2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yine hevesler kırıldıaz kaldı deyip şu fakiri sevindiren nolur bak çakiye neraba arkadaşlar diye video çekiyor
Süslü ve bakımlı olmak bizim işimiz severiz anne saldı azcık ama toparlayacak. Dilerim kendi parasını kazanan ayakları üstünde duran biri olur haydo kendiniin ve evin ihtiyaçlarını alırken bizimki de anca alışveriş ve kuaföre yeter

Aaa ayıp ediyorsun otorite yaz Google a ben çıkıyorum öyle söz dinlemek benimki bandana kaymazsa kafasında tutuyor şükür bebekken asla şapka takmadı sanıyordum ki kafasına ne takarsam söküp atacak takarken azcık dövüşüyoruz sonra sorun yok ama haraketli oljnca bandana kayıyor

Ah yavrum benim ya sen poğaça yap önemli olan niyet ilk defa duydum adım böreğini ha

Sonsuz um sen boşver kocayı kaynı kv bizleri falan güneşe endeksleen önemli olan o şuan huzurla sarıl sev şevkat en iyi ilaç olacak ona
Pislikten oldu şöyle böyle düşünme elbet eline geçeni atacak ağzına ağzıyla tanıyor dünyayı bu sabiler şuan bizimkiler farklı mı evimiz tertemiz mi benim değil geziyor tozlu eli ağzına gidiyor yerdekileti ağzına alıyor böylesi dahaa iyi bakma vücudu mikroba alışacak ki bağışıklık geliştirsin

Shahshs bizlerin maaş istemekteki amacı Dünür Çaki gibi olsunlar diye dua etmeli mi etmemeli mi bilemedim kendisi biraz şey mmmmm şey nasıl desem canavar

Hee uyanık yer miyim ben bu numaraları susamcım tam 4 ay vazgeçirtememiş beni şimdi mi vazgeçirecek sıpa. Uyuttum bikaç reddetti sonra aldı mecbur
eşşek ya hemen satış yapmış ha. neyse ki anası daha inatçı
Ooohh şifa olsun biz olsak mama veririz ne var derdik bak doktor adam anne sütü buldurmuş ilkten
valla aynen misim biz pimpirikli oluyoruz demek ki
baharım arel 13 aylıktı memeyi bıraktı bi daha da istemedi. bende teklif etmedim hamileyim diye. cıvanı emzirirken çok teklif ettim üzülmesin diye ama yok hiç gelmedi gülüyordu bi ara buse kondurdu gitti ❤ ama sağıp verdim 6 ay kadar. dün işte sağarken gördü başladı süt süt süt diye zor kurtardık elinden. oğlan beni farklı görüyordu sağ ver modunda basimda
oooo jade cekeyim ben bunu da. diyezle hiç yok araları ikisinin de çünkü diyez istemiyor yanastirmiyor tisliyor. bemol se tam tersi yatıyor canını çıkarıyorlar hayvanın o da arada ısırıyor felan ama hakkıdır yani savunsun kendini di mi

Asımcım bugün nasıl dilzar? Ateşi düştü mü? Hala inliyor mu kuzum?

Asımcım bugün nasıl dilzar? Ateşi düştü mü? Hala inliyor mu kuzum?
sagolasin dünürüm, bugün ikindiye kadar yine ayniydi. eczaci iburamin zero tavsiye etmiş, prospektusunde 2 yasina kadar verilmez yazıyor diye vermemistik. gündüz iyice acizlenince yarim olcek verdik. (sekerpareye de doktor vermisti diye hatirladim) şükür o iyi geldi galiba. daha iyi, gözleri gülmeye başladı. benim bile keyfim geldi inan. böyle giderse yarınki doktor randevusunu iptal edeceğim.

bu arada calpolun de bir faydası yokmuş anacığım. iki kere verdik ağrısını kessin diye bir gram faydası olmadı. sozumuna ilk kez kullandık, bunyesi alıştı desek o da yok yani.

Ay çeksene valla göreyim yerim ben onları hakkı tabi çocuklar terör kedilere benimki geçen sahilde mıncıklıyordu hayvanı,

İyi çok şükür bununla geçmiş olsun. Ben calpolu aşı olduğu zamanlarda verdim yaa ilk kez vermene şaşırdım

şükür canim daha iyi olduğunu sevindim paşa asım ya atlatacaktir
Ay çeksene valla göreyim yerim ben onları hakkı tabi çocuklar terör kedilere benimki geçen sahilde mıncıklıyordu hayvanı,
cooook yakindaaaaa hikayede

