2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahahah Jadesi yaa. Çok tatlısın bizde öyleyiz Ayda bir bile gitmek lüks oldu benim yüzüm değil değil ama vücut çok çabuk yarışırrr
Ayyy kuaföre gitmem ben kaşım ve bıyıpıma diğerlerini de evde kendim hallediyorum 5 seans lazerle gitmiştim baya az şimdi devam edemedim keşke etseydim

Arada kendine de oku yavrum ya dikiş yerlerini doktora sorsan mı bi bu kadar sık acıması normal mi

Gördüm fotoyu eee abi olmak kolay değil oğlum deseydin maşallah güneşe de pek hareketli

Tşkrler teyzoşuAaa öyleymiş ya geri alıyorum benim kzıım saçlı

Ayyy kuaföre gitmem ben kaşım ve bıyıpıma diğerlerini de evde kendim hallediyorum 5 seans lazerle gitmiştim baya az şimdi devam edemedim keşke etseydim
Ayyy sorma bende yarım bıraktım kökler sarı falan dedi pek sonuç alamadım ama tamamlayacağım

Günaydın. Bende güne kredi kartımdan yapılan habersiz çekimle uyandım itiraz dilekçesi yazmam lazım şimdi. Yabuna nasıl çözüm bulamazlar nasıl bu kadar kolay yapılıyor bu işler arkadaş ya
Günaydın nasıl oluyo öyle
Gunaydnlar biz bu gece uyumadik yine. Su disler bir cikamadi.

Jadesi gecmis olsun cnm ya nasil oluyor ben harcama yaparken hrp sifre geliyor telime
Günaydin kaç aylık minik

Ayyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
Maşallah çok tatlı kuzum
Babası salladı uyutamadi..getirdi yanima bıraktı..Elif beni yanima oturunca bana bakarak bii ohhh cekti sonra siritarak anneeeöööğğ dedi heyecanla zıplıyor
Babasi bozuk atarak gitti
Bu duruma sevinmeli mi uzulmeli mi bilemedim
Cok ya saci masallah zaraninn hele o renk ne guzel ya boncukkkkk nazar degmesin hanimagaya
Bizim sacimiz bi tepede anten gibi
Ama yine de cekmior benim kiz hep cizirtiliiiii aksiiiii
Allah seniiii
Bir de bende extra ne var ödem kilo değil bunlar ödem
Tabi ödem dünürcanim kilo diyen kördür
Günaydın. Bende güne kredi kartımdan yapılan habersiz çekimle uyandım itiraz dilekçesi yazmam lazım şimdi. Yabuna nasıl çözüm bulamazlar nasıl bu kadar kolay yapılıyor bu işler arkadaş ya
Geçen gün karşı komşuma oldu aynısı oturduğumuz yerde eşi aradı ne alıyorsun kredi kartıyla diye arkadaşım da hiç bişey deyince hemen iptal etti kartı maalesef tüm bilgiler şu online alışverişler yüzünden kopyalaniliyo

Tabi gözü görmez bana kilolu diyenin
Kız aynısı 7 8 ay önce bize yine oldu eşim aradı bişey mi alıyorsun diye yo dedim onunki iptal ettik şimdi benimki

Ya yine giremiyorum son zamanlarda ben oglum yine bi aglama krizlerine giriyor yatacagi zamanlarda ozellikle. Yemek yapacagm sıralar kucak istiyor hcbir yerde durmuyor bi ev süpürdügmde rahatm süpürgeyi cok seviyor cnku D dilzar ın hesabi pasif gördm umarm bskalarinda da.

Kizlar merhaba nasilsinizzz.
Hayirli cumalar olsun insallah.
Bir sey soracaktim ben.

Güneşin ağzında baktim yanakici, dudaklarim ici oralarsa beyaz beyaz seyler var boyle aft gibi mi aut kesigi gibi mi bilmiorum anlayamadim
Acimiyor sanirim
Ne bunlar kizlar ya
Yuzunde de 2 3 sivilce var hasta mi ettik kizi noldu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…