Ali vurdugundan beri hassas canim yaArada kendine de oku yavrum ya dikiş yerlerini doktora sorsan mı bi bu kadar sık acıması normal mi
Kolaycılık işte canım dediğin gibiVay pislikler çalışmak zor geliyo artık insanlara
İnşallah bida yaşamazsinKolaycılık işte canım dediğin gibi
Yavrum ya kıyamamAli vurdugundan beri hassas canim yaboyle bisey yoktu..cok rahattim azalmaya basladi genel olrak ama boyle aniden sanci oluyor.nazar dualarını okudu esim dun gece...ve gecti sancim.hakikaten nazar da etkili
Öğlen dışarı çıkmak için sabah erken kalkmak gerek canım.sabah ilk uykusunu 12gibi bitiyor bizimki öğleden sonra rahat çıkıyoruz nereye gideceksek. 4 gibi de 2. uykuya yatıyor. Akşam 9 da gece uykusu.Ya kızlar bu kış günlerinde cocukları öglen 12 ile 3 arasi cıkarmak gerekli di mi..ve benim kziimin oglen uykusu ve oglen yemegi var..olmuyorrr olmuyoooorrrrr..az once hazirlandik giyindik..yok yok yok...yaygarayi koparıyor uyuyacakmissimdi uyuyor..Aliyle benim hayaller paris hayatlar eelif
Siz nasil yapiyorsunuz yaayy valla sinirimi atamadim..disari cikinca unutur dedim ama yok bir yaygaya ki sormayin..ciglik ciglik ciglik oglum ne kadar uyumlu bir bebekmis kiymetini bilememisim
Bu aglamiyor bagiriyor
Mesela sabah uyaniyor kahvalti masasinda daha goz ovalanmaya basliyor..uyuyor uyaniyor mammaa diye..sofraya oturuyoruz..yiyor basliyor goz ovalamaya..neyse indiriyorum yere.sofrayı toplarken oyalaniyor. Sonra gene uyku..sonra uyaniyor bir uzun uyaniklik suremiz basliyir ama genelde aksamuzeri oldugu icin disari cikaramiyorum
Ay bana bi yol gosterin
Geçmiş olsun canım pamukcuk olabilir miKizlar merhaba nasilsinizzz.
Hayirli cumalar olsun insallah.
Bir sey soracaktim ben.
Güneşin ağzında baktim yanakici, dudaklarim ici oralarsa beyaz beyaz seyler var boyle aft gibi mi aut kesigi gibi mi bilmiorum anlayamadim
Acimiyor sanirim
Ne bunlar kizlar ya
Yuzunde de 2 3 sivilce var hasta mi ettik kizi noldu anlayamadim
Sagol missim annem yapti ama bastirarak yapti bilmiorum baktirmior ki simdi agzina.Geçmiş olsun canım pamukcuk olabilir miaft olsa yiyemez acır diye düşünüyorum. Pamukcuk sa karbonatlı suyu tülbente batır sil ağzının içini
Gözünüz Aydın olsunKızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Öğlen yemeğini yedirirken kaşığa çıt çıt sesi geldi
Havalar soğudundan beri genelde arabayla markete yada abimlere annemlere gidiyoruz canım. Bu ara ev bakıyoruz işte hep 1-4 arası çıkıyoruz göktuğ u da alıp ona gezme oluyor hem. Geçen Avm ye gittik çok kısa değişim işimiz vardı nasıl şaşırdı ışıklar müzik falan çıtı çıkmadı ilk defa gördü ya yavrumSagol missim annem yapti ama bastirarak yapti bilmiorum baktirmior ki simdi agzina.
Biraz disari ciktik arabadayiz kapiyi acip duruyor
Siz nereye gidirsunuz disari cikinca
Panukcuk galiba dimi doktorluk brsey degildir sut kesigi gibi de degil.boyle aftin acik renki yogunlugi az
Oyyy pamukkkk yerim seni. Evet çok güzeldi bugün hava canım bizim oğlan salıncaktan korkuyordu biraz en son bindirdiğimde inşallah unutur korkusunu bahara kadarmisskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Teşekkür ederim canım çıkar çıkar merak etmeGözünüz Aydın olsundarısı bizim başımıza yarın 10 aylık oluyorz bizde hala bişe yok
Geçmiş olsun jade bu devirde bir de bunlarla uğraşıyoruz. Artık herşey internette nasıl olacak bilmiyorum. Ben hep sanal kartla alırım. O şekilde belki daha iyi olabilir.Günaydın. Bende güne kredi kartımdan yapılan habersiz çekimle uyandımitiraz dilekçesi yazmam lazım şimdi. Yabuna nasıl çözüm bulamazlar nasıl bu kadar kolay yapılıyor bu işler arkadaş ya
Ohh hadi hayırlı olsun insan çıkmadıkça bir bekler oluyor. İnci gibi dizilsinlerKızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Oy boncuğuumm yerim seni sena kuzusumisskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Hem de ne model yandım vallahi işim zor bu tatlı cadılarlaAyyy ne biliyorsa demi işte gerçi seninki ablayı rol modelde alıyordur
Oyy kıyamam karya ne çekti şu diş sıkıntısından ya yavrum benimGunaydnlar biz bu gece uyumadik yine. Su disler bir cikamadi.
Jadesi gecmis olsun cnm ya nasil oluyor ben harcama yaparken hrp sifre geliyor telime
Hay Allah ne kötü bir zamanda ne kötü kalpli insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz. Geçmiş olsun canımBilmiyorum ki işte işey olmaz ama bana iş çıktı ya farketmesem mesajı okumasam 650 civarı para gitmişti şu dönemde
Oooo hadi hayırlı olsun paşam. Sıra sıra inci gibi dizilsinler inşKızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Güzellikmisskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Hadi ya bitmedi gittiKızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
gecmis olsun canim. siz hasta olmayın da tek.Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?