- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Günaydın, mutlu yıllar iyi ki doğmuşsunuz..Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dün hiç giremedim doğum günümdü buraya girmeye vaktim olmadı..
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
İshal için önerileriniz var mı acaba. açık sarı ve supsulu..
Aldatmakİz peşindeyim zaten iyi bir doktor bakıyorumbir yandan da kendi doktorumu aldatıyor gibi hissediyorum çok tatlı bir doktor çünkü
Herkeseee günaydınnnnnnnSaçma rüyalarımdan uyanıp işe gelebildim
Gece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
Bende böyle bir takıntı var maalesefAldatmakAllahım yarabbim. Ozaman ben gittiğim İlk doktoru haftaya gideceğim üçüncü dr.olacak 2drla aldatmış olacagim
ya ben o damarı aslında eğer çocuğun kızsa erkek erkekse kız olur diye biliyorum doğru yanlış bilmiyorumBenim de oğlumu kız zannediyorlar ama kaş arasında burunla alın bağlantısında mor ince damarı görünüyor U şeklinde. İki türk tanımadığım kadın birbirinden ayrı zamanlarda ve yerlerde o damarı gösterip arkası oğlan demişlerdi. Bebek o zaman ve zaten kendi zor oldu ben hiç ihtimal vermiyorum tabii ikinci olacak da bi de oğlan olacak ta. Eşim ikinci kadına tanık oldu ve çok şaşırmıştı. Nereye bakıp söylediniz filan dedi, kadın anlattı, yok böyle damar görünürse alna yakın filan.
İçini ferah tut. Benimde ikili tarama testim 250/1 risk vardı. Genetik testi temiz çıktı. :)Selam herkese ben bugün kafamı hiç kaldırmadım uykudan ekstra bir uyku halim var bu arada 8 ekimde genetik test sunucumuz çıkacak dua edin lütfen iyi çıksın bana da günler geçmiyor heyecan dorukta
ben olsam giderdim kuzumBende böyle bir takıntı var maalesefeğer ben bir doktordan iyi elektirik aldıysam çünkü çok kötü doktor fobim var yapışıyorum ona başka doktora gitmiyorum bu her branş için geçerli bu gittiğim de çok tatli ama sanki ultroson aleti biraz kalitesiz gibi geliyor o yüzden cinsiyet için başka doktora mi gitsem diye kafamda deli sorular
Bana doktorum sadece 1 kutu kullandırdı. Sabah akşam 1 fitil şeklinde. Sonra bıraktık.Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hep güzellik getirsin.Günaydın kızlar nasılsınız ?
Evet canım benim oluyor. Bişeyler yemek yerine ben başucuma 200 ml lik yağsız süt koyuyorum. Gece uaynınca direkt yatakta içip geri yatıryorumGece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
Kim bilir ne ettin?Günaydın canım. Bende çok garip rüyalar görüyorum. Dedem 2 kere paston fırlattı ikiside tam isabet. Rüyada olsa bile canım yandı vallahi.
Bende kızımda hep aynı dr a gittim. Zaten memnundum cinsiyeti de erken söyleyince gerek kalmamıştı hiç. Birgün gittiğimizde bize dedi ki başka dr lara da gidin başka bir Gözde görsün. Belki benim gözümden birşey kaçar.. bize de mantıklı geldi gitmiştik yine öyle yapmayı düşünüyorum. Ama gittiğim dr da ileri haftalarda olduğum için anlamıştı kime gidiyorsun diye sormuştu. Söylediğim de de ona gidiyorsanız bana ne gerek var buranın en iyi dr u en iyi ultrason da onda demiştiİz peşindeyim zaten iyi bir doktor bakıyorumbir yandan da kendi doktorumu aldatıyor gibi hissediyorum çok tatlı bir doktor çünkü
Gerçekten helal olsun doktorunuza bazıları ego savaşına giriyor çünkü. Benim doktor da çok tatlı ben istemeden numarasını verdi bir şey olursa hemen ara beni falan dedi ama dedigim gibi ultroson aleti sanki iyi degilmis gibime geliyorBende kızımda hep aynı dr a gittim. Zaten memnundum cinsiyeti de erken söyleyince gerek kalmamıştı hiç. Birgün gittiğimizde bize dedi ki başka dr lara da gidin başka bir Gözde görsün. Belki benim gözümden birşey kaçar.. bize de mantıklı geldi gitmiştik yine öyle yapmayı düşünüyorum. Ama gittiğim dr da ileri haftalarda olduğum için anlamıştı kime gidiyorsun diye sormuştu. Söylediğim de de ona gidiyorsanız bana ne gerek var buranın en iyi dr u en iyi ultrason da onda demişti
Aman dikkatGece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
tahmini doğum tarihini öne çekme gibi birşey olmadı ama geçen kontrolde 12+2 olması gerekirken 12+5 ti. hatta ikili teste de 12+5 yazdılar.
benim kızlar 40 i bitirince doğuyorlar o yüzden hiç erken beklemiyorum. gerçi 38 de doğuranlara cook özeniyorum. son günler zoe geçiyor hakikaten
Benim kanamam hiç olmadı canım, alanım da yok. Perde ihtimali var sadece..Ben sırf tedbir olsun diye bir buçuk ay kullandım. Kanama alanım falan yokken düşün bi ufak kahverengi lekem gelmişti ki geldiği zaman zaten kullanıyodum ilacı oda yolculuktan oldu muhtemelen. 11. Haftamda bıraktım kullanmayı doktor kanama alanı görmezse sende de bırak diyecektir insallah
bende arılar ve bal petekleri gördüm ne acabaKim bilir ne ettin?Bende kamyonun içine bir sürü at koymuşlar götürüyorlar bende onları kovalıyordum atları kaçırıyorlar diye. Bir yandan da taşınıyormuşum eşyaları toplamaya çalışıyorum. Çok karışık bir rüyaydı. Hayırlısıyla artık bende bir taşınsaydım.
Evet canım olabilir sonuçta doğal yağlar bi sakıncası olacağını düşünmüyorum Shea butter da nemlendirme elastikiyet artırma konusunda baya iyi bi yağdır çok abartmamak kaydıyla elinizde biraz inceltip kullanılması gerekiyor zaten bütün ürünleri inşallah faydasını görürsün☺
Bana doktorum hamilelere fitil olarak kullanmayı tavsiye ediyoruz daha etkili oluyor dedi. Ben fitil olarak kullandım. Aynı hap hem ağızdan hem fitilmiş.Progestan ben de ilk defa aldım ama prospektüsünde ağızdan alınır diyor. Eczacı ister ağızdan ister fitil olarak dedi böyle beyaz hap gibi birşey bunu vajinal fitil gibi mi kullanıyoruz
Geçmiş olsun kuzucugaGünaydın kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?