Ben gitmek istiyorum 2 cocukla res cekip gidemiyorum kiza kimse bakmiyorBahar kim.bekliyor
Sondayla.bosaltirlar belki gidin bence aci cekir dayanmasin sanaha kadar yavrum
Ah ne yakışır aslan damadımaBen doğum gününde aslan konseptli bı masa düşünüyorum kizlar herşeyi aslanliydi hastane çıkışı magnetleri vs o yüzden aslan aklımda ama Allah sağlıkla o günü gostersin de inşallah bakalim
Ayyy kankamızda adım atmışTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Ama devamını atmadi o ayrıAllahim hep hayirda yürütsun Kabeye de götürsün dogrudan ayirmasin minigimi
Baharcım sen çok güçlüsün çağır taksiyi geçir üzerine çocukların bişey Duruyu koy kanguruya orda uyur büyük ihtimal. Böbrek çok hassas bir organ. İdrar yapılmayınca böbreğe kaçak yapıyor ve böbrekler enfeksiyon kapıyor. Kaynanam zaten dengesiz onu boşver ne b.k yaparlarsa yapsınlar sen oğluna kanalize ol.Oglum 6 aylikken pipisi tikandi, acil sunnet olmasi gerekiyor dediler. Urolojiye gittim oda olmasi gerektini soyledi. Darlik var ilerde basiniza is açar. Bir anda tikanir surekli idrar yolu enfeksiyonu olur dediler. Cumaydi pazartesiye sunnet gunu aldik. Hafta sonu senin karın arkadasini kiskandi, onun oglu sunnet oldu diye umituda zorla yaptiriyor dediler. Halbuki esimde yanimdaydi. Cumadan pazar aksamina kadar kavga edip durdular. Baharin kiskanligi icin oglunu yakiyon dediler. Bakamiyosaniz verin cocugu diye ev baslamalar hakaretler. Bize verilen ilaclada umut rahatladi. Pazartesiye kadar. Sunnet ettirirsen hakkimi helal etmemlere girdiler. Benim o cocugu kocam erteleyelim bu kadar ortalık karisikken yapmayalim dedi. Bende tamam dedim salagim ben, kiMsem yok 2 gün olmus geleli, bunlarida kaybetmeyelim diye düşündüm.
Bugun oglum hastalandi esimi aradim tel kapali. Gorumceyi aradim devlete gitsen perisan ederler ozeldede doktor yok dedi. Sen gel duriya bak ben genede bi gosteriyim dedim. Umutun videosunu attim aglayan. Teller kapandi. Her zmaan 6.30 evde olan adam saat 8 de geldi. Nerdesin sen dedim, annem cok hastayim dedi yanina gittim sarzim yoktu. Senin haberin var diye aramadim annemden dedi. Gorumce bahari ben aradim soyledim demis. İlgiyi kendine cekip birde esimin eve gelmesine engel olmuslar. Esim gorumceyi aradi gel duruya bak hastaneye gitcez dedi. Devlette ziyan etceksiniz gelmem sabah özele gidin dedi. Ve esime dedim dayanamiyorum duruya sen bak, yada duruda gelsin gidelim dedim, onlarin lafina bakti. Hikayeden agladi magladi gitti yatti. Iki cocuk yanimda sasirdim benim kocam nasil bu kadar kotu biriye donustu. Ayni bk demekki. Agliyor sizliyor ama gidemiyor doktora oglum mahvolur diyor. Suan mahvoluyor zaten
Benim de hevesim var ya hiçbir şey yapamadım bari doğum gününe yapayımdogum günleri mi geldi simcik kuzularimizin. bu da büyüdü iste görüyor musun deyip gülüyoruz eşimle. o bebeksi halleri kalmadı, garip bir hüzün kaplıyor içimi. Allah canlarını sag etsin, sağlıkla büyüsünler hepsi.
bu arada doğum günü için hiç bir hazırlık yapmayan yok mu ben gibi?siz diyene kadar hiç aklimda yoktu iyi mi? bi tanecik papyonlu gömlekli takimi var onu giydirip bir pasta bir fotograf olacak galiba bizde. gelecek kimse de yok zaten. benim de içim geçmiş, kizlar hediye almak istiyor, göstermelik fotoğraflık birseyler yaparız.
