- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ahahahha yaaa Aslı sabahtan gülüyorum ama boşa gülüyormuşum şimdi anladımTövbelerim olsunsaç için kökten çözüm bulmuşsun maşallah biz artık anlıyoruz canım birbirimizi güldük işte fena mı oldu
Gecenin sözu olsun canımBı caps var
"Canım uzerimdekini sormussunuz kem göz ve nazar" diye aynı biz
Insallah canim.Amin canım inş. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin inş
Okul öncesi mezuniyetini gördük inş ünv de görmek nasip olur
Ohh iyibari insallah duzelir hemen. Gecmis olsun tekrar.kızlar sagolun dua ve iyi dilekleriniz için. dün gece fitille ateşi düşürebildik. şükür bugün daha iyi gibi umarım bu gecemiz de iyi geçer. etiketleme yapamadım affedin. herkese bol uykulu geceler
Ben de anladım gırgır yapalim dedim havamiz gelsjnAhahahha yaaa Aslı sabahtan gülüyorum ama boşa gülüyormuşum şimdi anladım
Çıkan anlamı Aman allahım ben şok
yaaaa sesli gülüyorum şimdi
Ayyy tövbe tövbeBen de anladım gırgır yapalim dedim havamiz gelsjnya umut senin prenses zaranın saçi var sen zarama neden kel diyon
Gürlesti gurlesti.bi de sanki kivircik gibi mi bana mi oyle geliyor sari seker hanimagaAyyy tövbe tövbe
İlk başlarda yoktu son 1-2 aydır uzadı sanki yada bana öyle geliyordu
Ayyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibiGürlesti gurlesti.bi de sanki kivircik gibi mi bana mi oyle geliyor sari seker hanimaga
Ay masAllah sari seker hanimagamaAyyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
Deli değil annesin kuzumNasılsınız kızlar
sonunda Uyudular kiz daha kucagimda ama simdidrn ozledim ys
Kesin manyagim ben inaniorum artik
Onca is var,yordular da beni ama uyudular opup koklasaydım az dahaaa
Sabaha kismet inşallah
Neler yapiyorsunuzzz
Evlatlariniz nassilll
Ayy değişiyor cano ya seçemedim bende saçları bile bazen turuncu bazen kızıl bazen sarıAy masAllah sari seker hanimagamaama daha once attiğin bir resimde kivircik gibi gelmisti bana burda dalgali gibi
Uyur belki sekerparem ya tekrardan insalalh uyur ben daha beşiğe yatıramadım bi de simdi deli gibi bez Degsicem bakalimmDeli değil annesin kuzum
Biz bu gece nöbbetteyizbesige koyarken uyandirdim
Cok ya saci masallah zaraninn hele o renk ne guzel ya boncukkkkk nazar degmesin hanimagayaAyy değişiyor cano ya seçemedim bende saçları bile bazen turuncu bazen kızıl bazen sarı
Saol kuzumCok ya saci masallah zaraninn hele o renk ne guzel ya boncukkkkk nazar degmesin hanimagaya
Bizim sacimiz bi tepede anten gibi
Ama yine de cekmior benim kiz hep cizirtiliiiii aksiiiii
Ben de bayiliomm sonsuzum ama harbiden bakSaol kuzum
Yaa senin kuzu maşallah fena fena çekemez hiç bir şeyi
Bayılıyorum onuN Hareketlerine
Her türlü güzel Zaramız CanooAyy değişiyor cano ya seçemedim bende saçları bile bazen turuncu bazen kızıl bazen sarı
Aklımdaydın hep iyi olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsinizkızlar sagolun dua ve iyi dilekleriniz için. dün gece fitille ateşi düşürebildik. şükür bugün daha iyi gibi umarım bu gecemiz de iyi geçer. etiketleme yapamadım affedin. herkese bol uykulu geceler
Ben de kendimi bana benziyorlar mı ki diye avutmaya çalışıyorum ama ikisinde aynı baba hatta kvInsallah canim.Masallah ya buyuk kiz sana benziyor ama küçüğünü babaya benzettim.:)
Ohh iyibari insallah duzelir hemen. Gecmis olsun tekrar.
Hoşgeldin canım artık takılıyorsun çok nasıl çocuklar tam gaz devam mıNasılsınız kızlar
sonunda Uyudular kiz daha kucagimda ama simdidrn ozledim ys
Kesin manyagim ben inaniorum artik
Onca is var,yordular da beni ama uyudular opup koklasaydım az dahaaa
Sabaha kismet inşallah
Neler yapiyorsunuzzz
Evlatlariniz nassilll
Güzel zaram boncuk gözlüm hani neresi kel bunun bildiğin saçı var bizim ki zaranın yanında hepten kelAyyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
Simdi sallıyorum bakalim insAllah uyurUyur belki sekerparem ya tekrardan insalalh uyur ben daha beşiğe yatıramadım bi de simdi deli gibi bez Degsicem bakalimm
Sonra yatsiii
Sonra caamsirlarr
Ya affet sesli güldümCok ya saci masallah zaraninn hele o renk ne guzel ya boncukkkkk nazar degmesin hanimagaya
Bizim sacimiz bi tepede anten gibi
Ama yine de cekmior benim kiz hep cizirtiliiiii aksiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?