Ayy kıyamam ben ona ne güzel yapmışsın helin yakızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
@nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size
Ehtani dünyamız olfularbaharcım korku bilinçaltına işliyor@Aslihaydo @sekerpare5939 S Susam_tanesiJadesi @Zeyay1420 @Helinnnnn
Hayir olsun canlarim aynen bilincalti bencede simdi dusunuyorum su salak programlari izliyordum gecen adam ağlıyordu kizi icin kizi kayipti kacmis mi kandırilmis mi benimde icim acidi o kadar bebekken bak buyut vs dusundum kopekte su ınstagramda unlu birinin kopegi var ayni o kopekten gordum kilik kiyafet park markta günlük rutinler birleşince boyle kabus oldu sanirim. Yinede kek yapip vereyim komsuya. Sagolun kizlar Allah razi olsun.
Hosgelmis sut kardes
Benimki boş bulduğu yerden atar kendini ordan sordum canımPetek denk geliyor o tarafta aslinda umut yatıyor'ama umut uyuya kalmış bende bu tarafa yatirdim. Diger taraf dolaba denk geliyor.
Aaa istersen öper ıssırırırm da zevkle
Çabucak çıkar inşallah bebek canım. Kendi sağım yapsın ama gelir sütü sen teşvik et. Onun sütü ağız sütü ya çok daha besleyici şimdi bizimkinin içeriği farklı bizim bebelere göre. Ya benim oğlan da 34 hafta içinde doğdu ya içim Bi hoş oldu ne zor olmuştur arkadaşın için. Güzel düşüncenden öperim senikızlar çok samimi arkadaşım sabah aradı 34 haftalıkken doğum yapmış. suyu bitmiş. beslenme durmuş. nabzı çok yavaşlamış. acil sezeryanla almışlar bebeği yoğun bakımda çok şükür iyi. ama duygu karmasasi yasamis resmen. cok uzuldum bende. sagma makinesini istiyordu cok hazirliksiz olmus. bi de kiyamam utana sıkıla sütüm belki gelmiyordur sen sagsan olur mu acaba dedi. ay seve seve dedim. süt kardeş olsunlar. şifa olsun. artık civanimin bir süt kardeşi daha var.
@nzh99 bebeğin adı ata olmuş bir adaş size
İade et bence canım bizimkiler koca dana oldular maşşallah olmaz artık. Onun yerine elleri tutup kalıp çıkarıp boyuyorlar falan öyle bişey yapabilirsin.öyle veren hastane var mı ki belki acı bademin full paketinde falan vardırInternetten el ayak izi alma kiti aldim 0-1 yas diyor ama ufacik benim kizin el bile sığmıyor. Hastanede de vermediler
Nasil yapsam acaba
Biz bez değiştiremiyoruz yağlı güreş yapıyoruz resmen, en son tek bacak havada kurbanlık gibi kalıyor benim oğlan bir de saç nasıl örülür ki acaba dedim
Evet artık bir yerlere gitmek için hemen emeklemeye geçmiyor. Yürüyor düşerse emekleyerek devamS Susam_tanesi maşşallah ipek kuzusu halletmiş yürüme işi tamambiz de bir adım attık bugün devamı gelir inşallah. Ellerinden tutup gezdirdim
Sen de nasıl zayıfsın eski kilona dönmüşsün sanırım fotoğraf da çok güzel
Reklamları izliyorduYaaaaJadesi beliklerini yerim o minnoşun ne tatlısınız nasıl durdu öyle örgü yaparken aklımda deli sorular
Bende yazacaktım oy maşallah S Susam_tanesi ne güzel yürüyor ayağına taş değmesinS Susam_tanesi maşşallah ipek kuzusu halletmiş yürüme işi tamambiz de bir adım attık bugün devamı gelir inşallah. Ellerinden tutup gezdirdim
Sen de nasıl zayıfsın eski kilona dönmüşsün sanırım fotoğraf da çok güzel
Bizde dövüşüyoruz sabahları boşluğuna denk geldi heralde
Hiçte bişeyn yok maşallahEvet artık bir yerlere gitmek için hemen emeklemeye geçmiyor. Yürüyor düşerse emekleyerek devam
Ohh Göktuğcum da atmış adımını onun da gelir devamı artık
Yok yaa maalesef 6-7 kilo fazlam var hala. Ben de baktım bugün hamileyken kollarım bacaklarım daha inceAh bu emzirme dönemi bitirdi beni eskiden de ne zayıfmışım ha. O halime dönebilirim umarım
Evet ya bez değiştirmek çok zor. Neler veriyorum eline 5 saniye de olsa dursun diyeBiz bez değiştiremiyoruz yağlı güreş yapıyoruz resmen, en son tek bacak havada kurbanlık gibi kalıyor benim oğlan bir de saç nasıl örülür ki acaba dedim
Odayı geçtim beşiğinde yatsa tüm gece yeter heralde bana şimdilikDurunun diğer boş tarafına ne koyuyorsun bahar ay ne güzel ayırdın yanından erkenden bakalım daha o evre olacak bizlerde
Bende bi an önce yürüse diye istiyorumGunaydiinben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi
Şöyle iki yanaktan bir ısırık isterim o zamanAaa istersen öper ıssırırırm da zevkleya çılgın kız olacakmış sende zara kuzumu öp kokla mıncır
Belikli güzelanneye oyuncak çıktıysa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?