Yine hevesler kırıldıEline sağlık dünürcann
Film biraz lükse kaciyo işimi görsem yeter ben izliyodum sadakatsizi ama artık bakmıyorum sıktı adam karizma ama ya
Az mı kaldıhadi inşallah valla.dogru replikler bile aynı koreldim yeni kelime bulup cümle içinde kullanmaya çalışayım bari beynim kucucuk kaldı
Hadi inşallah canım gönlüne göre olsun programın zorlamaz umarım
Sağlıkla büyüsün Atacanım senin sütünü mu istedi ben de bana yardımcı ol sen sağsan olur mu demiş ya gel benim gogsumu sağ gibi anladım bı an bizimkiler büyüdü ya süt yeni doğan bebeğe olur mu ki
Haydo da direk balıklama atlıyor hiç usulü bilmez gözü kara yiğidim
Masallahhhh asya kuş nasıl da bakımlı bir kız oğlum güzel bı meslek sahibi olsun da kuaförlere bol bol para harcayın ohhh sefaniz olsun o güzel saçlar ev topuzuyla kalmayacak
Siraliyosa yürür canım sizin tutmanıza guvenip yürüme gecikebilir ben hiç tutmadım yürütmek için yürüteç de kullanmadik karşısına oyuncak koyduk ama şöyle bi psikoloji oluyo çözdüm yani oyincagi yere koyunca emekleyerek almaya calisiyo elimde yukarda tutarak gel oyuncak hadi gel al deyince yürümeye calisti o sekildeyukarda tutmaktan kastım kendi boyuna göre kafa hizası öyle görünce direk yürümeye atılıyor denenebilir
Hepimiz hepimizzzz
Çok güldüm ya aynen valla her kelimesi doğru.
Geçmiş olsun canım ya kuzum benim boğazı falan mı ağrıyor acaba
Ay ben geç gördüm ya nasıl şimdi elif kuzum ya bu kazalar bizi panik atak yapmazsa iyi bişey olmaz insallah ama zeytinyağı morluğu aliyo şişliği de hafifletiyor Allah beterinden korusun sekeparem
Aaa ayıp ediyorsun otorite yaz Google a ben çıkıyorum öyle söz dinlemekOyu masallah ne güzel haberAllah saglık sihhat versin ❤
Ay ne güzel ya
MasAllah kuzuma benin uslu kuzum uyumlu kuzum uysal kuzum benim❤❤❤❤❤ Elif e de oğret kızım şöyle uslu durmayı..biz bir bandanayı kıyametle takıp 20 saniye anca tutuyoruz başımızda
Hayırli olsun ilk adımınızAllah hep güzel yollarda yürütsun goktug pasayı
Canım açık cam yatak odasında mıydı? Uyku tulumu vs varsa çok üşumemistir korkma.aralik kalmis diyorsun çünkü..ama grip geçirir muhtemelen..ama zatürre falan getirme aklına.olmaz bişi insAllah
Ben de ogretmeyi denedim.yatakta yapti ama koltukta olmuyor..direk tepe asagi atlıyorben de gülünce iyice oyun belledi..şu kafa azıcık iyilessin de..bir de Ali göstersin belki degisik olur
Ah yavrum benim yaKizlar uykusu varken babası yürütmek istemiş..biraz da uzağına durmus.yururken herhalde uykudan yana dogru devrilmiş.esim de tutamamiş.konsolun kapagima vurmuş.orda oyma imaji veren çıkıntılar varoraya çarpmış.aninda sisti.daha once bir ogrencimde olmuştu.ondan asiri paniklemedim.meger kafatasi kemikleri arasinda lenf dokular oluyormuş.bunlar arabanın sisme yastigi sisrmesi gibi carpma aninda hizla siser kafatasini korurmus.o zaman müdür yardımcımız oyle demisti.o zaman da siddetli paniklemiştim.o gun gelen veli de hocam cok uykusuz ondan dustu herhalde demisti.cocuk resmen dusup kafasini masaya carpmisti ☹ ama ne paniklemistim.ertesi gune inmisti. Elif de de oyle oldu.bugune epey indi.hirudoid jel sürdüm anında.vicks i bilmiyordum.ama goze cok yakin oldugu icin vicksi eliyle gozune surebilirdi.hirudoid hemen kuruyor tabaka halinde kaliyor.tavsiye ederim alin elinizin altinda bulunsun.kucuk carpmalarda ise yariyor.surup birkac dakika dokunmasini engelleiyorum kuruyor.aile hekimimiz yazdı.sorup yazdirabilirsinzi.
