2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Al canim o kremi evde bulunsun.hirudoid jel canim adi. Her cocuklu evde bulunmasi gerekli bence. Ah kıyamam hala mor gecmis olsun. bende elife bir defa sürebildim.durmuyor ki rahat. Ama sisligi sabaha almisti.hala mor bizim de ama o devasa şişlik indi nispeten.ama hala kabarti var simdi de sürülür herhalde.surdukten sonra biraz oyala elini oraya surmesin.hemen kabuklaniyor zaten yara.o zaman serbest bırakırsın.sislik morluk odem alıyormuş bu krem.iburamin aferinden daha hafifmis ve evet etki etti bize.bugun yine ikisinin de burunlari akıyor ama
Oh güzel haber ❤ Allah yardımcısı olsun bundan sonra..insAllah cabucak toparlar..
Benim de birinci dogum cok sıkıntılı geçmişti.yani normal de olsa ameliyatta olsa olabiliyor boyle seyler..Allah yazmamis olsun..

Bu arada kızlar ilahiyat mezunu bir yengemiz var akraba. Bugun bana mesaj atmıs.bugun Recebin 10. Günüymüş.bugun dua ile kaderin kazanin yönü değişirmiş.bugun bol bol hayır dua et dedi.yani kaderinde kötu bir olay bir musibet vara Rabbimden kaldirmasini hayra cevirmesini isteyebilirz.Bir de Recep ayında edilen beddua tutarmış.kimseyi kizdirmamamk gerekliymis bi beddua ederse tutarmiş bi de ettigin duaya dikkat et dedi.ola ki ettigin beddua tutar sevdigin birine.sonra üzülürsün dedi. Ben de sizjnle paylasayim dedim.bugun dua ediyirum ben de iste

kuzum yaa, nasil da şişmiş. tekrardan geçmiş olsun. şekerpare yazınca ben de alayım o morarma için olandan. buz koyuyorum ben eski usul ama çok ağlıyorlar buzdan. evde bir yanık kremi bir düşme icin birsey olmali aslinda.

Gerçekten cok zor... babam anlatırdi..Osmanlı Rumeliyi fethedince oraya kendi vatandaşini yollamak istemiş.tabi kimse kalkip taa ic anadoludan gitmek istememiş.genelde yörükler yani yerleskesi olmayanlar gitmis derdi.Konyadan gidilmişmiş.yörukler hic ayagina usenmezlermis.ama sadece yorukelr degil..cok degisik yerden giden olmus ama babam bizim atalarimiz Konya civarindan gitmis derdi.yani once memleketini birak git sonra geri gel..ustune savas..esir düş.. cok agir çileler var cok.. Bu Vatan kolay kazanılmamiş ki..heryeri şehadet kokuyor..canım Vatanımızı Milletimizi Allahim korusun
Evet haklısın aslinda ilkyardim icin minik bir alan olusturmaliyiz.ama benim gibi telasla o alani unutmamaliyiz ben de morluk kremi yanık yara kremi var.baticon da vardı ama nerde yara bandi vs hep baska yerde.bir araya toplamaliyim ya baska ne lazım ki

S Susam_tanesi sana da geçmiş olsun canım..ağır bir durum yasamassin.. pratisyen hekkm arkadasim gorevinde yeniyken acilde bir hasta dogum yapmis ve ayni durum yasanmis. Kalp masaji gibi masaj baslamis. Kadin dogumcuyu aramislar. 15 dk da gelmis.arkadasim resmen titriyordu kadin olecek sandim..durmuyor durmuyor cildirdim diyordu ama kadin dogumcu hemen durdurmus.

Sağ ol canım Teşekkür ederim. Buz koydurmuyor agliyor diye degil, sadece ağlasa gene basarım buzu. Acımasız davranıyor tekme tokat dalıyor. Nerene denk gelirse yapıştırır e kendine de zarar veriyor. Evet o kremden almak lazım evde bulunsa iyi olur. Iyi dedin Aslında yanık kremi de yara kremi de bulunması lazım. Inşallah hiç lazım olmaz ama olsun önlem alalım

Teşekkür ederim canim yarin alırım

Ben bilmiyordum bunu yada hatırlamıyorum kusura bakma. Cok gecmis olsun zor bir durum. Erkekler hersey yolunda giderken bile, cok stres oluyor hatta nerede ise kendilerine teselli bekliyorlar. Eşini düşünemiyorum cok korkmus ve üzülmüştür. Allah korumuş hepte korumaya devam eder inşallah

Sabah ne güzel başlamıştık perişan devam etti günüm 10 kg süt aldım (neyimeyse) onu pişir taşır ayır, oğlan paçamda, kız dersine giremedi eba hata veriyor ağlıyor mu, vuuu benim derse kaldı mı 15 dk. Sütlaç ocakta taştım taşacam diyor mu, göktuğ durur mu Bi dolduram altıma da annem görsün iyice gününü demiş mi. Eşimin de traş olası tutmuş ben telefonla konuşurken sıvışmış mı dışarı. Derse 5 dk kala geldi saolsun. Ben evi yatıştırdım şükür geldi. Dedim çok sinirliyim dersten çıkıyım unutturma dövüşecem seninle korkudan oğlanı da aldı dışarı çıkardı. Dersim bitti sinirim geçti oğlanı uyutuyorum akşam yemeği yapacam ayy bu yıl çok yıprandım ben ya

S Susam_tanesi sana da çok geçmiş olsun canım ya normal doğum da olsa ne olacağı hiç belli olmuyor gerçekten insan ilk doğuma cahil cesareti giriyor ama sonrasına korku daha da artıyor riskleri düşündükçe. Eşin için de çok zordur eminim bir de yalnızdık o dönem pandemi falan aileler bile yoktu ya yanlarımızda insan daha bir çaresiz hisseder.
Aslihaydo arkadaşına da çok geçmiş olsun canım biran önce toparlanır da bebeğini kucağına alır inşallah.

