Insallah oyledirCanım 1 gün wc çıkamamak bile etkiliyor
Veya suyu çok içip atamadysan yani ödem
Vs vs etkileyen çok şey var
Henuz baslayamadim maalesef ama en kisa zamanda baslayacagim insallah.Bence öyledir. Kafaya takıp üzme kendini. Yürüyüş falan yapıyor musun gün içinde. Onuda ihmal etme.
Çok heycanlı bizede haber ver kuzumInsallah oyledir
Henuz baslayamadim maalesef ama en kisa zamanda baslayacagim insallah.
Bu arada yarim saat sonra randevum var insallah cinsiyeti ogrenebiliriz
Mide yanması bende de vardı 9. Haftaya kadar. Bende çok yedim o aralar.Ben de aldım bir kilo. Daha 10 haftaligim. Ama midem sürekli kazınıyor ve genellikle kuru şeyler yiyebiliyorum. Sulu sebze falan yalan oldu hep. Hiç sağlıklı beslenmiyorum ben de hiç memnun değilim bu durumdan
Olur mu hiç kız erkek ne farkeder evlat değil miGünlermz nerdeyse aynıymş. 1 gün var. Bana söyledi bşyler. Kızımız olduğunu görünce de çok heveslenmeyelim diye kesn değl ama ha dedisanki kız olsa sevnmcez
Geçmiş olsun canım ya umarim sıkıntı olmaz sizin icinBenim kanamam hiç olmadı canım, alanım da yok. Perde ihtimali var sadece..
Teşekkürler. İnşallah geçer.iki üç gündür bulantim hafiflemiş gibi. Umarım bebek de iyidir.Mide yanması bende de vardı 9. Haftaya kadar. Bende çok yedim o aralar.sonra mide bulantısı kusma dönemine girdim her öğünden sorma çıkarıyorum bi kilo vermiş gibiyim neredeyse. Bende beslenemediğimi düşünüyorum ama ilk dönemler malesef. Geçecek az kaldı
Herkese selam
Bugün kontrolümüz vardı, cinsiyet bir ihtimal belli olabilir diyorlardı, doktora sorduk pek söylemek istemedi, çok erken henüz dedi, ama ilk bebek nası olsa siz her ikisine de isteklisinizdir diye söylüyorum dedi :) Net değil diye vurgulayarak kıza benzetiyorum dedi.
Biz de eşimle başından beri hep kız hissediyorduk, hayırlısı artık, ama galiba 2020 kız çoğunlukta gibi sizce de öyle değil mi.
Evet bir kızım var canımOlur mu hiç kız erkek ne farkeder evlat değil mievet ya 1 gün var aramız da sipalar zamana uyarsa tabi sizin 1 kızınız mi var başka
Yaaa ne güzel belli okuyo cinsiyetler birer birerBir kiz da benden gelsin :):):)Lepistesb ...
İnsan duyunca kendisi için de meraklanıyor iyiceoh oh ne güzel birer birer belli oluyor cinsiyetlerben de meraklanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?