Kızlar adım çöregi yaparlar bizim burda..acaba adım çoregi mi yapsam..ama nasil yao biraz mesakkatli el acma borek yani ben adım.pogacasi mi yapsam.
Sonsuz um sen boşver kocayı kaynı kv bizleri falan güneşe endeksleen önemli olan o şuan huzurla sarıl sev şevkat en iyi ilaç olacak onaDuñ gece ates yok gibiydi miss sabah sirti boynu falan dokuntu olmus.
Agzinda pamukcuk gordum.
Bademciginde de gordum beyaz enfeksiyon mu aft mi bilmem.
Afftoral sprey al dedi agzina doktor.
Ishal gibi de oldu prebkyotik başladık.
Bir de ust iki dis patladi.
Ya hepsii ust uste keske hic cikmasaydim evimden diorum kalabalik, ortam degisimi, kiz hep pis yerde eli agzinda. Herseyi yiyor.
Doktor yarin gelin dedi.ates dustuyse antibiyotik başlama dedi.
Döküntüye normal dedi.
Sesi de kisik cok aglattik cok bagirdi bogazi da kizarik ya hala.
Iyiyoz diyeyim miss rabbimin gonlune guc gitmesin. Ama iste yine de yolunda gitmeyen seyler var tabi.
Biraz daha iyi sonsuzsukurler olsun rabbime.
Kaynatam kaynanamdayiz bizim ev kuflu ya soguk bi de cok.
Yasak var esim dukkana gitti mecbur ama hep ne geliosa icimden soyluorum icimin yagi eriyor.
Simdi de Kaynatami yolluorum beze, ilaca.
Cok giciklar ya ama gorsunler torun nasil buyuyor.
Belesten iki torunlari var.
Bulamadan gelmis spreyi gicik bari dukana gitt babasi gelsin ne merhametsiz adamsin sen dedim bir suru bagirdim. Esim de kapadı gitti dukkani oh.
Annem gelmis kizi merak edip sildi agzini karbonatla.
Gunes cok etkilenior artik direk aglior kucaga alininca. Soldu resmen.
Allsh korur sakinma koruma diyenlere uyup serbest biraktim kendimi de sucluorum tabiki olacagi da vardi yani olsun rabbim beterinden korusun.
Umutun da kontrolu cok geçti cok bagiriyor kan verme dedikce.
Neyse missim cok doldum ben. Sen nasilsin.
Sizler nasilsiniz arkadaslar.
Kizlar kusura bakmayın yazamadim ben gelemedim insallah hepiniz, bebekleriniz cOk cok iyidir.
Allaha emanet olun.
Rabbim tum cocuklari maddi manevi her turlu kotulukten hastaliktan korusun insallah bizleri de tabiki.
Dur deneyim bende bunu koltuk çok alçak bizim onla mı başlasam alıştırma olurBizdeki yataklarda yuksek ayaklari yere deymiyor. inerken sarkiliyor' bırakıyor kendini. En fazla poposunun üzerine oturuyordu ilk zamanlar. Simdi daha iyi iniyor ayaklarinin uzerinde kaliyor atladığında
Shahshs bizlerin maaş istemekteki amacıYine hevesler kırıldıaz kaldı deyip şu fakiri sevindiren nolur bak çakiye neraba arkadaşlar diye video çekiyor
Süslü ve bakımlı olmak bizim işimizseveriz anne saldı azcık ama toparlayacak. Dilerim kendi parasını kazanan ayakları üstünde duran biri olur haydo kendiniin ve evin ihtiyaçlarını alırken bizimki de anca alışveriş ve kuaföre yeter
eşşek ya hemen satış yapmış ha. neyse ki anası daha inatçıHee uyanık yer miyim ben bu numaraları susamcım tam 4 ay vazgeçirtememiş beni şimdi mi vazgeçirecek sıpa. Uyuttum bikaç reddetti sonra aldı mecbur
valla aynen misim biz pimpirikli oluyoruz demek kiOoohh şifa olsun biz olsak mama veririz ne var derdik bak doktor adam anne sütü buldurmuş ilkten
