- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Hay allah yaneden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Rabbim den şifa diliyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşsun gülücükler saçsın inşhiç bu kadar zor bir gece geçirdiğimizi hatırlamıyorum. uykusu var uyuyamıyor. 10 dk dalsa çığlıkla uyanıyor. aferin verdik bekledim yok ateş düşmüyor antibiyotik verdik bekledikkk düşmüyor sabah 6 da carpol verdik 2 saat kadar uyuduk sanirim. şükür şu anda ateşli değil ama ağrısı var huzursuz yine uzun uyku yok. bi de abimiz gece illa yanında istedi ay Allahım yardım etsin tüm hastalara. inşallah atlatırız ya. çok zor geçiyor. çok teşekkürler dua edin nolur
Zeyay1420 canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Hepsi mi aynı olur ya bişey yapıyor Ayşe dur ni çeyim babana gösteririz diyorum ilgi hemen tel kayıyor.Benimkide kameradan önce çok güzel yürüdü kamera dikkatini dağıtıyor
Evet canım böyle bir günde ailemden ayrı olmak çok üzdü beni amin güzel duaların için Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin inş.Zeyay1420 Allah sabrını arttırsın canım şuan ailene uzak olduğundan sanırım üzüldün daha çok Rabbim kardeşlerin, eşin ve evlatlarına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin canım benim
Ömürleri geçmiş bizimkilerin bağırıp çağırıp aramaktanoyy geçmiş olsun canim, en korktuğum şeylerden biri. iyi ki de sen duymamışsin. iyi ki de Aysecik kendi basina geri dönmeye kalkmamış. Rabbim korusun yavrucuklarimizi.
Amin canımCanım Allah korumuş çok şükür ki kısa sürede bulunmuş çok kötü bı durum gerçekten sonu iyi bitmiş neyse ki
Evet canım çok şükür ama ömründen ömür gitmiş eşimin
Allah sana evlatlarına eşine sağlık versin canim zor gerçekten yaşayan bilir
Aynen öyleAllah korusun ya verilmiş sadakanız varmış
Saol canımAhh kuzum benim Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizlere desabır versin
Akesinlikle çok korkunç yavrum Zeynep te korkmuş baya dinimizden ayrılmıyor odaya çıksa bile haber veriyorAy verilmiş sadakanız varmış gerçekten ya büyük geçmiş olsun düşününce bile çok korkunçneyse ki bundan ders alır gitmez bir yere Zeynep im bin şükür Rabbim esirgemiş
Tüh yaa kıyamam nasıl uğraşıyor minik bedenineden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Allah yardimcin olsun canim. inatçı ates demek ki. antibiyotik 3 güne etki eder o zaman hafifler.neden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Canım ya içim eridi inan okurken şimdi nasıl ne inatçı ateşmiş ısrarla düşüyorsa enfeksiyon olabilir mi? Serum daha etkili olmaz mı bir doktoruna danışsanız kuzucuk ta mahvolmuştur sendeneden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Aynen canım bizde öyle düşündük Rabbim korumuşOyy kuzum maşAllah masAllahalmila garantici
Ooyy oyy ipektos da mi yürüdühayırlı uğurlu olsun ilk adımlarınız hayırlarda yürüsün minik ayaklar ❤❤❤
Hahahhaha Allahim ne güldürdün be dilzarım
Allah rahmet eylesin canımölümlü dünya..hep derim iyi ki ahiret var
Ayy okurken kanım çekildi...her annenin kabusudur.Allah yasatmasin
Oy güzel gelinim kuzum zeynebim gene de akılli annesi..ya cocuktan ayrılsaydıo zaman kaybolabilirdi.Allah korumuş..verilmis sadakaniz varmış.sadaka vermek çok önemli yaaa..bir defa daha gördük
Karya nın kanatları var ruhundaYaa geçmiş olsun. Insallah cabucam toparlarlar sende biraz rahat edersin
Bizimde disler cok zorluyor ust disin damagi kirmizi olmus uc verdi aslinda ama halen zorluyor ne zormus bu surecte
@Sonsuz umut
Tesekkur ederiz teyzelerii
