Hadi hayırlı olsun,sağlıkla gelsin premses
Yaaa ne güzel belli okuyo cinsiyetler birer birerhoşgelsin prenses
Gelsin pembislerimiz hayırlı olsun canımBir kiz da benden gelsin :):):)Lepistesb ...
Çok teşekkür ederim canım benim aynen valla bu hafta geçmedi geçmedi yarını iple çekiyorum vermezmiyim çıkar çıkmaz hemen yazıcamçok özledim valla bu hamilelik baya baya duysallık oldu bende allah yardımcımız olsun
Bir kiz da benden gelsin :):):)Lepistesb ...
Oh oh bir kız daha yarından da brnden gelir inşallah bir taneBir kiz da benden gelsin :):):)Lepistesb ...
doğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle uzun güzel bir ömrünüz olsun. oğlunuza da çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir inşallahGünaydın kızlar nasılsınız ?
Dün hiç giremedim doğum günümdü buraya girmeye vaktim olmadı..
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
İshal için önerileriniz var mı acaba. açık sarı ve supsulu..
gözünüz aydın... sağlıkla gelsin minik prenses.Bir kiz da benden gelsin :):):)Lepistesb ...
çok geçmiş olsun. insallah bir daha olmaz.Az önce lekelenmem oldu korktuğum başıma geldihemen acile gittik benimki oynayıp duruyo İçimden diyorum sen oyna ben burda ne korkular yaşadım doktor bu haftalarda normal dedi ama yine de korkuyorum devamı gelecek diye ya
Az önce lekelenmem oldu korktuğum başıma geldihemen acile gittik benimki oynayıp duruyo İçimden diyorum sen oyna ben burda ne korkular yaşadım doktor bu haftalarda normal dedi ama yine de korkuyorum devamı gelecek diye ya
Geçmiş olsun canım neden oldu acaba ? Ay dönemdeyiz seninle hiç olmadı ama ilaçtan dolayı idrar rengi falan değişik onun dışında bişey yok ama . Allah kötülerinden korusunAz önce lekelenmem oldu korktuğum başıma geldihemen acile gittik benimki oynayıp duruyo İçimden diyorum sen oyna ben burda ne korkular yaşadım doktor bu haftalarda normal dedi ama yine de korkuyorum devamı gelecek diye ya
Ben yokum kiF Fatma KTLEbrulipapatya S Svled hayalinizle Sevgi22884550 H Harrypottersever Kemirsizdemir N Nurmur87 O ogretmen61 Alya86 H Hediye murat T Tbfth R rengarenkk sengelen N naslimuu N neverland85 C Caghla_29 @Baharumut18 asysss O ozgekrd F Fulyaa82 ofpufya @yuksekokceler_2016 seras nesraz Anchoress Anchoress Demirrrrr Kara mizah Y Yepyep A ayse4401 M Mcdmlkmry Y yoladevam Canparcamm B Bdc U Umudumnefesimm Yaseminys ebru_can_ebru L ladyessen L ladyessen mr_ca mr_ca Jadesi B Bukobuko35 lahinihal Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Son gollerimi atıp annemi korkutayım demiş şaka yapmış sağlıcakla büyüsün kuzucuklarAz önce lekelenmem oldu korktuğum başıma geldihemen acile gittik benimki oynayıp duruyo İçimden diyorum sen oyna ben burda ne korkular yaşadım doktor bu haftalarda normal dedi ama yine de korkuyorum devamı gelecek diye ya
Hemen alayım kuzum bilgileriBen yokum ki
Ac koyma kuzuyu yemeye calis canm . Benimde en çok midemi domates salatalık bulandırıyorYemek yemek istiyoruuuummmgecmio bu tiksinmeee. Bu gidisle domates salatalik zeytin uclusune dewam
Ay evet yaaa hemen gobusum ciksn istiyorm. Istahimin acilip guzl guzl yemek yicegim gunlerin gelmesini istiyormAc koyma kuzuyu yemeye calis canm . Benimde en çok midemi domates salatalık bulandırıyormidem boşken kötü oluyorum doluyken kötü oluyorum birazcık cabuk mu geçse bu ilk aylar
İlkini 12.hafta biliyordum cinsiyeti %100. Bunda gidemiyorum da doktora öyle çok merak ediyorum kiya ben o damarı aslında eğer çocuğun kızsa erkek erkekse kız olur diye biliyorum doğru yanlış bilmiyorum
Bu haftalarda olabiliyo plasenta gayet iyi dedi yine de yarın kendi doktoruma gidecem ya içim rahat etmediGeçmiş olsun canım neden oldu acaba ? Ay dönemdeyiz seninle hiç olmadı ama ilaçtan dolayı idrar rengi falan değişik onun dışında bişey yok ama . Allah kötülerinden korusun
İnşallah canım yaSon gollerimi atıp annemi korkutayım demiş şaka yapmış sağlıcakla büyüsün kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?