baharım arel 13 aylıktı memeyi bıraktı bi daha da istemedi. bende teklif etmedim hamileyim diye. cıvanı emzirirken çok teklif ettim üzülmesin diye ama yok hiç gelmedi gülüyordu bi ara buse kondurdu gitti ❤ ama sağıp verdim 6 ay kadar. dün işte sağarken gördü başladı süt süt süt diye zor kurtardık elinden. oğlan beni farklı görüyordu sağ ver modunda basimdaGeçici bir durum hatta büyüdükçe daha çok memeci olacak. Hem erkek çocukları anneye kizlardan daha düşkün olur derler. Bilmiyorum bizde öyle umuta suan ver meme emer, essek kadar oldu. Oda zamaninda beni cok zorladı, sonrada birakmak istemedi. Arada cok aglarsa iyi al diyorum, 2 emiyor utanıyor. Yok göktuğ satmaz seni, biraz daha büyüsün hele bi. Senden başkasını kolay kolay gözü görmez. Hem sensiz duru'da mutlu olmaz. Senden çok öğrenecekleri var. Ben tembel yeyiştiriyorum kaynaşın diye
oooo jade cekeyim ben bunu da. diyezle hiç yok araları ikisinin de çünkü diyez istemiyor yanastirmiyor tisliyor. bemol se tam tersi yatıyor canını çıkarıyorlar hayvanın o da arada ısırıyor felan ama hakkıdır yani savunsun kendini di miKedilerin arası nasıl sizinkilere
Cibsiyet kavramı şimdi saçla oluşmaz sanmam ben çok yakıştırıyorum erkeklerde yarım toplamayı oğlum olsa yapardım. Mesele okulda başlıyor erkek çocuklar dalga geçiyorlar sen kız mısın diye o yüzden o zamana kadar sen ara ara bağla bişeycik olmaz
Asımcım bugün nasıl dilzar? Ateşi düştü mü? Hala inliyor mu kuzum?evet canim tam da bas ucundaki. uyku tulumu kullanmiyor. ev normal şartlarda 24 derece. yatak odalari daha da sıcak. yorgani vardi onu da atmış üstünden. şekerparem aslinda o kadar canim sıkıldi ki şimdi olmamış gibi düşünmemeye çalışıyorum. zaten gribal bir durumu var, bu da artisi olursa ne olur bilemedim.
sagolasin dünürüm, bugün ikindiye kadar yine ayniydi. eczaci iburamin zero tavsiye etmiş, prospektusunde 2 yasina kadar verilmez yazıyor diye vermemistik. gündüz iyice acizlenince yarim olcek verdik. (sekerpareye de doktor vermisti diye hatirladim) şükür o iyi geldi galiba. daha iyi, gözleri gülmeye başladı. benim bile keyfim geldi inan. böyle giderse yarınki doktor randevusunu iptal edeceğim.Asımcım bugün nasıl dilzar? Ateşi düştü mü? Hala inliyor mu kuzum?
Patenle sooceter sürmeyen de ne bileyimShahshs bizlerin maaş istemekteki amacıDünür Çaki gibi olsunlar diye dua etmeli mi etmemeli mi bilemedim kendisi biraz şey mmmmm şey nasıl desem canavar
Ay çeksene valla göreyimeşşek ya hemen satış yapmış ha. neyse ki anası daha inatçı
valla aynen misim biz pimpirikli oluyoruz demek ki
baharım arel 13 aylıktı memeyi bıraktı bi daha da istemedi. bende teklif etmedim hamileyim diye. cıvanı emzirirken çok teklif ettim üzülmesin diye ama yok hiç gelmedi gülüyordu bi ara buse kondurdu gitti ❤ ama sağıp verdim 6 ay kadar. dün işte sağarken gördü başladı süt süt süt diye zor kurtardık elinden. oğlan beni farklı görüyordu sağ ver modunda basimda
oooo jade cekeyim ben bunu da. diyezle hiç yok araları ikisinin de çünkü diyez istemiyor yanastirmiyor tisliyor. bemol se tam tersi yatıyor canını çıkarıyorlar hayvanın o da arada ısırıyor felan ama hakkıdır yani savunsun kendini di mi
İyi çok şükür bununla geçmiş olsun. Ben calpolu aşı olduğu zamanlarda verdim yaa ilk kez vermene şaşırdımsagolasin dünürüm, bugün ikindiye kadar yine ayniydi. eczaci iburamin zero tavsiye etmiş, prospektusunde 2 yasina kadar verilmez yazıyor diye vermemistik. gündüz iyice acizlenince yarim olcek verdik. (sekerpareye de doktor vermisti diye hatirladim) şükür o iyi geldi galiba. daha iyi, gözleri gülmeye başladı. benim bile keyfim geldi inan. böyle giderse yarınki doktor randevusunu iptal edeceğim.
bu arada calpolun de bir faydası yokmuş anacığım. iki kere verdik ağrısını kessin diye bir gram faydası olmadı. sozumuna ilk kez kullandık, bunyesi alıştı desek o da yok yani.
