2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim ev hergün süpürülür canım Ben gün boyu hiç oturmam ki sadece yemek zamanı. Dün 3 wc banyo pencereler, ve cam balkonu temizledim mesela sinirden öyle bir giriştim
Hangi marka canım seninki bakıyorum araştırıyorum bakalım
Seninki iyiymiş bahar. Benim kv küçük kızımın mınışını benzetti kendine hem de eşim ve kendi eşi de vardı bunu söylerken.Bembeyazmış onunki gibi bunlar ailecek dengesiz. Ben bir an kala kaldım ne diycemi şaşırdım duymazdan geldim artık. Önce büyük kızımı kendilerine benzettiler şimdi o benim kopyam küçüğü benzetiyorlar o da küçüklüğüme çok benziyor göz rengi hariç. O da büyüyünce bana dönecek ya benzesin nolacak olabilir ama bunlar abarttıkça istemiyor insan

Kalppare çok naifsin canım ya benim eşim hayata kavgalı herşeyle kavga eder o maharet sanıyor bunu sanırım. Gençlik işte cahillik flört zamanımızda da herkesle, herşeyle kavga ederdi ama benimle etmez, el üstünde tutardı. Bir gün okların bana döneceğini akıl edemedim. Okullar açılırsa çok görüşmeyiz iyi olur inşallah akşamdan akşama haftasonları da çocuklarla hep etkinliğimiz olurdu gezme, kurs vs inşallah şu hastalık biter de eski hayatımıza devam ederiz

Benim oğlan yine bu gece de kalktı uyuyamadı ya yüz versem oynayacak 1 saati geçkin debelendi yatakta sonra sızmış. Sabah da 7 buçukta kalktı huysuz aslında daha uykusu var ama yatmadı tekrar.
Kitaplarını karıştırıyor ben de kahvaltısına ne yapsam diye düşünüyorum

Maşallah senin kv ler yapmış en azından. Bizimkiler bebişe sadece isimli yaka iğnesi aldılar. Ben de kendime isimli kolye almayı düşünüyorum şimdi evden de çıkamıyorum nasıl alcam o da ayrı konu..

Ben en çok oturma odası ve mutfağı kullanıyorum ikisinde de sürekli oyuncak oluyor. Hadi mutfaktaki az da toplayıp süpürüyorum. Oturma odası kreş gibi senin tabirinle. Hiç toplamıyorum sabah kalkıyoruz aynen devam ediyoruz

Kendimiz salonda oturduğumuz için rahatsızlık da vermiyor ama işte o zaman da süpürme işi yalan. Gerçi neyle olsa süpüremem zaten bu dağınıklıkla

Kalppare korkma canim niye korkuorsun.
Umuyun mesanesine kaslar sorunlu, egitilebilskn dkye oyle dendi bize.
Sizinki normaldir
Kardesiminkiler günde 2 3 bile gitmiyor sanki su içmeyince.
Iyice tutuyordur ali de bir sorun yoktur bir sey de olmaz bence.

Araları iyi ama umut cok sert davraniyor.
Güneş sürekli elinde telefonun kablonun oyuncagin pesjne dusuyor o da kiziyor.
Saklambac oynuorlardi dun.
Iyiler masallah ama cok da kavga var vuruyor da umut kiz da sacini cekior oyundan umut gercek sanıyor, gunes yanlislikla vuruyor umut gercek saniyor.
Bazen bakiorum almis kucagina gunesi oturuyorlar bazen bakiorum koltuklarin arasına hapsetmis kizi ev yaptim ona diye.

Nasil oynayabilirim nasil anlatabilirim aslinda bilmiorum.

Aliyke elifin arasi nasil oynuyorlarmi kavgali mi geciyor

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Kızım karanlıkta uyandi,gün aymamıştı.
Oynadi, bağırdı derken iyki düşmemiş yataktan ben gözümü acamiyordum sanki. emdi uyuyor simdi yine. Bakalim ne yedirsem gerci yemeyecek. Klasik tereyağa yumurta kirayim en iyisi.

Siz neler yapiorsunuz. Hic kalkasim yok da ama işte

Soğukları sevmiyorum hic yagmur kar bereket ama sogumasa keske yine ruzgar var baya

O da doğru dilzar benim eşim de çok yardımcı oldu. Annem gelemese halimiz haraptı çünkü ikimiz de bir telaş çocuğun başında nöbet tutuyorduk ilk günler. Bilmiyorum ki bir çiçek bile yok 3 hafta evdeydi eşim. Anneler gününü de pas geçti doğumdan 1 hafta sonra anneler günüydü ben ona lohusa halimle evde olmama rağmen internetten hediye yaptırdım. Bilemiyorum beklentileri düşük tut mutsuz olma diyorlar ama işte beceremiyorum.
Korkmasın memnun olan da çok. Derli toplu bir insansanız çok memnun kalırsınız.
Bizimkine benziyor. Ben kaldırdım yer yatağı yaptım ama içime sinmiyor soğuk oluyor mudur diye. Hasta falan olmadı ama şimdiye kadar. Başka çarem yok çünkü park yatak olmaz çok dönüyor dar gelir uyanır. Diğer yataklar da büyük çocuklr için kenarları yüksek değil. Hem kenarları yüksek hem geniş bir yatak yaptırmak istiyorum ama bu yasaklardan hiç bir yere çıkamıyoruz ki nasıl olacak
Bana o bile olmadı hatta doğumunda çiçek gönderdiğim arkadaşlarım bile göndermedi benim tüm çevrem mi odun acaba bi de pandemiden çiçekten çiçekçiden bile korkarsak diye düşünmüş olabilirler diyorum o zaman malum eve gelen her şey virüslü gibi dacranılıyordu. Biraz normalleşince şirketim almıştı da nasıl mutlu olmuştum

