2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy kankamızda adım atmış doğru aydınlık güzel günlere yürüsün

Baharcım sen çok güçlüsün çağır taksiyi geçir üzerine çocukların bişey Duruyu koy kanguruya orda uyur büyük ihtimal. Böbrek çok hassas bir organ. İdrar yapılmayınca böbreğe kaçak yapıyor ve böbrekler enfeksiyon kapıyor. Kaynanam zaten dengesiz onu boşver ne b.k yaparlarsa yapsınlar sen oğluna kanalize ol.

Benim de hevesim var ya hiçbir şey yapamadım bari doğum gününe yapayım bizde de gelecek pek kişi yok maksat anı olsun

Sağol gavurun kızına yakışıyor inşallah sizde gönlünüze göre bulursunuz

@asliemre aslım senin doğum günün bugündü geçen de kutlamıştık ama gününde de kutlayalım sağlıkla huzurla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
Aslihaydo bak unytmayım dedim unuttum Aslım güzel sağlıklı mutlu çok gezdiğiniz upuzun güzel günleriniz olsun haydom ve çaki le ve tabiki enişte beyle

Kaldirdim eşimi duruyuda kaldirdim. Araba çağardım duruda babasida geliyor gidiyor. Cocuk arabasini yanima aliyorum. Insallah iyi olur

Ah ne bilmişlik ne cehalet yarabbim baharcım sakin ol siniri bir kenara bırak şimdi kızlar doğru söylüyor uyandır eşini gidin doktora duruyu da alın hep beraber gidin eğer beceremeyeceğibi düşünüyorsa

Benim de hevesim var ya hiçbir şey yapamadım bari doğum gününe yapayım bizde de gelecek pek kişi yok maksat anı olsun
yanlis anlasilma olmasın jadem, ben kendimi eleştirdim benim içim geçmiş azcik. bayılırım hevesli insanlara.

hem sizin mesajlardan sonra düşündüm düşündüm. beyaz gömlek siyah pantolon ya da etek kombini yaptıracağım herkese. (kuran kursu kandil programi gibi olacak ama olsun, hiç yoktan iyidir) düşündüm düşündüm vikinglerdeki gibi burnumu kasidim, hepimizin beyaz gömleği var, siyah alt da var. istee buuu dedim ve karar verdim. (kabul, az buçuk cimri de olabilirim)

Masallahhh elifff bal kız aferin ona annesi hep böyle mutluluk gözyaşların olsun canım sekerparem
@asliemre aslım senin doğum günün bugündü geçen de kutlamıştık ama gününde de kutlayalım sağlıkla huzurla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
Evet caniim çok teşekkür ederim yaşlandık beaaa
Aslihaydo bak unytmayım dedim unuttum Aslım güzel sağlıklı mutlu çok gezdiğiniz upuzun güzel günleriniz olsun haydom ve çaki le ve tabiki enişte beyle
Yeşimim teşekkür ederiiimmm güzel.dileklerin için çok mersiii
Kaldirdim eşimi duruyuda kaldirdim. Araba çağardım duruda babasida geliyor gidiyor. Cocuk arabasini yanima aliyorum. Insallah iyi olur
Bizi haberdar et baharım kıyamam güzel gozlume

Ayyy süper ya bende konsept olmaz da süslerim balon şu bu işte nette 100 tl ye bir site buldum çok iyi duvar süsü masa süsü balonlar filan var böyle bundan alırım
Balon zinciri değil de şu ayaklı balonlar var ya onlardan aldım ben de inşallah güzel gelir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…