Geçmiş olsun kuzuma tam kafasının neresi alınımıKızlar erva elif düştü yakafasi ceviz gibi sisti saniyeler içinde ☹☹ hemen once buz ardindan krem sürdüm.baktim hali biraz sakinledi calpol da verdim.agridan uyuyamazsa diye ama insAllah dogru yapmisimdir.yururken dolaba cakti kafayı.sivri degildi ama oyma çıkıntısı vardı.bu gece uyuyamam artik
Vicks sürmek iyi geliyormuş geçmiş olsun cana iyice hareketlendiler bizde habire kafayı sağa sola çarpıyoruz allah korusun dikkat etmek gerekiyor bayaKızlar erva elif düştü yakafasi ceviz gibi sisti saniyeler içinde ☹☹ hemen once buz ardindan krem sürdüm.baktim hali biraz sakinledi calpol da verdim.agridan uyuyamazsa diye ama insAllah dogru yapmisimdir.yururken dolaba cakti kafayı.sivri degildi ama oyma çıkıntısı vardı.bu gece uyuyamam artik
Nasıl bir oyun? Boşluktan kaçmayı öğretmek mükemmel olur. Benimki boşluk gördü mü daha da hızlanıyorUmutta duruda öyledi surekli yatak üstünde inmece oynata oynata öğrettim. Umutta ışe yaramısti' durudada ayni oyunu oynadık surekli oda öğrendi. Boşluk gördüğü veya hissettigi anda, arkasını döner sarkılır. Öğretsen alışır aslında.
Allah koruyor çocukları. Geçmiş olsun. Korkma yoktur inşallah bir şeyi. Çok oluyor bu aylarda düşme çarpma. .Kızım küçükken kafasını bir keresinde yere öyle kötü çarpmıştı ki, gözümüzün önünde bir kaç saniye içinde şişmişti. Korkup acile gitmiştik. Doktor buz uyguladı, meyve suyu içirmişti kusacak mı diye beklemişti, bir iki saat uyutmamıştı, müşadede kalmıştık. Çok şükür bir şey olmamıştı. Sonrasında ne kadar çarpıyordu artık alıştık buz koyup koyup geçiriyorduk. Eşim kask alıcam ben bu çocuğa diyorduKızlar erva elif düştü yakafasi ceviz gibi sisti saniyeler içinde ☹☹ hemen once buz ardindan krem sürdüm.baktim hali biraz sakinledi calpol da verdim.agridan uyuyamazsa diye ama insAllah dogru yapmisimdir.yururken dolaba cakti kafayı.sivri degildi ama oyma çıkıntısı vardı.bu gece uyuyamam artik
Verirsin daha 1 yaşından sonra kendiliğinden vermiştim ben de kızlarda hem çalışıyordum. Sen de yoğunsun istemesen de verirsin yavaştan bundan sonraEvet artık bir yerlere gitmek için hemen emeklemeye geçmiyor. Yürüyor düşerse emekleyerek devam
Ohh Göktuğcum da atmış adımını onun da gelir devamı artık
Yok yaa maalesef 6-7 kilo fazlam var hala. Ben de baktım bugün hamileyken kollarım bacaklarım daha inceAh bu emzirme dönemi bitirdi beni eskiden de ne zayıfmışım ha. O halime dönebilirim umarım
Geçmiş olsun canım belli ki ateşlenecek o halsizliği de ondan muhtemelen. Nasıl durumu şimdi?Hasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
aksama doğru , koltuk altiyla ölçüm yapti. ates sayılmaz 37.5 ama genel durum pek iyi değil. kafasını koyacak yer arıyor, yatsa yatamıyor, kalksa kalkamıyor. iyice acizlenince calpol verdim. çocuğum ilk ilacını icti yani. içerken de bir tuhaf etti kendini silkeliyor vs. bakalim pzt kadar gecerse şükür. gecmezse doktor yolları bizi bekler.
