- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Vallahi canımm yaaOnceden gebelik belietilerydi simdi de cinsiyet belirtileriguzldiii
Bence hissedebilirsiniz bu haftalarda, su içip uzanın, elinizi götürdüğünüzde, konustugunuzda, yogunlastiginizda, pıt pıt da atabilir, balık kayması gibi de olabilir. Anne yürürken bebek beşik gibi sallandigi için uyuyor genelde daha sonraki haftalarda hisleri artınca. Yatınca dinlenince hareketleniyor. Öyle hatırlıyorum ilkinden.Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Ben kızımda taaaaa 20.haftada anca hisseblmştim ne olduğunu nasl olduğunu bilmediğim için belki deTecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Teşekkür ederimMaşallah
Neden kesiceksin canimÖncelikle özür dilerim paylaşımda bulunamadım 1 yaşında oğlum var ve meme kesme çalışmaları içersindeydim ve çok yaramaz hiç yazamadım hepinizin yazılarını tek tek okuyorum tekrar kusura bakmayın elimden geldiğince aktif olacağım hepiniz Allaha emanet olun
Kız benceBurda 10+4 salı günü kontrol var çok merak ediyorum benimkine de bi el atsanızsizce ne cinsiyeti?
Bence kız demek geldi içimden canımBurda 10+4 salı günü kontrol var çok merak ediyorum benimkine de bi el atsanızsizce ne cinsiyeti?
YaaKız bence
KızBurda 10+4 salı günü kontrol var çok merak ediyorum benimkine de bi el atsanızsizce ne cinsiyeti?
Nub teorisine göre baktım ama genelde 11.haftadan sonra daha doğru çıkıyormuş. Öğrenince yazın muhakkak merak ettimYaaiçinizden öyle mi geçti yoksa bi teoriye göre mi ?
Kiz diyorumBurda 10+4 salı günü kontrol var çok merak ediyorum benimkine de bi el atsanızsizce ne cinsiyeti?
Evet nuba göre kızYaaiçinizden öyle mi geçti yoksa bi teoriye göre mi ?
Teşekkür ederim yazarım tabikiNub teorisine göre baktım ama genelde 11.haftadan sonra daha doğru çıkıyormuş. Öğrenince yazın muhakkak merak ettim
Göbek erken çıktıysa kızdır yaaa
Benmki 13 haftalık hala yok göbüş möbüşSevdim bu teoriyi. Ben 10 haftaligim ama sanki çıktı bile biraz. Hayırlısı olsun tabii..
Ben 18. Hafta başında hissettim ilk. İçimde balık kipirdiyor gibiydiTecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Maşallah pek tatlı oğlunuz Allah bağışlasın. Ve kolaylıklar dilerimÖncelikle özür dilerim paylaşımda bulunamadım 1 yaşında oğlum var ve meme kesme çalışmaları içersindeydim ve çok yaramaz hiç yazamadım hepinizin yazılarını tek tek okuyorum tekrar kusura bakmayın elimden geldiğince aktif olacağım hepiniz Allaha emanet olun
KızBurda 10+4 salı günü kontrol var çok merak ediyorum benimkine de bi el atsanızsizce ne cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?