Noldu baharcım ya neyivar oğlununÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Sağol gavurun kızına yakışıyorOyy ne de yakışır kırmızılar güzelliğe
Maşallahelif kuzusuna da hangi araya sıkıştırdı adımları hastalık arasında prenses... Hep iyiye doğruya gitsin adımların inş
@ebru_can_ebru ayyy pek Bi güzelmiş ebru hangi siteden aldın birde resimde ki gibi mi geldi int hiç güvenemiyorum
@asliemre aslım senin doğum günün bugündü geçen de kutlamıştık ama gününde de kutlayalım sağlıkla huzurla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
Ay ay missim de doğmuş iyiki doğdun aktüellerr kraliçesiEvet canımmmm çok teşekkür ediyorum
Çok güzelmiş canım yabende böyle hafif süsleri fiyatında iyiymişAyyy süper ya bende konsept olmaz da süslerim balon şu bu işte nette 100 tl ye bir site buldum çok iyi duvar süsü masa süsü balonlar filan var böyle bundan alırım
Ahh çok geçmiş olsun çok zor olmuştur bizde haber et olur muPipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
Kaldirdim eşimi duruyuda kaldirdim. Araba çağardım duruda babasida geliyor gidiyor. Cocuk arabasini yanima aliyorum. Insallah iyi olurBaharcım sen çok güçlüsün çağır taksiyi geçir üzerine çocukların bişey Duruyu koy kanguruya orda uyur büyük ihtimal. Böbrek çok hassas bir organ. İdrar yapılmayınca böbreğe kaçak yapıyor ve böbrekler enfeksiyon kapıyor. Kaynanam zaten dengesiz onu boşver ne b.k yaparlarsa yapsınlar sen oğluna kanalize ol.
Ah ne bilmişlik ne cehalet yarabbimOglum 6 aylikken pipisi tikandi, acil sunnet olmasi gerekiyor dediler. Urolojiye gittim oda olmasi gerektini soyledi. Darlik var ilerde basiniza is açar. Bir anda tikanir surekli idrar yolu enfeksiyonu olur dediler. Cumaydi pazartesiye sunnet gunu aldik. Hafta sonu senin karın arkadasini kiskandi, onun oglu sunnet oldu diye umituda zorla yaptiriyor dediler. Halbuki esimde yanimdaydi. Cumadan pazar aksamina kadar kavga edip durdular. Baharin kiskanligi icin oglunu yakiyon dediler. Bakamiyosaniz verin cocugu diye ev baslamalar hakaretler. Bize verilen ilaclada umut rahatladi. Pazartesiye kadar. Sunnet ettirirsen hakkimi helal etmemlere girdiler. Benim o cocugu kocam erteleyelim bu kadar ortalık karisikken yapmayalim dedi. Bende tamam dedim salagim ben, kiMsem yok 2 gün olmus geleli, bunlarida kaybetmeyelim diye düşündüm.
Bugun oglum hastalandi esimi aradim tel kapali. Gorumceyi aradim devlete gitsen perisan ederler ozeldede doktor yok dedi. Sen gel duriya bak ben genede bi gosteriyim dedim. Umutun videosunu attim aglayan. Teller kapandi. Her zmaan 6.30 evde olan adam saat 8 de geldi. Nerdesin sen dedim, annem cok hastayim dedi yanina gittim sarzim yoktu. Senin haberin var diye aramadim annemden dedi. Gorumce bahari ben aradim soyledim demis. İlgiyi kendine cekip birde esimin eve gelmesine engel olmuslar. Esim gorumceyi aradi gel duruya bak hastaneye gitcez dedi. Devlette ziyan etceksiniz gelmem sabah özele gidin dedi. Ve esime dedim dayanamiyorum duruya sen bak, yada duruda gelsin gidelim dedim, onlarin lafina bakti. Hikayeden agladi magladi gitti yatti. Iki cocuk yanimda sasirdim benim kocam nasil bu kadar kotu biriye donustu. Ayni bk demekki. Agliyor sizliyor ama gidemiyor doktora oglum mahvolur diyor. Suan mahvoluyor zaten
yanlis anlasilma olmasın jadem, ben kendimi eleştirdim benim içim geçmiş azcik. bayılırım hevesli insanlara.Benim de hevesim var ya hiçbir şey yapamadım bari doğum gününe yapayımbizde de gelecek pek kişi yok maksat anı olsun
Masallahhh elifff bal kız aferin ona annesi hep böyle mutluluk gözyaşların olsun canım sekerparemTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Ama devamını atmadi o ayrıAllahim hep hayirda yürütsun Kabeye de götürsün dogrudan ayirmasin minigimi
Evet caniim çok teşekkür ederim@asliemre aslım senin doğum günün bugündü geçen de kutlamıştık ama gününde de kutlayalım sağlıkla huzurla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
Yeşimim teşekkür ederiiimmm güzel.dileklerin için çok mersiiiAslihaydo bak unytmayım dedim unuttum Aslım güzel sağlıklı mutlu çok gezdiğiniz upuzun güzel günleriniz olsun haydom ve çaki le ve tabiki enişte beyle
Bizi haberdar et baharım kıyamam güzel gozlumeKaldirdim eşimi duruyuda kaldirdim. Araba çağardım duruda babasida geliyor gidiyor. Cocuk arabasini yanima aliyorum. Insallah iyi olur
Teşekkürler canım bizim şebek bir gunlugune aslan olsun bakalımÇok yakışır paşama
Balon zinciri değil de şu ayaklı balonlar var ya onlardan aldım ben de inşallah güzel gelir bakalımAyyy süper ya bende konsept olmaz da süslerim balon şu bu işte nette 100 tl ye bir site buldum çok iyi duvar süsü masa süsü balonlar filan var böyle bundan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?