Yorucu bir gündü çamaşır yıka valiz hazırla derken pert oldum gözlerim kapanıyor tel elimde uygulamadan
Elimde telefon mesaj yazarken şarjım bitmiş tel kapanmıştı nasıl yolladı ki mesajı yarım yamalak gelmiş öyle..
Ayşe gece çok huzursuzdu aşıdan mı fişten mi bilemedim sürekli bir ıhh ıhhh diye inleme modundaydı hiç uyuyamadık ikimizde sabahta uyanınca besledim eşim beyefendi gece uyuyamayınca oturma odasına geçmişti sabaha karşı al biraz oynat oyala biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum dedim geçtim yattım tekrar geri yarım saat geçti geçmesi baktım sesi geliyor yakından yakından bide baktım koymuş beşiğe içine de oyuncak bırakmış öyleşimdi ordan bana bakığp gülümsüyor al beni diye yorgunluk falan gitti

Artık kalkmalı mesai başlıyor yeğenim bizde Zeynep le uyuyorlar sabaha pişi ya da krep istediler bakayım hangisi kolayıma gelirse sonrada yolluklar hazırlanacak kendi valizim hazır zeynebin ki yerleşecek Bi tek Ayşenin ki kalıyor onuda son an kapatırım artık yarın yolculuk var Macera başlıyor

Ahahahha sabah sabah beni güldürdün ya deli kadın ne kocalar var be koskoca TAVA almış ha
Valla benşm ilk çocuk ya insan bi bekliyor tava bile almamış yanımızda olmaları ayrı kuzum onlarında çocukları kendimize yapmadık hoş benimkide bütün lohusa krizlerime gık demedi Allah için ay ben ne pis lohusa oldum herkese bağırıp durdum ağladım boyuna

Şekerpare bahar aman anlamıyorsanız anlamamaya devam edin bazen duymamak anlamamak daha iyi
Benimki de ara ara kucağında falan annem diyor içimden sinir oluyorum eşime dedim geçenlerde annen kızıma annem diyor dedim o babannesi babannem diyecek dedim. Ay ne kıskançsın diyor. Bunun kıskançlığı mı var. Annesi benim o çocuğun neyse çok sık görmüyor çocuk anne demez herhalde
Anaaam benzetecek başka yer mi bulamamış hem seninkini nerden biliyormuş hay allahım yaa. Benim kv allah var bana da anneme de kardeşime de benzetiyor ama benim kız aynı babası bence sanırım o yüzden rahat rahat sallıyor

Benimki xiaomi mi vacum mop pro ama ben memnun değilim harita özelliği var odaları karıştırıyor kendi yerini karıştırıyor. Yazılımı kötü bence ama kullananlarda çok memnun acaba benimkinde mi kronik bir sıkıntı var anlamadım. Her gün süpürülüyorsa kesin al sen. O açıdan çok işe yarar. Ben o kadar titiz değilim pandemiden dolayı haftalık temizlikçi abla gelemez oldu diye aldım.

Bnu benm eşim de diyodu aksamakdar napiyosaniz diyerek kolay görünüyo evin icini yapmak temixlik cocuk yemek cok basit gelio yaa. Bir gunlugine yer degistirsek anlarlar o zamn bizleri

S Susam_tanesi benim ilk doğumda hatta kızıma hamileligimi öğrenince başladı hediyelere ama oğlumda bir çöp bile almadı bahanesi pandemi bir de sokağa çıkma yasağında dogurunca hepten işine geldi kazma beyim benim nasıl da yırttı hemen bugün gözüme kestirdigim baget yüzüğü söyleyeyim iyi ki hatırlattın ya bak hadi artık bahane yok alırım bı dal baget kocacuum

Kolay gelsin canım iyi gelecek size değişiklik iyidir. Ayşe de kolay uyum sağlar da zorlanmazsınız inşallah orda. Benim kızlar da krep istedi kendileri yaptı ben sofrayı kurarken küçüğüm çok fena hamurunu beraber hazırladık bir iki çevirdi sonra biraz başında durdu ablaya kitledi gitti oturdu ben yoruldum diye
Ohhh iyi yapmışsın içim soğudu valla demiycekler tabi kendileri mi kesilip biçiliyor sanki

Enişteye aferin diyecektim ki cıvıttı sonrasını pandemi falan hep bahane aslında ya bir arkadaşım da 3.yü doğurdu 2 aylık şimdi. Eşi teeee 5 aylık hamikeyken şöyle tekerlek gibi bilezik yaptırdı koydu doğumda taktı. Zaten belli değil mi8-9 ay sonra doğum olacak bir hazırlık yapmak zor muydu. Bizimkilerin işine geldi pandemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…