2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Bence hissedebilirsiniz bu haftalarda, su içip uzanın, elinizi götürdüğünüzde, konustugunuzda, yogunlastiginizda, pıt pıt da atabilir, balık kayması gibi de olabilir. Anne yürürken bebek beşik gibi sallandigi için uyuyor genelde daha sonraki haftalarda hisleri artınca. Yatınca dinlenince hareketleniyor. Öyle hatırlıyorum ilkinden. Ama tabii benim sadece 1 çocuk deneyimim var, daha deneyimli olanlar da size o hissi tarif edeceklerdir

Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Ben kızımda taaaaa 20.haftada anca hisseblmştim ne olduğunu nasl olduğunu bilmediğim için belki debunu hissettm hemennasıl bi his anlatmaya çalışayım. Hani biyerin seğirir damarın atar bazen kolunda falan istemsiz. Pıt pıt atar damarın bazen. İşte onun gibi hissedysun ilk başta. Seğirme şeklinde. Sanki kolunda bacağında bi damarın istemsiz atıyomş gibi.

Neden kesiceksin canim

Ben 18. Hafta başında hissettim ilk. İçimde balık kipirdiyor gibiydi

Maşallah pek tatlı oğlunuz Allah bağışlasın. Ve kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…