Büyüdüklerini görmek cok ayrı bir mutluluk hepsi saglikla büyüsün guzel gelecekleri olsun insallah
Jadesi canim evet bende asla birakamam bizimki ucar yoksa zaten hic caba yok tutunup kalkmaya tutunmaya flan direk ucmak istiyor
O ogretmen61 Masallah tek eliyle tutunup yürüyor
Yaa seni eklememis miyim. Musait vakitte yollayacagim :)
Fotolarada bayildim
Ya kıyamam ben sana da yavruna da Rabbim şifalar versinneden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Tabi tabi kullanılır çok da güzel olur.. Ama mutfakta çok değişmem gerekecek poşetini başka takarsan kullanırsın. Yoksa poşetine para yetiştiremeZsinSonrasinda amacsız mi kalir sevgi yani bebebk büyüdüğünde guzelce yikanip mutfakta kullanilir mi
Helin cnım geçmiş olsun antibiyotik hemen etki etmiyor maalesef 3 gn sonunda etkisini gösteriyor. Yarına etkisini tam gösterir. Nasıl oldunuz şimdi?neden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Ahahhaha ben de bedavaya geldim üzülmeönemli olan mutlu olsunlar dedi ve istemede süt parası istedi
Canım antibiyotik 6.kasiktan sonra etkisini gösterir genelde bu da 3.gunun sonunda iyileşmesi demek ama 3 günü gectiyse tekrar doktora gidin bence belki boğaz enfeksiyonu değil belki idrar belki kan yani inatçı bı ateşe benziyo inşallah iyi olur kuzumneden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
Teşekkür ederiz şekerim. Sonrasında video için uğraştık ama olmadı. Bundan sonra 2 ay sürmesin de asıl yürümesiOyy kuzum maşAllah masAllahalmila garantici
Ooyy oyy ipektos da mi yürüdühayırlı uğurlu olsun ilk adımlarınız hayırlarda yürüsün minik ayaklar ❤❤❤
Hahahhaha Allahim ne güldürdün be dilzarım
Allah rahmet eylesin canımölümlü dünya..hep derim iyi ki ahiret var
Ayy okurken kanım çekildi...her annenin kabusudur.Allah yasatmasin
Oy güzel gelinim kuzum zeynebim gene de akılli annesi..ya cocuktan ayrılsaydıo zaman kaybolabilirdi.Allah korumuş..verilmis sadakaniz varmış.sadaka vermek çok önemli yaaa..bir defa daha gördük
Ahh iyi ki ben yaşamadım o anı olup bitenden haberim yok Ayşe yi uyuttum kitap okuyordum başında Zeynep ağlayarak geldi sarıldı boynuma sonra babaannesi geldi anlattı ama Rabbim korumuş. Maşallah betüşe bak ne akıllıymış güvenliğe gitmiş hemen. Zaman,ortalık çok kötü ne yazık ki göz önünden ayıramıyoruz çocuğu köy yerinde bileZeyay1420 ben yaşamış gibi korktum ya çok geçmiş olsun zeynebimize . Ben de geçen yıl avm de Betüşü kaybetmiştim. O geçen 5 dk nasıl geçti zihnimde öyle şeyler aktı ki anlatamam. Güvenliğe gidip oturmuş anons ettirmişlerdi yalnız benim kafamdaki uğultudan duymamışım anonsu kendim bulmuştum çok zor Allah bir daha yaşatmasın.
Biraz zaman alıyor tam yürüme canım..oglan 10.5 aylik yurduydu ama tam anlamiyla evde gezme 1 yasta ancak oldu.yani 1 veya 2 ayı bulabilirTeşekkür ederiz şekerim. Sonrasında video için uğraştık ama olmadı. Bundan sonra 2 ay sürmesin de asıl yürümesi
Vazgectik biz de onu sonradan fark ettikTabi tabi kullanılır çok da güzel olur.. Ama mutfakta çok değişmem gerekecek poşetini başka takarsan kullanırsın. Yoksa poşetine para yetiştiremeZsin
babalar için çok kıymetli olur zaten kizlari. en hassas oldukları konu.
Hic alasim yokKoku yapmıyorsa iş görüyorsa alma canım
Oyy akılli prensese kıyamamZeyay1420 ben yaşamış gibi korktum ya çok geçmiş olsun zeynebimize . Ben de geçen yıl avm de Betüşü kaybetmiştim. O geçen 5 dk nasıl geçti zihnimde öyle şeyler aktı ki anlatamam. Güvenliğe gidip oturmuş anons ettirmişlerdi yalnız benim kafamdaki uğultudan duymamışım anonsu kendim bulmuştum çok zor Allah bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?