- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Kim sen mi nasıl olur senin enerjin düşemezzzzTabiri caizse mal gibiyim sıfır enerji sırtım agriyo midem bulaniyo bu ara midem çok bulaniyo Allah'ım aklıma bişeyler geliyo olamaz imkansiz diyorum sonra baktım 4 gün adetim geciyo ona da canım sıkıldı öyle ha duvar ha ben modu yukselmem lazım biraz
Misss ben de de süt var..hamurisi bisiler yapacagim ama bakalim.simdi kalktim.kzii besledim.gecikti yemekAmanKalppare senden hayır yok bekliyorum ki şuraya 2 menü yazsın gelmedin gidiyorum ben de çoluk çocuk acıkır şimdi
Maşallah güzelliklereBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Düştü valla miss toparlarim sıkıntı yokKim sen mi nasıl olur senin enerjin düşemezzzzmiden falan psikolojiktir düşündüğünden de gecikme oluyordur takma kafana
Son mesajlarına baktımAmaaan nolmuş benim dünürüme ya neden ban yemiş acaba
Ben de baktım şimdi hiç bilmezdim bak sen öyle deyince hele nereden gördün diye az bişey kurcaladım buldum uzun mu sürer ban acabaSon mesajlarına baktımbaşka topiclerde gezmiş
Yorumuna sesli güldüm evde
Evet ben de gördüm kötü olmuş..Son mesajlarına baktımbaşka topiclerde gezmiş
MaşallahBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Saol canım hepimizin evlatlarını korusun RabbimZeynebin pozları ı yerim ne güzeller ikisine de kocaman maşşallah canım Allah bağışlasın
Evet çok seviyor doğayı hayvanlarıAllahııım maşallah sana kendi çiçek çiçeklere mi dokunuyorZeynep zaten ayrı tatlı. Bugün maceralara atılmamak için anne ve kardeşinin dibinden ayrılmamış
İnş içine sinen gönlüne göre bir ev bulabilirsin canımBiz hergün etkinlik olarak öğleden sonra ev bakıyoruz canımgöktuğ kucakta ev ev geziyoruz bakalım inşallah kafamıza göre buluruz bir ev. Bugünkü de güzel geniştir hm de altında bim vardı benim evden 2 yıl yaşlı ama site daha eski görünüyor benim ev yeni daha valla ama çok genişti içine bakımını yaptırsam otursak baya rahat ederiz at bile koşabilir içinde bakalım inşallah hayırlısı olur. Önce kendi evimizi satmamız lazım tabi piyasa çok durgun. Karşı komşum talip oluyordu ama fiyat hiç konuşmadık onu arayıp fiyat söylüycem bakalım
Saol teyzesiMaşallah güzelliklere
Ayy masAllah masAllahBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
Evet ben de dün biraz daha fazla uyudum..ve bütün gün ruh gibi gezdim..bünye alışkın degilKalppare benim kafa da kazandı bugün sabah çok zor uyandım. Üstelik gece de uyudum ipek ben yattıktan sonra sadece 1 kere uyandı. Uyku çarptı herhalde beni iş de yoğundu bugün. Pek giremedim.
Hakkinizda en guzeli hayirlisi olsun insAllahBiz hergün etkinlik olarak öğleden sonra ev bakıyoruz canımgöktuğ kucakta ev ev geziyoruz bakalım inşallah kafamıza göre buluruz bir ev. Bugünkü de güzel geniştir hm de altında bim vardı benim evden 2 yıl yaşlı ama site daha eski görünüyor benim ev yeni daha valla ama çok genişti içine bakımını yaptırsam otursak baya rahat ederiz at bile koşabilir içinde bakalım inşallah hayırlısı olur. Önce kendi evimizi satmamız lazım tabi piyasa çok durgun. Karşı komşum talip oluyordu ama fiyat hiç konuşmadık onu arayıp fiyat söylüycem bakalım
Stresten yorgunluktandir canım..bende de olmuştu..bu ara cok yordu kuzular bizi.. sen simdi unut onu..biraz cikolata falan yee..keyiflen stresin gecince olurTabiri caizse mal gibiyim sıfır enerji sırtım agriyo midem bulaniyo bu ara midem çok bulaniyo Allah'ım aklıma bişeyler geliyo olamaz imkansiz diyorum sonra baktım 4 gün adetim geciyo ona da canım sıkıldı öyle ha duvar ha ben modu yukselmem lazım biraz
Ne zamana gelir acaba
Nasıl ballarBizde güzel havayı değerlendirdik çiçek topladık kedimizi sevdik güneşlendik geldik ama küçük hanım uyumuyor bir türlü
MasAllah gelinimee..gelinlikle de pozlari olsun insAllah ama önce uni mezuniyet kiyafetiyleD dilzar a üzüldüm ya çok uzun sürmez inş
Kalppare şekerim parem canı isterse pek güzel poz verir bebeklikten beri binlerce fot. çekince alıştı garibim ama ilk 3 çekimde yakaladım yakaladım yoksa asla bakmaz Bi daha
@asliemre aslım ya senin de modun düşerse biz neyaparız hele kalk Bi kahve yap kendine miss gibi de açıl da gel
Ben de isterdim valla çok çocuğum olsun yaşam enerjisi onlar Rabbim acılarını göstermesin onlar olmasa nasıl teselli ederdim kendimi bilmemNasıl ballarbirtane daha dogurasim geldi masAllah
Amin canım inş. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin inşMasAllah gelinimee..gelinlikle de pozlari olsun insAllah ama önce uni mezuniyet kiyafetiyle
Yaaaaa benim de 1 haftadır geçiyor ama olması imkansız Bence neden geçikti anlamadım düzensizliktir ya başka şeyi getirme aklınaTabiri caizse mal gibiyim sıfır enerji sırtım agriyo midem bulaniyo bu ara midem çok bulaniyo Allah'ım aklıma bişeyler geliyo olamaz imkansiz diyorum sonra baktım 4 gün adetim geciyo ona da canım sıkıldı öyle ha duvar ha ben modu yukselmem lazım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?