Durunun diğer boş tarafına ne koyuyorsun bahar ay ne güzel ayırdın yanından erkenden bakalım daha o evre olacak bizlerde
Ay çok kötü olmuşsundur hayırdır inşallahGece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun
Aybodır bıdır oldular edem yürüyüşü arkasındayım ki benimki öyle kendşkendine yürümüyorda her yerden tutup kalkıyor kafa çarp eli kaydı düştü derken bütün gün nasıl bitiyor anlamıyorum bütün günler aynı geliyor bana replikler bile aynı,Gunaydiinben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi
replikler bile aynı,
Ahh canım ya ne stres olmuşsundur hayırlara yor inş. bütün gün stres halindeyiz ya aman düştüler aman düşecekler yok oraya çarpmasın derken geceleri de bilinçaltımız rahat vermiyorGece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun
Ahh canım ya hep aynı Bi sabah oluyor Bi akşam okumak istediğim birsürü kitap duruyor Zeynep anne farkında mısın hiç birlikte resim yapmıyoruz diyor eşimle oturup iki sohbet edemiyoruz ayşeye sadece temel ihtiyaçları için vakit ayıraniliyorum manevi beslenmeye ihtiyacım var ama olmuyor yetmiyor zaman neyse bu hafta ablam geliyor gelecek haftada ders programım değişiyor rahatlarım inş.Gunaydiinben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi
sıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi kiHelinnnnn canim bende karanlikta uyutuyorum. Sicakliyor olabilir mi. Bizim kiz hep üstünü aciyor sicakliyor sanirim 23 derece flan oda aslinda ama ustunu örttürmüyor bende polar giydiriyorum su sira. Ama serinde daha rahat uyuyor gibi geldi bana. Anneme gitmistim evi serindi oda 20 dereceydi baya rahat uyudu o gece ustunude acmadi bilemedim ki.
migreni olan biri olarak karanlık hasretim vallaBenimki karanlıkta yatıyor çok şükür ben ışıkta uyuyamıyorum da
ah canim senin de durumlar aynı iki bebek sende de. inşallah daha kolaylaşır daha eğlenceli olurMenümüz ayni canim..ben de cok kasmiyorum.yiyorsa yiyor.yemiyorsa zorlamıyorum.ama Ali beni bitiriyor..nazlana nazlana artik cildiriyorum.bu aksam yorgunluktan caya elim carpti esimi yakiyordum az kalsin.soylendim.Ali o kadar yormus ki yemek yemedigi icin pesinde kosmaktan dermanim kalmamis dedim.baktim nasil da kuzu kuzu yemeye basladıanneligin bilmem kacinci maddesi: kendini acındır
tikce hem daha zor hem de daha eglenceli oluyor. soyle 6 aya tadından yenmez bence
Büyüdüler valla..yeri geldi cok zorlandiniz ama büyüttunuz..resmen iki bebek.ikiz gibi.❤❤❤ N Nehir8077 ve sen ikinize de helal olsun
he ya civan da kuduruyor arel sayesindeBüyüdüler de dans ediyorlar yan yana maşallah
ay canim nasıl eklemişsem abimler de eksikmis sizi eklerken farkettim kusura bakmayın uykusuz bi anima geldi sanirim
ekledim şimdi canimBende göremiyorum sanırım yakın arkadaslar olarak paylaşmış. Bizi unutmuş
sadaka çıkar baharım. ekmek ver komşulara istersen. Allah hayırlara cikarsin içini ferah tutGece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun
ekledim canim
InsAllah canım..hepsi saglıkla ve bizimle huzurla büyüsünlersıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi ki
migreni olan biri olarak karanlık hasretim valla
ah canim senin de durumlar aynı iki bebek sende de. inşallah daha kolaylaşır daha eğlenceli olur
he ya civan da kuduruyor arel sayesinde
ay canim nasıl eklemişsem abimler de eksikmis sizi eklerken farkettim kusura bakmayın uykusuz bi anima geldi sanirim
ekledim şimdi canim
sadaka çıkar baharım. ekmek ver komşulara istersen. Allah hayırlara cikarsin içini ferah tut
ekledim canim
Bana da kızım doğduğunda aynı şeyleri söylüyorlardı. Bugünleri arayacaksın bunlar en kolay zamanı diye ama ben de tam tersini yaşadım. Büyüdükçe kolaylaştı, büyüdükçe daha zevkli oldu. Zorluk her zaman var ama yine de kucağında, elin kolun bağlı, memeden başka beslenemeyen, sana tamamıyla muhtaç hali çok zor. Şimdi en azından bir işim olsa bırakabilecek duruma geliyor. Bir kahvaltımı yemeğimi hazırlarken oyalanacak bir oyuncak bulabiliyor. Kızımın bebekliği çok zordu, ben onun için büyüdükçe kolay geldi sanmıştım ama oğlumun bebekliği kızım kadar zor olmamasına rağmen yine de büyüdükçe daha kolay geliyor.Vallahi herkes bugunlerini arayacaksın, en kolayi boyle, kucukken bakmak hareketlenince daha zorlanacaksin derdi. Umutta da durudada bence bana göre en zor dönem bebeklikleri. Ali'ninde umut'unda zaman geçtikçe aralari daha iyi olacak insallah. Suan bazi işlere yetişemiyorum ama ne yapalim, zaten gelen gidende yok birazda ona guveniyorum. Resimde gordugun gibi 4 gun oldu cocuklarin carsaf nevresimlerini yikayali, ama bir turlu takamadım. Kismet bu gun takicam insallah.
