- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Teşekkür ederiz canımYaaa sende çok tatlısınNisan bebeleri hep bal sizin karimanız da artı kar yanınıza canım
Ayyy ne biliyorsa demi işte gerçi seninki ablayı rol modelde alıyordurFotonun sağ alt köşesinde azıcık görünen bir de pamuğumuz var Zeynep dışarda besliyor onu Ayşe de deli oluyor onu görünce pamukta sanki ev kedisi geliveriyor hemen yamacımıza
Ayyy kuaföre gitmem ben kaşım ve bıyıpıma diğerlerini de evde kendim hallediyorumAhahahahJadesi yaa. Çok tatlısın bizde öyleyiz Ayda bir bile gitmek lüks oldu benim yüzüm değil değil ama vücut çok çabuk yarışırrr
Arada kendine de oku yavrum ya dikiş yerlerini doktora sorsan mı bi bu kadar sık acıması normal miaklima gelmedi değil
Ya kizi uyuttum birakamadim abisi uyuyamadi biraz direndi.hadi abisi dalsin diye ayagimda tutunca yavrum da derin dalmis.besige koyayim derken uyandirdimuyumadi ama esime verdim.besige koyayim derken dikislerime bir sanci girdi..ama nasil agriyor anlamadim noldu yaa
Bir de bende extra ne var ödem kilo değil bunlar ödemBı caps var
"Canım uzerimdekini sormussunuz kem göz ve nazar" diye aynı biz
Gördüm fotoyu eee abi olmak kolay değil oğlum deseydin maşallah güneşe de pek hareketliBen de bayiliomm sonsuzum ama harbiden bak
en son yattim yere uzandım baktim.olmuor aglancak halime guldumm
Delirtiyirlar beni
Umut bugun gunesii halsetmis kopseye minderlerle sandalyeyle kapatmis kizi
Gunes de koltugun arkasindsm emeklemjs vitrinin yanindan kacmis umut dio anne bu kiz nasi kacti sinirlenmis
Dort bir yanim survivor evde vallahi
tşkrler teyzoşuHer türlü güzel Zaramız Canoo
Tşkrler teyzoşuAklımdaydın hep iyi olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsiniz
Ben de kendimi bana benziyorlar mı ki diye avutmaya çalışıyorum ama ikisinde aynı baba hatta kv
Hoşgeldin canım artık takılıyorsun çok nasıl çocuklar tam gaz devam mı
Güzel zaram boncuk gözlüm hani neresi kel bunun bildiğin saçı var bizim ki zaranın yanında hepten kel
Ayyy sorma bende yarım bıraktım kökler sarı falan dedi pek sonuç alamadım ama tamamlayacağımAyyy kuaföre gitmem ben kaşım ve bıyıpıma diğerlerini de evde kendim hallediyorum5 seans lazerle gitmiştim baya az şimdi devam edemedim keşke etseydim
Başka makina mı denesen danış bi işe yaramıyorsa gitme boşuna yaAyyy sorma bende yarım bıraktım kökler sarı falan dedi pek sonuç alamadım ama tamamlayacağım
Günaydın nasıl oluyo öyleGünaydın. Bende güne kredi kartımdan yapılan habersiz çekimle uyandımitiraz dilekçesi yazmam lazım şimdi. Yabuna nasıl çözüm bulamazlar nasıl bu kadar kolay yapılıyor bu işler arkadaş ya
Günaydin kaç aylık minikGunaydnlar biz bu gece uyumadik yine. Su disler bir cikamadi.
Jadesi gecmis olsun cnm ya nasil oluyor ben harcama yaparken hrp sifre geliyor telime
Maşallah çok tatlı kuzumAyyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
Bu duruma sevinmeli mi uzulmeli mi bilemedimBabası salladı uyutamadi..getirdi yanima bıraktı..Elif beni yanima oturunca bana bakarak bii ohhh cekti sonra siritarak anneeeöööğğ dedi heyecanla zıplıyor
Babasi bozuk atarak gitti
Allah seniiiiCok ya saci masallah zaraninn hele o renk ne guzel ya boncukkkkk nazar degmesin hanimagaya
Bizim sacimiz bi tepede anten gibi
Ama yine de cekmior benim kiz hep cizirtiliiiii aksiiiii
Tabi ödem dünürcanim kilo diyen kördürBir de bende extra ne var ödem kilo değil bunlar ödem
Geçen gün karşı komşuma oldu aynısı oturduğumuz yerde eşi aradı ne alıyorsun kredi kartıyla diye arkadaşım da hiç bişey deyince hemen iptal etti kartı maalesef tüm bilgiler şu online alışverişler yüzünden kopyalaniliyoGünaydın. Bende güne kredi kartımdan yapılan habersiz çekimle uyandımitiraz dilekçesi yazmam lazım şimdi. Yabuna nasıl çözüm bulamazlar nasıl bu kadar kolay yapılıyor bu işler arkadaş ya
Bilmiyorum ki işte işey olmaz ama bana iş çıktı ya farketmesem mesajı okumasam 650 civarı para gitmişti şu dönemdeGunaydnlar biz bu gece uyumadik yine. Su disler bir cikamadi.
Jadesi gecmis olsun cnm ya nasil oluyor ben harcama yaparken hrp sifre geliyor telime
Bilmiyorum ki ya tele mesaj gelmesi lazım ama bunu bileçözmüş yapanlarGünaydın nasıl oluyo öyle
Günaydin kaç aylık minik
Tabi gözü görmez bana kilolu diyeninMaşallah çok tatlı kuzum
Bu duruma sevinmeli mi uzulmeli mi bilemedim
Allah seniiii
Tabi ödem dünürcanim kilo diyen kördür
Geçen gün karşı komşuma oldu aynısı oturduğumuz yerde eşi aradı ne alıyorsun kredi kartıyla diye arkadaşım da hiç bişey deyince hemen iptal etti kartı maalesef tüm bilgiler şu online alışverişler yüzünden kopyalaniliyo
Vay pislikler çalışmak zor geliyo artık insanlaraBilmiyorum ki ya tele mesaj gelmesi lazım ama bunu bileçözmüş yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?