Allah acil şifa versin..dua edecegim canımGüzel kalpli arkadaşlarım bı ricam var arkadaşımın samimi bı arkadaşı dün doğuma gitti ama doğum sırasında bı atak geçirmiş bebek iyi 39 haftada olduğu için sıkıntı olmamış ama annenin durumu kritikmis yoğun bakımda su an entube edilmiş dua edelim Allah'ım güzel mevlam hayırlı şifalar versin diye o evlat annesiz annesi evlatsiz kalmasın çok üzüldüm dünden beri her an aklımda
Allah razı olsun canım bilmiyorum eşi öyle demiş atak diye tahminimiz yüksek tansiyon ama bugün netleşir nedeniAllah acil şifa versin..dua edecegim canım
Atak derken ne atağı canım?
Ben de ameliayat ile ilgili sandım.acaba kalp falan mi dedim..Allah acil şifa versin canımAllah razı olsun canım bilmiyorum eşi öyle demiş atak diye tahminimiz yüksek tansiyon ama bugün netleşir nedeni
Allah acil şifalar versin biran evvel iylesir inşallah.Güzel kalpli arkadaşlarım bı ricam var arkadaşımın samimi bı arkadaşı dün doğuma gitti ama doğum sırasında bı atak geçirmiş bebek iyi 39 haftada olduğu için sıkıntı olmamış ama annenin durumu kritikmis yoğun bakımda su an entube edilmiş dua edelim Allah'ım güzel mevlam hayırlı şifalar versin diye o evlat annesiz annesi evlatsiz kalmasın çok üzüldüm dünden beri her an aklımda
Gün cok aymadı bana ama günaydın. Uyusam 3 gun uyurum. Uyku hastalığına yakalandım galibaGünaydın
Bahsettiniz ilac soguk algınlığı icinmi' birde eczaneden kendimiz gidip alabiliyirmuyuzHahahah ah kıyamam yabiz de Istanbulda dogup büyüdüğümüz icin pek sive bilmeyiz.tekirdaga gelince epey zorlandım burdaki sive bambaska.mesela bizde bre mare.mori.more var..burda bea var genelde. Burda da h arfi yok o ortak nukta Kuran ogrenirken 3 cesit he cikarmak gerek.. 3 u de bogazin baska noktasindam cikiyor ya hani..ay ne zorlandim..en sonunda patladım..dedim hocam bizim doğamizda düz h bile yok siz bana 3 cesit cikar diyorsunuz hoca yere yatti gulmekten ama basardim hamd olsun.. 3 he cepte
İhlamuur ben de unutmuştum. Insan telase ile unutuyor en basit bişeyi bile.bu arada bizim de o yıllarda babamin dedesi gelmiş.o da öksüz yetim bi cocukmuş.savas alaninda ağliyormuş.bu yana gelen Türkler onun da Türk oldugunu anlayınca tutup getirmisler.aslinda o topraklarda o kadar çok acı gözyaşı var ki..Edirne de balkan savaslarının gectigi siginaklar var. Bir gün yolun düşerse gitmeni tavsiye ederim. Buram buram şehadet kokuyor buram buram acı üzüntü kokuyor. Insan oralari görünce haline binlerce hamdediyor..
Ayy allah onu yavrusuna bağışlasın inşallah çok üzüldümGüzel kalpli arkadaşlarım bı ricam var arkadaşımın samimi bı arkadaşı dün doğuma gitti ama doğum sırasında bı atak geçirmiş bebek iyi 39 haftada olduğu için sıkıntı olmamış ama annenin durumu kritikmis yoğun bakımda su an entube edilmiş dua edelim Allah'ım güzel mevlam hayırlı şifalar versin diye o evlat annesiz annesi evlatsiz kalmasın çok üzüldüm dünden beri her an aklımda
Dilzarcım anın çok komikmiş. Ben de sen anlatınca hatırladım. Bizde de k lere hep g derler. Gapı, gomşu, gadın.. gibi. Kardeşim de kibar olacağım diye bir gün gırgır a kırgır demişti, çok dalga geçmiştimAsima da yaramıyor demek ki. iyi oldu sagolasin bunu söylediğin. parasetemolun etkisi hep daha az olur ibuprofenden bunda hiç olmadı. Ona şaştım biraz. ihlamuru da iyi hatırlattın. yarin yapayım da icsin kuzucugum. genel durumuna göre karar vereceğim artık.