bir de bugün körün taşı gibi eşim uyuttu, yatırdı. camı açık unutmuş 1 saati geçmiştir oyle uyumuş cocuk. içim cız etti. zaten hasta iyice kötülemese bari. soğukta yatınca zatürre vs olmaz de mi? çok canim sıkıldı
İşe yaramaz olur mu canım. Ben de çalıştırıyorum öğrendi ama kendi başına yine bırakamıyorum inmesini ayarsız davranabiliyor. Yüzüstğ çeviriyorum kendi sarıyor aşağı iniyor. İnince de mutlu oluyor.İşe yaramasına sevindim bende kendimce öyle yapıp öğretmeye çalışıyordum ki eşim dalga geçiyordu yav he he diye ben devam edeyim bari
Geçmiş olsun Elif kuzusu a canım. Vicks sür aklında bulunsun düşmeden hemen sonra şişeyi engellerKızlar alnın sol köşesi..boynuz gibi çıktı..önce yeşil oldu sonra morardı..1 saat uyutmadim ama dayanamadı..ama uyuyamiyorum ben de korkudantam olarak ceviz gibi..saniyeler icinde çıktı
H hansela
SonsuzUmut
N Nehir8077
Ahhh güzelim ya çok geçmiş olsun bu ara hep böyle olacaklar en sıkıntılı zamanları Rabbim beterinden korusun ne kadar dikkat etsende anlık saniyelik bişey ah elifim inş rahat geçmiştir gecenKızlar erva elif düştü yakafasi ceviz gibi sisti saniyeler içinde ☹☹ hemen once buz ardindan krem sürdüm.baktim hali biraz sakinledi calpol da verdim.agridan uyuyamazsa diye ama insAllah dogru yapmisimdir.yururken dolaba cakti kafayı.sivri degildi ama oyma çıkıntısı vardı.bu gece uyuyamam artik
el.ayak izi için büyükler de daldırmalı olanları alabilirsin. komple eli ve ayağı çıkıyor heykel gibiInternetten el ayak izi alma kiti aldim 0-1 yas diyor ama ufacik benim kizin el bile sığmıyor. Hastanede de vermediler
Nasil yapsam acaba
estağfurullah canim ne kusuru, ama kuzularimin neşesini gördüm çook mutlu oldum.masallah onlara.
ne güzel ya. ben mutlu oldum valla. cok sukur öğleden sonra sütü gelmiş. artık anaciginin sütünü içecek ata bebek ❤Allah analı babalı büyütsün, bebis de sütünle de çabucak toparlasin kavuşsun annecigine.
ayy biliyor musun? benim de bir süt oglum var, doğumdan sonra annecigi şeker komasına girmisti. çok küçücuktü kendi de yoğun bakımdan çıkınca toparlasin diye emzirmistim, biraz da bizle kalmıştı. küçük kizim emiyordu o vakit.
civan çok komik yaİzledim canım maşallah civana ve arel'e. Ne guzelde oynuyorlar.
ahhhh bahar keşke bende ayirsam odayı. valla civani kediler bile uyandırıyor bizleykenPetek denk geliyor o tarafta aslinda umut yatıyor'ama umut uyuya kalmış bende bu tarafa yatirdim. Diger taraf dolaba denk geliyor.
amin canim.sagolasinMigren çok zor Allah yardımcın olsun
Kudurmalarını severim ya
insallah canım Allah korusun biraz daha gec kalınsa kaybederlermişAyy kıyamam ben ona ne güzel yapmışsın helin yaşifa olsun hemen toparlasın minik ata
amaaa jadeee valla imreniyorum. itiraf etmek gerekirse arelin saçını bağladım ben bayaBelikli güzelanneye oyuncak çıktıysa demek
tip fakultesine yonlendirmisler canim bebek yoğun bakım.uniteai için.. ama esi doktor burda okumustu unv yi . hocalari yani hep. sağolsunlar ilgilenmişler.Anneli babalı sağlıklA büyüsün Ata cık. Senden de Allah razı olsun. Hangi hastane acaba ben de 36 ya girerken doğurmuştum. Yoğun bakım günleri çok zordu. Doktorumuz mükemmeldi . Çabucak büyüsün AtacıkHelinnnnn
oy kiyamam.ya çok gecmi s olsun. olacağı varmış üzülme ilaç vererek iyi yapmissin. cabucak atlatsin asım paşaHasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
aksama doğru , koltuk altiyla ölçüm yapti. ates sayılmaz 37.5 ama genel durum pek iyi değil. kafasını koyacak yer arıyor, yatsa yatamıyor, kalksa kalkamıyor. iyice acizlenince calpol verdim. çocuğum ilk ilacını icti yani. içerken de bir tuhaf etti kendini silkeliyor vs. bakalim pzt kadar gecerse şükür. gecmezse doktor yolları bizi bekler.