şükür canim daha iyi olduğunu sevindimsagolasin dünürüm, bugün ikindiye kadar yine ayniydi. eczaci iburamin zero tavsiye etmiş, prospektusunde 2 yasina kadar verilmez yazıyor diye vermemistik. gündüz iyice acizlenince yarim olcek verdik. (sekerpareye de doktor vermisti diye hatirladim) şükür o iyi geldi galiba. daha iyi, gözleri gülmeye başladı. benim bile keyfim geldi inan. böyle giderse yarınki doktor randevusunu iptal edeceğim.
bu arada calpolun de bir faydası yokmuş anacığım. iki kere verdik ağrısını kessin diye bir gram faydası olmadı. sozumuna ilk kez kullandık, bunyesi alıştı desek o da yok yani.
cooook yakindaaaaa hikayedeAy çeksene valla göreyimyerim ben onları hakkı tabi çocuklar terör kedilere benimki geçen sahilde mıncıklıyordu hayvanı,
ates olmamıştı ki hiç, rahatsiz da olmayınca vermemistim.İyi çok şükür bununla geçmiş olsun. Ben calpolu aşı olduğu zamanlarda verdim yaa ilk kez vermene şaşırdım
insallah, atlatamazsa postu deldirecek, yarına saat 14.00 de randevusu var. dur bakalım. şaka bir tarafa insallah atlatır, kan aldir, odur budur, çocuklar daha cok eziyetleniyor ama devam ederse mecbur tabi.. bir de buradaki hastanede adettendir, ateşi olan cocuga illa serum takarlar.şükür canim daha iyi olduğunu sevindimpaşa asım ya atlatacaktir
cooook yakindaaaaa hikayede
Evet zahmetli..hatta horoz da kesilip birine hayrına sadaka diye verilecek..bir de kostek kesmme varmış ama o bizde yOkİyi yapmışsın canım şifa olsun minik savaşçıya diyelim o zaman
Yazıklar olsun yeni jenerasyon bebelere saniyede satış yaa
Geçmiş olsun canım bu ara tüm bebekler hasta Allah beterinden korusun
Oo zahmetliymis sizin adet şekerpare ama güzelmiş ilk kez duydum
Bizim buralağda kizanlağla kızçeleğen yürümesi ünemlidir mare uyyyKalppare trt nin belgeselinde izlemiştim bir köyde aynı senin anlattığın gibi yapılıyordu köyün taş fırınında o ekmekler. Hediye olayı falan hep aynı demek sizin oraları çekmişler. Ne güzeldi. Bizim buralarda yoktur öyle adetler.
@Sonsuzsukurler diş çıkarırken bebekler hep hasta olur bilirsin bağışıklıkları düşer. Kendini suçlama ağzına aldığından bişey olacağını sanmam ben.hep sakının a da okul zamanı çok hasta oluyorlar. Bence başlasaydı antibiyotiğe eziyet çekmezdi kuzu. Söker atardı enfeksiyonu. Sen bilirsin yine tabi
MasAllah diyelimAaa ayıp ediyorsun otorite yaz Google a ben çıkıyorum öyle söz dinlemekbenimki bandana kaymazsa kafasında tutuyor şükür bebekken asla şapka takmadı sanıyordum ki kafasına ne takarsam söküp atacak takarken azcık dövüşüyoruz sonra sorun yok ama haraketli oljnca bandana kayıyor
Ben de şaşkınım inanin..hepiniz yapacaksiniz sanıp danıştımAh yavrum benim yasen poğaça yap önemli olan niyet ilk defa duydum adım böreğini ha
Bazi çocuga parasetamol ise yaramiyor.iburamin ve dolven tarzi ilaclar iyi geliyor.bu ilaclar bi yandan da iltihabı azaltıyor.bir nevi grip ilacı.oglumun atesini ağrısını hic bir zaman calpol kesmedi.hep dolven verdim.doktor mümkün mertebe verme dedi ama ne yapayım düşmüyordu baska sekilde.oncelik hep calpol olsun dedi. Sonra aile hekimi.iburamin zero yazdı ogluma kızima.cok şükür iyi geldi.hafif uyku ve ishal benzeri kakada artis yaptı ama iyi geldi.sinuzitleri de iyilestiriyor.insaallah toparlar Asım paşamiz ❤❤ ihlamur da ver istersen.ben ihlamur verdikten sonra iyilesme artti.cok ter attirdı.usumesini atar derler.sagolasin dünürüm, bugün ikindiye kadar yine ayniydi. eczaci iburamin zero tavsiye etmiş, prospektusunde 2 yasina kadar verilmez yazıyor diye vermemistik. gündüz iyice acizlenince yarim olcek verdik. (sekerpareye de doktor vermisti diye hatirladim) şükür o iyi geldi galiba. daha iyi, gözleri gülmeye başladı. benim bile keyfim geldi inan. böyle giderse yarınki doktor randevusunu iptal edeceğim.
