2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hay allah ya bi doktora gitseniz mi canım napcaksınız

Rabbim den şifa diliyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşsun gülücükler saçsın inş
Benimkide kameradan önce çok güzel yürüdü kamera dikkatini dağıtıyor
Hepsi mi aynı olur ya bişey yapıyor Ayşe dur ni çeyim babana gösteririz diyorum ilgi hemen tel kayıyor.
Maşallah kuzuma nasılda başlamış adım atmaya ya maşallah güzelliğe
Evet canım böyle bir günde ailemden ayrı olmak çok üzdü beni amin güzel duaların için Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin inş.
oyy geçmiş olsun canim, en korktuğum şeylerden biri. iyi ki de sen duymamışsin. iyi ki de Aysecik kendi basina geri dönmeye kalkmamış. Rabbim korusun yavrucuklarimizi.
Ömürleri geçmiş bizimkilerin bağırıp çağırıp aramaktan
Amin canım

Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış
Aynen öyle
Ahh kuzum benim Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizlere desabır versin
Saol canım
Ay verilmiş sadakanız varmış gerçekten ya büyük geçmiş olsun düşününce bile çok korkunç neyse ki bundan ders alır gitmez bir yere Zeynep im bin şükür Rabbim esirgemiş
Akesinlikle çok korkunç yavrum Zeynep te korkmuş baya dinimizden ayrılmıyor odaya çıksa bile haber veriyor

Tüh yaa kıyamam nasıl uğraşıyor minik bedeni allah şifasını versin dualarım sizinle

Allah yardimcin olsun canim. inatçı ates demek ki. antibiyotik 3 güne etki eder o zaman hafifler.

doktor boğazdan kültür örneği aldı mı Helin? bakteriyel bir durum değilse o yüzden antibiyotik yaramayabilir. sabah insallah hafiflemistir ateşi ama, gazlı bezi ıslatıp bacak aralarına, koltuk altlarına koymak da iyi geliyor.

Canım ya içim eridi inan okurken şimdi nasıl ne inatçı ateşmiş ısrarla düşüyorsa enfeksiyon olabilir mi? Serum daha etkili olmaz mı bir doktoruna danışsanız kuzucuk ta mahvolmuştur sende
Aynen canım bizde öyle düşündük Rabbim korumuş

Karya nın kanatları var ruhunda

Ya kıyamam ben sana da yavruna da Rabbim şifalar versin

Helin cnım geçmiş olsun antibiyotik hemen etki etmiyor maalesef 3 gn sonunda etkisini gösteriyor. Yarına etkisini tam gösterir. Nasıl oldunuz şimdi?

Zeyay1420 ben yaşamış gibi korktum ya çok geçmiş olsun zeynebimize. Ben de geçen yıl avm de Betüşü kaybetmiştim. O geçen 5 dk nasıl geçti zihnimde öyle şeyler aktı ki anlatamam. Güvenliğe gidip oturmuş anons ettirmişlerdi yalnız benim kafamdaki uğultudan duymamışım anonsu kendim bulmuştum çok zor Allah bir daha yaşatmasın.

Ahahhaha ben de bedavaya geldim üzülme önemli olan mutlu olsunlar dedi ve istemede süt parası istedi
Jade yaa manyaksin
Canım antibiyotik 6.kasiktan sonra etkisini gösterir genelde bu da 3.gunun sonunda iyileşmesi demek ama 3 günü gectiyse tekrar doktora gidin bence belki boğaz enfeksiyonu değil belki idrar belki kan yani inatçı bı ateşe benziyo inşallah iyi olur kuzum

Teşekkür ederiz şekerim. Sonrasında video için uğraştık ama olmadı. Bundan sonra 2 ay sürmesin de asıl yürümesi

Ahh iyi ki ben yaşamadım o anı olup bitenden haberim yok Ayşe yi uyuttum kitap okuyordum başında Zeynep ağlayarak geldi sarıldı boynuma sonra babaannesi geldi anlattı ama Rabbim korumuş. Maşallah betüşe bak ne akıllıymış güvenliğe gitmiş hemen. Zaman,ortalık çok kötü ne yazık ki göz önünden ayıramıyoruz çocuğu köy yerinde bile

Teşekkür ederiz şekerim. Sonrasında video için uğraştık ama olmadı. Bundan sonra 2 ay sürmesin de asıl yürümesi
Biraz zaman alıyor tam yürüme canım..oglan 10.5 aylik yurduydu ama tam anlamiyla evde gezme 1 yasta ancak oldu.yani 1 veya 2 ayı bulabilir

Tabi tabi kullanılır çok da güzel olur.. Ama mutfakta çok değişmem gerekecek poşetini başka takarsan kullanırsın. Yoksa poşetine para yetiştiremeZsin
Vazgectik biz de onu sonradan fark ettik poşet pahasina yetisilmez.ama esim istiyor.benden gizli siparis verirse sasirmam

D dilzar çok komik dün babası olaylardan habersiz biz bu kızı kimseye vermeyelim yaa çok tatlı bişey bu deyip durdu. Adamın içine doğdu sanki kızı gidiyor diye. Baba yüreği işte hissetti zaar
babalar için çok kıymetli olur zaten kizlari. en hassas oldukları konu.
biz hiiic hissettirmeyiz, sabırla bekleriz Ipekimizi

Oyy akılli prensese kıyamam aklıyla yasasin..aferin ona ne güzel öğretmiş anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…