bir de bugün körün taşı gibi eşim uyuttu, yatırdı. camı açık unutmuş 1 saati geçmiştir oyle uyumuş cocuk. içim cız etti. zaten hasta iyice kötülemese bari. soğukta yatınca zatürre vs olmaz de mi? çok canim sıkıldı
amanin neler olmus öyle ya. cok tehlikeli zamanları hele de 2 cocuklular hiç yetişemez engelleyemez olduk bu kazaları. bizde her gün var vukuat. cok geçmiş olsun canim. umarım şimdi birseycigi kalmamıştır.Kızlar alnın sol köşesi..boynuz gibi çıktı..önce yeşil oldu sonra morardı..1 saat uyutmadim ama dayanamadı..ama uyuyamiyorum ben de korkudantam olarak ceviz gibi..saniyeler icinde çıktı
H hansela
SonsuzUmut
N Nehir8077
Eline sağlık dünürcannBende mutfak temizledim bugün araya dereye sıkıştırdım
Canim beni tarif etmissin.burayi isik hiziyla okuyup genelde bebek uyutmaya calisirken yaziyorum.artik epey hizli yazmaya basladim
Ama ben de yoruluyorum ve inan yemek yapmaya vakit yok.elif sürekli bi yaramazlık pesinde..Ali de hic durmuyorfilm izlemek mi? Dün gece cocukalrı uyuttum.elif uyandi gene uyuttum derken gece 00.00 dan sonra blade diye vampirli film açtı eşim.sırf vakit gecirelim diye korku filmi izledim ya gece 2.30 da yattim.elif kac defa uyandı..bugun ben perisanim.noldu film izlrdim.bunu basardim sonra kendime kızdım film senin neyine..senin hayatin film zaten diye bu arada korku filmi de hic sevmem.bi carsambalari dogdugun ev kaderindir i yakalamaya calisiyorum. Bak bugun de tejrari koymuslar. Izlemedigim yere azcik bakabildim.iki defa denk gelmemem ragmen bir bolumu tam izleyemedim herkes sadakatsizi izliyormuş burda çekiliyor diye.ama ben dayanamiyorum cok sinir bozucu o adam
Az mı kaldıAybodır bıdır oldular edem yürüyüşü arkasındayım ki benimki öyle kendşkendine yürümüyorda her yerden tutup kalkıyor kafa çarp eli kaydı düştü derken bütün gün nasıl bitiyor anlamıyorum bütün günler aynı geliyor bana replikler bile aynı,olsun be aslım büyüyorlar işte az kaldı diyelim
Hadi inşallah canım gönlüne göre olsun programın zorlamaz umarımAhh canım ya ne stres olmuşsundur hayırlara yor inş. bütün gün stres halindeyiz ya aman düştüler aman düşecekler yok oraya çarpmasın derken geceleri de bilinçaltımız rahat vermiyor
Ahh canım ya hep aynı Bi sabah oluyor Bi akşam okumak istediğim birsürü kitap duruyor Zeynep anne farkında mısın hiç birlikte resim yapmıyoruz diyor eşimle oturup iki sohbet edemiyoruz ayşeye sadece temel ihtiyaçları için vakit ayıraniliyorum manevi beslenmeye ihtiyacım var ama olmuyor yetmiyor zaman neyse bu hafta ablam geliyor gelecek haftada ders programım değişiyor rahatlarım inş.