Benim rahim kanaması değildi atar damar kanamasıydı bildiğin kıpkırmızı kan tabi o an tecrübesizlik öyle sanıyoruz. Doğum bitip üstünden 3 saat geçip tekrar doktorumu karşımda görünce bir aksilik olduğunu anlamıştım.

40 gün sonra bakıldığında iyiydi sonra bir daha baktırmadım ama o zaman 3 ay falan kan ilacı kullanmıştım.
Ben de çok üşümüş titremiştim. Benim de doktorum tek başına dikiş atamamış hastanedeki diğer kadın doğumcuyu çağırmıştı..
O zaman kanamam oldu yazmıştım ama tabi bu detayı biz de bilmiyorduk ne yaşadığımın da farkımda değildim ki sonradan sonradan anladım biz de çok ciddi bişeyler olduğunu. Bi de bebeğin doğduğunu vs de paylaşmıştım sevinçten bunlara odaklanmıyoruz

Helinnnnn o daldirmali olanlarda bekletilmesi lazim ama dimi. Benim kizin el ayak durmuyor ki. Uyurken ancak yapılabilir bir bakayim
aynen bekletmek lazım. az daha büyümesi lazım gibi
ay çok şükür çok sevindim
doğum ilkine göre ikincisinde daha korkmustum basima ne geleceğini biliyorum ya ama yine de normal doğumdan yana olmuştum. şükür geçti gitti. senin zor olmuş belli olmuyor işte bizi neler bekliyor. her doğum kendine özel gerçekten. coo gecmis olsun susamcim.
ay o kremi not düştüm bende alayım
dua ile ilgili soylediklerin çok etkiledi beni. yani çok bilmem ben ama zor bir süreçten geçiyorum önemli kararlar alıyoruz eşimle. umarım hayırlısı olur hakkımızda. dua edeyim bende Allahım çocukların şansına yüzümuze gülsün
ya mis ya cesaretini seveyim 10 lt nedir. ben 3 lt alıyorum valla enerjine sağlık speedy gonzales olmanın hakkını veriyorsun da bencede bu yıl.cok yordu seni keşke eve yardıma gelen birinolsaymis

Sizi evden çalışmak çok yordu yaa çok haklısın valla.. 3 çocuk bi de ev işleri biri bebek dersler..

Sağolasın bu arada evet yalnızdık çok zordu.. zaten evde sürekli uyuyordum bitkinlikten emziriyordum eşim alıyordu bebeği bazen getirmeyip mama veriyordu ben uyuyayım diye. Ondan da sütüm olmadı galiba benim. Geçmiş gitmiş ama insan düşünüp düşünüp şöyle olsaydı daha mı iyi olurdu diyor. Doktorum bile bazen keşke sezaryen olsam dersin demişti..

Yavrum yaa kıyamam nasıl morrr
Yoook bunca işin arasında sıvışan koca kişisine karşı yumusamaaa hep yapar bak ben de yangına körükle gidiyo olabilirim ama unutma kavgani
Darısı hepsine insallah anasına kayfe getirmek istedi kutsal yolda çanağı acıttı yavru kuşum

Sağol canım aslında benim bu olay dışında çok kolay geçmişti sancılarımın başlamasıyla doğumun bitmesi arasında 2,5 saat vardı çok hızlı ve kolay oldu. Hemşireler gelip yüzüme biz seni sabaha doğurursun sanıyorduk dediler 21.30 da doğurdum yani sabaha o kadar uzaktım. Nazar değdi diyorum ben kısmet işte yaşanacakmış demekki. Bir daha olursa benzer şeyler olur mu diye korkmuyor değilim. Doktorumdan çok memnun olmamama rağmen sırf bu sebepten aynı doktora giderim diyorum.

Size de kararlarınızda kolaylıklar. Allah sonunu hayır etsin. Büyük kararlar vermek insanı tedirgin ediyor ama yaşayıp görünce de içine girince çok düşünmüşüm o kadar da olmadı diyorsun. Allah iç ferahlığı versin..

Ah ali bir genç kızın kokoşluğuna engel oldu desene yok valla ben ilk defa duydum

Doğrudur tekrar gecmis olsun yeni dogum 2 bebek belkide gozumden kactı. Yada b 12 ler dipte bende.

şükür daha iyi canim. doktor randevusunu iptal ettik. bir iki gün daha gözleyecegim bakalım

sagolasin, valla bugun bayağı çalıştırdım. çocuğu uuuturken, yemek yaparken o da temizlik yaptı.

Mis ben okurken yoruldum sen ne yapıyorsun öyle. Niye bu kadar hırpaliyorsun kendini. 10 kilo süt birde üstüne sütlaç. Valla ne bilim isin cok zor, birde ekstra is çıkarıyorsun kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…