2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun kuzuma tam kafasının neresi alınımı

Vicks sürmek iyi geliyormuş geçmiş olsun cana iyice hareketlendiler bizde habire kafayı sağa sola çarpıyoruz allah korusun dikkat etmek gerekiyor baya

Nasıl bir oyun? Boşluktan kaçmayı öğretmek mükemmel olur. Benimki boşluk gördü mü daha da hızlanıyor

Allah koruyor çocukları. Geçmiş olsun. Korkma yoktur inşallah bir şeyi. Çok oluyor bu aylarda düşme çarpma. .Kızım küçükken kafasını bir keresinde yere öyle kötü çarpmıştı ki, gözümüzün önünde bir kaç saniye içinde şişmişti. Korkup acile gitmiştik. Doktor buz uyguladı, meyve suyu içirmişti kusacak mı diye beklemişti, bir iki saat uyutmamıştı, müşadede kalmıştık. Çok şükür bir şey olmamıştı. Sonrasında ne kadar çarpıyordu artık alıştık buz koyup koyup geçiriyorduk. Eşim kask alıcam ben bu çocuğa diyordu

Verirsin daha 1 yaşından sonra kendiliğinden vermiştim ben de kızlarda hem çalışıyordum. Sen de yoğunsun istemesen de verirsin yavaştan bundan sonra
Geçmiş olsun canım belli ki ateşlenecek o halsizliği de ondan muhtemelen. Nasıl durumu şimdi?
İşe yaramasına sevindim bende kendimce öyle yapıp öğretmeye çalışıyordum ki eşim dalga geçiyordu yav he he diye ben devam edeyim bari
İşe yaramaz olur mu canım. Ben de çalıştırıyorum öğrendi ama kendi başına yine bırakamıyorum inmesini ayarsız davranabiliyor. Yüzüstğ çeviriyorum kendi sarıyor aşağı iniyor. İnince de mutlu oluyor.
Geçmiş olsun Elif kuzusu a canım. Vicks sür aklında bulunsun düşmeden hemen sonra şişeyi engeller

N Nehir8077 yatak odalari güneyde bizim canim, dün de güneşli olunca çok aşırı soğuk gelmiyor camlardan. bir de cocuk kilidi olunca az açılıyor, anlamamış. ben olsam yine de farkederdim. işin tuhafi cami açan da kendisiydi. ama aksam üzeri gunes gidince iyice serinlemis icerisi.

Ahhh güzelim ya çok geçmiş olsun bu ara hep böyle olacaklar en sıkıntılı zamanları Rabbim beterinden korusun ne kadar dikkat etsende anlık saniyelik bişey ah elifim inş rahat geçmiştir gecen

misskokulumm gece yine ayniydi. 37.5 geçmedi ates. ama uyurken bile inledi. benim cocuklarin kolay kolay ateşi yükselmez zaten niyeyse. kızlarda 38 i bulunca enfeksiyon tüm vücudu sarmış olurdu. ondan korkuyorum ya. bir de dünkü cam açıklığından. belki hafif geçirir, bugün de gozleyeyim

