2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare doğru senin abi faktörü var. O zaman battaniyelere nevresim geçirsen nasıl olır tüylerden, tozdan kurtarır. Hatta nevresim de dolanmasın ayaklarına dersen büyük yorgan ipnesiyle ara ara dikişler atarsan hem toplanmaz hem çocuklar takılmaz

Ay allahım akıllı bıdık ya ne kadar akıllı oldular bunlar hemen nasıl anlıyorlar saklıyorlar gülüyorlar

Ya maşallah bu çocuğa hiperaktivite tanısı koymak çok saçma olmuş şuan sen anlatınca. Hele de ilaç vermek

Ne hiperaktivite ve otizm basbaya hareketli ve zeki bir oğlun var maşallah

Kalppare ben de katılıyorum düşmeyi öğrensin kendini tutsun ama başkasının etkisine nasıl cevap versin minik vücudu ancak kendi hareketlerini kontrol edebilir. İpek artık düşerken kafayı kaldırıyor ayaktan yere inerken çömelerek iniyor ama işte kendi halinde. Bir yere takılsa beklenmedik dışardan bişey olsa tutamıyor o da. Yalnız bizim efendi, naif, ince ruhlu oğlumuz Ali den beklemezdik herhalde o da oyun yapıyor kardeşine

Etkinlik anneleri tecrübelerinizden faydalanmak çok güzel bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan 1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
Ben de bakıyorum elele nin otokoltuğu güzel beğendim özelliklerini 1000 liraya düşmüş kendi sitesinde ben bebek arabasını kullanıyorum memnunum canım. Bir bak istersen sen de

Yine dolanır benim sıpalar bu arafa sen de beyaz renkte döşemişsin evi.bakalim hareketlendikce nasıl koruyacagiz..bi de benim bu sefer 2 tane evimin duvarlarinda resimler var mesela.duvar da bembeyaz.ben de silmiyorun.picasso saheseri gibin bakiyorum amaan Allahtan pandemi her odada kapi yanlarındaki duvarlar

Hassasiyetine öperim alerji yoksa ser bence şekerparem

Ben de bakıyorum elele nin otokoltuğu güzel beğendim özelliklerini 1000 liraya düşmüş kendi sitesinde ben bebek arabasını kullanıyorum memnunum canım. Bir bak istersen sen de
Ya bi inceleyeyim canım ben besafe izi comfort x3 var onu alcaktım çarpışma testindennde geçmiş ama çok zam gelmiş ya

Etkinlik anneleri tecrübelerinizden faydalanmak çok güzel bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan 1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
Kuzum bizim oto koltuğu baby max. Ama oturtamıyoruz. Sevmedi. Halbuki yüksek dışarıyı daha iyi görebiliyor ama oturmak istemiyor.

Gördüm
Ya öyle gerçekten mama sandalyesi büyük icat
Bizim biz yemek yerken hep kucağıma geliyor asla ne mama sandalyesinde ne yürüteçte duruyor o yüzden ben çoğunlukla yer sofrası kuruyorum kucağımda yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…