2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acaba tekrar mı gitseniz

Kendime bakmayı bıraktım ona bakıyorum yoksa kaşlarım Mahmut amca bıyıklar hüdaverdi
Ahahahah Jadesi yaa. Çok tatlısın bizde öyleyiz Ayda bir bile gitmek lüks oldu benim yüzüm değil değil ama vücut çok çabuk yarışırrr

Ay nazarlara mi geldik topluca nolduk

Hemen kahve için kalkıyorum hemeeeen
aklima gelmedi değil
Ya kizi uyuttum birakamadim abisi uyuyamadi biraz direndi.hadi abisi dalsin diye ayagimda tutunca yavrum da derin dalmis.besige koyayim derken uyandirdim uyumadi ama esime verdim.besige koyayim derken dikislerime bir sanci girdi..ama nasil agriyor anlamadim noldu yaa

kızlar sagolun dua ve iyi dilekleriniz için. dün gece fitille ateşi düşürebildik. şükür bugün daha iyi gibi umarım bu gecemiz de iyi geçer. etiketleme yapamadım affedin. herkese bol uykulu geceler
Ohh iyi olmaniza sevindim gecmis olsun canim insAllah rahat gecer geceniz

Annesi ne diyor bu kadın diyecek sonsuz naptin hahahha saka bi yana anlar zaten..benim isim muziplik iste..ayy o kaar guldurdun ki esim bebegi salliyor soyleniyor ben burda ugrasayim sen orda kıkırda diye
Ahaha okur muhtemelen
Ayy sorma kız bende kıkırdayıp duruyorum

Bı caps var
"Canım uzerimdekini sormussunuz kem göz ve nazar" diye aynı biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…