Ben yürüme arkadaşı , manyetik kartlar ve oyun matı aldım .Kızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde.Siz aldınız mı bakem bişeyler
Valla ben kullanıyor ilk günden beri çok memnunum haftada bir anca atıyoruz. Poşetleri kendi indirime girdi. Aldım poşetlerinden bi send gidiyor nerdeyse 4 tanesi. Koku sızdırmıyor gerçekten deKızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almakeşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye
Sonrasinda amacsız mi kalir sevgi yani bebebk büyüdüğünde guzelce yikanip mutfakta kullanilir miValla ben kullanıyor ilk günden beri çok memnunum haftada bir anca atıyoruz. Poşetleri kendi indirime girdi. Aldım poşetlerinden bi send gidiyor nerdeyse 4 tanesi. Koku sızdırmıyor gerçekten de
Bence alınmalı ek gıdadan sonra o koku bambaşka bişeye dönüştü çünküKızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almakeşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye
O neydi gızzzKızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Ya şimdi kullanip kullanacağımız süre 1.5 sene.O neydi gızzz
Ben tuvalete koyuyorum kovayi.kapakli guzel bir kova ama esimi rahatsiz etmisBence alınmalı ek gıdadan sonra o koku bambaşka bişeye dönüştü çünkü
Ben çok memnunum kuzum tavsiye ederim... daha bez kullanırsınız benceKızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Yaa geçmiş olsun. Insallah cabucam toparlarlar sende biraz rahat edersinhiç bu kadar zor bir gece geçirdiğimizi hatırlamıyorum. uykusu var uyuyamıyor. 10 dk dalsa çığlıkla uyanıyor. aferin verdik bekledim yok ateş düşmüyor antibiyotik verdik bekledikkk düşmüyor sabah 6 da carpol verdik 2 saat kadar uyuduk sanirim. şükür şu anda ateşli değil ama ağrısı var huzursuz yine uzun uyku yok. bi de abimiz gece illa yanında istedi ay Allahım yardım etsin tüm hastalara. inşallah atlatırız ya. çok zor geçiyor. çok teşekkürler dua edin nolur
@Zeyay1420 canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Size de maşallahoturmadı kalmadı emeklemedi derken yürüdü kuzu size demiştik yürür de görürsünüz diye
BKGK kızz yürüyor Karya kız da maşşallah atağa geçti gördün mü
D dilzar maşşallah kızım olsa ben de sıraya girerdim valla pek bir yakışıklı olmuş maşşallah tam paşaarabası, çiçeği evi her bişey de var
Umudum- yaaaa gördün mü nasıl sürüyor Sena kuş da yakında uçacak annesi hepsine maşşallah bu balların
BKGK o heyecanli yürümesini severim onun maşallah ya kuzum depara kalktı emeklemeden yürüdü Karya ya kocaman alkış
Oleyyy ipek kuzum maşallah o bizden önce yürüsün ya hakimiyeti iyi maşallah benimki önce düşmeyi öğrensinmesela sen bırakıp uzaktan kameraya çekiyorsun ya ben öyle yapsam sonu facia
Yaa seni eklememis miyim. Musait vakitte yollayacagim :)
Yani yemek bulaşıkları işe teması olmaz ama olmadı dolap da satarsun ben dolap üzerinden satış yapıyorum eskilen kıyafeti filan.Sonrasinda amacsız mi kalir sevgi yani bebebk büyüdüğünde guzelce yikanip mutfakta kullanilir mi
Hiç dusunme al derim ben çok şey almadım bebişe çoğu şey gereksiz geldi ama bu kovayı iyiki almışız hayat kurtarıyorYa şimdi kullanip kullanacağımız süre 1.5 sene.
Sonrasinda mutfaga alınabilir mi diye sordum.hani koku gelmiyor yaesim de 3. Bebegimiz de kullanır diyor vurcam ağzına bi tane görcek
Ben tuvalete koyuyorum kovayi.kapakli guzel bir kova ama esimi rahatsiz etmisben alıştım galiba
ben şu otoyol olan puzzle dan aldim canim.bir de toplamayi oğreten sayilardan.Aliye yaptik alişverişiKızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde.Siz aldınız mı bakem bişeyler
Ben çok memnunum kuzum tavsiye ederim... daha bez kullanırsınız bence
Yani yemek bulaşıkları işe teması olmaz ama olmadı dolap da satarsun ben dolap üzerinden satış yapıyorum eskilen kıyafeti filan.
