- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Onceden gebelik belietilerydi simdi de cinsiyet belirtileriKızlaaarrr cinsiyet öğrenen güzel annişler vücuttaki değişiklikleri ve en belirgin belirtilerinizi yazsanız bizde kendimizle kıyaslasak☺❤
Erkek mi diğerleri? Benimde şu an karnın çıkmadı. 10. Haftadayım. Kızımda çıkmıştı çoktan.Bana 1 arti daha oldu benimde karnim cok cikti digerlerinde kucucuktu
Çok güzel soru.Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar Çin takvimi tuttu mu
Evet 2 oglum var onlarda karnim kucucuktuErkek mi diğerleri? Benimde şu an karnın çıkmadı. 10. Haftadayım. Kızımda çıkmıştı çoktan.
Daha cok kucuk hele de ilk gebelik bence bebek degildir bebegi hissettiginiz de oncekilerin bebek olmadigini anliyosunuzTecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi
bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
AminYa ogrendigimden beri bulutlarin uzerindeyimAllahim hepinize en kisa zamanda sagsalim gormeyi nasip etsin ve hepimize bu sureci sagsaglim tamamlamayi nasip etsin♥♥♥
Gazdır oTecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Çok güzel soru.
F Fatma KTLEbrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat T Tbfth @rengarenkk sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ @Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Ahhaaha1 kızı olanın sigortası 2 kızı olanın kaskosu vardır derlerRabbim gönlünden geçeni nasip etsin saglikla
İnşaAllah sağlıklıdır canım riskli çıkıp sapasağlam doğuran çookkKızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Öncelikle özür dilerim paylaşımda bulunamadım 1 yaşında oğlum var ve meme kesme çalışmaları içersindeydim ve çok yaramaz hiç yazamadım hepinizin yazılarını tek tek okuyorum tekrar kusura bakmayın elimden geldiğince aktif olacağım hepiniz Allaha emanet olun
Kızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi
Bende yaptrmadm sadece ölçümleri yapıldı onlarda iyi elhamdülillahBende sizdenim. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ultrasonla bakılsın yeter. 12.haftada da öğrenen oluyor belki sizde o şanslılardan olursunuz
Allah bağışlasınÖncelikle özür dilerim paylaşımda bulunamadım 1 yaşında oğlum var ve meme kesme çalışmaları içersindeydim ve çok yaramaz hiç yazamadım hepinizin yazılarını tek tek okuyorum tekrar kusura bakmayın elimden geldiğince aktif olacağım hepiniz Allaha emanet olun
Teşekkür ederim canım cümlemizinkiniAllah bağışlasın
Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?