şükür canim daha iyi olduğunu sevindim paşa asım ya atlatacaktir

cooook yakindaaaaa hikayede
insallah, atlatamazsa postu deldirecek, yarına saat 14.00 de randevusu var. dur bakalım. şaka bir tarafa insallah atlatır, kan aldir, odur budur, çocuklar daha cok eziyetleniyor ama devam ederse mecbur tabi.. bir de buradaki hastanede adettendir, ateşi olan cocuga illa serum takarlar.

sagolasin canimm

Evet zahmetli..hatta horoz da kesilip birine hayrına sadaka diye verilecek..bir de kostek kesmme varmış ama o bizde yOk
Bizim buralağda kizanlağla kızçeleğen yürümesi ünemlidir mare uyyy türenler düzenleris orazlar (horoz ) kiseriz bürekler çürekler acarıs hahaha biraz agiz yapayim dedim
Biz göçmeniz yani ben bulgar goçmeniyim.. esim göçmen değil.Buralarda gocmen(arnavut boşnak bulgar yunan makedon romanya goçmenleri var) gacal pomak vs vs ayrılır.herkesin adeti baska.esimin tarafinda daha degisik ama sade geciyor.bizde durum biraz şasali ben de her yörede var sanıyordum
MasAllah diyelim.aslinda elif de takardi da ali alip kafasina takmaya calismayaydi eyiydi alisirdi belki simdi ali almiyor ama elif aninda sıpıtıyor boynuna geciriyor falan..ben de yanında yokken takamıyorum
Ah yavrum benim ya sen poğaça yap önemli olan niyet ilk defa duydum adım böreğini ha
Ben de şaşkınım inanin..hepiniz yapacaksiniz sanıp danıştım ne alakaysa meger buraya özgüymüş
Bazi çocuga parasetamol ise yaramiyor.iburamin ve dolven tarzi ilaclar iyi geliyor.bu ilaclar bi yandan da iltihabı azaltıyor.bir nevi grip ilacı.oglumun atesini ağrısını hic bir zaman calpol kesmedi.hep dolven verdim.doktor mümkün mertebe verme dedi ama ne yapayım düşmüyordu baska sekilde.oncelik hep calpol olsun dedi. Sonra aile hekimi.iburamin zero yazdı ogluma kızima.cok şükür iyi geldi.hafif uyku ve ishal benzeri kakada artis yaptı ama iyi geldi.sinuzitleri de iyilestiriyor.insaallah toparlar Asım paşamiz ❤❤ ihlamur da ver istersen.ben ihlamur verdikten sonra iyilesme artti.cok ter attirdı.usumesini atar derler.

Asima da yaramıyor demek ki. iyi oldu sagolasin bunu söylediğin. parasetemolun etkisi hep daha az olur ibuprofenden bunda hiç olmadı. Ona şaştım biraz. ihlamuru da iyi hatırlattın. yarin yapayım da icsin kuzucugum. genel durumuna göre karar vereceğim artık.

bu arada bizde de var muhacirlik maree. amaa en eskilerden. rahmetli dedem 6 aylikmis. cumhuriyetin ilanından once gelmişler. onlar Makedonya, Üsküp, Köprülüden. Anne tarafından dedem de Selanik muhaciri. Bende pek agiz yok ama annem hele anneannem konuşur. bizim arfimiz eksik be yaa. yazık babamı sıkıştırirdik, şu h leri yutma diye. memursun bak seni anlamazlar derdik. bir gün ne dese beğenirsin caminin havlusunda otururken, ne yapsın adamcağız, avlu mu yoksa havlu muydu diye doğrusunu karıştırmış.

Hahahah ah kıyamam ya biz de Istanbulda dogup büyüdüğümüz icin pek sive bilmeyiz.tekirdaga gelince epey zorlandım burdaki sive bambaska.mesela bizde bre mare.mori.more var..burda bea var genelde. Burda da h arfi yok o ortak nukta Kuran ogrenirken 3 cesit he cikarmak gerek.. 3 u de bogazin baska noktasindam cikiyor ya hani..ay ne zorlandim..en sonunda patladım..dedim hocam bizim doğamizda düz h bile yok siz bana 3 cesit cikar diyorsunuz hoca yere yatti gulmekten ama basardim hamd olsun.. 3 he cepte
İhlamuur ben de unutmuştum. Insan telase ile unutuyor en basit bişeyi bile.bu arada bizim de o yıllarda babamin dedesi gelmiş.o da öksüz yetim bi cocukmuş.savas alaninda ağliyormuş.bu yana gelen Türkler onun da Türk oldugunu anlayınca tutup getirmisler.aslinda o topraklarda o kadar çok acı gözyaşı var ki..Edirne de balkan savaslarının gectigi siginaklar var. Bir gün yolun düşerse gitmeni tavsiye ederim. Buram buram şehadet kokuyor buram buram acı üzüntü kokuyor. Insan oralari görünce haline binlerce hamdediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…