2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Safra kesesi ile ilgili arama yaparken gordum yazinizi. Safra kesemde tas cikti son 2 ayim oldugu icin ameliyat edemiyolar ama son trimestera kadar ameliyat ile alinabiliyor haberiniz olsun. Tas oncesinde mi vardi oncesindeyse keske olsaydiniz ameliyat. Sonra ciktiysada ameliyat sureci dedigim gibi. Bana kesin ameliyat dediler ama son 2 ay da yapamiyolarmis. Agrisi inanilmaz

İlk bebeğimi 13+5 de kaybettim . O zamanlar da böyle bir listeye kendimi yazdırmıştım . Hamilelik takvimimi yapmıştım yarım kaldı bütün hevesim . Şimdi o yüzden çok korkuyorum listeye eklenmeye biraz zaman geçsin diye bekliyorum 10+4 te yim. Ama sohbetlerinize katılmaya çalışıyorum . Başından bu yana yazılan bütün sayfaları okudum her gün kaçırmadan yeri geldi kendim de yardım istedim sizlerden . Bilgi aldık bilgi verdik , iyi ki varsınız söz 20. Haftada o listeye gireceğim Allah izin verirse

Buraya bir şeyler yazıp paylaşım yapmayı ben de çok istiyorum ama iki kızım var onlarla ilgileneyim eve bakayım derken günler gelip geçiyor sayfalar da çok hızlı ilerliyor ayrıca kendimi uykudan da alamıyorum gündüz ayrı uyuyorum gece de on buçuk on bir gibi sızıp kalıyorum

Ben de burda cok paylasim olunca kendim yaptim artik. Mutfak robotunda cok pratik oldu. Ama robot sonrasinda calismiyor

Kızlar yaşımdan dolayı ikili taraması down sendrom riski sınıra yakın çıkmış. Amniyosentez yaptırmak istermisin diye sordu Dr. Ben istemedim olsada olmasada doğuracağım hocam dedim.
Kilo bile cok etkiliymis bu testlerde. Yas da ekstra. O yuzden hic caninizi sikmayin. Allahtan hayirlisi İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza

Bazen yediğin ödem falan derken böyle değişimler normal günlük tartılmak sağlıklı bir durum olmaz bence sadece takıntı kazanırsın çünkü doğru sonuç almazsın bari haftalık tartıl benim tavsiyem bu olur sana

Hayırlısı olsun canım insallah gönlünden geçen olsun sağlıkla tabi en önemlisi

Tecrubeli anneler size bir sorum olacak. Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz nasil birsey neye benziyor. Az once sanki bisey hissettim. Bebek miydi baska bisey miydi bilmiyorum nasil bir his biraz tarif edebilir misiniz:)
Bende bir haftadir hissediyorum artik. Bazen seyirme gibi. Bazende kasilma olarak hissediyorum. Ben ne zaman yatsam o uyaniyor. Kizimda da oyle olmustu.

Ben tuvalete bile zor kalkıyorum bana eziyet gibi geliyor masallah ya sana
Çok zor bir durum canım yaa. Ben de hiç istemiyorum uykum bolunsun ama çok acayip bir açlık hissi bu. Saatlerce uyuyamıyorum sonra da hop kalkıp işe gidiyorum üstüne. Bugün bir şeyler yiyip yaticam hiç huyum değildir gece yemesi ama Bakalım yine uyanacak miyim

Canım bebek istiyor demekki kalk ye tabiki benimki istese bende kalkarim hafif yedikten sonra sıkıntı yok muhtemelen 1 aya hepimiz aynı olacağız artık büyümeye başlıyoruz

Canım bebek istiyor demekki kalk ye tabiki benimki istese bende kalkarim hafif yedikten sonra sıkıntı yok muhtemelen 1 aya hepimiz aynı olacağız artık büyümeye başlıyoruz
Aynı olmayabilirsin bence ben ilk hamilelikte böyle değildim. Hatta kiloma çok takıntılı bir insan olduğum için gayet dikkatli gittim 11 kg almistim. Bu gebelikte ilk günden beri var nerdeyse mide kazinmasi, şaştım kaldım ne yapacağımı inşallah bulantı gibi sonradan geçen bir belirtidir bu da yoksa 100 kilo olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…