Sağlıkla büyüsün Atakızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
@nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size
Haydo da direk balıklama atlıyor hiç usulü bilmez gözü kara yiğidimBenimki boş bulduğu yerden atar kendini ordan sordum canımsever atlamayı
Belikli güzelanneye oyuncak çıktıysa demek
Siraliyosa yürür canım sizin tutmanıza guvenip yürüme gecikebilir ben hiç tutmadım yürütmek için yürüteç de kullanmadik karşısına oyuncak koyduk ama şöyle bi psikoloji oluyo çözdüm yani oyincagi yere koyunca emekleyerek almaya calisiyo elimde yukarda tutarak gel oyuncak hadi gel al deyince yürümeye calisti o sekildeBende bi an önce yürüse diye istiyorumbelim elvermiyor artık tutup yürütmeye. Yürümek istiyor ama daha beceremiyor. Yürüme arkadaşı aldım onla yürüsün arada diye korktu beceremedi onu da. Daha var bizim yürümemize sanırım
Sen eşittir ben demek
Çok güldüm ya aynen valla her kelimesi doğru.Ne güzel yaa maşallah bizimki de öğrense düşecek diye ödüm kopuyor bazen yanıma alıyorum da bir anda emekleyip ayak ucundan aşağı uçacak diye aklım çıkıyor.
Ben işte de çok atıştırıyorum. Bi de işte 3 öğüne çıkıyor günlük öğün o da sıkıntı bakalım artık bi şekilde halldecepiz. Sağol canım
Hem de ne zor her seferinde şu aklıma geliyor. İnstada görmüştüm anneliğe hazırlanmanın 10 yolu diye gülmekten yerlere yattım diğerleri de çok komik link alamadım hepsini atacaktım da
Eki Görüntüle 2787305
Eki Görüntüle 2787306
Geçmiş olsun canım ya kuzum benim boğazı falan mı ağrıyor acabaHasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
Ay ben geç gördüm ya nasıl şimdi elif kuzum ya bu kazalar bizi panik atak yapmazsa iyi bişey olmaz insallah ama zeytinyağı morluğu aliyo şişliği de hafifletiyor Allah beterinden korusun sekeparemKızlar erva elif düştü yakafasi ceviz gibi sisti saniyeler içinde ☹☹ hemen once buz ardindan krem sürdüm.baktim hali biraz sakinledi calpol da verdim.agridan uyuyamazsa diye ama insAllah dogru yapmisimdir.yururken dolaba cakti kafayı.sivri degildi ama oyma çıkıntısı vardı.bu gece uyuyamam artik
Evet bizde hep olmasada arada yanımızda oluyor uykudan bir şey anlamıyoruz o zamanOdayı geçtim beşiğinde yatsa tüm gece yeter heralde bana şimdilikgecenin yarısını yanımda geçiriyor yoksa kalkıp ayaklanıyor beşikte
HemenŞöyle iki yanaktan bir ısırık isterim o zamantabi canım zevkle
Ahahha çokiyiLink de aldım 20 yoluymuş bu arada
Bi ahtapota bi de bebek neredeye çook gülmüştüm yaşayan bilir
Geçmiş olsun canımHasta bebeler grubuna Asim da eklendi. dün zaten huysuzdu ama dişe yorduydum. gece uykusuna yatirirken uyudu, ama emiyor hala bir taraftan da inliyor. kesin bir yeri agriyor dedim ki gece iyice koyulttu hastalığı. ne uyudu ne uyandi. kendini oradan oraya atti. ağla ağla bir hal oldu. temassız ates ölçerle ates ölcüyorum, ates 36.5. 36.8 ama Anne elime göre ateşli gibi. sonradan aklıma geldi kendimi ölçtum. 35 gibi benim ates. neyse oyle böyle sabah oldu
Kuzum benşm yatak yüksek inemez ki dahaUmutta duruda öyledi surekli yatak üstünde inmece oynata oynata öğrettim. Umutta ışe yaramısti' durudada ayni oyunu oynadık surekli oda öğrendi. Boşluk gördüğü veya hissettigi anda, arkasını döner sarkılır. Öğretsen alışır aslında.
Ayşe kuzumu küçük önden bağlanan saçı da çok yakışıyorAyy maşallah ya ne güzelde durmuş öyle mahzun mahzun belli ki uyku hali var üzerinde pek yakışmış boncuğa maşallahbiz ayşemin bu kel kafayla ancak 3 yaşta falan örgü örmeye başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?