2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım 1 gün wc çıkamamak bile etkiliyor
Veya suyu çok içip atamadysan yani ödem
Vs vs etkileyen çok şey var
Insallah oyledir
Bence öyledir. Kafaya takıp üzme kendini. Yürüyüş falan yapıyor musun gün içinde. Onuda ihmal etme.
Henuz baslayamadim maalesef ama en kisa zamanda baslayacagim insallah.
Bu arada yarim saat sonra randevum var insallah cinsiyeti ogrenebiliriz

Merhabalar. Güzel haberlerle gelmişsiniz ne güzel. Yarın cinsiyeti kesin belli olur. Bizi haberdar etmeyi unutmayın. Bende 2 3 ay sonra ailemin yanına gidicem inşallah. Gidip doya doya hasret giderin
[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım benim aynen valla bu hafta geçmedi geçmedi yarını iple çekiyorum vermezmiyim çıkar çıkmaz hemen yazıcam çok özledim valla bu hamilelik baya baya duysallık oldu bende allah yardımcımız olsun

Ben de aldım bir kilo. Daha 10 haftaligim. Ama midem sürekli kazınıyor ve genellikle kuru şeyler yiyebiliyorum. Sulu sebze falan yalan oldu hep. Hiç sağlıklı beslenmiyorum ben de hiç memnun değilim bu durumdan
Mide yanması bende de vardı 9. Haftaya kadar. Bende çok yedim o aralar. sonra mide bulantısı kusma dönemine girdim her öğünden sorma çıkarıyorum bi kilo vermiş gibiyim neredeyse. Bende beslenemediğimi düşünüyorum ama ilk dönemler malesef. Geçecek az kaldı

Günlermz nerdeyse aynıymş. 1 gün var. Bana söyledi bşyler. Kızımız olduğunu görünce de çok heveslenmeyelim diye kesn değl ama ha dedisanki kız olsa sevnmcez
Olur mu hiç kız erkek ne farkeder evlat değil mi evet ya 1 gün var aramız da sipalar zamana uyarsa tabi sizin 1 kızınız mi var başka

Teşekkürler. İnşallah geçer.iki üç gündür bulantim hafiflemiş gibi. Umarım bebek de iyidir.

Herkese selam
Bugün kontrolümüz vardı, cinsiyet bir ihtimal belli olabilir diyorlardı, doktora sorduk pek söylemek istemedi, çok erken henüz dedi, ama ilk bebek nası olsa siz her ikisine de isteklisinizdir diye söylüyorum dedi :) Net değil diye vurgulayarak kıza benzetiyorum dedi.
Biz de eşimle başından beri hep kız hissediyorduk, hayırlısı artık, ama galiba 2020 kız çoğunlukta gibi sizce de öyle değil mi.

[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım benim aynen valla bu hafta geçmedi geçmedi yarını iple çekiyorum vermezmiyim çıkar çıkmaz hemen yazıcam çok özledim valla bu hamilelik baya baya duysallık oldu bende allah yardımcımız olsun
[/QUOTE]

Bu topikteki bütün anne adayları böyleyiz ya ne güzel birbirimizin halinden de iyi anlıyoruz o yüzden.

Yaa maşallah kızlar artıyo gibi cidden. Bende çok merak etmeye başladım cinsiyetini. Bizde hemen öğreniriz inşallah

[/QUOTE]

Bu topikteki bütün anne adayları böyleyiz ya ne güzel birbirimizin halinden de iyi anlıyoruz o yüzden.

Yaa maşallah kızlar artıyo gibi cidden. Bende çok merak etmeye başladım cinsiyetini. Bizde hemen öğreniriz inşallah
[/QUOTE]
Kızlar artıyorsa geriye kalanlar erkek olacaktır. Hepsi kız olamayacağına göre

Olur mu hiç kız erkek ne farkeder evlat değil mi evet ya 1 gün var aramız da sipalar zamana uyarsa tabi sizin 1 kızınız mi var başka
Evet bir kızım var canımdoktor onu görünce kesn bunlar erkek istyolardr diye düşünüp kesn konşmk istemedi bence

Eve temzlk yapmam lazım hem de dip bucak ama nasıl? Başıma ağrılar gryo iş yemk temzlk btmiyo. Kış gelmeden bi yardmcı mı alsam dyrum kapıları pencereleri dolapları tertemz yapsa ne güzel olurdu

Arkadaşlar aranızda mantar yüzünden zalaın fitil kullanan var mı? Ya da başka bir fitil mantar ilacı. Doktor son noktaya gelmeden kullanma pek tavsiye etmiyorum dedi ama yazdı. Eşim diyor ki bitkisel takılalım içme yan etkisi varmış diyor bende mantarin da zarari var neticede dedim ne yapayım bilemedim inanın geçmiyor çünkü 1 haftadır direniyorum ama bi gecer gibi oldu yok geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fitil konusunda zarar, kâr olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…