2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın, mutlu yıllar iyi ki doğmuşsunuz..
İshale iyi gelen Reflor eczanede satılıyor biraz pahalı ama etkili olur ishale karşı kullanılan bir probiyotik bence bir sorun eczacınıza çocuklar için de uygun mu bilemem ama ben ishalken kullandım iyi geldi geçmiş olsun.. sevgiler..

Herkeseee günaydınnnnnnn Saçma rüyalarımdan uyanıp işe gelebildim

Günaydın canım. Bende çok garip rüyalar görüyorum. Dedem 2 kere paston fırlattı ikiside tam isabet. Rüyada olsa bile canım yandı vallahi.

Gece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa

Ben gece kalktığımda midem acayip kazanıyor. Bir şeyler atıştırıyorum. Özellikle uyandırmıyor ama uyanmışsam durum bu

Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yaşların olsN
Oğlunada çok geçmiş olsun. Benim çok bir bilgim yok ama inşallah bir an evvel iyileşir

Aldatmak Allahım yarabbim. Ozaman ben gittiğim İlk doktoru haftaya gideceğim üçüncü dr.olacak 2drla aldatmış olacagim
Bende böyle bir takıntı var maalesef eğer ben bir doktordan iyi elektirik aldıysam çünkü çok kötü doktor fobim var yapışıyorum ona başka doktora gitmiyorum bu her branş için geçerli bu gittiğim de çok tatli ama sanki ultroson aleti biraz kalitesiz gibi geliyor o yüzden cinsiyet için başka doktora mi gitsem diye kafamda deli sorular

ya ben o damarı aslında eğer çocuğun kızsa erkek erkekse kız olur diye biliyorum doğru yanlış bilmiyorum

Selam herkese ben bugün kafamı hiç kaldırmadım uykudan ekstra bir uyku halim var bu arada 8 ekimde genetik test sunucumuz çıkacak dua edin lütfen iyi çıksın bana da günler geçmiyor heyecan dorukta
İçini ferah tut. Benimde ikili tarama testim 250/1 risk vardı. Genetik testi temiz çıktı. :)

ben olsam giderdim kuzum

Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
Bana doktorum sadece 1 kutu kullandırdı. Sabah akşam 1 fitil şeklinde. Sonra bıraktık.

Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hep güzellik getirsin. İshal bu ara çok salgın seviyorsa muz yedirip,kola içirebilirsiniz.

Gece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
Evet canım benim oluyor. Bişeyler yemek yerine ben başucuma 200 ml lik yağsız süt koyuyorum. Gece uaynınca direkt yatakta içip geri yatıryorum

Günaydın canım. Bende çok garip rüyalar görüyorum. Dedem 2 kere paston fırlattı ikiside tam isabet. Rüyada olsa bile canım yandı vallahi.
Kim bilir ne ettin? Bende kamyonun içine bir sürü at koymuşlar götürüyorlar bende onları kovalıyordum atları kaçırıyorlar diye. Bir yandan da taşınıyormuşum eşyaları toplamaya çalışıyorum. Çok karışık bir rüyaydı. Hayırlısıyla artık bende bir taşınsaydım.

İz peşindeyim zaten iyi bir doktor bakıyorum bir yandan da kendi doktorumu aldatıyor gibi hissediyorum çok tatlı bir doktor çünkü
Bende kızımda hep aynı dr a gittim. Zaten memnundum cinsiyeti de erken söyleyince gerek kalmamıştı hiç. Birgün gittiğimizde bize dedi ki başka dr lara da gidin başka bir Gözde görsün. Belki benim gözümden birşey kaçar.. bize de mantıklı geldi gitmiştik yine öyle yapmayı düşünüyorum. Ama gittiğim dr da ileri haftalarda olduğum için anlamıştı kime gidiyorsun diye sormuştu. Söylediğim de de ona gidiyorsanız bana ne gerek var buranın en iyi dr u en iyi ultrason da onda demişti

Gerçekten helal olsun doktorunuza bazıları ego savaşına giriyor çünkü. Benim doktor da çok tatlı ben istemeden numarasını verdi bir şey olursa hemen ara beni falan dedi ama dedigim gibi ultroson aleti sanki iyi degilmis gibime geliyor

Merhaba arkadaşlar. Ne güzel cinsiyet öğrenenler var aramızda ben daha hiç doktora gitmedim haftaya çarşamba gideceğim inşallah.

Gerçekten 38-40 arası en güzeli. Benim kızım 40+3 oğlum 42+4 çok zor geçiyor 40 haftadan sonrası

Benim kanamam hiç olmadı canım, alanım da yok. Perde ihtimali var sadece..

bende arılar ve bal petekleri gördüm ne acaba

Aynen. Zaten hamilelik öncesi de kullanmayı çok sevdiğim bir yağ. Genelde yüzüme ve ayaklarıma sürerim. Artık göbüşe de süreceğim

Progestan ben de ilk defa aldım ama prospektüsünde ağızdan alınır diyor. Eczacı ister ağızdan ister fitil olarak dedi böyle beyaz hap gibi birşey bunu vajinal fitil gibi mi kullanıyoruz
Bana doktorum hamilelere fitil olarak kullanmayı tavsiye ediyoruz daha etkili oluyor dedi. Ben fitil olarak kullandım. Aynı hap hem ağızdan hem fitilmiş.

Geçmiş olsun kuzucuga bence götürün doktora alsın ilaçlarını halsiz kalır yoksa iyice.
Doğum günün de kutlu olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…