2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kim sen mi nasıl olur senin enerjin düşemezzzz miden falan psikolojiktir düşündüğünden de gecikme oluyordur takma kafana

Kim sen mi nasıl olur senin enerjin düşemezzzz miden falan psikolojiktir düşündüğünden de gecikme oluyordur takma kafana
Düştü valla miss toparlarim sıkıntı yok Belki de psikolojik gecikme olabilir

Kızlar merhaba,özellikle kız annelerine bir sorum olacak?benim kızımın saçı çook kısa toka bandana takmasam nerdeyse erkek gibi,çok sevimli çok şeker ama saçı çok kısa malesef ve sanki geç uzuyo,burdan bakıyorum maşalkah kızlarınızın saçı bayaa var bunun için yapılması gereken ya da saç uzatıcı var mı acaba bildiğiniz badem yağı dışında ??

Zeynebin pozları ı yerim ne güzeller ikisine de kocaman maşşallah canım Allah bağışlasın
Saol canım hepimizin evlatlarını korusun Rabbim
Allahııım maşallah sana kendi çiçek çiçeklere mi dokunuyor Zeynep zaten ayrı tatlı. Bugün maceralara atılmamak için anne ve kardeşinin dibinden ayrılmamış
Evet çok seviyor doğayı hayvanlarıaaa zeynebi hiç sorma odadan odaya giderken bile haber veriyor bir musibet bin nasihatten hayırlıdır diye boşa dememişler
İnş içine sinen gönlüne göre bir ev bulabilirsin canım
Maşallah güzelliklere
Saol teyzesi

Bizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Ayy masAllah masAllah Allahim iki prenses masAllah gelinimin pozuna bak hele hele...bu kız fenaaa fenaaa yerimm onları
Kalppare benim kafa da kazandı bugün sabah çok zor uyandım. Üstelik gece de uyudum ipek ben yattıktan sonra sadece 1 kere uyandı. Uyku çarptı herhalde beni iş de yoğundu bugün. Pek giremedim.
Evet ben de dün biraz daha fazla uyudum..ve bütün gün ruh gibi gezdim..bünye alışkın degil
Hakkinizda en guzeli hayirlisi olsun insAllah bim olmasi da güzelmiş tam senlik Allah dualarını kabul etti galiba miss

Stresten yorgunluktandir canım..bende de olmuştu..bu ara cok yordu kuzular bizi.. sen simdi unut onu..biraz cikolata falan yee..keyiflen stresin gecince olur (yalniz mutlu olma yöntemim a a acaip cikolata )
Bu moddan nasil cikicaz noldu biz ya
Kızlar D dilzar ban yemiş bu arada yeni gelin bulmuştu kendine bir de umarım çabuk gelir gelini kapmasınlar sonra
Ne zamana gelir acaba

D dilzar a üzüldüm ya çok uzun sürmez inş
Kalppare şekerim parem canı isterse pek güzel poz verir bebeklikten beri binlerce fot. çekince alıştı garibim ama ilk 3 çekimde yakaladım yakaladım yoksa asla bakmaz Bi daha
@asliemre aslım ya senin de modun düşerse biz neyaparız hele kalk Bi kahve yap kendine miss gibi de açıl da gel

MasAllah gelinimee..gelinlikle de pozlari olsun insAllah ama önce uni mezuniyet kiyafetiyle

MasAllah gelinimee..gelinlikle de pozlari olsun insAllah ama önce uni mezuniyet kiyafetiyle
Amin canım inş. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin inş
Okul öncesi mezuniyetini gördük inş ünv de görmek nasip olur

Eklentiler

• Screenshot_20210204_222849.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 36
Yaaaaa benim de 1 haftadır geçiyor ama olması imkansız Bence neden geçikti anlamadım düzensizliktir ya başka şeyi getirme aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…