Ben sırf bu yüzden kahvaltı dışında eve ekmek aldırmıyorum yoksa gece yer yer kilo alırımAman dikkatsonra şişersinz valla
Yatıştıracak bişeler atın ağzınıza
İlk kızımda o hatayı çok yaptım sonuç 27 kilo aldm
Evet bencede helal olsun her dr un söylemeyeceği birşey. Diğer gittiğim dr da çok iyiydi onda da ego yokmuş. Zaten ikisinden bahsedilir hep İzmit’te. Görüntü kare kare gibi pikselli duruyorsa iyi değildir ve ultrason çok önemli. Dr um kızımın kalbindeki deliği bile görmüştü. Hiçbir dr anlamadı doğduğunda kalbinde üfürüm bile yoktu. Kardiyolojiye gittiğimizde aynı yerde delik vardı çok küçük. Kardiyoloji uzmanı da bunu görmesi imkansız bir insanın anne karnında dedi. Ben bile şu an zor gördüm dedi. Yani sadece detaylı ultrasonda detaylı bakılacak öyle düşün. Ama kendi dr ünün ultrasonu iyi ise deri kaplanana kadar tüm iç organlarını her randevuda görecek.Gerçekten helal olsun doktorunuza bazıları ego savaşına giriyor çünkü. Benim doktor da çok tatlı ben istemeden numarasını verdi bir şey olursa hemen ara beni falan dedi ama dedigim gibi ultroson aleti sanki iyi degilmis gibime geliyor
Mutlu yıllar canım çocuklarınlaGünaydın kızlar nasılsınız ?
Dün hiç giremedim doğum günümdü buraya girmeye vaktim olmadı..
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
İshal için önerileriniz var mı acaba. açık sarı ve supsulu..
Ben daha pek süt içemiyorum. Bir iki kere denedim ama mideme pek iyi gelmedi. Kraker yiyorum kalkipEvet canım benim oluyor. Bişeyler yemek yerine ben başucuma 200 ml lik yağsız süt koyuyorum. Gece uaynınca direkt yatakta içip geri yatıryorum
Ayyyy petek balııııııbende arılar ve bal petekleri gördüm ne acaba
Ohhh sür sürrr canımmm şifa olur inşallahAynen. Zaten hamilelik öncesi de kullanmayı çok sevdiğim bir yağ. Genelde yüzüme ve ayaklarıma sürerim. Artık göbüşe de süreceğim
Ben de aldım bir kilo. Daha 10 haftaligim. Ama midem sürekli kazınıyor ve genellikle kuru şeyler yiyebiliyorum. Sulu sebze falan yalan oldu hep. Hiç sağlıklı beslenmiyorum ben de hiç memnun değilim bu durumdanBiri bana akıl versin yaaher hafta cuma gunu kilomu not ediyorum. Ama her gun de tartiliyorum. Allahtan tartiliyormusum. Dunden bugune 500 gram fazla ciktim ve dun gercekten fazla abarti bir sey yemedim. Bugunku kilomu not etmis olursam 1 haftada tam 1 kilo almis oluyorum eksiye dogru gitmek yok zaten surekli artis var ama cok hizli degil mi?
Ben oğlumda 11 kilo almıştım gayet normaldi yani. Ama hiç böyle mide kazintisi yaşamadım böyle. Açlıktan bayılacak gibi oluyorum. Tek gece değil gün içinde de var. Ben de duba gibi olurum bu gidişle korkuyorum vallahi ama yemeden de kendime gelemiyorum. Gece yiyiyorum dediğim kraker falan genelde. Ya da bir iki dilim kuru ekmek su. Uykumdan uyandırıyor mide kazintisi yaaaAman dikkatsonra şişersinz valla
Yatıştıracak bişeler atın ağzınıza
İlk kızımda o hatayı çok yaptım sonuç 27 kilo aldm
Ekmek düşman resmenBen sırf bu yüzden kahvaltı dışında eve ekmek aldırmıyorum yoksa gece yer yer kilo alırımdün acıktım mesela ekmeksiz çorba içtim yattım hem açlığı bastırdı hem sağlıklı
He ben bildiğin ekmek arası bişeler yiyordumBen oğlumda 11 kilo almıştım gayet normaldi yani. Ama hiç böyle mide kazintisi yaşamadım böyle. Açlıktan bayılacak gibi oluyorum. Tek gece değil gün içinde de var. Ben de duba gibi olurum bu gidişle korkuyorum vallahi ama yemeden de kendime gelemiyorum. Gece yiyiyorum dediğim kraker falan genelde. Ya da bir iki dilim kuru ekmek su. Uykumdan uyandırıyor mide kazintisi yaaa
Kim bilir ne ettin?Bende kamyonun içine bir sürü at koymuşlar götürüyorlar bende onları kovalıyordum atları kaçırıyorlar diye. Bir yandan da taşınıyormuşum eşyaları toplamaya çalışıyorum. Çok karışık bir rüyaydı. Hayırlısıyla artık bende bir taşınsaydım.
