2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanımlar eklenmeyen var mi listeye
Bir arkadaşın bilgilerinin ekran resmini almışım ama nicki cekmemisim kime aitse bilgicikler soyleyiverin please
Cinsiyetleri başka öğrenenler var beni etiketleyin hemen kondurayım listemize

Bu topikteki bütün anne adayları böyleyiz ya ne güzel birbirimizin halinden de iyi anlıyoruz o yüzden.

Yaa maşallah kızlar artıyo gibi cidden. Bende çok merak etmeye başladım cinsiyetini. Bizde hemen öğreniriz inşallah
[/QUOTE]
Kızlar artıyorsa geriye kalanlar erkek olacaktır. Hepsi kız olamayacağına göre
[/QUOTE]

Sorma canım gitgide daha fazla heyecan sarıyor beni yarım olsun istiyorum bugün biraz hızlı geçti sanki ama bir yarın olsun da sonra neye takarım hiçbilmiyorum

doğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle uzun güzel bir ömrünüz olsun. oğlunuza da çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir inşallah
Bir kiz da benden gelsin :):):) Lepistesb ...
gözünüz aydın... sağlıkla gelsin minik prenses.
çok geçmiş olsun. insallah bir daha olmaz.

Korkma bak gidip görmüşsün bir şeyi yokmuş. Benimde sadece bir gün olmuştu hemen geçti devamı da gelmedi. Evham yapma hiç içini ferah tut.

Geçmiş olsun canım neden oldu acaba ? Ay dönemdeyiz seninle hiç olmadı ama ilaçtan dolayı idrar rengi falan değişik onun dışında bişey yok ama . Allah kötülerinden korusun

Son gollerimi atıp annemi korkutayım demiş şaka yapmış sağlıcakla büyüsün kuzucuklar

Yemek yemek istiyoruuuummm gecmio bu tiksinmeee. Bu gidisle domates salatalik zeytin uclusune dewam

Ac koyma kuzuyu yemeye calis canm . Benimde en çok midemi domates salatalık bulandırıyor midem boşken kötü oluyorum doluyken kötü oluyorum birazcık cabuk mu geçse bu ilk aylar
Ay evet yaaa hemen gobusum ciksn istiyorm. Istahimin acilip guzl guzl yemek yicegim gunlerin gelmesini istiyorm
Sbah uyannca domatesi tuzlayip yemek cok ii oluo
Simdi de tvde salali bulgur pilavi gordm canim onu istedi

ya ben o damarı aslında eğer çocuğun kızsa erkek erkekse kız olur diye biliyorum doğru yanlış bilmiyorum
İlkini 12.hafta biliyordum cinsiyeti %100. Bunda gidemiyorum da doktora öyle çok merak ediyorum ki Meraktan ölücem
Sağlıkla geçsin hepimizin süreci, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Geçmiş olsun canım neden oldu acaba ? Ay dönemdeyiz seninle hiç olmadı ama ilaçtan dolayı idrar rengi falan değişik onun dışında bişey yok ama . Allah kötülerinden korusun
Bu haftalarda olabiliyo plasenta gayet iyi dedi yine de yarın kendi doktoruma gidecem ya içim rahat etmedi şey okumuştum adet dönemlerinde olabiliyor böyle şeyler diye ama doğru mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…