- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Senin esle benim es tanissa kanki olurduCanım Güneş başından beri çok hareketliydi Maşşallah sinir benimkinde de var bir bağırıyor saç baş yoluyor. Zamanla bu davranışı söndüreceğimi umuyorum eşim pekiştirşyor gerçi kendi saçını falan çektiriyor öyle dövüşgen yapacakmış oğlanıdaha çok huy değiştirir bunlar kararlı ve tutarlı olmak lazım tabi
Evet yesimim alin bence de.S Sonsuzsukurler sükürüm kaydırağı düşünememişim. Oysa öyle paketlerde varmış. Alırız ekstradan. Birleştiririz oynasın kuzum.
Bacım güneş ata dan epey ilerde daha kayamaz gibi korkar. Şu sıralar herşeyden korkuyor. Süpürge blender aşağıdan mikrofon la sesleniyorum. Sesimi duyuyor göremiyor korkuyor.Evet yesimim alin bence de.
Güneş bayadir kayiyor onda kendini attiriyor artik koyunca.
merhaba üründen memnun kaldınız mı acaba bende almayı düşünüyorum da besafe ve maxi cosi arasında kaldım bayaBesafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım
Allah affetsin çok güldümEki Görüntüle 2767660
su anda ikinci resimdeki gibiyim. rehin aldı beni. kaç saattir beraber yatıyoruz yaa. uyansa odaya götüreceğim, uyanmıyor da, yerine yatirinca ağlıyor
Ediyoruz tabisiiiiiMaşallah gündemi takip ediyorlar
Önce olurdu huysuzluk eti yarana kadar oluyor sıkıntı canım. Sonrası düzlük inşallahAy hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
İyi canım iyi şükür Antibiyotik devam evde veriyoruz sabah akşam yarın biter sanıırm. Keyfi yerinde evin heryerini keşfe çıkıyot bol bol
Yaaa kıyamamBacım güneş ata dan epey ilerde daha kayamaz gibi korkar. Şu sıralar herşeyden korkuyor. Süpürge blender aşağıdan mikrofon la sesleniyorum. Sesimi duyuyor göremiyor korkuyor.
Bacım güneş ata dan epey ilerde daha kayamaz gibi korkar. Şu sıralar herşeyden korkuyor. Süpürge blender aşağıdan mikrofon la sesleniyorum. Sesimi duyuyor göremiyor korkuyor.
Aldığımda sert oluyor yanına muz koyup ilk kağıda sarıp sonra karanlık bir dolaba koyuyorum hergun açıp bakıyorum 2-3 güne parmağımla bastirdigimda hafif basilcak gibi olduğunda kesip veriyorum geri kalaninada zeytinyağı sürüp strecle sarıp dolaba koyuyorum kararmiyorYaa idrar da mi var peki anliyosan egernapabilirim hemen gecmesi icin? Ve saglk ocagina mi hastahaneye mi gitmemiz gerek?
Valla aldigmda cok sertti ezemedm oyle beklettm digerini de karardi tadina bakamadi bile
Nasıl kayıyor kızzz kendi çıkıp öyle dümdüz kayıyor muEvet yesimim alin bence de.
Güneş bayadir kayiyor onda kendini attiriyor artik koyunca.
Ahahhaha ay kuzum ya bağlamak neKizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh
İnci gibi dizilsin dişler ipek böceğiminAy hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Bugünün güncellemesi buEdiyoruz tabisiiiiisizin o kafa ne sanırsın müslüm bababaaa dinliyor
Önce olurdu huysuzluk eti yarana kadar oluyor sıkıntı canım. Sonrası düzlük inşallah
İyi canım iyi şükür Antibiyotik devam evde veriyoruz sabah akşam yarın biter sanıırm. Keyfi yerinde evin heryerini keşfe çıkıyot bol bol
Yaaa kıyamambenimki de bugün süpürgenin yanına geldi ıhhh diyor açacakmışım. Açtım kahkaha atıyor. Kapattım ağlıyor yanında oturup dinleyecekmiş işe bak bir ortası yok bunların
Yok missim yaa ben koyuyorum tepesineNasıl kayıyor kızzz kendi çıkıp öyle dümdüz kayıyor mubenimki de yapamaz daha öyle ekşınlar emeklerken bile çok dikkatli ağır ağır gidiyor
Evet hersy gayet normal yani ama enfeksiyon yine de risklidir belki de geciktirmeden gidelim bari. Saglminikbebegim9640 panik yapma canım genel durumu,keyfi, iştahı iyiyse çok önemli değildir. İdrar için idrar alınması gerek sanırım. Bazı değerler zaten çok sınırda çıkmış bebeklerde öyle olabiliyor. Sen pazartesi sağlık ocağındaki doktoruna göster sonuçları.
Hmm bi dahaki sefere byle deneyim bari sagolasinAldığımda sert oluyor yanına muz koyup ilk kağıda sarıp sonra karanlık bir dolaba koyuyorum hergun açıp bakıyorum 2-3 güne parmağımla bastirdigimda hafif basilcak gibi olduğunda kesip veriyorum geri kalaninada zeytinyağı sürüp strecle sarıp dolaba koyuyorum kararmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?