Biri bana akıl versin yaaher hafta cuma gunu kilomu not ediyorum. Ama her gun de tartiliyorum. Allahtan tartiliyormusum. Dunden bugune 500 gram fazla ciktim ve dun gercekten fazla abarti bir sey yemedim. Bugunku kilomu not etmis olursam 1 haftada tam 1 kilo almis oluyorum eksiye dogru gitmek yok zaten surekli artis var ama cok hizli degil mi?
ye ye kuzum afiyet bal şeker olsunAyyyy petek balıııııı: Dünyadaki en sevdiğim şeylerden biridir. Eve gidince yiyim bak canım istedi. Rüyanda hayır olsun bacım bu arada.
Bilmiyorum ben de odem diye kendi kendimi kandirmaya calisiyorum ama insallah oyledirBelki şişkinlik belki ödemdir. Kabızlık falanda yaşıyorsanız öylğ çıkmanız normal. Birde haftanızda artık yavaş yavaş kilo almaya müsait gibi. Yeme içmeniz nasıl?
Canım 1 gün wc çıkamamak bile etkiliyorBilmiyorum ben de odem diye kendi kendimi kandirmaya calisiyorum ama insallah oyledirhaftanizda yavas yavas kilo almaya musait demissiniz ama o yavas yavas kismi yavas yavas olmuyor sanki yeme icmede problem yok cok abartmamaya calisiyorum. Bazen kacamak seyler oluyor tabi. Ama dun 1 gunde 500 gram fazla cikmami gerektirecek birsey yemedim Yesem hakettim diyecegim ama yok. Insallah odemdir.
Aminn canım hayırlara vesile olsun inşallahTahminimden de karışıkmış seninki. Rabbim hayra çıkarsın inşallah canım.
Bilmiyorum ben de odem diye kendi kendimi kandirmaya calisiyorum ama insallah oyledirhaftanizda yavas yavas kilo almaya musait demissiniz ama o yavas yavas kismi yavas yavas olmuyor sanki yeme icmede problem yok cok abartmamaya calisiyorum. Bazen kacamak seyler oluyor tabi. Ama dun 1 gunde 500 gram fazla cikmami gerektirecek birsey yemedim Yesem hakettim diyecegim ama yok. Insallah odemdir.
Kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız . Bir kaç gündürlü giremedim kayınvalidemlerin evini su basmıştı o yüzden in çık falan deeken öyle geçti tabi bende gün geçtikçe iyi oldum kendime geldim derken artık büyüyoruz tabi 14 haftaya girdik tam rahatlıycam derken yatamıyorum geceleri lavaboya gitmekten bel agrsından bide üstüne boyunum tutuldueşimsağolsun ovdu falan şşmdi dönebiliyorum sağa sola 2 gündürlü egzersiz yapmaya başladım iyi geldi sanki oda kızlar çok hareketsiz kalmamaya çalışın bence .bu arada göbüşüm yavştan yavaştan belirginleşmeye başladı çok mutluyum. Yarın sabahtan doktora gidecez geçen hafta gidememiştim şimdiden hocaya soracaklarımı listeledim resmen ne yapayım unutmamak için 2 hafta sonra ailemin yanına İstanbula gidicem çok özledim onları da dün bir ara eşim aradı annemi özledim ben bebeğimi görmek istiyorum diyordum adamda benim bu gel git hallerime alıştı valla bakalım ne olucak yarın cinsiyet kesin belli olur herhalde sizlerle paylaşırım kızlar
Sağol canımcımmye ye kuzum afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?