2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlaaarrr cinsiyet öğrenen güzel annişler vücuttaki değişiklikleri ve en belirgin belirtilerinizi yazsanız bizde kendimizle kıyaslasak

Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)

Erkek mi diğerleri? Benimde şu an karnın çıkmadı. 10. Haftadayım. Kızımda çıkmıştı çoktan.
Evet 2 oglum var onlarda karnim kucucuktu
Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi
bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Daha cok kucuk hele de ilk gebelik bence bebek degildir bebegi hissettiginiz de oncekilerin bebek olmadigini anliyosunuz ama yine de ilk hareketler minik pıt pıtlar oluyor kiz bebekler balik gibi kayiyor diyolar ama benimkiler pit pit atiyodu

Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Gazdır o resmen hissediyorsun dokunma gibi ilk başlarda çok hafif. Bir kanat Çırpışı gibi.

Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
İnşaAllah sağlıklıdır canım riskli çıkıp sapasağlam doğuran çookk
2li test hiç güvenilir değil bence

Öncelikle özür dilerim paylaşımda bulunamadım 1 yaşında oğlum var ve meme kesme çalışmaları içersindeydim ve çok yaramaz hiç yazamadım hepinizin yazılarını tek tek okuyorum tekrar kusura bakmayın elimden geldiğince aktif olacağım hepiniz Allaha emanet olun

Kızlar bende yarın gidiyorum 12. Haftadayım doktor söylemez kesin erken diye ama çok merak ediyorum. İkili test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım dedi
Bende sizdenim. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ultrasonla bakılsın yeter. 12.haftada da öğrenen oluyor belki sizde o şanslılardan olursunuz
Bende yaptrmadm sadece ölçümleri yapıldı onlarda iyi elhamdülillah

Allah bağışlasın

Merhabalar, bende Nisan annesiyim insallah. 12 haftalık gebeyim. Doktorum demir hapına baslattı içinizde maltofer fol kullanan var mı? Ayrıca takviye olarak d vitamini olarak d3den ve regenesis max verdi. Acaba bunları kullananız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…