2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben yürüme arkadaşı , manyetik kartlar ve oyun matı aldım .

Kızlar korbel almalı mı? Yani sunun surasinda ne kaldi aslinda ama
Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almak eşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye

Sonrasinda mutfakta kullanılır mı? Ya ne biliyim pok konan seyi de mutfaga almak eşim tutturdu alalim bıktım bu kokudan diye
Valla ben kullanıyor ilk günden beri çok memnunum haftada bir anca atıyoruz. Poşetleri kendi indirime girdi. Aldım poşetlerinden bi send gidiyor nerdeyse 4 tanesi. Koku sızdırmıyor gerçekten de

Valla ben kullanıyor ilk günden beri çok memnunum haftada bir anca atıyoruz. Poşetleri kendi indirime girdi. Aldım poşetlerinden bi send gidiyor nerdeyse 4 tanesi. Koku sızdırmıyor gerçekten de
Sonrasinda amacsız mi kalir sevgi yani bebebk büyüdüğünde guzelce yikanip mutfakta kullanilir mi

Bence alınmalı ek gıdadan sonra o koku bambaşka bişeye dönüştü çünkü

Ya şimdi kullanip kullanacağımız süre 1.5 sene.
Sonrasinda mutfaga alınabilir mi diye sordum.hani koku gelmiyor ya esim de 3. Bebegimiz de kullanır diyor vurcam ağzına bi tane görcek
Bence alınmalı ek gıdadan sonra o koku bambaşka bişeye dönüştü çünkü
Ben tuvalete koyuyorum kovayi.kapakli guzel bir kova ama esimi rahatsiz etmis ben alıştım galiba

Yaa geçmiş olsun. Insallah cabucam toparlarlar sende biraz rahat edersin
Bizimde disler cok zorluyor ust disin damagi kirmizi olmus uc verdi aslinda ama halen zorluyor ne zormus bu surecte
Size de maşallah oturmadı kalmadı emeklemedi derken yürüdü kuzu size demiştik yürür de görürsünüz diye

BKGK o heyecanli yürümesini severim onun maşallah ya kuzum depara kalktı emeklemeden yürüdü Karya ya kocaman alkış

Oleyyy ipek kuzum maşallah o bizden önce yürüsün ya hakimiyeti iyi maşallah benimki önce düşmeyi öğrensin mesela sen bırakıp uzaktan kameraya çekiyorsun ya ben öyle yapsam sonu facia

BKGK kız gördün mü emeklemek istemedi Karya m ben yürürüm direk dedi maşallah bal kuzum
SonsuzUmut
Tesekkur ederiz teyzelerii
Büyüdüklerini görmek cok ayrı bir mutluluk hepsi saglikla büyüsün guzel gelecekleri olsun insallah
Jadesi canim evet bende asla birakamam bizimki ucar yoksa zaten hic caba yok tutunup kalkmaya tutunmaya flan direk ucmak istiyor
O ogretmen61 Masallah tek eliyle tutunup yürüyor

BKGK ben göremedim ya karyayi
Yaa seni eklememis miyim. Musait vakitte yollayacagim :)
Fotolarada bayildim

Hiç dusunme al derim ben çok şey almadım bebişe çoğu şey gereksiz geldi ama bu kovayı iyiki almışız hayat kurtarıyor koridorda duruyor hiç koku çıkarmıyor.
1.5 yil uzun bir süre ama baktın işin bitti ikinci elden satarsın :)
Mutfak için olmaya bilir cnku poşetleri ayrı normal poşet nasıl takılır takılır mı bilemedim

ben şu otoyol olan puzzle dan aldim canim.bir de toplamayi oğreten sayilardan.Aliye yaptik alişverişi

Ben çok memnunum kuzum tavsiye ederim... daha bez kullanırsınız bence

Yani yemek bulaşıkları işe teması olmaz ama olmadı dolap da satarsun ben dolap üzerinden satış yapıyorum eskilen kıyafeti filan.

Kızlar haklisiniz en olmadı ihtiyaci olana da verilir...bunu düşüneceğim

neden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde

Hay Allahim tez zamanda şifa versin helinim. e bebekte gördüm bugun..eczanelerde bulamiyorsaniz yarın esin bir e bebek e gitsin belki bulur canım.ben hic denemedim.ben de alsaymisim keske.
Duş falan denedin mi.ah kuzum.kiiyamam onlar hasta olmasın yaa

Eki Görüntüle 2775168
İşte almila da koşuyor demek isterdim ama bana ne oturacam diyor
Oyy kuzum maşAllah masAllah almila garantici
Ooyy oyy ipektos da mi yürüdü hayırlı uğurlu olsun ilk adımlarınız hayırlarda yürüsün minik ayaklar ❤❤❤
Hahahhaha Allahim ne güldürdün be dilzarım
Allah rahmet eylesin canım ölümlü dünya..hep derim iyi ki ahiret var
Ayy okurken kanım çekildi...her annenin kabusudur.Allah yasatmasin
Oy güzel gelinim kuzum zeynebim gene de akılli annesi..ya cocuktan ayrılsaydı o zaman kaybolabilirdi.Allah korumuş..verilmis sadakaniz varmış.sadaka vermek çok önemli yaaa..bir defa daha gördük

Koku yapmıyorsa iş görüyorsa alma canım

Karya'ya daha çok maşallah bir açıldı pir açıldı boncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…