2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almak eşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye
Bir ben memnun değilim sanırım. İlk 6 ay çok iyiydi. Zaten bebeğin kakasinin kokusu olmuyor kova hiç koku sizdirmiyordu. Ama ek gıda ile birlikte biz kaldırdık kenara. Kaka kokusunu sızdırıyor. Eskiden odasında tutardım. 6. aydan sonra banyoda bile tutamadım. Koku sızdırıyor zaten, bir de poşetlerine ekstra para vermek gereksiz geldi bana. Artık çişli bezleri banyodaki çöpe atıyorum, kakali bez balkonda akşam atılacağı saati bekliyor. Benim tecrübemde bu yönde, şu saatten sonra gereksiz görüyorum. Mutfakta da pek kullanılmaz. Kapağına yemek artıkları bulaşır sürekli yıkamak gerekir.

Aynen biz de vazgeçtik canım..zaten alta düğüm atılıyormuş.burdan mtfak çöpü su akıtır.gereksiz masraf bastan alinsa iyi olurdu ama gecti artık.

Ben benimkinden beklerim sürünme ile emekleme arası 4 ay sürdü
Yapma ya ciddi misin
Bak sen asyama nazara mı geldi küçük kzuum benim❤
Ben hemen oldu sanıyorum.benim ki de baba dedi birkac defa simdi adama adddaa diyor baba demiyor adaa diyor B sesinde sıkıntı var.abi diyemiyor adi diyor.

Son düzenleme:
Yok ya baya uzundu arası ben dedim hep dikkat etmemişdin bizim emekleme bu heralde diye
Bizimki işine gelince öyle güzel baba diyor iç eritenden gelmeyince Ba deyip bırakıyor olsun bişey desinlerde,

Asyayı uyuttum kahve içiyorum gel yapayım sana kafan açılır
Hemen geliyorum benim kiz da uyudu zaten
Kafam dagilir biraz
Isin şakası kendimi kaldiramiyirum ne yemek yapicam ben ya uşengecli günümdeyim

Yok ya baya uzundu arası ben dedim hep dikkat etmemişdin bizim emekleme bu heralde diye
Bizimki işine gelince öyle güzel baba diyor iç eritenden gelmeyince Ba deyip bırakıyor olsun bişey desinlerde,
Yaa biliyorum sürünme fasliini da.o kadar uzun sürdüğünü denememisim..bizim kiz dilli masAllah ama baba demiyor adam ne üzülüyor adaa diye bagiriyor aşkla Elif de aksamalri kapiya dayaniyor hava kararinca..adaa ada gelene kadar
Asyama masAllah
Aman gec olur güc olmasin yeter ki

Bizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü

Eklentiler

• IMG_20210203_120448.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210203_115018.webp
    162,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210203_120448.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 44
Bizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Allahııım maşallah sana kendi çiçek çiçeklere mi dokunuyor Zeynep zaten ayrı tatlı. Bugün maceralara atılmamak için anne ve kardeşinin dibinden ayrılmamış

Ayy bugun kafam cok durgun yaa..galiba boyle olan bir ben degilim..hepiniz mi oylesiniz?
Kimseler yok..
Biz hergün etkinlik olarak öğleden sonra ev bakıyoruz canım göktuğ kucakta ev ev geziyoruz bakalım inşallah kafamıza göre buluruz bir ev. Bugünkü de güzel geniştir hm de altında bim vardı benim evden 2 yıl yaşlı ama site daha eski görünüyor benim ev yeni daha valla ama çok genişti içine bakımını yaptırsam otursak baya rahat ederiz at bile koşabilir içinde bakalım inşallah hayırlısı olur. Önce kendi evimizi satmamız lazım tabi piyasa çok durgun. Karşı komşum talip oluyordu ama fiyat hiç konuşmadık onu arayıp fiyat söylüycem bakalım

Ayy bugun kafam cok durgun yaa..galiba boyle olan bir ben degilim..hepiniz mi oylesiniz?
Kimseler yok..
Tabiri caizse mal gibiyim sıfır enerji sırtım agriyo midem bulaniyo bu ara midem çok bulaniyo Allah'ım aklıma bişeyler geliyo olamaz imkansiz diyorum sonra baktım 4 gün adetim geciyo ona da canım sıkıldı öyle ha duvar ha ben modu yukselmem lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…