Internetten el ayak izi alma kiti aldim 0-1 yas diyor ama ufacik benim kizin el bile sığmıyor. Hastanede de vermediler
Nasil yapsam acaba
el.ayak izi için büyükler de daldırmalı olanları alabilirsin. komple eli ve ayağı çıkıyor heykel gibi
estağfurullah canim ne kusuru, ama kuzularimin neşesini gördüm çook mutlu oldum. masallah onlara.
sağol teyzesi
ne güzel ya. ben mutlu oldum valla. cok sukur öğleden sonra sütü gelmiş. artık anaciginin sütünü içecek ata bebek ❤
İzledim canım maşallah civana ve arel'e. Ne guzelde oynuyorlar.
civan çok komik ya
Petek denk geliyor o tarafta aslinda umut yatıyor'ama umut uyuya kalmış bende bu tarafa yatirdim. Diger taraf dolaba denk geliyor.
ahhhh bahar keşke bende ayirsam odayı. valla civani kediler bile uyandırıyor bizleyken
Migren çok zor Allah yardımcın olsun
Kudurmalarını severim ya
amin canim.sagolasin
Ayy kıyamam ben ona ne güzel yapmışsın helin ya şifa olsun hemen toparlasın minik ata
insallah canım Allah korusun biraz daha gec kalınsa kaybederlermiş çok şükür iyi arkadaşın da sütü gelmeye başlamış
Belikli güzel anneye oyuncak çıktıysa demek
amaaa jadeee valla imreniyorum. itiraf etmek gerekirse arelin saçını bağladım ben baya ama sonra cinsiyet kavramının oluşmasını yanlış etkiler.miyim diye bıraktım
tip fakultesine yonlendirmisler canim bebek yoğun bakım.uniteai için.. ama esi doktor burda okumustu unv yi . hocalari yani hep. sağolsunlar ilgilenmişler.
oy kiyamam.ya çok gecmi s olsun. olacağı varmış üzülme ilaç vererek iyi yapmissin. cabucak atlatsin asım paşa
amanin neler olmus öyle ya. cok tehlikeli zamanları hele de 2 cocuklular hiç yetişemez engelleyemez olduk bu kazaları. bizde her gün var vukuat. cok geçmiş olsun canim. umarım şimdi birseycigi kalmamıştır.

D dilzar adım paşada hastalandı kıyamam ben ona ya ayşede sabaha karşı çok ağladı gözleri kapalı ağlıyor kendini sağa sola atıyor herşeyi dişe yorar olduk Bi çıksada rahatlasa yavrum

Bende mutfak temizledim bugün araya dereye sıkıştırdım
Eline sağlık dünürcann
Film biraz lükse kaciyo işimi görsem yeter ben izliyodum sadakatsizi ama artık bakmıyorum sıktı adam karizma ama ya
Az mı kaldı hadi inşallah valla.dogru replikler bile aynı koreldim yeni kelime bulup cümle içinde kullanmaya çalışayım bari beynim kucucuk kaldı
Hadi inşallah canım gönlüne göre olsun programın zorlamaz umarım
Sağlıkla büyüsün Ata canım senin sütünü mu istedi ben de bana yardımcı ol sen sağsan olur mu demiş ya gel benim gogsumu sağ gibi anladım bı an bizimkiler büyüdü ya süt yeni doğan bebeğe olur mu ki
Benimki boş bulduğu yerden atar kendini ordan sordum canım sever atlamayı
Haydo da direk balıklama atlıyor hiç usulü bilmez gözü kara yiğidim
Belikli güzel anneye oyuncak çıktıysa demek
Masallahhhh asya kuş nasıl da bakımlı bir kız oğlum güzel bı meslek sahibi olsun da kuaförlere bol bol para harcayın ohhh sefaniz olsun o güzel saçlar ev topuzuyla kalmayacak
Siraliyosa yürür canım sizin tutmanıza guvenip yürüme gecikebilir ben hiç tutmadım yürütmek için yürüteç de kullanmadik karşısına oyuncak koyduk ama şöyle bi psikoloji oluyo çözdüm yani oyincagi yere koyunca emekleyerek almaya calisiyo elimde yukarda tutarak gel oyuncak hadi gel al deyince yürümeye calisti o sekilde yukarda tutmaktan kastım kendi boyuna göre kafa hizası öyle görünce direk yürümeye atılıyor denenebilir
Sen eşittir ben demek
Hepimiz hepimizzzz
Çok güldüm ya aynen valla her kelimesi doğru.
Geçmiş olsun canım ya kuzum benim boğazı falan mı ağrıyor acaba
Ay ben geç gördüm ya nasıl şimdi elif kuzum ya bu kazalar bizi panik atak yapmazsa iyi bişey olmaz insallah ama zeytinyağı morluğu aliyo şişliği de hafifletiyor Allah beterinden korusun sekeparem

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…