- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ablaları abileri de öyleNisan bebeklerinin hepsi bal hepsi
Tevbe est okuyunca bi noluyor dedimOlur canım dert etme bence sakıncası yoksa kafasını çekip atsana
Yaaa sende çok tatlısınAma bu çok tatlı olduğu gerçeğini değiştirmiyo
Acaba tekrar mı gitsenizneden dusmez bu ates ??? aferin aliyor antibiyotik carpol 3 u nasıl etki etmez çıldıracam. bu gece uyuyor ben başında nöbetteyim 38in altına inmiyor ateş. size de bi ara tavsiye etmiştim yapışkanlı soğuk jel pedlerden. 2 tane almistim. kuzenim korona oldu ateşliydi 1ini ona verdim geçen yeğenim kötüydü diğerini ona. şimdi acil lazım ve bende yok. salak kafam almadim hemen. ariyorum tek tek eczaneleri yoook. cocugum yaniyor gozumun onunde
AhahahahKendime bakmayı bıraktım ona bakıyorumyoksa kaşlarım Mahmut amca bıyıklar hüdaverdi
Allah seni okuyorum okuyorum bir şey yok ne oldu kiTevbe est okuyunca bi noluyor dedim
aklima gelmedi değilAy nazarlara mi geldik topluca nolduk
Hemen kahve için kalkıyorum hemeeeen
Ya ben ustteki yorumu okumadan alttakini okudum ondan bak bi daha okuAllah seni okuyorum okuyorum bir şey yok ne oldu ki
AhahhahaYa ben ustteki yorumu okumadan alttakini okudum ondan bak bi daha okucek at deyince foto anlamadim
Ohh iyi olmaniza sevindim gecmis olsun canim insAllah rahat gecer gecenizkızlar sagolun dua ve iyi dilekleriniz için. dün gece fitille ateşi düşürebildik. şükür bugün daha iyi gibi umarım bu gecemiz de iyi geçer. etiketleme yapamadım affedin. herkese bol uykulu geceler
Iyi yapmisin cancagzimAhahhahadüzenlettim hemen yanlış anlaşılmalara no hele de böylesi
Annesi ne diyor bu kadın diyecek sonsuz naptinAyy direk bebeğin kafasını çek at yazdım
Ahaha okur muhtemelenAnnesi ne diyor bu kadın diyecek sonsuz naptinhahahha saka bi yana anlar zaten..benim isim muziplik iste..ayy o kaar guldurdun ki esim bebegi salliyor soyleniyor ben burda ugrasayim sen orda kıkırda diye
Bugün hic boyle gülmemiştim iyi geldiAhaha okur muhtemelen
Ayy sorma kız bende kıkırdayıp duruyorum
Tövbelerim olsunAyy direk bebeğin kafasını çek at yazdım
Bı caps varaklima gelmedi değil
Ya kizi uyuttum birakamadim abisi uyuyamadi biraz direndi.hadi abisi dalsin diye ayagimda tutunca yavrum da derin dalmis.besige koyayim derken uyandirdimuyumadi ama esime verdim.besige koyayim derken dikislerime bir sanci girdi..ama nasil agriyor anlamadim noldu yaa
İyi iyi sevindim bunaBugün hic boyle gülmemiştim iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?