bu arada bizde de var muhacirlik maree. amaa en eskilerden. rahmetli dedem 6 aylikmis. cumhuriyetin ilanından once gelmişler. onlar Makedonya, Üsküp, Köprülüden. Anne tarafından dedem de Selanik muhaciri. Bende pek agiz yok ama annem hele anneannem konuşur. bizim arfimiz eksik be yaa. yazık babamı sıkıştırirdik, şu h leri yutma diye. memursun bak seni anlamazlar derdik. bir gün ne dese beğenirsin caminin havlusunda otururken,ne yapsın adamcağız, avlu mu yoksa havlu muydu diye doğrusunu karıştırmış.
Iburamin zero yu soguk algınlığı için verdi doktor. Doktor yazdı canim aferin ağır gelir dedi.ama 2 yaş öncesi verilmediği icin sigorta karsilamadi parasını vererek aldım.ama yine de doktora danışıp almakta fayda var canım.bir de bu şurubu çok iiyi çalkalamak gerek ilk basta.boyle löp löp parca parça düşüyor kaşığa.ben bozuk sanmıştım başta.sonra normal şurup kıvamına geldiydi.Bahsettiniz ilac soguk algınlığı icinmi' birde eczaneden kendimiz gidip alabiliyirmuyuz
Elif daha iyi cok şükür canım..ama yürüme çalışması yapmıyor şu anS Susam_tanesi masallah kuzuma nasilda yürüyor
Jadesi yaa o saçlarını o hanimefendiligini yerim senin sen ne tatli bir kızsın öyle
Kalppare elif nasil oldu canim yazamadim
S Sonsuzsukurler canim gecmis olsun gecer insallah kendini suclama benim evde kimse olmamasina ragmen kiz yerdeki tozlari yiyor o kadarda oluyor artik bizim koruyamadıgimiz yerde Allahim korusun yavrularımızı hasta olmasinlar dusmesinler istiyoruz ama illaki oluyorlar en hafif sekilde gecirsinler inşallah.
Aslihaydo ayy canim Rabbim kimseyi annesiz koymasin insallah hemen iyilesir bebegine kavusur
Yok aferin icin soylediklerinden sonra bari ondan alayım demistim. Aferini veren doktor onuda verir heralde. Valla bugun bi yere cikamamda belki yarin cikarim. Hasta degil cocuklar evde bulunsun diye sormustum.Iburamin zero yu soguk algınlığı için verdi doktor. Doktor yazdı canim aferin ağır gelir dedi.ama 2 yaş öncesi verilmediği icin sigorta karsilamadi parasını vererek aldım.ama yine de doktora danışıp almakta fayda var canım.bir de bu şurubu çok iiyi çalkalamak gerek ilk basta.boyle löp löp parca parça düşüyor kaşığa.ben bozuk sanmıştım başta.sonra normal şurup kıvamına geldiydi.
Elif daha iyi cok şükür canım..ama yürüme çalışması yapmıyor şu anbiraz korktu sanırım..
