de bi evre zaten. kendini koruyarak düşmeyi öğrenecek. kaslarının motor becerisi için hayatı normal akışında yaşasın. herşeyi kontrol edemeyiz sadece sivri köşeler olur oralar için önlem al derim. bak benimki emekliyor dedim ya hali da evet ama parke ya da fayans'da anarya devam kayiyor ama ugrasa ugrasa öğrenecek izin verelim yeter ki
oy maşallah. ay bahar sen martí da boşver canim rahatına bak. umut kac aylik simdi. areli ben 2 aylık bıraktım ise gittim hergun baska biri bakti onun icin umutun aksine herkese gider. isterse yer bi bakis atar ev sahibne yoklar sikinti gormezse tamam. oyle yanimda da oturamaz hemen her yeri kesfetmeye caliair insanlara kur yapar oyun ister. benden bagumsiz buyudu ondan belki de. civan dogdu doğalı birliktyiz şükür
masallah ataya ya daha cok erken halbuki bizde seni ozledik ve iyi ji sende varsin

Ya yok oyle yastık sermiyorum özel.oglum sagolsun tüm.kırlentleri bir araya getirip yere attığı icin gerek kalmıyor

Sen de iyi ki varsin Yeşimim
Canim.miss kendi düşmüyor ki düşürülüyor abisi sag olsun.sert vuruyor be canim.icim koptu 1 hafta dayandım gene serdim.abisi itmese yumusak oturacak da işte aptallasacak diye korkar oldum artık.oglana ceza bile verdim.tv baktirmadim ama care olmadı.bugun bir nebze iyiydi ama oynarken gene yuvarlıyor çocuğu
Bahar cok alemsin yaaa hahaha hahahaha

Benimki battaniye varken emekledi.battaniye engel olmadi.toplanan turden bi battaniye değil.yünlu eski tip biseyler.ceyizimdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…