2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy kıyamam ben ona ne güzel yapmışsın helin ya şifa olsun hemen toparlasın minik ata

Ehtani dünyamız olfularbaharcım korku bilinçaltına işliyor kıyamam sana pek gündüz kuşağı izlememek lazım aslında ha

Çabucak çıkar inşallah bebek canım. Kendi sağım yapsın ama gelir sütü sen teşvik et. Onun sütü ağız sütü ya çok daha besleyici şimdi bizimkinin içeriği farklı bizim bebelere göre. Ya benim oğlan da 34 hafta içinde doğdu ya içim Bi hoş oldu ne zor olmuştur arkadaşın için. Güzel düşüncenden öperim seni
Internetten el ayak izi alma kiti aldim 0-1 yas diyor ama ufacik benim kizin el bile sığmıyor. Hastanede de vermediler
Nasil yapsam acaba
İade et bence canım bizimkiler koca dana oldular maşşallah olmaz artık. Onun yerine elleri tutup kalıp çıkarıp boyuyorlar falan öyle bişey yapabilirsin.öyle veren hastane var mı ki belki acı bademin full paketinde falan vardır

Jadesi aynı sorular bende de var nasıl ördün yaa ben 2 kulak yapana kadar canım çıkıyo
Biz bez değiştiremiyoruz yağlı güreş yapıyoruz resmen, en son tek bacak havada kurbanlık gibi kalıyor benim oğlan bir de saç nasıl örülür ki acaba dedim

Evet artık bir yerlere gitmek için hemen emeklemeye geçmiyor. Yürüyor düşerse emekleyerek devam
Ohh Göktuğcum da atmış adımını onun da gelir devamı artık
Yok yaa maalesef 6-7 kilo fazlam var hala. Ben de baktım bugün hamileyken kollarım bacaklarım daha ince Ah bu emzirme dönemi bitirdi beni eskiden de ne zayıfmışım ha. O halime dönebilirim umarım

Yaaaa Jadesi beliklerini yerim o minnoşun ne tatlısınız nasıl durdu öyle örgü yaparken aklımda deli sorular
Reklamları izliyordu uykusu vardı fırsatı değerlendirdim bii tane ördüm baktım sesi çıkmıyor devam ettim normalde kavgayla saç bağlıyoruz

Bende yazacaktım oy maşallah S Susam_tanesi ne güzel yürüyor ayağına taş değmesin

Hiçte bişeyn yok maşallah
Ama vermek istersen işe başladın oyalar seni verirsin zira evde hep yeniyor bende arkadaşlarımın verdiği kiloları okurken tatlı yiyordum bu akşam biri 21 kilo vermişte

Bende bi an önce yürüse diye istiyorum belim elvermiyor artık tutup yürütmeye. Yürümek istiyor ama daha beceremiyor. Yürüme arkadaşı aldım onla yürüsün arada diye korktu beceremedi onu da. Daha var bizim yürümemize sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…