- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Bir ben memnun değilim sanırım. İlk 6 ay çok iyiydi. Zaten bebeğin kakasinin kokusu olmuyor kova hiç koku sizdirmiyordu. Ama ek gıda ile birlikte biz kaldırdık kenara. Kaka kokusunu sızdırıyor. Eskiden odasında tutardım. 6. aydan sonra banyoda bile tutamadım. Koku sızdırıyor zaten, bir de poşetlerine ekstra para vermek gereksiz geldi bana. Artık çişli bezleri banyodaki çöpe atıyorum, kakali bez balkonda akşam atılacağı saati bekliyor. Benim tecrübemde bu yönde, şu saatten sonra gereksiz görüyorum. Mutfakta da pek kullanılmaz. Kapağına yemek artıkları bulaşır sürekli yıkamak gerekir.Kızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almakeşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye
Ben benimkinden beklerim sürünme ile emekleme arası 4 ay sürdüTeşekkür ederiz şekerim. Sonrasında video için uğraştık ama olmadı. Bundan sonra 2 ay sürmesin de asıl yürümesi
Aynen biz de vazgeçtik canım..zaten alta düğüm atılıyormuş.burdan mtfak çöpü su akıtır.gereksiz masrafBir ben memnun değilim sanırım. İlk 6 ay çok iyiydi. Zaten bebeğin kakasinin kokusu olmuyor kova hiç koku sizdirmiyordu. Ama ek gıda ile birlikte biz kaldırdık kenara. Kaka kokusunu sızdırıyor. Eskiden odasında tutardım. 6. aydan sonra banyoda bile tutamadım. Koku sızdırıyor zaten, bir de poşetlerine ekstra para vermek gereksiz geldi bana. Artık çişli bezleri banyodaki çöpe atıyorum, kakali bez balkonda akşam atılacağı saati bekliyor. Benim tecrübemde bu yönde, şu saatten sonra gereksiz görüyorum. Mutfakta da pek kullanılmaz. Kapağına yemek artıkları bulaşır sürekli yıkamak gerekir.
Yapma ya ciddi misinBen benimkinden beklerim sürünme ile emekleme arası 4 ay sürdü
Yok ya baya uzundu arası ben dedim hep dikkat etmemişdin bizim emekleme bu heralde diyeYapma ya ciddi misin
Bak sen asyama nazara mı geldi küçük kzuum benim❤❤ ❤
Ben hemen oldu sanıyorum.benim ki de baba dedi birkac defa simdi adama adddaa diyorbaba demiyor adaa diyor B sesinde sıkıntı var.abi diyemiyor adi diyor.
Asyayı uyuttum kahve içiyorum gel yapayım sana kafan açılırAyy bugun kafam cok durgun yaa..galiba boyle olan bir ben degilim..hepiniz mi oylesiniz?
Kimseler yok..
Ben de poşetinden sipariş verdim stok yapayım birazHic alasim yokama bakalim tenizlik malzenelerini siparisledik.
Hemen geliyorum benim kiz da uyudu zatenAsyayı uyuttum kahve içiyorum gel yapayım sana kafan açılır
Yaa biliyorum sürünme fasliini da.o kadar uzun sürdüğünü denememisim..bizim kiz dilli masAllah ama baba demiyor adam ne üzülüyorYok ya baya uzundu arası ben dedim hep dikkat etmemişdin bizim emekleme bu heralde diye
Bizimki işine gelince öyle güzel baba diyor iç eritenden gelmeyince Ba deyip bırakıyorolsun bişey desinlerde,
Iyi yaptin canim..gule gule kullaninBen de poşetinden sipariş verdim stok yapayım biraz
Zeynebin pozları ı yerim ne güzeller ikisine de kocaman maşşallah canım Allah bağışlasınBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Allahııım maşallah sana kendi çiçek çiçeklere mi dokunuyorBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Biz hergün etkinlik olarak öğleden sonra ev bakıyoruz canımAyy bugun kafam cok durgun yaa..galiba boyle olan bir ben degilim..hepiniz mi oylesiniz?
Kimseler yok..
Tabiri caizse mal gibiyim sıfır enerji sırtım agriyo midem bulaniyo bu ara midem çok bulaniyo Allah'ım aklıma bişeyler geliyo olamaz imkansiz diyorum sonra baktım 4 gün adetim geciyo ona da canım sıkıldı öyle ha duvar ha ben modu yukselmem lazım birazAyy bugun kafam cok durgun yaa..galiba boyle olan bir ben degilim..hepiniz mi oylesiniz?
Kimseler yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?