2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorum ben kilo almak istemiyorum ama yicegim kadarını rahat istekle yiyeyim bari
Zaten bu istahszlikla cok almayiz simdilk. Bulgur da pirinc kadar zarrli olmadgi icin rahatca yiyebilirz bence

Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Bencede yastan dolayı çıkıyor canım bende yaptırmadım bu hafta devletede aldım ikili gidicem doktora tespitleri hepsinin farklı oluyor hem daha kısa zaman aralıklarında görürüm.

Kızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi

Bende sizdenim. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ultrasonla bakılsın yeter. 12.haftada da öğrenen oluyor belki sizde o şanslılardan olursunuz

Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.

Yaştan dolayı çıkmış olabilir dediğiniz gibi. Zaten fikriniz belli inşallah gönlünüze göre olsun her şey.

Kızlar babannem göbegimi görüp anneme cinsiyet belli mi diye sormuş çok çıktı göbegim bu arada.sonra annemde kızımız olcak inş demiş.babannem onun göbegi annesine bakıyor erkek olucak doktor bilmiyor demiş.hamileliğim daha yeni nefesim çabuk tıkanıyor astımımda var ilac kullanmıyorum zorda kalmadıkca onada koltukaltından nefes alıyor gebe demişti bunuda tutturursa korkcam babannemden

Ayy superbabanne Sağlıkla uzun ömürler, maşallah

Göbek erken çıktıysa kızdır yaaa

Bende sizdenim. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ultrasonla bakılsın yeter. 12.haftada da öğrenen oluyor belki sizde o şanslılardan olursunuz
Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ben de yaptırmayacağım. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Benim de yaşımdan dolayı risk çıkacak moralimi bozmak istemiyorum.

Son listede yokum sanırım, buraya ekleneyim;
Babybirds
SAT 01 Temmuz 2019
TDT 04 Nisan 2020
2.cocuk
Cinsiyet ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…