2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn helin canim geçmiş olsun yeğenine..henuz yeğen sevgisi tatmadim ama yegen de evlat gibi diyorlar eminim çok üzulmüşsündür..ama geçmiş gitmiş cok sükür..Allah tekrar ettirmesin..havale gibi bisey mi bahsettigin?

S Sonsuzsukurler canım Umutla sen cok sıki imtihan olmuşsunuz Allahim sağlık versin bundan sonra evlatlarına her zaman insAllah canım arkadaşım

Doga Delisi canım kimyon olayi gercekten kötu oldu evet haklısın.insAllah diyetin biter kısa zamanda canım..ama illa biseylere diyet devam ediyor bizde de..iyilessinler tez zaman da kuzular insAllah

BKGK bahar kv takma canım..kötü niyetle mi dedi deme..düz düşün..anlamazdan gelince bir afallama geliyor onlara da bazen aa laf soktum anlamadi diyebiliyor.. hem bunlar klasik anne ve kv laflari.alinacak bisey yok.alisacak bisey var en iyisi alış gitsin duyma sen hee hee de.bazen cok faydali seyler de ogrenebiliyor insan.

Kizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim

Müthiş bi oyun terapisti pedagog falan olurmulsun doğru meslek seçmişsin valla
teşekkür ederim..oğlum kolumu cekeliyor kızım da bacağima tutunup kalkip düşüp tekrar tutunmuyor olsaydi muhtemelen daha faydali olabilirdim ama..
Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..
Çalışan anne olmak zor... ama siz paslasabildiginiz için şanslısın bence
Allah mutluluğunuzu daim etsin..senin herseye şu mutlu bakan bakış açın içimi açıyor
Iyi geceler diliyorum tatlı damadima ve sana güzelce dinlenin insAllah canim oglumla
Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı ya ne tuhaf bi kiz bu ya oglum bisey devirince daha hala korkar..ama bu kız neden böyle aşırı cesur
Evet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile
Oyy gelinim ilk karnesini mi almış.. karne hediyesi de alamiyorum uzaktan neyse onu aldigimizda topluca butun karnelerin hediyesini aliriz artik
Kına kına nedir diye bir baktim simdi. ilk defa duydum..ıspanaği arttir diyorsun yani..tamam.. peki bu şurubu kızima da verebilir miyim yani Ferrum umu? Yoksa ona damla mi alayim? Ayy seni bunalttim özür dilerim
Al iste bunlar tam çift bizimki de ha bre yakamda anne bu harf hangi harfin küçugu hangisinin büyüğü diye.harfleri bildigi yetnedi simdi de kucuk buyuk derdinde masAllahi var gelinimin..oyy onu yerim..içime sokasim geliyor guzel kızımı

Evet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile
Oy canimm online karnesi hayırlı olsun diyelim bitecek inşallah bu günler pamuk zeynebimm başarılı bı hayatı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…