Ohh çok şükür çok sevindim. Kanamadan ha vay be.. bu doğum işi gerçekten çok zor yaa insanın başına ne geleceği belli olmuyor.. Benim de normal doğum sırasında çok kanamam olmuştu. Aşırı damarlanma varmış kesi bölgesinde ve dikiş iyi tutmamış sanırım. 2 ünite kan 2 ünite trombosit vermişlerdi. Eşim hep der tekrar operasyon için doğumhaneye aldıklarında sandalyede bayıldın o halde kucağımda çocuk ne düşüneceğimi bilemedim çok korktum diye. Ben aygın baygın durumun ciddiyetini anlamamıştım sadece 2 kere dikişten çok canım yanmıştı. Sonradan anladım ciddi bişey geçirmişim..Güzel haberi aldık kizlar yeni doğum yapan annemiz entubeden çıkmış hala yoğun bakımda ama düzeliyormus çok şükürnormal doğum yaparken doğumu kaldırmamış vücut kanaması çok olmuş bı anda ondan böyle olmuş Allah'ım şükür ki iyiye gidiyomus daha iyi olsun evladına kavuşsun
Yaa ay susamciim çok şükür ki atlatmissin bak çok ciddi biseymis ben de normal doğum yaptım bunun da riskleri var işteOhh çok şükür çok sevindim. Kanamadan ha vay be.. bu doğum işi gerçekten çok zor yaa insanın başına ne geleceği belli olmuyor.. Benim de normal doğum sırasında çok kanamam olmuştu. Aşırı damarlanma varmış kesi bölgesinde ve dikiş iyi tutmamış sanırım. 2 ünite kan 2 ünite trombosit vermişlerdi. Eşim hep der tekrar operasyon için doğumhaneye aldıklarında sandalyede bayıldın o halde kucağımda çocuk ne düşüneceğimi bilemedim çok korktum diye. Ben aygın baygın durumun ciddiyetini anlamamıştım sadece 2 kere dikişten çok canım yanmıştı. Sonradan anladım ciddi bişey geçirmişim..
düzelecekse hepsi düzelsin diye düşündü demek.Dilzarcım anın çok komikmiş. Ben de sen anlatınca hatırladım. Bizde de k lere hep g derler. Gapı, gomşu, gadın.. gibi. Kardeşim de kibar olacağım diye bir gün gırgır a kırgır demişti, çok dalga geçmiştimgaribim o da g leri düzelteceğim diye gerçek g olanları da düzeltmeye başlamıştı
Edirneye üniversite yıllarında gitmiştim ama gezmedim dediğin yeri. insallah tekrar nasip olur da giderim. benim de 6 aylik gelmis dediğim dedemin annesi vefat etmiş yolda. mezarı bile yok. cok zor zamanlar. alıştığın memleket bildigin yerleri bırakıp gelmek tekrar düzen kurmak.Hahahah ah kıyamam yabiz de Istanbulda dogup büyüdüğümüz icin pek sive bilmeyiz.tekirdaga gelince epey zorlandım burdaki sive bambaska.mesela bizde bre mare.mori.more var..burda bea var genelde. Burda da h arfi yok o ortak nukta Kuran ogrenirken 3 cesit he cikarmak gerek.. 3 u de bogazin baska noktasindam cikiyor ya hani..ay ne zorlandim..en sonunda patladım..dedim hocam bizim doğamizda düz h bile yok siz bana 3 cesit cikar diyorsunuz hoca yere yatti gulmekten ama basardim hamd olsun.. 3 he cepte
İhlamuur ben de unutmuştum. Insan telase ile unutuyor en basit bişeyi bile.bu arada bizim de o yıllarda babamin dedesi gelmiş.o da öksüz yetim bi cocukmuş.savas alaninda ağliyormuş.bu yana gelen Türkler onun da Türk oldugunu anlayınca tutup getirmisler.aslinda o topraklarda o kadar çok acı gözyaşı var ki..Edirne de balkan savaslarının gectigi siginaklar var. Bir gün yolun düşerse gitmeni tavsiye ederim. Buram buram şehadet kokuyor buram buram acı üzüntü kokuyor. Insan oralari görünce haline binlerce hamdediyor..
canim alıntı yapmistim kj güzel haberi de okudum. Rabbim bebegi annesine, anneyi bebegine bağışlasın. sağlıkla büyütsün bebegjni insallahGüzel kalpli arkadaşlarım bı ricam var arkadaşımın samimi bı arkadaşı dün doğuma gitti ama doğum sırasında bı atak geçirmiş bebek iyi 39 haftada olduğu için sıkıntı olmamış ama annenin durumu kritikmis yoğun bakımda su an entube edilmiş dua edelim Allah'ım güzel mevlam hayırlı şifalar versin diye o evlat annesiz annesi evlatsiz kalmasın çok üzüldüm dünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?