Zaten bu istahszlikla cok almayiz simdilk. Bulgur da pirinc kadar zarrli olmadgi icin rahatca yiyebilirz benceAaa benim de canım şimdi bulgur pilavı istedi sanirim acliktan istedi yapıyorumben kilo almak istemiyorum ama yicegim kadarını rahat istekle yiyeyim bari
Bencede yastan dolayı çıkıyor canım bende yaptırmadım bu hafta devletede aldım ikili gidicem doktora tespitleri hepsinin farklı oluyor hem daha kısa zaman aralıklarında görürüm.Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Kızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi
Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Biraz dahami dedikodu diyorsun başkanF Fatma KTLEbrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep A ayse4401 M Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Ayy superbabanneKızlar babannem göbegimi görüp anneme cinsiyet belli mi diye sormuş çok çıktı göbegim bu arada.sonra annemde kızımız olcak inş demiş.babannem onun göbegi annesine bakıyor erkek olucak doktor bilmiyor demiş.hamileliğim daha yeni anefesim çabuk tıkanıyor astımımda var ilac kullanmıyorum zorda kalmadıkca onada koltukaltından nefes alıyor gebe demişti bunuda tutturursa korkcam babannemden
Göbek erken çıktıysa kızdır yaaaKızlar babannem göbegimi görüp anneme cinsiyet belli mi diye sormuş çok çıktı göbegim bu arada.sonra annemde kızımız olcak inş demiş.babannem onun göbegi annesine bakıyor erkek olucak doktor bilmiyor demiş.hamileliğim daha yeni nefesim çabuk tıkanıyor astımımda var ilac kullanmıyorum zorda kalmadıkca onada koltukaltından nefes alıyor gebe demişti bunuda tutturursa korkcam babannemden
Oyle mi oluyomusGöbek erken çıktıysa kızdır yaaa
Merhaba ben yokum sanırım listedeHanımlar eklenmeyen var mi listeye
Bir arkadaşın bilgilerinin ekran resmini almışım ama nicki cekmemisim kime aitse bilgicikler soyleyiverin please
Cinsiyetleri başka öğrenenler var beni etiketleyin hemen kondurayım listemize
Ben erkek gibi hissettim anlamam amaEki Görüntüle 2541948 Merhabalar, çocuguma bir tahmininiz olur mu tam 12. Haftadayiz ama doktorum 1 ay sonra cinsiyetini ögreneceksin dedi
1 kızı olanın sigortası 2 kızı olanın kaskosu vardır derlerEvet bir kızım var canımdoktor onu görünce kesn bunlar erkek istyolardr diye düşünüp kesn konşmk istemedi bence
Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ben de yaptırmayacağım. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Benim de yaşımdan dolayı risk çıkacak moralimi bozmak istemiyorum.Bende sizdenim. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ultrasonla bakılsın yeter. 12.haftada da öğrenen oluyor belki sizde o şanslılardan olursunuz
Evet genelde öyle. Kızımda aynen öyle oldum bende. Çok büyütüyor kızlar anneyiOyle mi oluyomus
Son listede yokum sanırım, buraya ekleneyim;Hanımlar eklenmeyen var mi listeye
Bir arkadaşın bilgilerinin ekran resmini almışım ama nicki cekmemisim kime aitse bilgicikler soyleyiverin please
Cinsiyetleri başka öğrenenler var beni etiketleyin hemen kondurayım listemize
Doktorda tahminimiz kız dedi bakalım ne olucak 16.haftayı kesinleştirmek için bekleyelim dediGöbek erken çıktıysa kızdır yaaa
Bana 1 arti daha oldu benimde karnim cok cikti digerlerinde kucucuktuEvet genelde öyle. Kızımda aynen öyle oldum bende. Çok büyütüyor kızlar anneyi☺
İsterseniz buraya da atabilirsiniz tahmin etmeye çalışalımİnstamgramda Bi bayan var nub ile tahmin ediyor fotoğrafı ona göndermeyi düşünüyorum
İyi oldu canımmm bu etiket hala sohbetlerimize katılmayanlar varF Fatma KTLEbrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep A ayse4401 M Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?