ah şu dişler ahhhhInsAllah canım..hepsi saglıkla ve bizimle huzurla büyüsünler❤❤
Bu arada dis çığlık attırir canim
Hosgelmis sut kardeskızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size
estağfurullah canim ne kusuru, ama kuzularimin neşesini gördüm çook mutlu oldum.sıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi ki
ah canim senin de durumlar aynı iki bebek sende de. inşallah daha kolaylaşır daha eğlenceli olur
ekledim şimdi canim
sadaka çıkar baharım. ekmek ver komşulara istersen. Allah hayırlara cikarsin içini ferah tut
ekledim canim
Allah analı babalı büyütsün, bebis de sütünle de çabucak toparlasin kavuşsun annecigine.kızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size
Ben cocuklarla yatmayı pek sevmiyorum dinlenemiyorum. Tek çocuk ya sende ben yatsam yanlarinda, tek yatağa ikiside sıkışıyor.Oyyy masallah guzelliklerevet ben karya ile yanyana uyuyorum babasini diger yatak odasina kovduk
Evet kesinlikleBencede en zor donem bebeklik cocuk derdini söyleyemiyor edemiyor en hizli buyuyp gelistikleri ve zorlandiklari donem. Onlarin bu zor donminde bizde zorlaniyoruz ama gecici.
Insallah canım ya sorunsuz atlaririz 2 yas sendromunu. gerçi benimkilerin 2 yası beklemelerine gerek yok, zaten cok çığlık atan cocuklar.Canım farketmedim biliyor musun
Sen söyleyince baktım. O kadar tatlışlar ki gözum başka seye takılmadı.ayrıca seni çok iyi anlıyorum.zorlaniyoruz evet ama gececek bence de büyüdükçe.bence de en zor evre bir bebeklik(ilk 4 5 ay) iki de 2 yaş sendromuonları da atlattik mi tamamdir. Şu an sen birini atlatıyorsun zaten.ama onda da hayırli komşun varsa rahatsın.bagrisa cağrısa şikayete gelmezse.benim oglan 2 3 yas arası gereksiz yere çok çığlık atıp ağladı.her cocuk başka.ama o 2 3 yas arası çok da dillendi.herhalde dil gelişimi ile çığlık atma arasında bir bag olmali gitgide kolaylasacak insAllah canim ❤
Umut zaten alışkın aralarinda yatak bariyeri vardı, umut kırdı. Araya yastık sıkıştirdim düsmesinler diye değil, deli gibi yatiyorlar birbirinin üzerine yatmasın kendi alanlarinda kalsınlar diye. Ayak tarafinda korkuluk yok, duru kendi inebiliyor.Ooo canım kolay gelsin uykusuz ve yorgun bi de teyzene yemek yetiştirmişsin. Sen cennetliksin maşallah. Çocukla misafir de çok zor kolaylıklar..
Ne güzel anlatmışsın
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın gerçekten..
Maşallah Göktuğ a kalabalık evde herkesten bişeyler öprençyordur tabi
Karya ya da maşallah
Daha ne olsun çok güzel maşallah
Ay ne güzel manzara yatağa geçmişsiniz siz düşmüyorlar mı?
Evet kesinlikle büyüdükçe dedigin gibi daha keyifli, ve daha kolay. Önune birsey vererek oyalaya biliyorsun. Yapma etme diye biliyorsun. Diger türlü ıkın ıkın dur domates gibi yaparlardı kendilerini.Bana da kızım doğduğunda aynı şeyleri söylüyorlardı. Bugünleri arayacaksın bunlar en kolay zamanı diye ama ben de tam tersini yaşadım. Büyüdükçe kolaylaştı, büyüdükçe daha zevkli oldu. Zorluk her zaman var ama yine de kucağında, elin kolun bağlı, memeden başka beslenemeyen, sana tamamıyla muhtaç hali çok zor. Şimdi en azından bir işim olsa bırakabilecek duruma geliyor. Bir kahvaltımı yemeğimi hazırlarken oyalanacak bir oyuncak bulabiliyor. Kızımın bebekliği çok zordu, ben onun için büyüdükçe kolay geldi sanmıştım ama oğlumun bebekliği kızım kadar zor olmamasına rağmen yine de büyüdükçe daha kolay geliyor.
İzledim canım maşallah civana ve arel'e. Ne guzelde oynuyorlar.sıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi ki
ekledim şimdi canim
ekledim canim
Petek denk geliyor o tarafta aslinda umut yatıyor'ama umut uyuya kalmış bende bu tarafa yatirdim. Diger taraf dolaba denk geliyor.Durunun diğer boş tarafına ne koyuyorsun bahar ay ne güzel ayırdın yanından erkenden bakalım daha o evre olacak bizlerde
Ahahhahah benzer işlerde bugünyapma etme dur ah bak gördün mü ben sana dedim ah bak gene gidiyor kızım ah bak ben de düştüm ah seni tutayin derken kafayi carptım ah bu benim belim niye tuttu gene ahhh ahh ben niye ahh diyorun..oyy basımm basşimmm
Migren çok zor Allah yardımcın olsunsıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi ki
ekledim şimdi canim
ekledim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?