2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay çok kötü olmuşsundur hayırdır inşallah

Aybodır bıdır oldular edem yürüyüşü arkasındayım ki benimki öyle kendşkendine yürümüyorda her yerden tutup kalkıyor kafa çarp eli kaydı düştü derken bütün gün nasıl bitiyor anlamıyorum bütün günler aynı geliyor bana replikler bile aynı, olsun be aslım büyüyorlar işte az kaldı diyelim

replikler bile aynı,
yapma etme dur ah bak gördün mü ben sana dedim ah bak gene gidiyor kızım ah bak ben de düştüm ah seni tutayin derken kafayi carptım ah bu benim belim niye tuttu gene ahhh ahh ben niye ahh diyorun..oyy basımm basşimmm

Ahh canım ya ne stres olmuşsundur hayırlara yor inş. bütün gün stres halindeyiz ya aman düştüler aman düşecekler yok oraya çarpmasın derken geceleri de bilinçaltımız rahat vermiyor
Ahh canım ya hep aynı Bi sabah oluyor Bi akşam okumak istediğim birsürü kitap duruyor Zeynep anne farkında mısın hiç birlikte resim yapmıyoruz diyor eşimle oturup iki sohbet edemiyoruz ayşeye sadece temel ihtiyaçları için vakit ayıraniliyorum manevi beslenmeye ihtiyacım var ama olmuyor yetmiyor zaman neyse bu hafta ablam geliyor gelecek haftada ders programım değişiyor rahatlarım inş.

sıcak olabilir. tulum giyiyor yine de bi battaniye atıyorum üstüne dayanamayıp. diş çığlık attırır mi ki
Benimki karanlıkta yatıyor çok şükür ben ışıkta uyuyamıyorum da
migreni olan biri olarak karanlık hasretim valla
ah canim senin de durumlar aynı iki bebek sende de. inşallah daha kolaylaşır daha eğlenceli olur
Helinnnnn masallah cıvan ve arel e

Büyüdüler de dans ediyorlar yan yana maşallah
he ya civan da kuduruyor arel sayesinde
Helinnnnn ben göremiyorum minnoslari
ay canim nasıl eklemişsem abimler de eksikmis sizi eklerken farkettim kusura bakmayın uykusuz bi anima geldi sanirim
Bende göremiyorum sanırım yakın arkadaslar olarak paylaşmış. Bizi unutmuş
ekledim şimdi canim
sadaka çıkar baharım. ekmek ver komşulara istersen. Allah hayırlara cikarsin içini ferah tut
Helinnnnn ben de göremedim yakışıklıları
ekledim canim

InsAllah canım..hepsi saglıkla ve bizimle huzurla büyüsünler ❤❤
Bu arada dis çığlık attırir canim

Bana da kızım doğduğunda aynı şeyleri söylüyorlardı. Bugünleri arayacaksın bunlar en kolay zamanı diye ama ben de tam tersini yaşadım. Büyüdükçe kolaylaştı, büyüdükçe daha zevkli oldu. Zorluk her zaman var ama yine de kucağında, elin kolun bağlı, memeden başka beslenemeyen, sana tamamıyla muhtaç hali çok zor. Şimdi en azından bir işim olsa bırakabilecek duruma geliyor. Bir kahvaltımı yemeğimi hazırlarken oyalanacak bir oyuncak bulabiliyor. Kızımın bebekliği çok zordu, ben onun için büyüdükçe kolay geldi sanmıştım ama oğlumun bebekliği kızım kadar zor olmamasına rağmen yine de büyüdükçe daha kolay geliyor.

kızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size

Aslihaydo Kalppare S Susam_tanesi Jadesi Zeyay1420 Helinnnnn

Hayir olsun canlarim aynen bilincalti bencede simdi dusunuyorum su salak programlari izliyordum gecen adam ağlıyordu kizi icin kizi kayipti kacmis mi kandırilmis mi benimde icim acidi o kadar bebekken bak buyut vs dusundum kopekte su ınstagramda unlu birinin kopegi var ayni o kopekten gordum kilik kiyafet park markta günlük rutinler birleşince boyle kabus oldu sanirim. Yinede kek yapip vereyim komsuya. Sagolun kizlar Allah razi olsun. Hosgelmis sut kardes

estağfurullah canim ne kusuru, ama kuzularimin neşesini gördüm çook mutlu oldum. masallah onlara.

Allah analı babalı büyütsün, bebis de sütünle de çabucak toparlasin kavuşsun annecigine.

ayy biliyor musun? benim de bir süt oglum var, doğumdan sonra annecigi şeker komasına girmisti. çok küçücuktü kendi de yoğun bakımdan çıkınca toparlasin diye emzirmistim, biraz da bizle kalmıştı. küçük kizim emiyordu o vakit.

Oyyy masallah guzellikler evet ben karya ile yanyana uyuyorum babasini diger yatak odasina kovduk
Ben cocuklarla yatmayı pek sevmiyorum dinlenemiyorum. Tek çocuk ya sende ben yatsam yanlarinda, tek yatağa ikiside sıkışıyor.
Bencede en zor donem bebeklik cocuk derdini söyleyemiyor edemiyor en hizli buyuyp gelistikleri ve zorlandiklari donem. Onlarin bu zor donminde bizde zorlaniyoruz ama gecici.
Evet kesinlikle
Insallah canım ya sorunsuz atlaririz 2 yas sendromunu. gerçi benimkilerin 2 yası beklemelerine gerek yok, zaten cok çığlık atan cocuklar.
Umut zaten alışkın aralarinda yatak bariyeri vardı, umut kırdı. Araya yastık sıkıştirdim düsmesinler diye değil, deli gibi yatiyorlar birbirinin üzerine yatmasın kendi alanlarinda kalsınlar diye. Ayak tarafinda korkuluk yok, duru kendi inebiliyor.
Evet kesinlikle büyüdükçe dedigin gibi daha keyifli, ve daha kolay. Önune birsey vererek oyalaya biliyorsun. Yapma etme diye biliyorsun. Diger türlü ıkın ıkın dur domates gibi yaparlardı kendilerini.

İzledim canım maşallah civana ve arel'e. Ne guzelde oynuyorlar.

Migren çok zor Allah yardımcın olsun
Kudurmalarını severim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…