- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Minikbebeğim burada resmini paylaşmıştı o değil. Mesaj attım cevap vermedi. Yapacak birsey yok, gizli hayranimiz demekki.Günaydın kızlar beni de ekledi daha kabul etmedimminikbebegim9640 olabilir mi acaba
Çıkar yakında ortaya inşallahMinikbebeğim burada resmini paylaşmıştı o değil. Mesaj attım cevap vermedi. Yapacak birsey yok, gizli hayranimiz demekki.
Nasıl yaniKız ismini yazmasaydın bari bende yok
Evet susamcim özelden olunca gizli kalırdık neyse ki farkettikDirekt ortaya ad paylaşmasak iyi olabilir artık listeden bulunabiliriz
Aynen yani hepimizi eliyle koymuş bilemez aslında ama birimizi ekleyip komple arkadaş listesine istek mi atti naptiKızlar bende sizde ekli diye ekledimsizden bizleri bulabilmesi de kolay değil bence . O da ilginç
Ben bahardan sizleri bulmuştum zor değilAynen yani hepimizi eliyle koymuş bilemez aslında ama birimizi ekleyip komple arkadaş listesine istek mi atti napti
Demekki senşn hanım ağa direk yürüyecekKızlar iyi geceler yazmam bügün sadece okuyabildim hanım ağa müsade etmedi habire elinden tutup yürüteyim istiyor 5-10 saniye kadar da ayakta tek başına duruyor ama emekleme diye bir şey yok e si bile
Olsun katlarsın elbet kaçmıyor yaÇayım yarim kaldi..Elif uyandı sallıyorum şimdi..uyurum artık..daha çamaşır katlayacağdim
Bende o mantık düşündüm ama sanırım takipçi kazanmak için birimizin listesini komple eklemiş e hiç ortak arkadaşımız yok başka tabi haliyle birbirimiz göründükKızlar bende sizde ekli diye ekledimsizden bizleri bulabilmesi de kolay değil bence . O da ilginç
Kızlar dha esur olacak desene o zman nrmalde tam tersi olmasi lazmkenteşekkür ederim..oğlum kolumu cekeliyor kızım da bacağima tutunup kalkip düşüp tekrar tutunmuyor olsaydi muhtemelen daha faydali olabilirdim ama..
Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..
Çalışan anne olmak zor... ama siz paslasabildiginiz için şanslısın bence
Allah mutluluğunuzu daim etsin..senin herseye şu mutlu bakan bakış açın içimi açıyor
Iyi geceler diliyorum tatlı damadima ve sanagüzelce dinlenin insAllah canim oglumla
Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı yane tuhaf bi kiz bu ya oglum bisey devirince daha hala korkar..ama bu kız neden böyle aşırı cesur
Oyy gelinim ilk karnesini mi almış..karne hediyesi de alamiyorum uzaktan neyse onu aldigimizda topluca butun karnelerin hediyesini aliriz artik
Kına kına nedir diye bir baktim simdi.ilk defa duydum..ıspanaği arttir diyorsun yani..tamam.. peki bu şurubu kızima da verebilir miyim yani Ferrum umu? Yoksa ona damla mi alayim? Ayy seni bunalttim özür dilerim
Al iste bunlar tam çiftbizimki de ha bre yakamda anne bu harf hangi harfin küçugu hangisinin büyüğü diye.harfleri bildigi yetnedi simdi de kucuk buyuk derdinde masAllahi var gelinimin..oyy onu yerim..içime sokasim geliyor guzel kızımı
Yok en degilim neden bahsetigini bile anlamadmGünaydın kızlar beni de ekledi daha kabul etmedimminikbebegim9640 olabilir mi acaba
Ikiniz de yavrunuz icin endiseleniyorsunuz.normak bunlar..birbirinize sarmayın su pandemi zamaniEvet ya ben aslında rahat bir insanın bu konuda o takık ben ise düşer boğazında. Bir şey kalınca çok panik oluyorum o böyle kıyaslayınca neden emeklemiyor deyince ben laf söylüyorum üste çıkıyor yok bana diyorsun send e boğazında kalınca titriyorsun ateşi çıkınca titriyorsun görmüyor yanlışını işte
Canım teşekkkür ederim.Kızlar oku oku ancak bitirebildim geriden geldim ancak yazabildim. Bir gün akşam girmedim birikmiş dün de girdikçe sadece geçmişi okudum.
Helinnnnn geçmiş olsun yeğenine canım okuyunca benim de aklıma ateşli havale gelmişti. İnşallah tekrar etmez ve bir sıkıntı olmadan atlatır.
Kalppare ne güzel bilgiler veriyorsun yaa çok sağol resmen hepsini hemen uygulamak istiyorum
BKGK resmen eşin annen her geldiğinde bunu yapıyor daha önce de anlatmıştın hatırlıyorum. Ama bence konuşmalısın. Belki farkında değildir ama farkındaysa çok ayıp yani. Hele ki bebeklerin olduğu bu dönemde onlara çok ihtiyacımız var.
nzh99 maşallah Atacığa ne güzel oynuyor havuzunda size de maşallah karı koca şükür dolusunuz. Hayranım senim pozitifliğine
Aramizda bir tane bile pro üye yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?