- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Odayı geçtim beşiğinde yatsa tüm gece yeter heralde bana şimdilikgecenin yarısını yanımda geçiriyor yoksa kalkıp ayaklanıyor beşikte
Sen eşittir ben demekGunaydiinben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi
Bizde öyleyiz bi uçta ben bi uçta eşim. Dönüp duruyor ortada kendisi de. Yaz gelse de yorgan bari olmaz yataktan kalabalık kalkar diye bekliyoruz+1
Ya benim yatağa geçincede bizi tekmeleyip itiyor tüm yatak onun sanki
Ne güzel yaa maşallah bizimki de öğrense düşecek diye ödüm kopuyor bazen yanıma alıyorum da bir anda emekleyip ayak ucundan aşağı uçacak diye aklım çıkıyor.Umut zaten alışkın aralarinda yatak bariyeri vardı, umut kırdı. Araya yastık sıkıştirdim düsmesinler diye değil, deli gibi yatiyorlar birbirinin üzerine yatmasın kendi alanlarinda kalsınlar diye. Ayak tarafinda korkuluk yok, duru kendi inebiliyor.
Ben işte de çok atıştırıyorum. Bi de işte 3 öğüne çıkıyor günlük öğün o da sıkıntı bakalım artık bi şekilde halldecepiz. Sağol canımHiçte bişeyn yok maşallah
Ama vermek istersen işe başladın oyalar seni verirsin zira evde hep yeniyor bende arkadaşlarımın verdiği kiloları okurken tatlı yiyordum bu akşam biri 21 kilo vermişte
Hem de ne zor her seferinde şu aklıma geliyor. İnstada görmüştüm anneliğe hazırlanmanın 10 yolu diye gülmekten yerlere yattım diğerleri de çok komik link alamadım hepsini atacaktım daEvet ya bez değiştirmek çok zor. Neler veriyorum eline 5 saniye de olsa dursun diye
Link de aldım 20 yoluymuş bu aradaNe güzel yaa maşallah bizimki de öğrense düşecek diye ödüm kopuyor bazen yanıma alıyorum da bir anda emekleyip ayak ucundan aşağı uçacak diye aklım çıkıyor.
Ben işte de çok atıştırıyorum. Bi de işte 3 öğüne çıkıyor günlük öğün o da sıkıntı bakalım artık bi şekilde halldecepiz. Sağol canım
Hem de ne zor her seferinde şu aklıma geliyor. İnstada görmüştüm anneliğe hazırlanmanın 10 yolu diye gülmekten yerlere yattım diğerleri de çok komik link alamadım hepsini atacaktım da
Eki Görüntüle 2787305
Eki Görüntüle 2787306
güzel benzetmişler olayıNe güzel yaa maşallah bizimki de öğrense düşecek diye ödüm kopuyor bazen yanıma alıyorum da bir anda emekleyip ayak ucundan aşağı uçacak diye aklım çıkıyor.
Ben işte de çok atıştırıyorum. Bi de işte 3 öğüne çıkıyor günlük öğün o da sıkıntı bakalım artık bi şekilde halldecepiz. Sağol canım
Hem de ne zor her seferinde şu aklıma geliyor. İnstada görmüştüm anneliğe hazırlanmanın 10 yolu diye gülmekten yerlere yattım diğerleri de çok komik link alamadım hepsini atacaktım da
Eki Görüntüle 2787305
Eki Görüntüle 2787306
Çok geçmiş olsun. Bi saat çok uzun bi süre değil terlememişse bi şey olmamıştır inşallah. Şurup biraz terletiyor çünkü. Daha önceden ben de öyle unutmuştum. İç cız ediyor evet.Hasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
aksama doğru , koltuk altiyla ölçüm yapti. ates sayılmaz 37.5 ama genel durum pek iyi değil. kafasını koyacak yer arıyor, yatsa yatamıyor, kalksa kalkamıyor. iyice acizlenince calpol verdim. çocuğum ilk ilacını icti yani. içerken de bir tuhaf etti kendini silkeliyor vs. bakalim pzt kadar gecerse şükür. gecmezse doktor yolları bizi bekler.
bir de bugün körün taşı gibi eşim uyuttu, yatırdı. camı açık unutmuş 1 saati geçmiştir oyle uyumuş cocuk. içim cız etti. zaten hasta iyice kötülemese bari. soğukta yatınca zatürre vs olmaz de mi? çok canim sıkıldı
İnşallah olmaz yaa. Kuzum benim geçmiş olsun. Üstü örtülüyse hemen üşümemiştir belki..Hasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
aksama doğru , koltuk altiyla ölçüm yapti. ates sayılmaz 37.5 ama genel durum pek iyi değil. kafasını koyacak yer arıyor, yatsa yatamıyor, kalksa kalkamıyor. iyice acizlenince calpol verdim. çocuğum ilk ilacını icti yani. içerken de bir tuhaf etti kendini silkeliyor vs. bakalim pzt kadar gecerse şükür. gecmezse doktor yolları bizi bekler.
bir de bugün körün taşı gibi eşim uyuttu, yatırdı. camı açık unutmuş 1 saati geçmiştir oyle uyumuş cocuk. içim cız etti. zaten hasta iyice kötülemese bari. soğukta yatınca zatürre vs olmaz de mi? çok canim sıkıldı
Sağol dünürüm tamam dememS Susam_tanesi masallahin var dünürüm, hiç kilom var deme taş olursun bak (eskiden öyle korkuturlardi bizi) 41 kere maşallah
Umutta duruda öyledi surekli yatak üstünde inmece oynata oynata öğrettim. Umutta ışe yaramısti' durudada ayni oyunu oynadık surekli oda öğrendi. Boşluk gördüğü veya hissettigi anda, arkasını döner sarkılır. Öğretsen alışır aslında.Benimki boş bulduğu yerden atar kendini ordan sordum canımsever atlamayı
Bence öğretmeye çalış emin ol rahat edersin. Önce oyun oynayarak gulerek kendin yataktan arkanı donerek in. Tekrarla surekli ipek i koy yatağa onada yaptır. Oyuna çevir daha sonra hep o şekil iniyor. 1 haftada öğreniyorNe güzel yaa maşallah bizimki de öğrense düşecek diye ödüm kopuyor bazen yanıma alıyorum da bir anda emekleyip ayak ucundan aşağı uçacak diye aklım çıkıyor.
Çok geçmiş olsun inşallah hastalanmadan atlatır. Allah korusun birşey olmaz Allahın izniyle.Hasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
Ayy maşallah ya ne güzelde durmuş öyle mahzun mahzun belli ki uyku hali var üzerinde pek yakışmış boncuğa maşallahBelikli güzelanneye oyuncak çıktıysa demek
İşe yaramasına sevindim bende kendimce öyle yapıp öğretmeye çalışıyordum ki eşim dalga geçiyordu yav he he diye ben devam edeyim bariBence öğretmeye çalış emin ol rahat edersin. Önce oyun oynayarak gulerek kendin yataktan arkanı donerek in. Tekrarla surekli ipek i koy yatağa onada yaptır. Oyuna çevir daha sonra hep o şekil iniyor. 1 haftada öğreniyor
Valla ben duruya söyliyerek hiç bir sey öğretemiyorum. Sadece taklit ediyor oyle öğreniyor. Umut'da aynı birsey soyle anlıyor ama yapmıyor. Yapma ben yaparim de yapmaya basla o zaman yapıyor.İşe yaramasına sevindim bende kendimce öyle yapıp öğretmeye çalışıyordum ki eşim dalga geçiyordu yav he he diye ben devam edeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?