Kızlar haklisiniz en olmadı ihtiyaci olana da verilir...bunu düşüneceğimHiç dusunme al derim ben çok şey almadım bebişe çoğu şey gereksiz geldi ama bu kovayı iyiki almışız hayat kurtarıyorkoridorda duruyor hiç koku çıkarmıyor.
1.5 yil uzun bir süre ama baktın işin bitti ikinci elden satarsın :)
Mutfak için olmaya bilir cnku poşetleri ayrı normal poşet nasıl takılır takılır mı bilemedim
Hay Allahim tez zamanda şifa versin helinim.neden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Oyy kuzum maşAllah masAllah
Ooyy oyy ipektos da mi yürüdüJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor
İpek de bu sabah 3-4 adım attıben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil
Ekürilerimiz yürür de ben kalır mıyım dedi herhal
ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha
Bu arada gece de 1,5 saat ayaktaydık sebebi çıktı ortaya
Hahahhaha Allahim ne güldürdün be dilzarımaman da benim güzel gelinim, tatli kuzucum minik ceylanım da yürümüş mü? çok da gayretli, hamarat masallah. tam da hayalimdeki gelin
emojilere de altin bilenzik koymamışlar, kolye deyu hediyemizi kabul edin sevgili dünürum. ipekcigime...
Allah rahmet eylesin canımDün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin
Ayy okurken kanım çekildi...her annenin kabusudur.Allah yasatmasinAyy başımıza gelenler...bugünnkızlarla dışarı çıktık Ayşe nin uyku saati gelince ben aldım eve çıktım hava da mis gibiydi Zeynep kaldı dışarda komşunun oğlu var 10 yaşında burada ki tek arkadaşı o. bizimkilerde dışarda bahçede bişeyler le uğraşıyor(eşim görümce kv) bir süre sonra bakmışlar çocuklardan ses yok ara tara bahçe evin etrafı çocuklar yok ortada bizim ev iki ilçe arasını bağlayan yolun kenarında köy daha içeride üst tarafta.yol kenarında tarlada çalışanlar görmüş yolun karşısında durağın ordaydılar demişleroraya bakmışlar yok onun az ilerisi uçurum akılları gitmiş bağırıp çağırmaktan yine yok bunların seslerini başka bir komşu duyup gelmiş yanlarına çocuklar umutlara doğru gidiyorlardı demil hemen arabayla oraya gitmişler ki şükür oradalar Zeynep öyle korkmuş ki babasını görünce sarılıp ağlamış ben bu kadar uzağa gideceğimizi bilmiyordum geri dönelim dedim dönmedi bende kaybolurum diye kendim dönemedim demiş eşim almış getirmiş bunları ama hepsi sapsarı olmuş çocuğun ailesini aramış anlatmış onlarda saolsun gülüyorlarmış eşim kızmış çocuğa yollamış evine bizimkine de tabi ama verilmiş sadakamız varmış Allah korumuş iyi ki ben Ayşenin yanındaydım kafayı yerdim herhalde şimdi bile başım gümbür gümbür aman neler duyuyoruz Allahım sen koru yavruları
Koku yapmıyorsa iş görüyorsa alma canımYa şimdi kullanip kullanacağımız süre 1.5 sene.
Sonrasinda mutfaga alınabilir mi diye sordum.hani koku gelmiyor yaesim de 3. Bebegimiz de kullanır diyor vurcam ağzına bi tane görcek
Ben tuvalete koyuyorum kovayi.kapakli guzel bir kova ama esimi rahatsiz etmisben alıştım galiba
Yaa geçmiş olsun. Insallah cabucam toparlarlar sende biraz rahat edersin
Bizimde disler cok zorluyor ust disin damagi kirmizi olmus uc verdi aslinda ama halen zorluyor ne zormus bu surecte
SonsuzUmut
Tesekkur ederiz teyzelerii
Büyüdüklerini görmek cok ayrı bir mutluluk hepsi saglikla büyüsün guzel gelecekleri olsun insallah
Jadesi canim evet bende asla birakamam bizimki ucar yoksa zaten hic caba yok tutunup kalkmaya tutunmaya flan direk ucmak istiyor
O ogretmen61 Masallah tek eliyle tutunup yürüyor
Yaa seni eklememis miyim. Musait vakitte yollayacagim :)
Fotolarada bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?