Asima da yaramıyor demek ki. iyi oldu sagolasin bunu söylediğin. parasetemolun etkisi hep daha az olur ibuprofenden bunda hiç olmadı. Ona şaştım biraz. ihlamuru da iyi hatırlattın. yarin yapayım da icsin kuzucugum. genel durumuna göre karar vereceğim artık.Evet zahmetli..hatta horoz da kesilip birine hayrına sadaka diye verilecek..bir de kostek kesmme varmış ama o bizde yOk
Bizim buralağda kizanlağla kızçeleğen yürümesi ünemlidir mare uyyytürenler düzenleris orazlar (horoz ) kiseriz bürekler çürekler acarıs hahaha biraz agiz yapayim dedim
Biz göçmeniz yani ben bulgar goçmeniyim.. esim göçmen değil.Buralarda gocmen(arnavut boşnak bulgar yunan makedon romanya goçmenleri var) gacal pomak vs vs ayrılır.herkesin adeti baska.esimin tarafinda daha degisik ama sade geciyor.bizde durum biraz şasaliben de her yörede var sanıyordum
MasAllah diyelim.aslinda elif de takardi da ali alip kafasina takmaya calismayaydi eyiydi alisirdi belki simdi ali almiyor ama elif aninda sıpıtıyor boynuna geciriyor falan..ben de yanında yokken takamıyorum
Ben de şaşkınım inanin..hepiniz yapacaksiniz sanıp danıştımne alakaysa meger buraya özgüymüş
Bazi çocuga parasetamol ise yaramiyor.iburamin ve dolven tarzi ilaclar iyi geliyor.bu ilaclar bi yandan da iltihabı azaltıyor.bir nevi grip ilacı.oglumun atesini ağrısını hic bir zaman calpol kesmedi.hep dolven verdim.doktor mümkün mertebe verme dedi ama ne yapayım düşmüyordu baska sekilde.oncelik hep calpol olsun dedi. Sonra aile hekimi.iburamin zero yazdı ogluma kızima.cok şükür iyi geldi.hafif uyku ve ishal benzeri kakada artis yaptı ama iyi geldi.sinuzitleri de iyilestiriyor.insaallah toparlar Asım paşamiz ❤❤ ihlamur da ver istersen.ben ihlamur verdikten sonra iyilesme artti.cok ter attirdı.usumesini atar derler.
Yaniiiii çaki tarzı buu öyle dümdüz scooter dümdüz paten sürecek değildi tabi illa belli edecek kendiniPatenle sooceter sürmeyen de ne bileyim
Hahahah ah kıyamam yaAsima da yaramıyor demek ki. iyi oldu sagolasin bunu söylediğin. parasetemolun etkisi hep daha az olur ibuprofenden bunda hiç olmadı. Ona şaştım biraz. ihlamuru da iyi hatırlattın. yarin yapayım da icsin kuzucugum. genel durumuna göre karar vereceğim artık.
bu arada bizde de var muhacirlik maree. amaa en eskilerden. rahmetli dedem 6 aylikmis. cumhuriyetin ilanından once gelmişler. onlar Makedonya, Üsküp, Köprülüden. Anne tarafından dedem de Selanik muhaciri. Bende pek agiz yok ama annem hele anneannem konuşur. bizim arfimiz eksik be yaa. yazık babamı sıkıştırirdik, şu h leri yutma diye. memursun bak seni anlamazlar derdik. bir gün ne dese beğenirsin caminin havlusunda otururken,ne yapsın adamcağız, avlu mu yoksa havlu muydu diye doğrusunu karıştırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?