2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar canlar hepinize çok teşekkür ederim. dünden beri çok kötü oldum. aldığım hastalar hikayeleri sürekli zihnimde vücudum boşalmış gibiydi. şükür korktuğum gibi değil. corona dan dahi şüphe duyuldu bakıldı negatif. kontrol edilemeyen bir ateş. menenjit gibi denilmiş. şükür ki aşılarını olmuştu. annesi de küçükken böyle yüksek ateşe bağlı havale geçirmiş. gözetim altında tedavisi sürüyor. mr için daha sonra gidilecek yine de. damar bulamama durumu yine yaşanmış ne yazik ki. ablam çok söylenince guvenlik çağırıp çıkartmışlar onu ünv hastanesi olunca. etiketleme yapacak kadar toplayamadım zihnimi affedin. seviyorum hepinizi iyi ki varsiniz

Canım benim ya Rabbim sağlıkla imtihan etmesin inşallah hiç biseycik yoktur basit biseydir..

Canim kıyamam sana..Allah yardımcınız olsun..dua edecegim yavruya

Sen de gel caniiim yaa ben çok aktifm insta da bı tek bizi ekle
Canım hesabim yok.. aslında kafam da rahat..yalan söyleme huyum da yok..cevremden de soruluyor.sonra herkesi eklerim ben sonra kendimi kaptıririm..çocuklar biraz daha büyüsün bakalim eşimle de anlastık bu konuda

Kızlar iyi geceler yazmam bügün sadece okuyabildim hanım ağa müsade etmedi habire elinden tutup yürüteyim istiyor 5-10 saniye kadar da ayakta tek başına duruyor ama emekleme diye bir şey yok e si bile
Canim neden üzülüyorsun ki?
Ali hic emeklemeden yürüdü.10.5 aylıkti hem de.hic belli olmaz.daha cok küçükler.ben de emeklemiyor diye kendimi yiyip bitiriyordum.ama cocuk gol atti takilma..ani yaşa..sarıl kokla donebiliyor ve oturup kalkabiliyor mu?

Ben dert etmiyorum da eşim sürekli kıyaslama yapıyor iyice gıcık pldım emeklesin istiyorum sustursun şu adamı
Evet dönüyor oturuyor ama öyle oturup kalkma tutunarak yapıyor
Bende 9 aylık emeklemeden yürümüşüm

Tamam iste canim.çocuk donuyor oturuyir.su an en onemli bunlar.bunlar olmasa al götur doktora derdim.ama daha erken..yürüyecek de kosacak da..esine takılma boşver..zamani geldiginde olacak..bi de kiyaslamaya alıştırmayin dilinizi..hickimseyle hicbiseyle kiyaslamayin yavrunuzu..çocukluktan kalma en derin yaralar genelde kiyaslamalardir.o yapti sen yapamadin giibi.

Evet ya ben aslında rahat bir insanın bu konuda o takık ben ise düşer boğazında. Bir şey kalınca çok panik oluyorum o böyle kıyaslayınca neden emeklemiyor deyince ben laf söylüyorum üste çıkıyor yok bana diyorsun send e boğazında kalınca titriyorsun ateşi çıkınca titriyorsun görmüyor yanlışını işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…