bayağı sıkıntılı süreçler gecirmissin. insallah bu gebeliğin rahat geçer...
safra kesesi benim korktuğum şey şu anda. safra kesemde tas var. maalesef bulantı ve kusmalar dengesini daha da bozup bir problem çıkarmaz diye dua ediyorum.
ErkekHanımlar eklenmeyen var mi listeye
Bir arkadaşın bilgilerinin ekran resmini almışım ama nicki cekmemisim kime aitse bilgicikler soyleyiverin please
Cinsiyetleri başka öğrenenler var beni etiketleyin hemen kondurayım listemize
İlk bebeğimi 13+5 de kaybettim . O zamanlar da böyle bir listeye kendimi yazdırmıştım . Hamilelik takvimimi yapmıştım yarım kaldı bütün hevesim . Şimdi o yüzden çok korkuyorum listeye eklenmeye@Fatma KTL @Ebrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Ben tuvalete bile zor kalkıyorumGece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
Ben de burda cok paylasim olunca kendim yaptim artik. Mutfak robotunda cok pratik oldu. Ama robot sonrasinda calismiyorOkuduğum bir bilimsel olmayan makaleye göre insan vücudu gereksinim duyduğunda bulgur istiyormuş.Ben de burada türk marketinde etsiz çiğ köfte buldum. Üç gündür çok mutluyum. Gece bile limonlayip salatalikla yedim. Kusura bakmayın yemek çok paylasmiyorum ama Türkiye'de herşeye kolay ulaşıyorsunuz diye cekinmedim yazarken.
Kilo bile cok etkiliymis bu testlerde. Yas da ekstra. O yuzden hic caninizi sikmayin. Allahtan hayirlisiKızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Ben de yokum listede.Afiyet olsun canım evet cifkofteciler bol burda
Ben de yokum bu listede@Fatma KTL @Ebrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys @ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Bazen yediğin ödem falan derken böyle değişimler normal günlük tartılmak sağlıklı bir durum olmaz bence sadece takıntı kazanırsın çünkü doğru sonuç almazsın bari haftalık tartıl benim tavsiyem bu olur sanaBiri bana akıl versin yaaher hafta cuma gunu kilomu not ediyorum. Ama her gun de tartiliyorum. Allahtan tartiliyormusum. Dunden bugune 500 gram fazla ciktim ve dun gercekten fazla abarti bir sey yemedim. Bugunku kilomu not etmis olursam 1 haftada tam 1 kilo almis oluyorum eksiye dogru gitmek yok zaten surekli artis var ama cok hizli degil mi?
Bende her ikisinde de tuttuCinsiyeti öğrenen arkadaşlar Çin takvimi tuttu mu
Hayırlısı olsun canım insallah gönlünden geçen olsun sağlıkla tabi en önemlisiHerkese selam
Bugün kontrolümüz vardı, cinsiyet bir ihtimal belli olabilir diyorlardı, doktora sorduk pek söylemek istemedi, çok erken henüz dedi, ama ilk bebek nası olsa siz her ikisine de isteklisinizdir diye söylüyorum dedi :) Net değil diye vurgulayarak kıza benzetiyorum dedi.
Biz de eşimle başından beri hep kız hissediyorduk, hayırlısı artık, ama galiba 2020 kız çoğunlukta gibi sizce de öyle değil mi.
Gözün aydın canimİkili testimiz temiz çıktı çok şükürDarısı tüm bekleyenlere
Bende bir haftadir hissediyorum artik. Bazen seyirme gibi. Bazende kasilma olarak hissediyorum. Ben ne zaman yatsam o uyaniyor. Kizimda da oyle olmustu.Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorumnasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Ohhh masallah valla kızlar da çoğaldıBir kiz da benden gelsin :):):) @Lepistesb ...
Çok zor bir durum canım yaa. Ben de hiç istemiyorum uykum bolunsun ama çok acayip bir açlık hissi bu. Saatlerce uyuyamıyorum sonra da hop kalkıp işe gidiyorum üstüne. Bugün bir şeyler yiyip yaticam hiç huyum değildir gece yemesi ama Bakalım yine uyanacak miyimBen tuvalete bile zor kalkıyorumbana eziyet gibi geliyor masallah ya sana
Canım bebek istiyor demekki kalk ye tabiki benimki istese bende kalkarim hafif yedikten sonra sıkıntı yok muhtemelen 1 aya hepimiz aynı olacağız artık büyümeye başlıyoruzÇok zor bir durum canım yaa. Ben de hiç istemiyorum uykum bolunsun ama çok acayip bir açlık hissi bu. Saatlerce uyuyamıyorum sonra da hop kalkıp işe gidiyorum üstüne. Bugün bir şeyler yiyip yaticam hiç huyum değildir gece yemesi ama Bakalım yine uyanacak miyim
Geçmiş olsun canım insallah gelmez devamıAz önce lekelenmem oldu korktuğum başıma geldihemen acile gittik benimki oynayıp duruyo İçimden diyorum sen oyna ben burda ne korkular yaşadım doktor bu haftalarda normal dedi ama yine de korkuyorum devamı gelecek diye ya
Aynı olmayabilirsin benceCanım bebek istiyor demekki kalk ye tabiki benimki istese bende kalkarim hafif yedikten sonra sıkıntı yok muhtemelen 1 aya hepimiz aynı olacağız artık büyümeye başlıyoruz
Hiç belli olmaz tabi umarım sağlıkla gelir bebeginizKızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?